Kamp kuhinje in WC

Poglej kot Grid List

10 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Kampa
  Šotor Loo-Loo
  Akcijska Cena 33,26 € Redna Cena 48,60 €

  Loo-Loo šotor je večji od večine WC šotorov in zagotavlja zasebnost na kampiranju. Čeprav je večji, je šotor Loo-Loo enostaven in hitro postavljiv. Loo-Loo šotor lahko uporabimo za stranišče, tuš, kabino za preoblačenje ali celo za shrambo.

  Podrobnosti
 2. Kampa
  Šotor Privvy WC
  Akcijska Cena 64,68 € Redna Cena 94,50 €

  Edinstven in hitro postavljiv WC šotor ima zgornji del konstrukcije narejen na Pop-up sistem, tako da spodnji del - noge samo nataknemo. V kompletu je z talnim okvirjem, ki zagotavlja boljšo stabilnost. Talno platno je po potrebi odstranljivo. Vrata D oblike se zapirajo z zadrgo in ima tudi držalo toaletnega papirja. Šotor Privvy Toilet je izdelan iz kvalitetnega poliestrskega materiala in je opremljen s tlemi, vrvicami, klini in torbico za shranjevanje.

  Podrobnosti
 3. Qeedo
  Šotor Quick Shower Cabin
  119,95 €

  Mini šotor Qeedo Quick Shower kabina je sestavljena v 30 sekundah in ponuja možnost intime v kampu ali na plaži. Lahko ga uporabimo kot garderobo, šotor za tuširanje ali WC šotor. Teleskopske palice z jekleno vezavo in Quick-Up sistem omogočijo to neverjetno hitro in enostavno postavitev. Šotor ima vodni stolpec 4000 mm in odlično zračenje.

  Podrobnosti
 4. Bertoni
  Šotor Kuhinja Caravan
  Akcijska Cena 126,65 € Redna Cena 149,00 €

  Kamp kuhinja Caravan je zaradi kvalitetnih in trpežnih materialov primerna tudi za pavšaliste. Okna na strani in zadaj imajo všito mrežico proti mrčesu, ki preprečuje vstop muham, komarjem in podobnim nezaželjenim gostom, hkrati pa omogočajo dobro zračenje med pripravo hrane. Vrata z zadrgo je možno uporabiti tudi kot nadstrešek.

  Podrobnosti
 5. Kampa
  Šotor Utility
  Akcijska Cena 145,18 € Redna Cena 229,50 €

  Utility Šotor je primeren in dovolj velik (200 x 200 cm) za številne namene kot naprimer za shranjevanje ali zavetje. Narejen je iz 190T obdelanega poliestera. Za stabilnost poskrbijo jeklene palice nog in strešne palice iz steklenih vlaken. Talna obloga se pritrdi s n je z 'clip-in' sistemom.

  Podrobnosti
 6. Bertoni
  Šotor Kuhinja Pigalle
  Akcijska Cena 169,15 € Redna Cena 199,00 €

  Kamp kuhinja Pigalle je primerna za vse pavšaliste kot tudi za vse šotoriste, ki na kampiranju potrebujejo ločen, pokrit prostor za pripravo hrane ali kot shrambo, tuš, WC. Izdelana je iz trpežnih in čvrstih materialov, ki zagotavljajo dolgoročno uporabo po ugodni ceni.

  Podrobnosti
 7. Bertoni
  Šotor Kuhinja Bistrot
  Akcijska Cena 169,15 € Redna Cena 199,00 €

  Kamp kuhinja Bistrot je izdelana iz trpežnih materialov in ima kovinsko konstrukcijo. Kamp kuhinja ima tri okna, na katerih so mreže proti mrčesu, hkrati pa nudijo odlično zračenje. Trpežen PVC poliester ter kovinske palice zagotavljajo stabilnost kamp kuhinje. Vrata lahko služijo kot tenda.

  Podrobnosti
 8. Bertoni
  Šotor Kuhinja Pegaso
  Akcijska Cena 192,95 € Redna Cena 227,00 €

  Kamp kuhinja Pegaso je izdelana iz kvalitetnih ter trpežnih materialov in ima kovinsko konstrukcijo, ki zagotavlja stabilnost. Kamp kuhinja ima tri okna, na katerih so mreže proti mrčesu, hkrati pa nudijo odlično zračenje. Trpežen PVC poliester ter kovinske palice zagotavljajo stabilnost kamp kuhinje. Tloris je 200 x 200 cm.

  Podrobnosti
 9. Bertoni
  Šotor Kuhinja Egeo
  Akcijska Cena 271,15 € Redna Cena 319,00 €

  Egeo kamp kuhinja je predvsem namenjana pavšalistom, saj je narejena iz visokokvalitetnega ojačanega 300D PVC poliesta. Lahko jo uporabimo tudi kot shrambo ali WC. Vrata služijo tudi kot nadstrešek za senco ali zaščito pred dežjem.

  Podrobnosti
 10. Bertoni
  Šotor Kuhinja Rodi
  Akcijska Cena 274,55 € Redna Cena 323,00 €

  Kamp kuhinja s 4 okni in mrežico, ki preprečuje vhod mrčesu in hkrati skrbi za dobro prezračevanje kuhinje med pripravo hrane. Uporabljeni materiali so primerni za daljšo pastavitev na pavšalu ali pa za krajša obdobja. 

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

10 izdelkov

per page
Set Descending Direction