Mehke hladilne torbe

Nakup sladoleda v vročem poletju ni več težava, saj ga spravimo v mehko hladilno torbo in varno pripeljemo domov.

Največja prednost mehkih hladilnih torb je, da jih imamo lahko vedno s seboj v avtu. Proizvajalca kot sta Campingaz in Wecamp pa skrbno načrtujeta modele, da so nekateri med njimi lahko celo modni dodatek v obliki nahrbtnika ali torbice. Mehke hladilne torbe so primerne za nakupovanje, hranjenje malice, transport živil ali piknik.

Poglej kot Grid List

10 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Mobicool
  Hladilna Torba Holiday 5 Lunch Pasivna
  9,89 €
  Ni na zalogi

  Mobicool mehka pasivna hladilna torba Holiday 5 Lunch je priročna hladilna torba s prostornino 5 l. Zaradi močne izolacije ohranja vašo hrano in pijačo prijetno svežo več ur. Kompaktna, iz vzdržljivega 300D poliestra na zunanji strani in neprepustno notranjo podlogo, ki se enostavno čisti. Idealna je za v park, celodnevni izlet ali za kosilo na delovnem mestu.

  Podrobnosti
 2. Mobicool
  Hladilna Torba Holiday 34 Beer Cooler Pasivna
  18,90 €
  Ni na zalogi

  Mobicool mehka pasivna hladilna torba Holiday 34 Beer Cooler je priročna hladilna torba s prostornino 34 l, ki poskrbi za svežino pijače in prigrizkov. Vanjo lahko spravite celo cel zaboj piva. Kompaktna, iz vzdržljivega 300D poliestra na zunanji strani in neprepustno notranjo podlogo, ki se enostavno čisti. Hladna pijača za vas in prijatelje!

  Podrobnosti
 3. Wecamp
  Hladilna Torba 10L
  Akcijska Cena 20,95 € Redna Cena 23,28 €
  Na zalogi

  10 litrska hladilna torba, ki poskrbi, da sta hrana in pijača vedno hladni. Močni naramnici za prenašanje in velik žep za shranjevanje.

  Podrobnosti
 4. Mobicool
  Hladilna Torba Sail 25 Pasivna
  22,90 €
  Ni na zalogi

  Hladilna torba Mobicool Sail 25 s prostornino 25 l je idealna za družinske dnevne izlete. Izdelana je iz trpežnega poliestra in PEVA folije za živila, ki ohranja vsebino hladno in svežo. Žepi z zadrgo in nastavljivi pasovi, zagotavljajo udobje in priročnost.

  Podrobnosti
 5. Campingaz
  Hladilna Torba MiniMaxi 19L Ethnic
  Akcijska Cena 26,99 € Redna Cena 29,99 €
  Ni na zalogi

  Campingaz mehke hladilne torbe MiniMaxi so izjemna kombinacija vrhunske izolacije, lahkega tekstila in čudovitih barv za izlete ali nakupe.

  Podrobnosti
 6. Mobicool
  Hladilna Torba Sail 35 Pasivna
  28,90 €
  Ni na zalogi

  Hladilna torba Mobicool Sail 35 s prostornino 35 l je idealna za družinske dnevne izlete. Izdelana je iz trpežnega poliestra in PEVA folije za živila, ki ohranja vsebino hladno in svežo. Žepi z zadrgo in nastavljivi pasovi, zagotavljajo udobje in priročnost.

  Podrobnosti
 7. Campingaz
  Hladilni Office Nahrbtnik Backpack 16 l
  39,95 €
  Ni na zalogi

  Hladilni poslovni nahrbtnik s prostornino 16l ima ločen predal za prenosnik in izoliran predal za živila. Notranjost je antibakterijska in enostavna za vzdrževanje. Campingaz Cooler Nahrbtnik Office 16L je elegantno oblikovan.

  Podrobnosti
 8. Campingaz
  Hladilna Torba Tropic Backpack 20 l
  52,95 €
  Na zalogi

  Campingaz izoliran nahrbtnik Tropic Backpack 20 l z veliko odprtino z zadrgo in lahkim dostopom do vsebine s prostornino 20L. Ohlajeno hrano in pijačo drži do 16h z uporabo hladilnih blazinic.

  Podrobnosti
 9. Campingaz
  Hladilna Torba Urban Backpack 30 l
  55,95 €
  Na zalogi

  Campingaz Urban 30L je hladilni nahrbtnik iz poliestra ima 6 mm debela PE pena izolacija, ki ohrani hrano hladno do 11 ur z uporabo hladilnih blazinic (pri sobni temperaturi 32°C). Torba je v notranjosti opremljena proti-mikrobiološko prevleko.

  Podrobnosti
 10. Mobicool
  Hladilna Torba MB25 12V Termoelektrična
  78,90 €
  Ni na zalogi

  Mobicool MB25 DC 12V je mehka termoelektrična hladilna torba, ki ponuja 23 l hladilnega prostora. Ima priročne funkcije kot so zunanji žepi z zadrgo do nastavljivega naramnega pasu. Hladilna torba MB25 DC 12V hladi do 14 °C pod temperaturo okolice.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

10 izdelkov

per page
Set Descending Direction