Električne hladilne torbe

Ko si med vožnjo v vročih poletnih dneh zaželite mrzlo pijačo, jo preprosto vzamete iz električne hladilne torbe.

Električne hladilne torbe blagovnih znamk Kampa Dometic in Campingaz so idealne za v avto, saj lahko hrano in pijačo tudi ohladijo, predvsem pa odlično vzdržujejo temperaturo. Priporočljivo je dati v električno hladilno torbo že ohlajena živila, saj bo s tem efekt mnogo boljši. V naši trgovini lahko izbirate med različnimi električnimi hladilnimi torbami, ki se priključijo na 12V, 24V ali 230V.

Poglej kot Grid List

5 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Mobicool
  Hladilna Torba Termoelektrična 26L ACDC
  Akcijska Cena 75,95 € Redna Cena 84,90 €
  Na zalogi

  IGLOO Termo električna hladilna torba 26L ACDC 12/230v ima odlično izolacijo, vrhunsko hlajenje in enostavno uporabo. Prenosna in zmogljiva torba za ohranjanje svežine vaših dobrot.

  Podrobnosti
 2. Mobicool
  Hladilna Torba Termoelektrična 28L AD8078
  79,90 €
  Ni na zalogi

  Dostop do ohlajenih pijač ali možnost, da ohranite svojo najljubšo hrano toplo, naredita vsako bližje ali nadaljnje potovanje prijetnejše. Ne glede na to, ali se odpravljamo na krajši piknik ali izlet ali na teden počitnic, se splača s seboj imeti prenosni hladilnik ADLER AD8078.

  Podrobnosti
 3. Mobicool
  Hladilnik in Grelnik MT08 DC 12V Termoelektrični
  Akcijska Cena 108,01 € Redna Cena 114,90 €
  Na zalogi

  Mobicool termoelektrični potovalni hladilnik in grelnik s prostornino 8 l. Tehnologija v hladilniku MT08 DC lahko ohranja vsebino toplo ali hladno.

  Podrobnosti
 4. Kampa Dometic
  Hladilna Torba TropiCool TCX21 AC/DC Termoelektrična
  199,95 €
  Na zalogi

  Dometic TropiCool TCX21 je termoelektrični hladilnik s prenovljeno zasnovo. Prenosen, praktičen in učinkovit ponuja hlajenje in ogrevanje, inteligentno vezje za varčevanje z energijo, nastavljivo temperaturo, digitalni zaslon, zanesljivo delovanje in še druge številne funkcije.

  Podrobnosti
 5. Kampa Dometic
  Hladilna Torba TropiCool TCX35 AC/DC Termoelektrična
  274,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Dometic TropiCool TCX 35 je visoko učinkovit, varčen termoelektrični hladilnik v sveži novi zasnovi. Ponaša se s številnimi prednostmi, kot so mobilnost, zmogljivost in udobje. Kompakten, učinkovit in lahek hladilnik!

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

5 izdelkov

per page
Set Descending Direction