SUP

Supanje je postalo odlična rekreacija in zabava na dopustu. Odpluj z napihljivim supom in poišči svoj miren kotiček na vodi.

Užitek je imeti SUP na vodi in raziskovati nove zalive in korita rek. Veslanje na SUP-u in preživljanje prostega časa na vodi je lahko enkratno doživetje za vso družino ali za zahtevnejše veslače. Napihljiv SUP je preprost za transport, tudi v najmanjšem prtljažniku in je ob enem hitro pripravljen za uporabo. V naši ponudbi lahko izbirate med veliko različnimi napihljivimi SUP-i, primernimi za otroke, rekreativne veslače, zahtevnejše uporabnike, družine, team building in za izvajanje raznih telovadb na vodi, kot so joga, pilates ali fitnes. Naše napihljive SUP-e najdete pod blagovnimi znamkami Red Paddle, Sroka, Advanced Elements, Spinera, Aqua Marina in KXone.

Poglej kot Grid List

51 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Spinera
  SUP Classic 9´10” Set 1
  269,95 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Spinera Classic 9.10 je SUP deska namenjena začetnikom z odličnim razmerjem med ceno in zmogljivostjo. V setu je 3-delno Alu veslo za Sup, dvojna Action Classic Pump zračna tlačilka, velika srednja plavut, Sup deska in praktičen nahrbtnik.

  Podrobnosti
 2. Spinera
  SUP Classic 9´10” Set 2
  279,95 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Spinera Classic 9.10 je SUP deska namenjena začetnikom nudi odlično razmerje med ceno in zmogljivostjo. V setu je 3-delno Alu veslo za Sup, dvojna Action Classic Pump zračna tlačilka, velika srednja plavut, varovalna vrvica, Sup deska in praktičen nahrbtnik.

  Podrobnosti
 3. Spinera
  SUP Classic 9´10” Set 3
  299,95 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Spinera Classic 9.10 je SUP deska namenjena začetnikom nudi odlično razmerje med ceno in zmogljivostjo. V setu je 4-delno Alu veslo za Sup & Kajak, dvojna Action Classic Pump zračna tlačilka, velika srednja plavut, varovalna vrvica, sedež, Sup deska in praktičen nahrbtnik.

  Podrobnosti
 4. Spinera
  SUP Lets Paddle 9'10″ Set
  319,95 €
  Na zalogi

  Nova napihljiva SUP deska Spinera Lets Paddle 9'10″ je vsestranska (all-round) in popolna za začetnike ali naprednejše veslače. Izboljšana DropStich tehnologija poskrbi, da je deska izjemno trdna kljub majhni teži, z izjemnim ravnotežjem in nadzorom.

  Podrobnosti
 5. Spinera
  SUP Lets Paddle 10´4” Set
  329,95 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Nova napihljiva SUP deska Spinera Lets Paddle 10´4” je vsestranska (all-round) in popolna za začetnike ali naprednejše veslače. Izboljšana DropStich tehnologija poskrbi, da je deska izjemno trdna kljub majhni teži, z izjemnim ravnotežjem in nadzorom.

  Podrobnosti
 6. Red Paddle
  Jadro Ride WindSup XS S M L
  349,00 €
  Ni na zalogi

  Jadro Ride je narejeno posebej za windsurf začetnike, ki želijo ugodno opremo in so željni zabave ob šibkem vetru. Za popolen izkoristek vaše WindSUP deske imamo na voljo izbiro jader, ki nudijo Red Paddle kvaliteto in uporabnost v kompletu. Jadra so na voljo v štirih velikostih XS, S, M in L. Jadro je zložljivo in enostavno za transport. 

  Podrobnosti
 7. Spinera
  SUP Lets Paddle 11´2” Set
  359,95 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Nova napihljiva SUP deska Spinera Lets Paddle 11'2″ je vsestranska (all-round) in popolna za začetnike ali naprednejše veslače. Izboljšana DropStich tehnologija poskrbi, da je deska izjemno trdna kljub majhni teži, z izjemnim ravnotežjem in nadzorom.

  Podrobnosti
 8. Spinera
  SUP Lets Paddle 12´0” Set
  369,95 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Nova napihljiva SUP deska Spinera Lets Paddle 12'0″ je vsestranska (all-round) in popolna za začetnike ali naprednejše veslače. Izboljšana DropStich tehnologija poskrbi, da je deska izjemno trdna kljub majhni teži, z izjemnim ravnotežjem in nadzorom.

  Podrobnosti
 9. Spinera
  SUP Light 9´10” Set Moder
  399,95 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Spinera SUP Light 9´10” je izdelan s pomočjo Ultra Lahke Tehnologije, ki zelo olajša transport. Idealen je za urbano uporabo, lahko ga vzamete s seboj na pohod ali gorsko kolesarsko turo in sledite svoji strasti do supanja po reki, morju ali jezeru.

  Podrobnosti
 10. Spinera
  SUP Light 10´6” Set Oranžen
  419,95 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Spinera SUP Light 10´6” je izdelan s pomočjo Ultra Lahke Tehnologije, ki zelo olajša transport. Idealen je za urbano uporabo, lahko ga vzamete s seboj na pohod ali gorsko kolesarsko turo in sledite svoji strasti do supanja po reki, morju ali jezeru.

  Podrobnosti
 11. Spinera
  SUP Supventure 10´6″ Set
  419,95 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Nova napihljiva športna SUP deska Spinera Supventure 10´6″ je primerna za vsakogar. Izboljšana DropStich tehnologija poskrbi, da je deska izjemno trdna kljub majhni teži, z izjemnim ravnotežjem in nadzorom.

  Podrobnosti
 12. Spinera
  SUP Light 11´2” Set Rdeč
  439,95 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Spinera SUP Light 11´2” je izdelan s pomočjo Ultra Lahke Tehnologije, ki zelo olajša transport. Idealen je za urbano uporabo, lahko ga vzamete s seboj na pohod ali gorsko kolesarsko turo in sledite svoji strasti do supanja po reki, morju ali jezeru.

  Podrobnosti
 13. Spinera
  SUP PRO Rental 10'6″ Set
  446,24 €
  Na zalogi

  Spinera Professional Rental SUP 10'6″ je nova priljubljena najemna deska, ki se ponaša z neprimerljivo kakovostjo, inovacijami in dizajnom. To je visoko kakovostni dvoslojni profesionalni SUP po ugodni ceni. Univerzalna športna napihljiva SUP deska za vsakogar.

  Podrobnosti
 14. Advanced Elements
  SUP Hula 11'0"
  Akcijska Cena 449,50 € Redna Cena 899,00 €
  Na zalogi

  Advanced Elements Hula 11 je napihljiv SUP dolžine 3,3 m in ima nosilnost 104 kg. Opremljen je s številnimi D-obročki. Ima 3 odstranljive smernike - kobilice.  Napihnemo ga v nekaj minutah in dobimo trpežno, lahko in kompaktno desko, primerno tudi za slano vodo. Primeren je za SUP-anje, surfanje na valovih ali kot kajak.

  Podrobnosti
 15. Spinera
  SUP Supventure 12´0″ Set
  469,95 €
  Na zalogi

  Nova napihljiva športna SUP deska Spinera Supventure 12´0″ je primerna za vsakogar. Izboljšana DropStich tehnologija poskrbi, da je deska izjemno trdna kljub majhni teži, z izjemnim ravnotežjem in nadzorom.

  Podrobnosti
 16. Spinera
  SUP PRO Rental 12'0″ Set
  505,74 €
  Na zalogi

  Spinera Professional Rental SUP 12'0″ je nova priljubljena najemna deska, ki se ponaša z neprimerljivo kakovostjo, inovacijami in dizajnom. To je visoko kakovostni dvoslojni profesionalni SUP po ugodni ceni. Univerzalna športna napihljiva SUP deska za vsakogar.

  Podrobnosti
 17. Sroka
  SUP Easy 10'6'' Set 2019
  549,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Sroka SUP Easy 10’6 je lahka, vsestranska sup deska, ki ima ojačano enoplastno tehnologijo in se napihne do 18psi. Set vključuje torbo, tlačilko, veslo ter varnostno vrvico. Priporočljiva za veslače do teže 120 kg.

  Podrobnosti
 18. Advanced Elements
  SUP Fishbone EX 12'6"
  Akcijska Cena 549,50 € Redna Cena 1.099,00 €
  Na zalogi

  Fishbone EX SUP ima elegantno obliko in edinstveno patentirano konstrukcijo trupa, ki elegantno reže vodo in zagotavlja optimalno hitrost, zmogljivost sledenja ter učinkovito uporabi vašo moč pri veslanju med potovanjem ali tekmovanjem. Je udobno oblazinjen, ima 5 D-obročev za privez raznih stvari in globoko osrednjo kobilico za izboljšano sledenje. Sup preprosto razprostrite, napihnite in pripravljeni ste se podati na vodo s polno hitrostjo! Primeren za izkušene veslače ali za začetnike.

  Podrobnosti
 19. KXone
  SUP KXone Sprinter 11'5
  Akcijska Cena 599,00 € Redna Cena 919,00 €
  Na zalogi

  Napihljiva SUP deska dolžine 350 cm, širine 76 cm in višine 15 cm je izdelana iz visoko kakovostnih dropstitch materialov, ki so dokazano brez luknjic, puščanja, razpok in površinskih zračnih mehurčkov. Prav tako je zelo obstojna in omogoča enostavno manevriranje in odporna na UV žarke, slabego vreme (ekstremno vročino, mraz ali vlago), kot tudi na goriva, sončno svetlobo in abrazijo. Čeprav trda in stabilna v vodi ji lahko izpihnemo zrak in jo zložimo za lažje potovanje. Pospravi se v nahrbtnik in je lahka in dovolj kompaktna, da potuje kot kos ročne prtljage. Ko prispete na cilj, lahko hitro napihne svoj SUP z ročno tlačilko in se podate na vodo v vsakem trenutku.

  Podrobnosti
 20. KXone
  SUP KXone Adventure 11'0
  Akcijska Cena 599,00 € Redna Cena 912,99 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Napihljiva SUP deska dolžine 335 cm, širine 84 cm in višine 15 cm je izdelana iz visoko kakovostnih dropstitch materialov, ki so dokazano brez luknjic, puščanja, razpok in površinskih zračnih mehurčkov. Prav tako je zelo obstojna in omogoča enostavno manevriranje in odporna na UV žarke, slabego vreme (ekstremno vročino, mraz ali vlago), kot tudi na goriva, sončno svetlobo in abrazijo. Čeprav trda in stabilna v vodi ji lahko izpihnemo zrak in jo zložimo za lažje potovanje. Pospravi se v nahrbtnik in je lahka in dovolj kompaktna, da potuje kot kos ročne prtljage. Ko prispete na cilj, lahko hitro napihne svoj SUP z ročno tlačilko in se podate na vodo v vsakem trenutku.

  Podrobnosti
 21. Advanced Elements
  SUP Stiffy 11'0"
  Akcijska Cena 604,50 € Redna Cena 1.209,00 €
  Na zalogi

  Advanced Elements Stiffy 11 je napihljiv SUP, ki se s svojim inovativnim dizajnom kosa s trdimi SUP-i. Idealen je za surfanje, zabavno veslanje ali daljše izlete. Odlikuje ga izredna togost, ki omogoča neverjetno vsestransko uporabnost. Dolg je 330 cm in z nosilnostjo 104 kg. Odlikujejo ga odstranljive aluminijeve podporne gredi, ki zagotavljajo ekstremno togost. Opremljen je s 3 odstranljivimi smerniki.

  Podrobnosti
 22. Spinera
  SupKayak SK 10
  649,95 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Spinera Supkayak SK 10 je zasnovan kot SUP deska za stoječe veslanje in se hkrati odlično uporablja kot kajak. 3x zabava v enem izdelku kot Sup deska, kajak ali Body Board.

  Podrobnosti
 23. Sroka
  SUP Malibu 10'0 Girly Fusion 2019
  679,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Sroka Malibu 10′ Girly Fusion je vsestranska deska z morskim dizajnom in je izredno stabilna ter igriva SUP deska. Lahka deska za nošenje se napihne na 18 psi in ima Fusion tehnologijo. Priporočljiva teža veslača je do 100 kg.

  Podrobnosti
 24. Sroka
  SUP Malibu 10'0 Fusion 2019 Moder
  679,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Sroka Malibu 10′ Fusion Blue je vsestranska, hitra SUP deska za vsakogar, saj je izredno stabilna in igriva SUP deska. Lahka deska za nošenje se napihne na 18 psi in ima Fusion tehnologija. Priporočljiva teža veslača je do 100 kg.

  Podrobnosti
 25. Sroka
  SUP Malibu 10'0 Fusion 2019 Oranžen
  679,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Sroka Malibu 10′ Fusion Orange je vsestranska, hitra SUP deska za vsakogar, saj je izredno stabilna in igriva SUP deska. Lahka deska za nošenje se napihne na 18 psi in ima Fusion tehnologija. Priporočljiva teža veslača je do 100 kg.

  Podrobnosti
 26. Sroka
  SUP Malibu 10'6" Fusion 2019
  719,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Sroka Malibu 10′6" Fusion Blue je vsestranska, hitra SUP deska za vsakogar, saj je izredno stabilna in igriva SUP deska. Lahka deska za nošenje se napihne na 18 psi in ima Fusion tehnologija. Priporočljiva teža veslača je do 120 kg.

  Podrobnosti
 27. Spinera
  SupKayak SK 12
  749,95 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Spinera Supkayak SK 12 je zasnovan kot SUP deska za stoječe veslanje in se hkrati odlično uporablja kot kajak. 3x zabava v enem izdelku kot Sup deska, kajak ali Body Board.

  Podrobnosti
 28. Spinera
  SupKayak SK 14
  849,95 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Spinera Supkayak SK 14 je zasnovan kot SUP deska za stoječe veslanje in se hkrati odlično uporablja kot kajak. 3x zabava v enem izdelku kot Sup deska, kajak ali Body Board.

  Podrobnosti
 29. Sroka
  SUP Girly 12'6" Fusion 2019
  879,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Sroka napihljiv SUP Girly 12’6 Fusion je potovalna »touring« SUP deska, ki jo odlikuje hitrost in je lahka za nošenje. 3-slojni rob omogoča lažje, hitrejše drsenje po vodni gladini. Odlikuje jo Fusion tehnologija, lep morski dizajn in napihne se do 18 psi. Priporočljiva za veslače do 100 kg.

  Podrobnosti
 30. Sroka
  SUP Alpha 12'6" Fusion 2019
  879,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Sroka napihljiv SUP Alpha 12’6 Fusion je potovalna »touring« SUP deska, ki jo odlikuje hitrost in je lahka za nošenje. 3-slojni rob omogoča lažje, hitrejše drsenje po vodni gladini. Odlikuje jo Fusion tehnologija in napihne se do 18 psi. Priporočljiva za veslače do 100 kg.

  Podrobnosti
 31. Red Paddle
  SUP Snapper 9'4 MSL
  969,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  SUP 9’4″ Snapper MSL je izredno stabilen in hkrati zelo okreten. Za večjo trnost poskrbi vgrajen RSS sistem. Sup deska je primerena za otroke, ki so na začetku učenja supanja. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 32. Red Paddle
  SUP Whip 8'10 MSL
  999,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  SUP 8’10” Whip MSL je odlična izbira za supanje na valovih. Je izredno stabilen in hkrati okreten. Za večjo trnost poskrbi vgrajen RSS sistema. Ker je manjši je primeren tudi za otroke, ki že obvladajo supanje. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 33. Red Paddle
  SUP Ride SE 10'6 MSL
  999,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Red Paddle 10’6 Ride SE MSL 2018 je najbolj priljubljena napihljiva sup deska na svetu. Odlikuje jo izredna stabilnost in plovnost. Primerna za začetnike do 90kg, družine oziroma za prav vsakogar. Od svojega "brata" Ride 10'6 MSL se razlikuje le v barvni shemi. MSL fusion tehnologija naredi desko trdno, vzdržljivo in lahko. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 34. Red Paddle
  SUP Ride 10’6 MSL
  999,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Red Paddle 10’6 Ride MSL 2018 je najbolj priljubljena napihljiva sup deska na svetu. Odlikuje jo izredna stabilnost in plovnost. Primerna za začetnike do 90kg, družine oziroma za prav vsakogar. MSL fusion tehnologija  naredi desko trdno, vzdržljivo in lahko. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 35. Red Paddle
  SUP Ride 9’8″ MSL
  999,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Red Paddle  9’8″ Ride MSL je izjemno igriva in lahko vodljiva sup deska. Lahka in majhna deska je hitro napihnjena s priloženo dvojno Titan tlačilko. Primerna je za otroke in osebe lažje od 90kg. Omogoča supanje na malih valovih. MSL fusion tehnologija in vgrajen RSS sistem, naredi desko še trdnejšo, vzdržljivejšo in lažjo. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 36. Red Paddle
  SUP Ride 10'8 MSL
  1.049,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Red Paddle 10’8 Ride MSL 2018 je večji brat najbolj priljubljene napihljive sup deske na svetu. Izredna širina ji da še dodatno stabilnost in plovnost. Primerna za začetnike do 120kg, družine oziroma za prav vsakogar. MSL fusion tehnologija naredi desko trdno, vzdržljivo in lahko. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle  veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 37. Red Paddle
  SUP Wild 9'6 MSL
  1.099,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Red paddle Wild 9.6 MSL SUP deska je oblikovana tako, da omogoča maksimalno stabilnost in performans, hkrati pa je zelo trpežna. Spust po deroči reki postane pravi adrenalinski užitek. Za večjo varnost in lažje obvladovanje deske je dodanih več ročajev, nedrseča stojna podloga in seveda tehnologija samega supa. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 38. Red Paddle
  SUP Ride 10'8 Active MSL
  1.099,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Red Paddle 10’8 Ride Active MSL 2018 Sup deska je odlična za izvajanje joge, pilatesa ali fitnesa. Po sestavi je enaka najbolj priljubljeni napihljivi sup deski na svetu. Izredna širina ji da še dodatno stabilnost in plovnost. Ker je debelejša (15cm) je tudi čvrstejša, vendar kljub obsegu ohranja živahno okretnost. Primerna za težje suparje do 120kg, družine oziroma za vse, ki želijo svojo vadbo preseliti na vodo. MSL fusion tehnologija naredi desko trdno, vzdržljivo in lahko. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 39. Red Paddle
  SUP Sport 11'0 MSL
  1.159,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Red Paddle napihljiva SUP Sport 11' deska je stabilna, hitra in je primerna za poznavalce oz nekoliko bolj izkušene suparje. Idealna je za vse, ki želijo hitrejšo univerzalno desko. Primerna je za vse športne navdušence do 90 kg, ki v supanju vidijo priložnost za učinkovito rekreacijo v naravi in že imajo nekaj izkušenj s supanjem. Inovativna MSL fusion tehnologija in vgrajen RSS sistem, naredita desko trdno, vzdržljivo in lažjo. FCS smernik lepšo drži smer veslanja. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 40. Red Paddle
  SUP Ride Wind 10'7 MSL
  1.159,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  SUP 10’7″ Wind MSL je večfunkcijska SUP deska za vse ljubitelje vetra in bonace. Priporočljiva je tako za supanje ali windsurfanje, saj ima integriran univerzalni windsurf mehanizem v katerega vpnemo standardno ali napihljivo jadro. Na spodnji strani ima dva US fin box, v katera lahko fiksiramo dva poljubna smernika. Inovativna MSL fusion tehnologija naredi desko trdno, vzdržljivo in lažjo. SUP, ki je ob enem tudi SURF saj z vstavljenim jadrom dobite najpopularnejši napihljiv SUP na svetu in se lahko prilagajate vetru. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 41. Red Paddle
  SUP Sport 11'3 MSL
  1.199,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Red Paddle napihljiva SUP Sport 11'3" deska je primerna za malo težje suparje do 110 kg. Pri deski je namreč pomembno, da se pod našo težo ne ugrezne v vodo in nam ne otežuje veslanja. Sup deska je primerna za poznavalce oz nekoliko bolj izkušene suparje. Idealna je za vse, ki želijo hitrejšo univerzalno desko. Primerna je za vse športne navdušence, ki v supanju vidijo priložnost za učinkovito rekreacijo v naravi in že imajo nekaj izkušenj s supanjem. Inovativna MSL fusion tehnologija in vgrajen RSS sistem, naredita desko trdno, vzdržljivo in lažjo. FCS smernik lepšo drži smer veslanja. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 42. Red Paddle
  SUP Voyager 12'6 MSL
  1.269,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  SUP Red Paddle 12'6" Voyager navduši vsakega pustolovca, saj je hitrejši in kot potovalna deska namenjen daljšim razdaljam, ter raziskovanju tudi najbolj odročnih rečnih kotičkov. Skrb, da te mora nekdo na cilju pobrati je popolnoma odveč, saj SUP enostavno zložiš v torbo in skočiš na prvi vlak ali avtobus.  Voyager 12'6" SUP je dodatno opremljen z elastikami za opremo na kljunu in repu. Tec Air tehnologija in večja debelina zagotavljata izjemno trpežnost, trdnost in odlično plovnost. Nova je MSL tehnologija, ki Red Paddle Co postavlja daleč pred konkurenco. Inovativna MSL fusion tehnologija in vgrajen RSS sistem, naredita desko trdno, vzdržljivo in lažjo. FCS smernik lepše drži smer veslanja. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 43. Red Paddle
  SUP 13'2 Voyager MSL
  1.299,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  SUP Red Paddle 13'2" Voyager je daljši in ožji od svojega brata 12'6" Voyger, kar pomeni, da je še hitrejši vendar malo manj stabilen. Navduši vsakega pustolovca in kot potovalna deska namenjen daljšim razdaljam, ter raziskovanju tudi najbolj odročnih rečnih kotičkov. Skrb, da te mora nekdo na cilju pobrati je popolnoma odveč, saj SUP enostavno zložiš v torbo in skočiš na prvi vlak ali avtobus.  Voyager 13'2" SUP je dodatno opremljen z elastikami za opremo na kljunu in repu. Tec Air tehnologija in večja debelina zagotavljata izjemno trpežnost, trdnost in odlično plovnost. Nova je MSL tehnologija, ki Red Paddle Co postavlja daleč pred konkurenco. Inovativna MSL fusion tehnologija in vgrajen RSS sistem, naredita desko trdno, vzdržljivo in lažjo. FCS smernik lepše drži smer veslanja. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 44. Red Paddle
  SUP Elite 12'6 x 28' MSL
  1.349,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  12’6" x 28" Elite MSL je izvrstna, izjemno hitra ter igriva SUP deska, ki jo je zaradi ožjega repa lažje manevrirati, hkrati pa zaradi dodatne širine nudi večjo stabilnost. Posebna oblika »rockerja« deski omogoča lažje drsenje po vodi, ker zaradi sprednjega smernika, bolje drži smer. Primerna je za izkušene suparje športnike, ki si želijo hitrost in intenzivnost. Patentirani FFC sistem doda togost in ustvari hitrost, RSS letvice dodajo do 40% trdnosti in MSL fusion tehnologija naredi desko še trdnejšo, vzdržljivejšo in lažjo. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 45. Red Paddle
  SUP Elite 12'6 x 26' MSL
  1.349,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  12’6" x 26" Elite MSL je izvrstna, izjemno hitra ter igriva SUP deska, ki jo je zaradi ožjega repa lažje manevrirati, hkrati pa tudi malce težje balansirati. Posebna oblika »rockerja« deski omogoča lažje drsenje po vodi, ker zaradi sprednjega smernika, bolje drži smer. Primerna je za izkušene suparje športnike, ki si želijo hitrost in intenzivnost. Patentirani FFC sistem doda togost in ustvari hitrost, RSS letvice dodajo do 40% trdnosti in MSL fusion tehnologija naredi desko še trdnejšo, vzdržljivejšo in lažjo. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 46. Red Paddle
  SUP Ride WindSurf 10'7 MSL
  1.399,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  SUP 10’7″ WindSurf MSL je dodelana večfunkcijska SUP deska za supanje in windsurfanje. Možno je windsurfanje tudi v močnejšem vetru. Integriran ima univerzalni windsurf mehanizem v katerega vpnemo standardno ali napihljivo jadro. Na spodnji strani ima dva US fin box, v katera lahko fiksiramo dva poljubna smernika. Inovativna MSL fusion tehnologija naredi desko trdno, vzdržljivo in lažjo. SUP, ki je ob enem tudi SURF saj z vstavljenim jadrom dobite najpopularnejši napihljiv SUP na svetu in se lahko prilagajate vetru. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 47. Red Paddle
  SUP Elite 14'0 x 27" MSL
  1.449,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  14’0" x 27" Elite MSL je najhitrejša napihljiva SUP deska na svetu, zaradi dodatne širine pa nudi večjo stabilnost. Primerna je za tekmovanja in zelo izkušene suparje športnike, ki si želijo tudi "downwind" vožnje. Deska je zaradi širšega zadnjega dela zelo stabilna in lažja za upravljanje. Deska je dolga in ozka, kar pomeni, da bo v vodi izjemno hitra, odlično drsi po vodi, nudi popoln nadzor in je preprosta za usmerjanje. Patentirani FFC sistem doda togost in ustvari hitrost, RSS letvice dodajo do 40% trdnosti in MSL fusion tehnologija naredi desko še trdnejšo, vzdržljivejšo in lažjo. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 48. Red Paddle
  SUP Elite 14'0 x 25' MSL
  1.449,00 €
  Na zalogi

  14’0" x 25" Elite MSL je najhitrejša napihljiva SUP deska na svetu. Primerna je za tekmovanja - krožne dirke in zelo izkušene suparje športnike, ki si želijo tudi "downwind" vožnje. Deska je dolga in ozka, kar pomeni, da bo v vodi izjemno hitra, odlično drsi po vodi, nudi popoln nadzor in je preprosta za usmerjanje. Patentirani FFC sistem doda togost in ustvari hitrost, RSS letvice dodajo do 40% trdnosti in MSL fusion tehnologija naredi desko še trdnejšo, vzdržljivejšo in lažjo. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 49. Red Paddle
  SUP Voyager Tandem 15'0 MSL
  1.899,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  SUP Red Paddle 15'0" Voyager Tandem je udobna, stabilna in hitra deska, prav takšna, kot jo potrebujemo za supanje v dvoje. Navduši pustolovce in kot potovalna deska je namenjen daljšim razdaljam, ter raziskovanju v dvoje tudi najbolj odročnih rečnih kotičkov. Voyager Tandem 15'0" SUP je dodatno opremljen z elastikami za opremo na kljunu in repu. Tec Air tehnologija in večja debelina zagotavljata izjemno trpežnost, trdnost in odlično plovnost. Nova je MSL tehnologija, ki Red Paddle Co postavlja daleč pred konkurenco. Inovativna MSL fusion tehnologija naredi desko trdno, vzdržljivo in lažjo. FCS smernik lepše drži smer veslanja. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 50. Red Paddle
  SUP Ride L 14' MSL
  3.099,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  SUP deska 14' Ride L MSL je top izbira za družine ali skupino prijateljev. Pohvali se z izredno stabilnostjo in plovnostjo. Inovativna MSL fusion tehnologija naredi desko trdno, vzdržljivo in lažjo. Nepogrešljiva za ure zabave na vodi. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 51. Red Paddle
  SUP Ride XL 17' MSL
  3.275,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  SUP deska 17' Ride XL MSL je top izbira za družine, teambuildinge ali skupino prijateljev. Pohvali se z izredno stabilnostjo in plovnostjo. Inovativna MSL fusion tehnologija naredi desko trdno, vzdržljivo in lažjo. Nepogrešljiva za ure zabave na vodi. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

51 izdelkov

per page
Set Descending Direction