Pripomočki za šotore

Preden se odpravite na kampiranje si preskrbite vse potrebne pripomočke za šotore, ki jih boste zagotovo potrebovali.

Pripomočki za šotore kot so klini, vrvice, dodatne palice, pripomočki za popravilo in vzdrževanje šotora, so nepogrešljiv del vsake opreme za kampiranje. Priporočamo, da si preventivno preskrbite pripomočke za šotore, saj ko jih boste potrebovali bo iskanje le teh prepozno. Če pričakujete obiske na kampiranju, vzemite s seboj tudi dodatno spalnico.

Poglej kot Grid List

32 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Kampa Dometic
  Obliži za Popravilo Inflatable Repair Kit
  Akcijska Cena 10,95 € Redna Cena 13,06 €
  Na zalogi

  SKU: 9120000444

  Set za popravilo napihljivih izdelkov Kampa Dometic je namenjen popravljanju lukenj na napihljivih ležiščih, samonapihljivih vzmetnicah, čolnih, otroških bazenih, igračah in napihljivih šotorih in tendah.

  Podrobnosti
 2. Kampa Dometic
  Trak za Popravilo Repair Tape
  Akcijska Cena 10,95 € Redna Cena 13,69 €
  Na zalogi

  SKU: 9120000440

  Trak Repair Tape je primeren za popravilo naravnih in sintetičnih tkanin. Vodotesen trak, ki bo držal večino površin, je mat in je ob spoju skoraj neviden zato je primeren tudi za šotorska okna. Trak je primeren za najlon, poliester, vinil, gumo plastiko in platno....

  Podrobnosti
 3. Kampa Dometic
  Napenjalne Vrvice 4 x 4m
  12,95 €
  Na zalogi

  SKU: 9120001070

  Nadomestne napenjalne vrvice za šotor, predprostor ali tendo. V setu so 4 močne fluorescentno zelene vrvice za boljšo vidljivost. Dolge so 4 m.

  Podrobnosti
 4. Kampa Dometic
  SET Klinov Groundsheet Peg 15
  Akcijska Cena 13,95 € Redna Cena 15,50 €
  Na zalogi

  Kampa Dometic Heavy Duty Groundsheet Pegs so klini z ravno glavo in so posebej zasnovani za pritrjevanje talnih oblog na kampiranju. Ko so pritrjeni sedijo popolnoma plosko, kar prepreči nenehno spotikanje. V setu je 15 klinov dolžine 10 cm.

  Podrobnosti
 5. Kampa Dometic
  SET Klinov Tarzan Peg 20
  Akcijska Cena 15,95 € Redna Cena 17,72 €
  Na zalogi

  SET Klinov Tarzan v kovčku namenjenih pritjevanju šotora in šotorskih vrvic. Dolžina klinov je 23 cm, narejeni pa so iz pocinkanega jekla. V setu dobite 20 klinov, 1 izvlačilec klinov in kovček za shranjevanje.

  Podrobnosti
 6. Kampa Dometic
  Kladivo Thor Club
  Akcijska Cena 15,95 € Redna Cena 17,72 €
  Na zalogi

  SKU: 9120001060

  Kampa Thor Club je zelo močno kladivo nepogrešljivo na kampiranju in primerno za pritjevanje močnih klinov tudi v zahtevnejše podlage. Kladivo ima nedrseč ročaj in je težko 1 kg.

  Podrobnosti
 7. Justcamp
  SET Klinov Kentfield 6 kom
  16,95 €
  Ni na zalogi

  Justcamp trdni pocinkani T-profil klini dolžine 30 cm so namenjeni za pritrditev velikih družinskih šotorov in paviljonov. Nagnjena konica za enostavna za zabijanje. Glava z luknjo in prečno oporo je primerna za različne nastavke.

  Podrobnosti
 8. Kampa Dometic
  SET Klinov Rock Peg 20
  Akcijska Cena 17,95 € Redna Cena 21,19 €
  Na zalogi

  Klini Kampa Dometic Rock so namenjeni pritjevanju šotora in šotorskih vrvic. Primerni za trdna ali kamnita tla in trdovratna mesta. V setu je 20 klinov dolžine 25 cm.

  Podrobnosti
 9. Kampa Dometic
  Kladivo Swiss Hammer
  Akcijska Cena 18,45 € Redna Cena 21,81 €
  Na zalogi

  SKU: 9120001061

  Kampa Swiss Hammer je večnamensko kladivo, ki ima kavelj za odstranjevanje klinov in varnostni zapestni trak. Kavelj na ročaju bo pomagal pri odstranjevanju klinov tudi tam, kjer je podlaga trdnejša. Swiss Hammer je večnamensko orodje za postavitev šotora ali predprostora na kampiranju.

  Podrobnosti
 10. Justcamp
  Palica Teleskopska za Nadstrešek Scope
  19,95 €
  Ni na zalogi

  Justcamp teleskopska palica Scope je preprosto nastavljiva po višini med 95-230 cm. Idealna je za postavitev tend, tarpov, šotorov, sončnih jader in podobnih kamp dodatkov za zaščito pred soncem in dežjem.

  Podrobnosti
 11. Kampa Dometic
  SET Klinov Glow-in-the-dark Peg 14
  Akcijska Cena 21,95 € Redna Cena 25,56 €
  Na zalogi

  Klini Kampa Dometic Glow-in-the-dark se svetijo v temi in so namenjeni pritjevanju šotora in šotorskih vrvic. Izognili se boste nočnemu spotikanju ob kline. Klini so primerni za trdna ali kamnita tla in trdovratna mesta.

  Podrobnosti
 12. Kampa Dometic
  SET Klinov Grippa Peg 20
  Akcijska Cena 21,95 € Redna Cena 26,19 €
  Na zalogi

  Klini Kampa Dometic Grippa Peg so namenjeni pritjevanju šotora in šotorskih vrvic. Primerni so za trdna tla in trdovratna mesta. V setu je 20 klinov dolžine 20 cm. So močni, univerzalni in najbolj prodajni klini.

  Podrobnosti
 13. Kampa Dometic
  Garderobna Palica za Šotor
  Akcijska Cena 23,40 € Redna Cena 30,00 €
  Na zalogi

  Palico za garderobo lahko namestimo v večino Kampa Dometiv AIR šotorov. Organizirane in lepe obleke imate lahko tudi na kampiranju. 

  Podrobnosti
 14. Kampa Dometic
  SET Klinov Hex Screw-in Peg 20
  Akcijska Cena 28,95 € Redna Cena 32,17 €
  Ni na zalogi

  Klini Kampa Dometic Hex Screw-in so vijačni klini, ki jih z vrtenjem matice na vrhu pritrdimo v tla in so namenjeni pritjevanju šotora in šotorskih vrvic. Klini so primerni za trdna ali kamnita tla in trdovratna mesta.

  Podrobnosti
 15. Kampa Dometic
  Garderobna Palica za Dometic Šotor
  Akcijska Cena 30,45 € Redna Cena 36,19 €
  Na zalogi

  Garderobna palica je še ena odlična rešitev za vaš šotor. Preprosta namestitev garderobne palice na prednastavljene trakove omogoči organizirana in lažje dostopna oblačila. Prilega se vsem Dometic šotorom.

  Podrobnosti
 16. Kampa Dometic
  Palica Deluxe Canopy Pole Set za Nadstrešek 2x
  Akcijska Cena 34,95 € Redna Cena 48,69 €
  Na zalogi

  SKU: 9120000436

  Kampa Dometic lahki aluminijasti luksuzni palici Deluxe Canopy Pole Set sta idealni za nadstreške, šotore, tende, sončna jadra in druge namene. Popolnoma nastavljive teleskopske palice se lahko razširijo do višine 230 cm.

  Podrobnosti
 17. Kampa Dometic
  Palica Teleskopska Veranda Storm
  Akcijska Cena 39,95 € Redna Cena 44,39 €
  Na zalogi

  Povsem nova Dometic večnamenska palica Veranda Storm Pole združuje najboljše iz obeh svetov. Deluje bodisi kot standardna palica za verando, bodisi kot pokončna palica za večjo stabilnost med nevihto ali ko pustite predprostor brez nadzora dlje časa.

  Podrobnosti
 18. Justcamp
  Palici Teleskopski za Nadstrešek Scope 2x
  39,95 €
  Na zalogi

  Justcamp 2x teleskopski palici Scope sta preprosto nastavljivi po višini med 95-230 cm. Idealni sta za postavitev tend, tarpov, šotorov, sončnih jader in podobnih kamp dodatkov za zaščito pred soncem in dežjem.

  Podrobnosti
 19. Kampa Dometic
  Zaščitna Ograja Fog Siva
  Akcijska Cena 63,95 € Redna Cena 71,06 €
  Na zalogi

  Kampa Dometic zaščitna ograja je odličen dodatek za vsako kampiranje. Barvno se ujema s Kampa šotori in je narejena iz vzdržljivega in kakovostnega materiala. Ograja resnično nudi odlično zavetje in zatočišče. Poleg zaščite pred vetrom bo ograja poskrbela tudi za več zasebnosti. Velikost 500 x 140 cm.

  Podrobnosti
 20. Qeedo
  Ključavnica Lock Set za Strešne Šotore
  65,85 €
  Na zalogi

  Qeedo Freedom Lock set 2 varnostnih ključavnic s ključi, za varno pritrditev Qeedo strešnega šotora preprečuje, da bi ga nepooblaščene osebe premikale ali odtujile. Zvezdasti gumbi so zaklenjeni s ključem.

  Podrobnosti
 21. Qeedo
  Podloga Freedom 3D Mesh Compact
  79,95 €
  Ni na zalogi

  Podloga pod vzmetnico je namenjena strešnemu šotoru Qeedo Freedom Compact. Proti kondenzacijska podloga omogoči, da vzmetnica v strešnem šotoru ostane suha. 10 mm debela podloga iz polipropilenske tkanine ima izjemno visoko površinsko nosilnost. 3D mrežasta podloga z obrobljenim robom poveča udobje v strešnem šotoru in se preprosto namesti pod vzmetnico.

  Podrobnosti
 22. Qeedo
  Spalnica Free Cabin
  84,95 €
  Na zalogi

  Prostostoječo spalnico je mogoče uporabljati v vseh dovolj velikih šotorih. Hitro ustvari ločen prostor v vašem šotoru ali predprostoru. Spalna kabina je popolnoma samozadostna in je ni treba pritrjevati na šotor, zato jo je mogoče postaviti kamor koli želite.

  Podrobnosti
 23. Kampa Dometic
  Spalnica Tailgater
  Akcijska Cena 99,95 € Redna Cena 112,44 €
  Na zalogi

  Spalnica za Tailgater predprostor Driveaway je pritrjena v nekaj minutah in vam omogoči zasebni prostor za spanje v predprostoru. V spalnici lahko spita dve osebi, kar pomeni da je dovolj prostora za dvojno blazino ali dve blazini. 

  Podrobnosti
 24. Kampa Dometic
  Spalnica Tailgater AIR
  Akcijska Cena 99,95 € Redna Cena 112,44 €
  Ni na zalogi

  Spalnica za Tailgater AIR predprostor Driveaway je pritrjena v nekaj minutah in vam omogoči zasebni prostor za spanje v predprostoru. V spalnici lahko spita dve osebi, kar pomeni da je dovolj prostora za dvojno blazino ali dve blazini. 

  Podrobnosti
 25. Qeedo
  Podloga Freedom 3D Mesh M (Slim/Light)
  100,85 €
  Ni na zalogi

  Podloga pod vzmetnico je namenjena strešnima šotoroma Qeedo Freedom Slim/Light. Proti kondenzacijska podloga omogoči, da vzmetnica v strešnem šotoru ostane suha. 10 mm debela podloga iz polipropilenske tkanine ima izjemno visoko površinsko nosilnost. 3D mrežasta podloga z obrobljenim robom poveča udobje v strešnem šotoru in se preprosto namesti pod vzmetnico.

  Podrobnosti
 26. Qeedo
  Podloga Freedom 3D Mesh L (Fast)
  110,85 €
  Na zalogi

  Podloga pod vzmetnico je namenjena strešnemu šotoru Qeedo Freedom FAST. Proti kondenzacijska podloga omogoči, da vzmetnica v strešnem šotoru ostane suha. 10 mm debela podloga iz polipropilenske tkanine ima izjemno visoko površinsko nosilnost. 3D mrežasta podloga z obrobljenim robom poveča udobje v strešnem šotoru in se preprosto namesti pod vzmetnico.

  Podrobnosti
 27. Qeedo
  Dvigalo za Strešni Šotor Geiger Boxlift
  129,95 €
  Ni na zalogi

  Geiger Boxlift dvigalo zagotavlja varno shranjevanje vašega strešnega šotora ali strešnega kovčka. Dobro zasnovano dvigalo omogoči enostavno nameščanje in upravljanje. Montiramo ga na strop garaže ali nadstreška. Primerno je za dvigovanje strešnih šotorov, strešnih kovčkov in različnih rekvizitov za vodne športe. Primerno za dvigovanje do višine 180 cm.

  Podrobnosti
 28. Qeedo
  Podloga Freedom Family 3D Mesh
  149,95 €
  Ni na zalogi

  Podloga pod vzmetnico je namenjena strešnemu šotoru Qeedo Freedom Family. Proti kondenzacijska podloga omogoči, da vzmetnica v strešnem šotoru ostane suha. 10 mm debela podloga iz polipropilenske tkanine ima izjemno visoko površinsko nosilnost. 3D mrežasta podloga z obrobljenim robom poveča udobje v strešnem šotoru in se preprosto namesti pod vzmetnico.

  Podrobnosti
 29. Qeedo
  Prtljažnik za Strešni Šotor Freedom Slim
  169,95 €
  Na zalogi

  Strešni prtljažnik Qeedo Freedom Slim Roof Rack se naknadno namesti na zložen strešni šotor Qeedo Freedom Slim. Dobava vsebuje 2 aluminijasta profila dolžine 140 cm, vključno s pritrdilnimi vijaki za nameščeno tirnico. Nosilca omogočata dodatno obremenitev strešnega šotora.

  Podrobnosti
 30. Kampa Dometic
  Spalnica Ascension FTX 401
  Akcijska Cena 174,95 € Redna Cena 194,39 €
  Ni na zalogi

  Spalnica za šotor Dometic Ascension FTX 401 je pritrjena v nekaj minutah in omogoči udoben dodaten prostor za spanje 2 oseb. Temna zračna tkanina Sleep-Tite blokira sončno svetlobo in omogoči dober spanec. Odličen dodatek, ko imate na obisku prijatelje ali družino.

  Podrobnosti
 31. Kampa Dometic
  Spalnica Ascension FTX 601
  Akcijska Cena 174,95 € Redna Cena 194,39 €
  Ni na zalogi

  Spalnica za šotor Dometic Ascension FTX 601 je pritrjena v nekaj minutah in omogoči udoben dodaten prostor za spanje 2 oseb. Temna zračna tkanina Sleep-Tite blokira sončno svetlobo in omogoči dober spanec. Odličen dodatek, ko imate na obisku prijatelje ali družino.

  Podrobnosti
 32. Qeedo
  Prtljažnik za Strešni Šotor Freedom Fast
  179,95 €
  Na zalogi

  Strešni prtljažnik Qeedo Freedom Fast Roof Rack se naknadno namesti na zložen strešni šotor Qeedo Freedom Fast. Dobava vsebuje 2 aluminijasta profila dolžine 160 cm, vključno s pritrdilnimi vijaki za nameščeno tirnico. Nosilca omogočata dodatno obremenitev strešnega šotora.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

32 izdelkov

per page
Set Descending Direction