Mehke hladilne torbe

Nakup sladoleda v vročem poletju ni več težava, saj ga spravimo v mehko hladilno torbo in varno pripeljemo domov.

Največja prednost mehkih hladilnih torb je, da jih imamo lahko vedno s seboj v avtu. Proizvajalca kot sta Campingaz in Wecamp pa skrbno načrtujeta modele, da so nekateri med njimi lahko celo modni dodatek v obliki nahrbtnika ali torbice. Mehke hladilne torbe so primerne za nakupovanje, hranjenje malice, transport živil ali piknik.

Poglej kot Grid List

7 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Wecamp
  Hladilna Torba 10L
  Akcijska Cena 20,95 € Redna Cena 23,28 €
  Na zalogi

  10 litrska hladilna torba, ki poskrbi, da sta hrana in pijača vedno hladni. Močni naramnici za prenašanje in velik žep za shranjevanje.

  Podrobnosti
 2. Campingaz
  Hladilna Torba MiniMaxi 19L Pink Daisy
  Akcijska Cena 22,45 € Redna Cena 24,99 €
  Ni na zalogi

  Mehke hladilne torbe MiniMaxi so izjemna kombinacija vrhunske izolacije, lahkega tekstila in čudovitih barv za izlete ali nakupe. Shranjevanje živil je zaradi zložljivega sistema in nastavljivih pasov preprosto, vzdrževanje pa povsem nezahtevno zahvaljujoč brezšivni notranji podlogi.

  Podrobnosti
 3. Wecamp
  Hladilna Torba 15L
  Akcijska Cena 24,95 € Redna Cena 27,72 €
  Na zalogi

  20 litrska hladilna torba, ki poskrbi, da sta hrana in pijača vedno hladni. Močna nastavljiva naramnica za prenašanje in velik žep za shranjevanje.

  Podrobnosti
 4. Campingaz
  Hladilna Torba MiniMaxi 19L Ethnic
  Akcijska Cena 26,99 € Redna Cena 29,99 €
  Ni na zalogi

  Campingaz mehke hladilne torbe MiniMaxi so izjemna kombinacija vrhunske izolacije, lahkega tekstila in čudovitih barv za izlete ali nakupe.

  Podrobnosti
 5. Campingaz
  Hladilna Torba Tropic Backpack 20 l
  36,80 €
  Ni na zalogi

  Campingaz izoliran nahrbtnik Tropic Backpack 20 l z veliko odprtino z zadrgo in lahkim dostopom do vsebine s prostornino 20L. Ohlajeno hrano in pijačo drži do 16h z uporabo hladilnih blazinic.

  Podrobnosti
 6. Campingaz
  Hladilni Office Nahrbtnik Backpack 16 l
  37,50 €
  Ni na zalogi

  Hladilni poslovni nahrbtnik s prostornino 16l ima ločen predal za prenosnik in izoliran predal za živila. Notranjost je antibakterijska in enostavna za vzdrževanje. Campingaz Cooler Nahrbtnik Office 16L je elegantno oblikovan.

  Podrobnosti
 7. Campingaz
  Hladilna Torba Urban Backpack 30 l
  37,80 €
  Ni na zalogi

  Campingaz Urban 30L je hladilni nahrbtnik iz poliestra ima 6 mm debela PE pena izolacija, ki ohrani hrano hladno do 11 ur z uporabo hladilnih blazinic (pri sobni temperaturi 32°C). Torba je v notranjosti opremljena proti-mikrobiološko prevleko.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

7 izdelkov

per page
Set Descending Direction