Šotori za 5 oseb

Družinski šotori za 5 oseb vedno bolj navdušujejo ljubitelje kampiranja s svojo uporabnostjo in enostavnim postavljanjem.

Šotori za 5 oseb, družinski šotori nudijo stojno višino in so tunelske ali iglu oblike. Namenjeni so za kampiranje družin ali večjih skupin. Velikokrat se šotorov za 5 oseb poslužujejo manjše družine, ki si želijo več bivalnega in shranjevalnega prostora. Izbirate lahko med Quick hitro postavljivimi šotori, AIR napihljivimi šotori ali na palice. Za vse navdušence kampiranja smo poskrbeli za kvalitetne šotore po ugodnih cenah.
Šotori za 5 oseb so odličnih blagovnih znamk kot so:
- Kampa Dometic
- Bertoni
- Qeedo
- Justcamp
- High Peak
- Eurotrail

Poglej kot Grid List

21 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. High Peak
  Šotor Nevada 5.0
  Akcijska Cena 125,96 € Redna Cena 139,95 €
  Na zalogi

  Šotor High Peak Nevada 5.0 je dvoslojni šotor z vhodom z vremensko zaščito, UV 80 zaščito pred ultravijoličnimi sončnimi žarki, vodni stolpec 3.000 mm, varjeni šivi, mreža proti žuželkam, Vario Vent prezračevalni sistem, izredno močni klini, velik prostor za shranjevanje.

  Podrobnosti
 2. High Peak
  Šotor Kira 5.0
  Akcijska Cena 134,96 € Redna Cena 149,95 €
  Ni na zalogi

  Šotor High Peak Kira 5.0 je dvoslojni šotor z vhodom z vremensko zaščito in dodatnim stranskim vhodom, UV 80 zaščito pred ultravijoličnimi sončnimi žarki, vodni stolpec 3.000 mm, varjeni šivi, mreža proti mrčesu, Vario Vent prezračevalni sistem, izredno močni klini, velik prostor za shranjevanje.

  Podrobnosti
 3. High Peak
  Šotor Tessin 5.0
  Akcijska Cena 157,46 € Redna Cena 174,95 €
  Na zalogi

  Šotor High Peak Tessin 5.0 je dvoslojni šotor z vhodom z vremensko zaščito in dodatnim stranskim vhodom, UV 80 zaščito pred ultravijoličnimi sončnimi žarki, vodni stolpec 3.000 mm, varjeni šivi, mreža proti mrčesu, Vario Vent prezračevalni sistem, zatemnjena spalnica, izredno močni klini, velik prostor za shranjevanje.
   

  Podrobnosti
 4. Kampa Dometic
  Šotor Brighton 5 Zelen
  Akcijska Cena 164,70 € Redna Cena 205,88 €
  Na zalogi

  Kampa Dometic šotor Brighton je idealen za krajše ali daljše kampiranje in združuje izjemno kvaliteto z dobrimi lastnostmi. Ultra lahka konstrukcija iz poliestra nudi majhno težo in velikost embalaže. To je še vedno favorit med majhnimi a prostornimi in cenovno ugodnimi šotori. Šotor je hitro postavljen in ga priporočamo vsem, ki želite za svoj denar dobiti največ. Ima dodaten stranski vhod in stojno višino 190 cm.

  Podrobnosti
 5. Kampa Dometic
  Šotor Brighton 5 Siv
  Akcijska Cena 164,70 € Redna Cena 205,88 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Kampa Dometic šotor Brighton je idealen za krajše ali daljše kampiranje in združuje izjemno kvaliteto z dobrimi lastnostmi. Ultra lahka konstrukcija iz poliestra nudi majhno težo in velikost embalaže. To je še vedno favorit med majhnimi a prostornimi in cenovno ugodnimi šotori. Šotor je hitro postavljen in ga priporočamo vsem, ki želite za svoj denar dobiti največ. Ima dodaten stranski vhod in stojno višino 190 cm.

  Podrobnosti
 6. Eurotrail
  Šotor Kansas 5
  Akcijska Cena 208,05 € Redna Cena 219,00 €
  Ni na zalogi

  Šotor Kansas 5 Eurotrail je prostoren družinski šotor za 5 oseb. Spalnico lahko pregradimo v dve manjši. Ima ogromen predprostor z dvema vhodoma in okni, velik prostor za shranjevanje. Zunanja plast je iz poliestra, varjeni šivi, vodni stolpec 3000 mm, palice iz steklenih vlaken, odstranljivo talno platno nudi dobro zaščito pred vdorom vode in žuželkami.

  Podrobnosti
 7. Bertoni
  Šotor Giglio 5 VIP 2020
  Akcijska Cena 229,50 € Redna Cena 255,00 €
  Na zalogi

  Šotor Giglio 5 VIP je izdelan iz kvalitetnih materialov in z vodnim stolpcem 2000 mm zagotavlja udobno kampiranje tako v vročih kot tudi v deževnih dneh. Šotor je aluminiziran iz notranje strani zunanjega platna, kar zagotavlja še boljšo izolacijo in odpornost materiala na vodo in obrabo.

  Podrobnosti
 8. High Peak
  Šotor Ancona 5.0
  Akcijska Cena 233,96 € Redna Cena 259,95 €
  Na zalogi

  Šotor High Peak Ancona 5.0 je dvoslojni šotor v obliki tunela, ki omogoča nemoteno gibanje v prostoru, z vhodom z vremensko zaščito in dodatnim stranskim vhodom, UV 80 zaščito pred ultravijoličnimi sončnimi žarki, vodni stolpec 3.000 mm, varjeni šivi, mreža proti mrčesu, Vario Vent prezračevalni sistem, zatemnjena spalnica, ki jo je mogoče pregraditi v dve manjši, izredno močni klini, velik prostor za shranjevanje.

  Podrobnosti
 9. High Peak
  Šotor Santiago 5.0
  Akcijska Cena 242,96 € Redna Cena 269,96 €
  Na zalogi

  Šotor High Peak Santiago 5.0 je dvoslojni družinski šotor z zatemnjeno spalnico, prostornim predprostorom, dvema panoramskima oknoma z zaveso, tendo, vhod z vremensko zaščito, integrirano talno platno predprostora, mreža proti mrčesu čez cel vhod, kabelski vhod za razsvetljavo, vodni stolpec 4.000 mm, 2 zračnika, Vario Vent prezračevalni sistem, varjeni šivi, izredno močni klini, velik prostor za shranjevanje.

  Podrobnosti
 10. Justcamp
  Šotor Atlanta 5
  249,00 €
  Na zalogi

  Justcamp Atlanta 5 je petčlanski družinski tunelski šotor z deljivo spalno kabino (2 + 3). Šotor s stojno višino,  zaščitnim nadstreškom nad vhodom in mrežo proti komarjem na vhodu. Je vodotesen, zahvaljujoč trdno prišitem dnu in 3.000 mm vodnemu stolpu. Dobro prezračevanje v šotoru za 5 oseb omogoča dvojna pretočnost zraka in prozorna okna z zavesami.

  Podrobnosti
 11. High Peak
  Šotor Amora 5.0
  Akcijska Cena 260,96 € Redna Cena 289,95 €
  Ni na zalogi

  Šotor High Peak Amora 5.0 je dvoslojni družinski šotor, z UV 80 zaščito pred ultravijoličnimi žarki, integriranim talnim platnom predprostora, s prostornim predprostorom ter dodatnim stranskim in zadnjim vhodom z vremensko zaščito, mreža proti mrčesu, vodni stolpec 3.000 mm, varjeni šivi, Vario Vent prezračevalni sistem ter dodaten nizek zracnik za še večjo učinkovitost, izredno močni klini, velik prostor za shranjevanje.

  Podrobnosti
 12. High Peak
  Šotor Alghero 5.0
  Akcijska Cena 278,96 € Redna Cena 309,95 €
  Na zalogi

  Šotor High Peak Alghero 5.0 je dvoslojni družinski šotor s stojno višino in zatemnjeno spalnico, ki jo je mogoče pregraditi v dve manjši, prostornim predprostorom, panoramsko okno z zaveso, vhod z vremensko zaščito in dodaten stranski vhod, odstranljivo talno platno predprostora, mreža proti mrčesu, vodni stolpec 4.000 mm, 2 zračnika, Vario Vent prezračevalni sistem, varjeni šivi, izredno močni klini, velik prostor za shranjevanje.

  Podrobnosti
 13. High Peak
  Šotor Paros 5.0
  Akcijska Cena 278,96 € Redna Cena 309,95 €
  Ni na zalogi

  Šotor High Peak Paros 5.0 je dvoslojni družinski šotor z vgrajeno spalnico, prostoren predprostor s stojno višino, panoramsko okno, vhod z vremensko zaščito in dodatni stranski vhod, mreža proti mrčesu, vodni stolpec 4.000 mm, 2 zračnika, Vario Vent prezračevalni sistem, varjeni šivi, izredno močni klini, velik prostor za shranjevanje.

  Podrobnosti
 14. Bertoni
  Šotor Elba 5 VIP 2020
  Akcijska Cena 287,10 € Redna Cena 319,00 €
  Na zalogi

  Šotor Bertoni Elba 5 VIP je odličen za vikend kampiranje cele družine ali pa tudi za daljši dopust, saj material uporabljen pri izdelavi v kombinaciji z vodnim stolpcem ponuja dovolj zaščite pred nalivi in boste vi in vaša oprema varni na suhem, hkrati pa ponuja izredne možnosti zračenja. Kakovostni šotor priznanega proizvajalca Bertoni, ki je primeren za 5 oseb ima odlično stojno višino 195 cm in tehta do 10,70 kg.

  Podrobnosti
 15. Qeedo
  Šotor Quick Villa 5 2020
  299,95 €
  Na zalogi

  Qeedo Quick Villa 5 postavlja nove standarde na področju družinskih šotorov. Družinski šotor za 5 oseb s časom postavitve le 120 sekund (Quick-Up-System) je vodoodporen z vodnim stolpcem 4.000 mm in zatesnjenimi šivi. Spalna kabina za 5 oseb je velikosti 320+100 x 320 cm in ima prilagodljive možnosti prezračevanja. Zelo prostoren kupolski šotor s stojno višino 215cm in zahvaljujoč strmim stranskim stenam nudi veliko prostora. Vrata in okna imajo nameščene komarnike.

  Podrobnosti
 16. High Peak
  Šotor Albany 5.0
  Akcijska Cena 329,90 € Redna Cena 379,95 €
  Ni na zalogi

  Šotor High Peak Albany 5.0 je dvoslojni družinski šotor s stojno višino, z zatemnjeno spalnico, ki jo je mogoče pregraditi v dve manjši, ločena sprednja veranda, prostorni predprostor, panoramsko okno z zaveso, vhod z vremensko zaščito, dodaten stranski vhod in kabelski vhod za razsvetljavo, integrirano talno platno predprostora, trikotne stranske stene ščitijo pred vetrom, mreža proti mrčesu, vodni stolpec 4.000 mm, odlično zgornje prezračevanje, 2 zračnika, Vario Vent prezračevalni sistem, varjeni šivi, izredno močni klini, velik prostor za shranjevanje.

  Podrobnosti
 17. High Peak
  Šotor Durban 5.0
  Akcijska Cena 359,96 € Redna Cena 399,95 €
  Ni na zalogi

  Šotor High Peak Durban 5.0 je dvoslojni družinski šotor s stojno višino, z zatemnjeno spalnico, ki se jo da pregraditi v dve manjši, velikim predprostorom, tremi panoramskimi okni z zavesami, tendo, vhod z vremensko zaščito, stranski vhod, integrirano talno platno predprostora, mreža proti mrčesu čez cel vhod, kabelski vhod za razsvetljavo, vodni stolpec 4.000 mm, 2 zračnika, Dual Flow prezračevalni sistem, Vario Vent prezračevalni sistem, varjeni šivi, izredno močni klini, velik prostor za shranjevanje.

  Podrobnosti
 18. Eurotrail
  Šotor Tucson 5
  Akcijska Cena 379,05 € Redna Cena 399,00 €
  Ni na zalogi

  Šotor Tucson 5 Eurotrail je družinski šotor za 5 oseb, primeren za kampiste, ki imajo veliko prtljage. Ima veliko bivalnega prostora, velika kristalna okna, mreža proti insektom, sprednja tenda, dve spalnici, integrirano talno platno.

  Podrobnosti
 19. Qeedo
  Šotor Quick Villa 5 Pro 2020
  489,95 €
  Na zalogi

  Qeedo Quick Villa 5 Pro s spalnico postavlja nove standarde na področju družinskih šotorov. Družinski šotor za 5 oseb s časom postavitve le nekaj minut(Quick-Up-System) je vodoodporen z vodnim stolpcem 4.000 mm in zatesnjenimi šivi. Spalna kabina za 5 oseb je velikosti 220 x 320 cm in ima prilagodljive možnosti prezračevanja. Zelo prostoren kupolski šotor s stojno višino 215 cm in zahvaljujoč strmim stranskim stenam nudi veliko prostora. Vrata imajo nameščene komarnike.

  Podrobnosti
 20. Qeedo
  Šotor Quick Villa 5 Pro Dark Series 2020
  509,95 €
  Na zalogi

  Qeedo Quick Villa 5 Pro Dark Series z zatemnjeno spalnico postavlja nove standarde na področju družinskih šotorov. Družinski šotor za 5 oseb s časom postavitve le nekaj minut(Quick-Up-System) je vodoodporen z vodnim stolpcem 4.000 mm in zatesnjenimi šivi. Spalna kabina za 5 oseb je velikosti 220 x 320 cm in ima prilagodljive možnosti prezračevanja. Zelo prostoren kupolski šotor s stojno višino 215 cm in zahvaljujoč strmim stranskim stenam nudi veliko prostora. Vrata imajo nameščene komarnike.

  Podrobnosti
 21. Bertoni
  Šotor Tunnel 5 VIP
  Akcijska Cena 584,10 € Redna Cena 649,00 €
  Na zalogi

  Šotor Tunnel 5 VIP je primeren za vse tiste, ki želite imeti kvaliteten in enostavno postavljiv šotor. 210T material, aluminizacirana toplotna izolacija, vodni stolpec 3000 mm, dva vhoda in stojna višina 215 cm. Poleg pa ima tudi dodatna sidra proti vetru, zračne zaslonske stenske in ojačitvene palice po dolžini šotora.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

21 izdelkov

per page
Set Descending Direction