SUP

Poglej kot Grid List

13 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Kampa
  Tlačilka Downdraught 2.2
  Akcijska Cena 25,81 € Redna Cena 28,68 €

  Enosmerna ročna tlačilka namenjena napihovanju vseh vrst napihljivih šotorov, kajakov in SUPov. Tlačilka ima moč napihovanja do 15 psi oziroma 1,03 bar.

  Podrobnosti
 2. Kampa
  Električna tlačilka Gale 12V do 12,5psi
  Akcijska Cena 58,70 € Redna Cena 65,22 €

  Električna tlačilka Gale 12V je namenjena napihovanju vseh vrst napihljivih šotorov, kajakov in SUPov. Tlačilka ima moč napihovanja do 15 psi oziroma 1,03 bar. Preprosta nastavitev željenega pritiska z uporabo gumbov + in - in s prikazom nastavitve na digitalnem zaslonu.

  Podrobnosti
 3. Aqua Marina
  SUP Breeze 9´9" z veslom
  Akcijska Cena 346,90 € Redna Cena 359,00 €

  Aqua Marina SUP Breeze se lahko pohvali z eno izmed svetovno najbolj priljubljenih oblik deske. SUP je lahko vodljiv in zato idealen za začetnike ter otroke. Prednost SUPa je podloga EVA za čvrst, nedrseč oprijem nog, hkrati pa skrbi za trpežnost in trdnost. Na repu SUPa je dodan D obroč za pritrditev varnostne vrvice. Na deski spredaj je elastična bungee vrv za pritrjevanje tovora.

  Aqua Marina SUP Breeze ima dodane D obroče za pritrditev kajak sedeža s katerim lahko SUP desko enostavno spremenite v kajak. SUP deska Breeze je opremljena s tremi smerniki, sredinskim smernikom ter stranskima smernikoma.

  Podrobnosti
 4. Aqua Marina
  SUP Vapor 10´10"
  369,00 €

  SUP Aqua Marina Vapor 10´10" je vsestransko in lepo zasnovan SUP, zelo hiter, izredno stabilen in izjemen pri držanju smeri. SUP Aqua Marina VAPOR je primeren za začetnike in rekreativno veslanje na majhnih valovih. Odlika SUPa Vapor je EVA podloga, ki veslaču omogoča čvrst in nedrseč oprijem nog, obenem pa skrbi za trpežnost in trdnost deske. Na repu SUPa je dodan D obroč za pritrditev varnostne vrvice. Dodatna odlika je elastična bungee vrv za pritrjevanje tovora.
  SUP Aqua Marina Vapor ima dodatne D obročke za pritrditev kajak sedeža, s katerim boste SUP desko spremenili v enostaven kajak. Deska je opremljena s sredinskim ter dvema stranskima smernikoma. Priporočamo ga veslačem do teže 80 kg.

  Podrobnosti
 5. Aqua Marina
  SUP Breeze 9´9"
  379,00 €

  Aqua Marina SUP Breeze se lahko pohvali z eno izmed svetovno najbolj priljubljenih oblik deske. SUP je lahko vodljiv in zato idealen za začetnike ter otroke. Prednost SUPa je podloga EVA ki nudi čvrst in nedrseč oprijem nog, hkrati pa skrbi za trpežnost in trdnost deske. Na repu SUPa je dodan D obroč za pritrditev varnostne vrvice. Na deski spredaj je elastična bungee vrv za pritrjevanje tovora.
  Aqua Marina SUP Breeze ima dodane D obroče za pritrditev kajak sedeža s katerim lahko SUP desko enostavno spremenite v kajak. SUP deska Breeze je opremljena s tremi smerniki, sredinskim smernikom ter stranskima smernikoma.

  Podrobnosti
 6. Aqua Marina
  SUP Vapor 10´10" z veslom
  379,00 €

  SUP Aqua Marina Vapor 10´10" z veslom je vsestransko in lepo zasnovan SUP, zelo hiter, izredno stabilen in izjemen pri držanju smeri. SUP Aqua Marina VAPOR je primeren za začetnike in rekreativno veslanje na majhnih valovih. Odlika SUPa Vapor je EVA podloga, ki veslaču omogoča čvrst in nedrseč oprijem nog, obenem pa skrbi za trpežnost in trdnost deske. Na repu SUPa je dodan D obroč za pritrditev varnostne vrvice. Dodatna odlika je elastična bungee vrv za pritrjevanje tovora.
  SUP Aqua Marina Vapor ima dodatne D obročke za pritrditev kajak sedeža, s katerim boste SUP desko spremenili v enostaven kajak. Deska je opremljena s sredinskim ter dvema stranskima smernikoma. Priporočamo ga veslačem do teže 80 kg.

  Podrobnosti
 7. Aqua Marina
  SUP Thrive 9´9"
  Akcijska Cena 445,00 € Redna Cena 449,00 €

  Aqua Marina SUP Thrive 9'9" je nov vsestranski SUP za pot kamorkoli in vse namene. Nov SUP, ki je zasnovan po uspešnem modelu Breeze je dobil navdih od najbolj priljubljenih morskih živali, morskih želv in je v ostro beli, črni in zeleni barvi. Thrive 9'9" je zasnovan po modelu Breeze ampak po lastnostih bo prepričal tudi izkušene in bolj zahtevne veslače. Z velikim obsegom in integrirano "kick-pad" podlogo, je idealen za vse lažje veslače na mirni vodi in za tiste, ki želijo zaveslati na valovih.
  Aqua Marina SUP Thrive ima na zgornji strani podlogo EVA, ki nudi čvrst in nedrseč oprijem nog, hkrati pa skrbi za trpežnost in trdnost deske. Na repu SUPa je dodan D obroč za pritrditev varnostne vrvice. Dodatno je SUP opremljen tudi z elastično vrvico za pritrjevanje tovora. Deska ima sredinski smernik in jo priporočamo veslačem do teže 90 kg.

  Podrobnosti
 8. Aqua Marina
  SUP Magma 10´10"
  Akcijska Cena 449,00 € Redna Cena 499,00 €

  SUP Aqua Marina Magma 10´10" Spust po reki, lahko postane nenaporen napor, ker narava opravi večino dela medtem ko veslač SUP preprosto vodi in usmerna z občasnim zaveslajem, da desko usmeri na željeno pot. Podobno kot SUP Fusion je SUP Magma je preprost SUP za križarjenje in vsestransko deskanje, ki še vedno ponuja visoko stopnjo funkcionalnosti. Poudariti je treba, da ima deska 4cm velik "kicker-pad" za siguren korak nazaj  in nadzor. Tako kot SUP Fusion ima tudi SUP Magma osupljivo grafiko navdihnjeno iz hobotnice, lepo ročno izdelan potisk je namenjen povečanju in dvigovanju izkušnje veslača ter ljubezni do sveta.
  SUP Magma ima na zgornji strani podlogo EVA, ki nudi čvrst in nedrseč oprijem nog, hkrati pa skrbi za trpežnost in trdnost deske. Na repu SUPa je dodan D obroč za pritrditev varnostne vrvice. Dodatno je SUP opremljen tudi z elastično vrvico za pritrjevanje tovora. Deska ima sredinski smernik in jo priporočamo veslačem do teže 95 kg.

  Podrobnosti
 9. Aqua Marina
  SUP Monster 12'0"
  449,00 €

  SUP Aqua Marina Monster 12´0" je namenjen težjim veslačem. Zahvaljujoč obliki SUP zagotavlja izjemno stabilnost na vodi tudi višjim veslačem. SUP Monster je primeren za daljše poti, omogoča pa tudi namestitev večjih kosov prtljage. Odličen SUP za rekreacijo, družinsko zabavo ali razvajanje.
  SUP Monster ima na zgornji strani podlogo EVA, ki nudi čvrst in nedrseč oprijem nog, hkrati pa skrbi za trpežnost in trdnost deske. Na repu SUPa je dodan D obroč za pritrditev varnostne vrvice. Dodatno je SUP opremljen tudi z elastično vrvico za pritrjevanje tovora. Deska ima sredinski smernik in jo priporočamo veslačem do teže 120 kg.

  Podrobnosti
 10. Aqua Marina
  SUP Race 14'
  Akcijska Cena 499,00 € Redna Cena 549,00 €

  SUP Aqua Marina Race 14' zagotavlja dobro stabilnost in doseganje visokih hitrosti. SUP Race je primeren za hitro veslanje, dolge turing relacije in je resnično pravi dirkaški SUP. Kompaktno zasnovan napihljiv SUP je narejen iz odpornih, trpežnih materialov in obarvan v atraktivno barvno kombinacijo. Sredica SUPa Race vsebuje niti, ki so prepletene med dve plasti in prevlečene z dodatnim močnim PVC materialom, ki je zlaminiran z lahko 1000-gramsko stekleno tkanino. Napihljiva SUP deska Aqua Marina Race zaradi dolžine in ozkega oblikovanja dosega visoke hitrosti saj je zaradi tega bolj hidrodinamična in lažje drsi po gladini.
  SUP Aqua Marina Race 14' ima na zgornji strani podlogo EVA, ki nudi čvrst in nedrseč oprijem nog, hkrati pa skrbi za trpežnost in trdnost deske. Na repu SUPa je dodan D obroč za pritrditev varnostne vrvice. Dodatno je SUP opremljen tudi z elastično vrvico za pritrjevanje tovora. Deska ima sredinski smernik in jo priporočamo veslačem, ki želijo dosegate večje hitrosti ter tistim, ki želijo premagovati daljše razdalje. Priporočamo veslačem z težo do 110 kg.

  Podrobnosti
 11. Aqua Marina
  SUP Super Trip 2+1 12'2"
  579,00 €

  Aqua Marina napihljiv družinski SUP Super Trip 2+1 v dolžino meri znatnih 370 cm, širok pa je 87 cm. Zaradi svoje velikosti omogoča, da na njem lahko hkrati stoji več oseb in da z njim veslate v dvoje. Velikost, strabilnost in okretnost SUPa so idealno kombinirani in naredijo SUP idealen za družinsko rabo ali pa za klube in tim bildinge. Nosilnost SUPa je 210 kg. SUP s širino 87 cm sodi med širše SUPe, ki zagotavljajo stabilno veslanje tudi še tako nespretnim začetnikom.
  Sredica SUPa vsebuje med dve plasti prepletene niti, ki so prevlečene z dodatnim močnim PVC laminiranim materialom, z lahko 1000-gramsko stekleno tkanino. SUP ima ročaje predaj, zadaj in pri strani. Podloga EVA zagotavlja trpežnost in veslaču nudi dober oprijem, sigurnost in užitek na vodi brez drsenja.
  SUP Aqua Marina Super Trip 2+1 ima na zgornji strani podlogo EVA, ki nudi čvrst in nedrseč oprijem nog, hkrati pa skrbi za trpežnost in trdnost deske. Na repu SUPa je dodan D obroč za pritrditev varnostne vrvice. Dodatno je SUP opremljen tudi z elastično vrvico za pritrjevanje tovora. Deska ima sredinski in dva stranska smernika in jo priporočamo veslačem začetnikom in družinam. Priporočamo največjo skupno težo veslačev do 180 kg.

  Podrobnosti
 12. KXone
  KXone Adventure SUP
  Akcijska Cena 599,00 € Redna Cena 912,99 €

  Napihljiva SUP deska dolžine 335 cm, širine 84 cm in višine 15 cm je izdelana iz visoko kakovostnih dropstitch materialov, ki so dokazano brez luknjic, puščanja, razpok in površinskih zračnih mehurčkov. Prav tako je zelo obstojna in omogoča enostavno manevriranje in odporna na UV žarke, slabego vreme (ekstremno vročino, mraz ali vlago), kot tudi na goriva, sončno svetlobo in abrazijo. Čeprav trda in stabilna v vodi ji lahko izpihnemo zrak in jo zložimo za lažje potovanje. Pospravi se v nahrbtnik in je lahka in dovolj kompaktna, da potuje kot kos ročne prtljage. Ko prispete na cilj, lahko hitro napihne svoj SUP z ročno tlačilko in se podate na vodo v vsakem trenutku.

  Podrobnosti
 13. KXone
  KXone Sprinter SUP
  Akcijska Cena 599,00 € Redna Cena 919,00 €

  Napihljiva SUP deska dolžine 350 cm, širine 76 cm in višine 15 cm je izdelana iz visoko kakovostnih dropstitch materialov, ki so dokazano brez luknjic, puščanja, razpok in površinskih zračnih mehurčkov. Prav tako je zelo obstojna in omogoča enostavno manevriranje in odporna na UV žarke, slabego vreme (ekstremno vročino, mraz ali vlago), kot tudi na goriva, sončno svetlobo in abrazijo. Čeprav trda in stabilna v vodi ji lahko izpihnemo zrak in jo zložimo za lažje potovanje. Pospravi se v nahrbtnik in je lahka in dovolj kompaktna, da potuje kot kos ročne prtljage. Ko prispete na cilj, lahko hitro napihne svoj SUP z ročno tlačilko in se podate na vodo v vsakem trenutku.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

13 izdelkov

per page
Set Descending Direction