Predprostori za Avtodome

Poglej kot Grid List

13 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Qeedo
  Tenda Motor Tarp
  99,95 €

  Tenda Motor Tarp za avto, kombi, avtodom, prikolico ali šotor je velikosti 250 x 250 cm in ima vodni stolpec 3000 mm. Na vozilo jo lahko pritrdimo na več načinov. Tenda Motor Tarp nudi zaščito pred dežjem in soncem. Paket vključuje vse potrebne dodatke.

  Podrobnosti
 2. Kampa
  Tenda Canopy Motion AIR
  Akcijska Cena 129,99 € Redna Cena 162,49 €

  Kampa Sun Canopy senčnik se enostavno z zadrgo pritrdi na predprostor Travel Pod Motion AIR in takoj dobite dodatni bivalni prostor. Motion AIR Sun Canopy tenda ima aluminijaste palice na vzmet z zadrževalnim pasom spredaj, da oblikuje nepremočljivo krošnjo in senčnik na sprednji strani Travel Pod Motion AIR predprostora.

  Podrobnosti
 3. Kampa
  Dodatek za Cross AIR
  Akcijska Cena 285,99 € Redna Cena 357,49 €

  Dodatek k Travel Pod Cross AIR uporabno za dodatne goste, vnuke ali za shranjevanje prtljage. Z zadrgo se pritrdi na levo, desno ali na obe strani, če kupite dva. V setu je tudi notranji šotor - spalnica za 2 osebi, katera ima na zunanji strani uporabne žepe.

  Podrobnosti
 4. Kampa
  Predprostor Tailgater
  Akcijska Cena 314,99 € Redna Cena 393,74 €

  Šotor Kampa Tailgater je odlična rešitev za vse, ki avto uporabljate kot spalnico in želite vseeno imeti nekaj predprostora. Šotor je primeren za različne tipe vozil: enoprostorce, karavane, mestne terence, terence, pick-upe. Kot opcija pa je za šotor na voljo tudi spalnica za dve osebi, ki jo pripnete v šotor.

  Podrobnosti
 5. Kampa
  Predprostor Travel Pod Mini Driveaway
  Akcijska Cena 328,99 € Redna Cena 411,24 €

  Idealen Drive-Away predprostor za manjše bivalne kombije. Mini je idealen za potovanja zaradi kompaktnih velikosti in enostavnega ter hitrega postavljanja in podiranja. Predprostor Mini ima talno platno Clip-in po vsej velikosti, da zadržuje mrčes in insekte ter ima dodano spalnico za dve osebi v kolikor potrebujete ležišča v predprostoru.

  Podrobnosti
 6. Qeedo
  Predprostor Quick Motor
  399,95 €

  Za postavitev predprostora Quick Motor sta potrebni le 2 minuti. Sistem Quick-up postavlja nove standarde na področju predprostorov za avtodome in kombije. Prostoren, hitro postavljen in nezapleten šotor s stojno višino nudi vsestransko uporabo in veliko prostora za vso družino. Svetla in prostorna notranjost je prava uspešnica.

  Podrobnosti
 7. Kampa
  Predprostor Trip AIR VW
  Akcijska Cena 440,99 € Redna Cena 551,24 €

  Travel Pod Trip AIR je za tiste, ki potrebujejo hitro in enostavno zavetje. Predprostor s priključnim tunelom je zasnovan tako, da ga lahko kadarkoli odklopite od vozila in se odpeljete po opravkih, saj stoji samostojno. Ustreza kombijem do višine 210 cm s stranskimi vrati. 

  Podrobnosti
 8. Kampa
  Predprostor Tailgater AIR
  Akcijska Cena 499,99 € Redna Cena 629,99 €

  Šotor Kampa Tailgater AIR je odlična rešitev za vse, ki avto uporabljate kot spalnico in želite vseeno imeti nekaj predprostora. Šotor je primeren za različne tipe vozil: enoprostorce, karavane, mestne terence, terence, pick-upe. Kot opcija pa je za šotor na voljo tudi spalnica, ki jo pripnete v šotor.

  Podrobnosti
 9. Kampa
  Predprostor Action AIR VW, L, XL
  584,99 €

  Trvel Pod Action AIR kupite, če ne želite porabiti veliko časa za postavitev predprostora. Travel Pod Action AIR je samostojno stoječ predprostor, ki ga pritrdimo na vozilo in omogoča, da se enostavno odpeljete na izlet ali po opravkih. S sistemom Driveaway vas bo predprostor počakal postavljen, medtem ko se boste potepali okoli. Na voljo za tri različne višine vozil.

  Podrobnosti
 10. Kampa
  Predprostor Cross AIR
  Akcijska Cena 649,99 € Redna Cena 812,49 €

  Travel Pod Cross AIR temelji na dosedanjih uspehih Kampa AIR Travel Pod. Postavljanje predprostora je sedaj še lažje in hitrejše. Cross AIR uporablja napihljiv AirFrame, kateri ustvari stabilen in kompakten življenski prostor z zelo dobro izkoriščenim prostorom zaradi navpično zasnovanih sten. Lahko uporabljamo samo osnovni del kot podaljšek za vozilo ali pa dokupimo stranski del s spalnico.

  Podrobnosti
 11. Kampa
  Predprostor Motion AIR VW, L, XL
  714,99 €

  Travel Pod Motion AIR Driveaway nudi hitro, enostavno postavljanje in veliko uporabnega prostora. Zadnji tunel se zlahka poveže z vozilom na različne metode. Na obeh predorih so vrata, ki omogočajo enostaven dostop in velika vrata iz območja predora v dnevni prostor. V bivalnem delu so še trije vhodi in sicer levo in desno ter cela sprednja stena, ki se odpira na več načinov. Tunel lahko kadarkoli odstranimo, z zadrgo zapremo vrata šotora in se s kombijem odpeljemo na izlet. Obstajajo tri različice, ki ustrezajo različnim avtodomom in kombijem - VW, L & XL.

  Podrobnosti
 12. Kampa
  Predprostor Touring AIR VW, L, XL
  1.070,99 €

  Predprostor Travel Pod TOURING AIR za avtodom ali kombi je na voljo v treh velikostih in je v bistvu napihljiv družinski šotor, ki ga enostavno priklopite h kombiju. Namenjen je vsem, ki ne želijo sklepati kompromisov pri udobju in zaščiti pred vremenom za njihovo družino. Ko je šotor postavljen ponuja veliko bivalnega prostora. Spalnici na zadnji strani sta ločeni s steno, ki jo z odpenjanjem zadrge lahko odstranimo in tako dobimo eno veliko spalnico. Na desni strani šotora je velik vhod s tunelom, ki ga pritrdimo na kombi. Tunel lahko kadarkoli odstranimo, z zadrgo zapremo vrata šotora in se s kombijem odpeljemo na izlet. V priklopnem delu - tunelu je dodaten izhod/vhod. Dnevni prostor ima vertikalno steno, ki omogoča popoln izkoristek prostora. Predprostor - šotor je enak šotoru Hayling 4 AIR Pro, kateri ponuja izjemne karakteristike po neverjetno ugodni ceni. Zahvaljujoč napihljivim komoram "AirFrame" je šotor postavljen v le nekaj minutah ter zagotavlja zadosti bivalnega prostora za udobno kampiranje štirih oseb. TravelPod TOURING AIR je novost sezone 2018. Dodatno izboljšanje so točke napihovanja prestavljene na zunanjo stran, poenostavljeno pritrjevanje z vrvicami, dodana je zračna mrežica na sprednjem vhodu, zavese v bivalnem prostoru se odpirajo in zapirajo z zadrgo in spalnici je dodan Sleep-Tite material, ki dodatno zatemnjeni spalnici in s tem omogoča daljše spanje.

  Podrobnosti
 13. Kampa
  Predprostor Touring Classic Air VW
  Akcijska Cena 1.511,99 € Redna Cena 1.889,98 €

  Predprostor TravelPod TOURING CLASSIC AIR za VW avtodom ali kombi je v bistvu napihljiv družinski šotor, ki ga enostavno priklopite h kombiju. Namenjen je vsem, ki ne želijo sklepati kompromisov pri udobju in zaščiti pred vremenom za njihovo družino. Ko je šotor postavljen ponuja veliko bivalnega prostora. Spalnici na zadnji strani sta ločeni s steno, ki jo z odpenjanjem zadrge lahko odstranimo in tako dobimo eno veliko spalnico. Na desni strani šotora je velik vhod s tunelom, ki ga pritrdimo na kombi. Tunel lahko kadarkoli odstranimo, z zadrgo zapremo vrata šotora in se s kombijem odpeljemo a izlet. V priklopnem delu - tunelu je dodaten izhod/vhod. Dnevni prostor ima vertikalno steno, ki omogoča popoln izkoristek prostora. Predprostor - šotor je enak šotoru Hayling 4 Classic AIR Pro, kateri ponuja izjemne karakteristike po neverjetno ugodni ceni. Zahvaljujoč napihljivim komoram "AirFrame" je šotor postavljen v le nekaj minutah ter zagotavlja zadosti bivalnega prostora za udobno kampiranje štirih oseb. TravelPod TOURING CLASSIC AIR je novost sezone 2018. Dodatno je izboljšalšano zračenje v spalnicah - velika zračna odprtina v spalnici, ki je zaščitena pred vremenskimi uplivi, točke napihovanja so prestavljene na zunanjo stran, poenostavljeno pritrjevanje z vrvicami, dodana je zračna mrežica na sprednjem vhodu, zavese v bivalnem prostoru se odpirajo in zapirajo z zadrgo in spalnici je dodan Sleep-Tite material, ki dodatno zatemnjeni spalnici in s tem omogoča daljše spanje.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

13 izdelkov

per page
Set Descending Direction