Kamp Kuhinje in WC

V kampu so pomožni šotori za postavitev kuhinje, shrambe ali WC-ja nepogrešljiv dodatek k šotoru, prikolici ali avtodomu.

Ne želite vonjav od kuhanja v šotoru ali prikolici? Postavite si šotor kamp kuhinjo poleg vašega kamping objekta in si pridobite več prostora v vašem počitniškem domovanju. Dodatne šotore lahko uporabite tudi v druge namene, za shrambo opreme ali WC šotor. Dodatni kamp šotori so priznanih blagovnih znamk Bertoni, Kampa Dometic in Qeedo, ki poznajo potrebe ljudi na kampiranju.

Poglej kot Grid List

11 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Kampa Dometic
  Šotor Loo-Loo
  41,95 €
  Na zalogi

  SKU: 9120000838

  Loo-Loo šotor je večji od večine WC šotorov in zagotavlja zasebnost na kampiranju. Čeprav je večji, je šotor Loo-Loo enostaven in hitro postavljiv. Loo-Loo šotor lahko uporabimo za stranišče, tuš, kabino za preoblačenje ali celo za shrambo.

  Podrobnosti
 2. Kampa Dometic
  Šotor Privvy WC
  Akcijska Cena 65,58 € Redna Cena 93,69 €
  Na zalogi

  SKU: 9120000837

  Edinstven in hitro postavljiv WC šotor ima zgornji del konstrukcije narejen na Pop-up sistem, tako da spodnji del - noge samo nataknemo. V kompletu je z talnim okvirjem, ki zagotavlja boljšo stabilnost. Talno platno je po potrebi odstranljivo. Vrata D oblike se zapirajo z zadrgo in ima tudi držalo toaletnega papirja. Šotor Privvy Toilet je izdelan iz kvalitetnega poliestrskega materiala in je opremljen s tlemi, vrvicami, klini in torbico za shranjevanje.

  Podrobnosti
 3. Justcamp
  Šotor Toaletna Kabina Freeport
  69,95 €
  Na zalogi

  Justcamp Freeport šotor za garderobo, WC ali tuš za 1-2 osebe ima stojno višino 200 cm in preprosto, robustno konstrukcijo. Odličen dodatni prostor,ki ga lahko uporabljate za različne namene.

  Podrobnosti
 4. Qeedo
  Šotor Quick Shower Cabin
  139,95 €
  Na zalogi

  Mini šotor Qeedo Quick Shower kabina je sestavljena v 30 sekundah in ponuja možnost intime v kampu ali na plaži. Lahko ga uporabimo kot garderobo, šotor za tuširanje ali WC šotor. Teleskopske palice z jekleno vezavo in Quick-Up sistem omogočijo to neverjetno hitro in enostavno postavitev. Šotor ima vodni stolpec 4000 mm in odlično zračenje.

  Podrobnosti
 5. Bertoni
  Šotor Kuhinja Caravan
  Akcijska Cena 175,50 € Redna Cena 195,00 €
  Ni na zalogi

  Kamp kuhinja Caravan je zaradi kvalitetnih in trpežnih materialov primerna tudi za pavšaliste. Okna na strani in zadaj imajo všito mrežico proti mrčesu, ki preprečuje vstop muham, komarjem in podobnim nezaželjenim gostom, hkrati pa omogočajo dobro zračenje med pripravo hrane. Vrata z zadrgo je možno uporabiti tudi kot nadstrešek.

  Podrobnosti
 6. Eurotrail
  Šotor Kuhinja 3
  Akcijska Cena 197,96 € Redna Cena 219,95 €
  Ni na zalogi

  Šotor Kuhinja 3 Eurotrail je praktična kamp kuhinja za različne namene. Lahko jo uporabite tudi kot shrambo, kopalnico, tuš, WC ... Ima velika okna, odlično prezračevanje, postavitev je hitra in enostavna.

  Podrobnosti
 7. Bertoni
  Šotor Kuhinja Pigalle
  Akcijska Cena 206,10 € Redna Cena 229,00 €
  Ni na zalogi

  Kamp kuhinja Pigalle je primerna za vse pavšaliste kot tudi za vse šotoriste, ki na kampiranju potrebujejo ločen, pokrit prostor za pripravo hrane ali kot shrambo, tuš, WC. Izdelana je iz trpežnih in čvrstih materialov, ki zagotavljajo dolgoročno uporabo po ugodni ceni.

  Podrobnosti
 8. Bertoni
  Šotor Kuhinja Bistrot
  Akcijska Cena 206,10 € Redna Cena 229,00 €
  Ni na zalogi

  Kamp kuhinja Bistrot je izdelana iz trpežnih materialov in ima kovinsko konstrukcijo. Kamp kuhinja ima tri okna, na katerih so mreže proti mrčesu, hkrati pa nudijo odlično zračenje. Trpežen PVC poliester ter kovinske palice zagotavljajo stabilnost kamp kuhinje. Vrata lahko služijo kot tenda.

  Podrobnosti
 9. Bertoni
  Šotor Kuhinja Pegaso
  Akcijska Cena 265,50 € Redna Cena 295,00 €
  Ni na zalogi

  Kamp kuhinja Pegaso je izdelana iz kvalitetnih ter trpežnih materialov in ima kovinsko konstrukcijo, ki zagotavlja stabilnost. Kamp kuhinja ima tri okna, na katerih so mreže proti mrčesu, hkrati pa nudijo odlično zračenje. Trpežen PVC poliester ter kovinske palice zagotavljajo stabilnost kamp kuhinje. Tloris je 200 x 200 cm.

  Podrobnosti
 10. Bertoni
  Šotor Kuhinja Egeo
  Akcijska Cena 373,50 € Redna Cena 415,00 €
  Ni na zalogi

  Egeo kamp kuhinja je predvsem namenjana pavšalistom, saj je narejena iz visokokvalitetnega ojačanega 300D PVC poliesta. Lahko jo uporabimo tudi kot shrambo ali WC. Vrata služijo tudi kot nadstrešek za senco ali zaščito pred dežjem.

  Podrobnosti
 11. Bertoni
  Šotor Kuhinja Rodi
  Akcijska Cena 382,50 € Redna Cena 425,00 €
  Ni na zalogi

  Kamp kuhinja s 4 okni in mrežico, ki preprečuje vhod mrčesu in hkrati skrbi za dobro prezračevanje kuhinje med pripravo hrane. Uporabljeni materiali so primerni za daljšo pastavitev na pavšalu ali pa za krajša obdobja. 

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

11 izdelkov

per page
Set Descending Direction