Kuhinjske in Kamp omarice

Poglej kot Grid List

18 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Kampa
  Zložljiv Koš za Perilo Betty
  Akcijska Cena 7,40 € Redna Cena 8,22 €

  Zelo uporabna zložljiva košara za umazano perilo je nepogrešljiv kos kamp opreme. Zavzame malo prostora. 

  Podrobnosti
 2. Kampa
  Eco Bin Zložljiv koš za smeti
  Akcijska Cena 8,80 € Redna Cena 9,78 €

  Lahek in zložljiv koš za smeti Eco Bin je nepogrešljiv na kampiranju, vrtnih zabavah in prireditvah. Pokrov onemogoča dostop žuželkam in zadržuje  neprijeten vonj.

  Podrobnosti
 3. Kampa
  Predalnik za šotor ali predprostor
  Akcijska Cena 8,90 € Redna Cena 9,89 €

  Predalnik za šotor ali predprostor s 16 predali, velikosti 123 x 47 cm in dvema S kljukicama za obešanje.

  Podrobnosti
 4. Kampa
  Zaščita proti vetru
  Akcijska Cena 14,08 € Redna Cena 15,64 €

  Univerzalna vetrna zaščita za plinske kuhalnike primerna za uporabo z Kampa kuhinjskimi omaricami: Major (FK0010), Colonel (FK0011) in Commander (FK0012) ter za vse kamp omarice z ravno in gladko delavno površino.

  Podrobnosti
 5. Kampa
  Garderobna Palica za Šotor
  Akcijska Cena 18,79 € Redna Cena 24,00 €

  Palico za garderobo lahko namestimo v večino Kampa šotorov 2018. Organizirane in lepe obleke imate lahko tudi na kampiranju. Preprosta namestitev garderobne palice je mogoča v naslednje šotore: Classic Air Pro - Studland 8, Croyde 6, Hayling 6, Hayling 4 in Brean 4, Pro Air - Studland 8, Bergen 6, Bergen 4, Croyde 6, Hayling 6 in Hayling 4.

  Podrobnosti
 6. Kampa
  Stojalo za Perilo Quad
  Akcijska Cena 36,99 € Redna Cena 41,10 €

  Stojalo za sušenje perila Quad je idealno za kampiranje, karavaning ali uporabo doma. Stabilen podstavek in klini za pritrditev v zemljo.

  Podrobnosti
 7. Kampa
  Omarica Rosie
  Akcijska Cena 48,13 € Redna Cena 53,48 €

  Kampa zložljiva omarica Rosie je idealna omarica za kampiranje. Zanimiva je zaradi hitre postavitve in veliko shranjevalnega prostora na treh policah. Priložena vreča za shranjevanje in lažje prenašanje.

  Podrobnosti
 8. Kampa
  Kuhinjska omarica Major
  Akcijska Cena 53,99 € Redna Cena 59,98 €

  Kamp kuhinjska omarica Major je preprosta mala kuhinja, ki jo enostavno postavimo in pospravimo. Kamp kuhinja ima zadovoljivo velikost zgornje plašče in odlagalne police. Priročen košek za odpadke nudi sprotno čiščenje delovne površine.

  Podrobnosti
 9. Kampa
  Omarica Florence
  Akcijska Cena 54,00 € Redna Cena 60,00 €

  Kamp omarica Florence je hitro sestavljiva omarica s tremi policami. Primerna za uporabo kot omarica ali mizica. Ima tri notranje police, ter prezračevalno mrežico. Zelo hitro sestavljanje in razstavljanje.

  Podrobnosti
 10. Kampa
  Omarica Susie
  Akcijska Cena 55,19 € Redna Cena 61,32 €

  Kampa zložljiva omarica Susie je idealna omarica za kampiranje. Zanimiva je zaradi hitre postavitve in veliko shranjevalnega prostora na štirih policah. Priložena vreča za shranjevanje in lažje prenašanje.

  Podrobnosti
 11. Kampa
  Kuhinjska omarica Colonel
  Akcijska Cena 63,39 € Redna Cena 70,44 €

  Zložljiva kuhinjska omarica Kampa Colonel je primerna za kamp kuhalnike do širine 60 cm. Zelo preprosta postavitev in uporaba. Priložen koš za odpadke. Stranski podaljšek je primeren za postavitev kuhalnika ali kot delovna površina.

  Podrobnosti
 12. Kampa
  Omarica Amber
  Akcijska Cena 65,74 € Redna Cena 73,04 €

  Kampa zložljiva omarica Amber je izredno uporabna omarica za kampiranje. Zanimiva je zaradi hitre postavitve in veliko shranjevalnega prostora na treh policah in odlagalne zgornje površine. Priložena vreča za shranjevanje in lažje prenašanje.

  Podrobnosti
 13. Kampa
  Kuhinjska omarica Commander
  Akcijska Cena 79,84 € Redna Cena 88,71 €

  Zložljiva kamp kuhinjska omarica Kampa Commander je primerna za kamp kuhalnike do širine 60 cm. Zelo preprosta postavitev in uporaba. Omarica z dvema policama in vrati z zadrgo. Priložen ima koš za odpadke. Stranski podaljšek je primeren za postavitev kuhalnika ali kot delovna površina.

  Podrobnosti
 14. Kampa
  Omarica Grace
  Akcijska Cena 82,18 € Redna Cena 91,32 €

  Kampa zložljiva omarica Grace je izredno uporabna omarica za kampiranje. Zanimiva je zaradi hitre postavitve in veliko shranjevalnega prostora na štirih policah in odlagalne zgornje površine. Priložena vreča za shranjevanje in lažje prenašanje.

  Podrobnosti
 15. Kampa
  Omarica Zara
  Akcijska Cena 105,67 € Redna Cena 117,41 €

  Zara je kompaktna široka kamp omara pripravljena za uporabo v nekaj sekundah, zahvaljujoč sistemu XPRESS. Omarico Zara lahko uporabite kot garderobno omaro, shrambo ali kuhinjo saj ima trdno zgornjo ploščo s PVC prevleko.

  Podrobnosti
 16. Kampa
  Omarica Maddie
  Akcijska Cena 126,81 € Redna Cena 140,90 €

  Kampa hitro zložljiva garderobna omarica Maddie je izredno uporabna za kampiranje. Zanimiva je zaradi hitre postavitve in veliko shranjevalnega prostora na štirih policah, prostor s palico za obešene obleke in odlagalne zgornje površine. Priložena vreča za shranjevanje in lažje prenašanje.

  Podrobnosti
 17. Kampa
  Kuhinjska omarica Chieftain
  Akcijska Cena 129,15 € Redna Cena 143,50 €

  Kuhinjska omarica Chieftain ima ekstra veliko delovno ploščo ter tri prostorne police, ki so zaščitene z vrati na zadrgo. Pokrov kuhinje služi kot odložišče za vse vrste začimb hkrati pa nudi zaščito proti vetru. Zaradi višine 100 cm je kuhanje enostavnejše. Priložen je koš za odlaganje odpadkov ter kompaktna torba za shranjevanje kuhinjske omarice in lažji transport.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

18 izdelkov

per page
Set Descending Direction