Električne hladilne torbe

Ko si med vožnjo v vročih poletnih dneh zaželite mrzlo pijačo, jo preprosto vzamete iz električne hladilne torbe.

Električne hladilne torbe blagovnih znamk Kampa Dometic in Campingaz so idealne za v avto, saj lahko hrano in pijačo tudi ohladijo, predvsem pa odlično vzdržujejo temperaturo. Priporočljivo je dati v električno hladilno torbo že ohlajena živila, saj bo s tem efekt mnogo boljši. V naši trgovini lahko izbirate med različnimi električnimi hladilnimi torbami, ki se priključijo na 12V, 24V ali 230V.

Poglej kot Grid List

5 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Campingaz
  Adapter Pretvornik 230V/12V
  Akcijska Cena 43,19 € Redna Cena 47,99 €
  Ni na zalogi

  Nepogrešljiva dodatna oprema vsake termo-električne hladilne torbe, ki deluje na omrežju 12V. Z uporabo transformatorja se lahko hladilna torba priključi na omrežje 230V.

  Podrobnosti
 2. Zorn
  Električna Hladilna Torba Cool Box Z26 AC/DC
  Akcijska Cena 99,95 € Redna Cena 110,95 €
  Na zalogi

  Zorn® Electric Cool Box Z26 električna hladilna torba s prostornino 24L deluje na 12V ali 230V in je idealna za avtomobile, čolne, tovornjake, piklnik ali hišno vtičnico. Energijski razred je A++.

  Podrobnosti
 3. Zorn
  Električna Hladilna Torba Cool Box Z32 AC/DC
  Akcijska Cena 119,95 € Redna Cena 133,28 €
  Ni na zalogi

  Zorn® Electric Cool Box Z32 električna hladilna torba s prostornino 30L deluje na 12V ali 230V in je idealna za avtomobile, čolne, tovornjake, piklnik ali hišno vtičnico. Energijski razred je A++.

  Podrobnosti
 4. Campingaz
  Električna Hladilna Torba Powerbox Plus 28L 12/230V
  Akcijska Cena 179,99 € Redna Cena 199,99 €
  Ni na zalogi

  Zahvaljujoč vgrajenemu hladilnemu sistemu, termoelektrične hladilne torbe zagotavljajo daljše in učinkovitejše vzdrževanje temperature. Skrbno načrtovane Campingaz® termoelektrične hladilne torbe sodijo v prav vsak avtomobil. Z obliko, ki varčuje prostor in se odlično prilega sedežu, medtem ko enoročni sistem odpiranja pokrova ponuja hiter dostop. Ohranjajte hrano in pijače hladne kolikor dolgo želite – samo poskrbite, da bo torba priključena. Novi modeli hladilnih trob imajo tako povečano izolacijo v pokrovu in v dnu, hrati pa tanjšo izolacijo v stenah posode, kar zmanjša dimenzijo hladilne tobe, a še vedno ohranja notranjo prostornost in učinkovitost.

  Podrobnosti
 5. Kampa Dometic
  Hladilna Torba TropiCool TCX35 12/24/230 Termoelektrična
  Akcijska Cena 329,95 € Redna Cena 369,66 €
  Ni na zalogi

  Dometic TropiCool TCX 35 je visoko učinkovit, varčen termoelektrični hladilnik v sveži novi zasnovi. Ponaša se s številnimi prednostmi, kot so mobilnost, zmogljivost in udobje. Kompakten, učinkovit in lahek hladilnik!

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

5 izdelkov

per page
Set Descending Direction