Strešni Šotori za na Avto  Roof-top-tent

Če radi potujete z avtom in med dopustom večkrat menjate lokacijo kampiranja, lahko s klasičnim šotorom nočitve postanejo zamudne in naporne. Rešitev so Qeedo strešni šotori, s katerimi postane postavljanje in podiranje enostavnejše, saj vzame le nekaj minut. Za postavitev ne boste potrebovali zamudnega zabijanja klinov in napenjanja vrvic. Na lokacijo za nočitev boste lahko prišli v večernih urah in bili hitro pripravljeni za počitek. Poleg tega vam bo v prtljažniku avtomobila ostalo dovolj prostora za ostalo prtljago.

Za udobno spanje je pomembna ravna postavitev vozila, kar je najlažje urediti z uporabo zagozd. Strešni šotori nudijo odlično zračenje, ob tem pa tudi dobro zaščito v primeru dežja. Njihova uporaba je zaradi aluminijastega ogrodja varna tudi v vetrovnih nočeh.

                                                    

Strešni šotor Qeedo lahko namestite na streho skorajda vsakega vozila. Za namestitev potrebujete strešni prtljažnik, ki ustreza vozilu. Pomisleki o nosilnosti strehe vozila so odveč, saj so dovoljene obremenitve strehe stoječega vozila precej višje kot med vožnjo. Pred izbiro strešnega šotora se pozanimajte o nosilnosti svojega vozila.

Konstrukcija Qeedo strešnih šotorov je narejena iz aluminija, sam šotor je narejen iz kombinacije bombaža in poliestra, kar ustvari prijetno klimo in dobro zračenje. Platno s 3000 mm vodnega stolpca in PU prevleko preprečuje, da bi dež prišel v notranjost. Ležišče je narejeno iz osnovne izolacijske plošče in vzmetnice iz PU pene. Vsa prezračevalna okna imajo mrežico za zaščito pred komarji. Za preprečevanje vlage in kondenza se z dokupom lahko pod žimnico namesti 3D mrežasta podloga. Za hladnejše dni so na voljo termo spalnice.

                                                                              

Qeedo strešni šotori s trdim ali mehkim pokrovom so na voljo za dve osebi in model Family za družino z majhnimi otroki. Strešni šotori v trdi kaseti se postavijo tako rekoč sami, s pomočjo plinskih vzmeti. Z dokupom dodatnih nosilcev za prtljago lahko na pokrov natovorite še dodatno prtljago. Strešni šotori, prekriti z mehkim nepremočljivim PVC pokrovom, ki ga pred postavitvijo odstranimo, pa se odprejo s sistemom pahljače. Pri vseh modelih je priložena teleskopska lestev, žep za čevlje in montažni komplet.

                                                                     

Qeedo Strešni šotori so zanimivi za vse, ki radi potujejo in med dopustom večkrat menjajo lokacijo kampiranja. Posebno so priljubljeni pri ljudeh, ki se radi odpravijo na manj dostopne lokacije, kjer je spanje na višini precej bolj varno pred živalmi, kot pa v klasičnem šotoru postavljenim na tleh. Prav tako v strešnih šotorih uživajo otroci in mladina.