Električne hladilne torbe

Ko si med vožnjo v vročih poletnih dneh zaželite mrzlo pijačo, jo preprosto vzamete iz električne hladilne torbe.

Električne hladilne torbe blagovnih znamk Kampa Dometic in Campingaz so idealne za v avto, saj lahko hrano in pijačo tudi ohladijo, predvsem pa odlično vzdržujejo temperaturo. Priporočljivo je dati v električno hladilno torbo že ohlajena živila, saj bo s tem efekt mnogo boljši. V naši trgovini lahko izbirate med različnimi električnimi hladilnimi torbami, ki se priključijo na 12V, 24V ali 230V.

Poglej kot Grid List

3 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Campingaz
  Adapter Transformator 230V/12V
  Akcijska Cena 32,35 € Redna Cena 35,99 €
  Ni na zalogi

  Nepogrešljiva dodatna oprema vsake termo-električne hladilne torbe, ki deluje na omrežju 12V. Z uporabo transformatorja se lahko hladilna torba priključi na omrežje 230V.

  Podrobnosti
 2. Kampa Dometic
  Električna Hladilna Torba 25 L 12V
  Akcijska Cena 69,43 € Redna Cena 85,37 €
  Na zalogi

  12V Električna hladilna torba 25 litrov je idealna za kampiranje ali piknik na prostem. Izjemno zmogljiva torba ohlaja notranjost do 20 °C pod temperaturno okolice. Torba je dovolj velika, da lahko v njej hladite tudi 2 dvolitrski plastenki. Ima odstranljiv pokrov.

  Podrobnosti
 3. Campingaz
  Električna Hladilna Torba Powerbox Plus 24L 12/230V
  Akcijska Cena 143,95 € Redna Cena 159,99 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Zahvaljujoč vgrajenemu hladilnemu sistemu, termoelektrične hladilne torbe zagotavljajo daljše in učinkovitejše vzdrževanje temperature. Skrbno načrtovane Campingaz® termoelektrične hladilne torbe sodijo v prav vsak avtomobil. Z obliko, ki varčuje prostor in se odlično prilega sedežu, medtem ko enoročni sistem odpiranja pokrova ponuja hiter dostop. Ohranjajte hrano in pijače hladne kolikor dolgo želite – samo poskrbite, da bo torba priključena. Novi modeli hladilnih trob imajo tako povečano izolacijo v pokrovu in v dnu, hrati pa tanjšo izolacijo v stenah posode, kar zmanjša dimenzijo hladilne tobe, a še vedno ohranja notranjo prostornost in učinkovitost.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

3 izdelkov

per page
Set Descending Direction