Trak za Popravilo Repair Tape

free shipping

same day dispatch

Kampa Dometic
Trak za Popravilo Repair Tape
SKU
CA9001
Na zalogi
Kratek opis

SKU: 9120000440

Trak Repair Tape je primeren za popravilo naravnih in sintetičnih tkanin. Vodotesen trak, ki bo držal večino površin, je mat in je ob spoju skoraj neviden zato je primeren tudi za šotorska okna. Trak je primeren za najlon, poliester, vinil, gumo plastiko in platno....

Akcijska Cena 8,34 € Redna Cena 10,43 €

  Kampa Dometic Repair Tape Trak za popravilo

  Velikost: 7.5 x 50 cm

  Kampa Repair Tape trak ima izjemno močno lepilo. Je fleksibilen, vodo in zračno odporen trak, ki se bo držal naravne in sintetične tkanine, kakor tudi večine ostalih površin. Priporočljiv je za hitro in izjemno vzdržljivo popravilo na tisoče predmetov. Trak je mat in je skoraj neviden, kar pomeni, da ni potrebe po barvi, ki bi ustrezala traku. Prav tako je odličen za prozorne površine, kot so okna na šotorih. Trak se bo držal naravnih in sintetičnih tkanin tudi najlona, poliestera, vinila, gume, plastike in platna. Idealen je za popravilo šotorov, napihljivih izdelkov, športnih rekvizitov, igrač, čevljev, spalne vreče, dežiki, jadra in nepremočljivih oblačil.

  Navodila za uporabo:
  Površina, ki jo je treba popraviti, mora biti čista in suha. Odrežite del traku, toliko da prekrije poškodbo za najmanj 25mm v vseh smereh. Okrog robov traku za daljšo popravilo. Obrežite morebitne nitke v poškodbi, nato pa na trdi podlagi potegnite robove skupaj in zalepite trak čez. Za kvalitetno lepljenje uporabite gladko trdo orodje s katerim vlecite po lepilnem traku od sredine navzgor, da se izognemo zračnim mehurčkom. Trak se lahko nanese na notranjo ali zunanjo površino najučinkovitejše bo na obeh straneh. Lahko se uporablja tudi skupaj s Kampa Repair Solution za še trdnejše popravilo.

  Samolepilen
  Visoka elastičnost in trdnost
  Odporen na vodo in zrak
  Prilagodljiv
  Visoka odpornost proti obrabi
  Mat, prozoren

  Več informacij
  Proizvajalec Kampa Dometic
  Napišite Svoje Mnenje
  Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun