SUP

Supanje je postalo odlična rekreacija in zabava na dopustu. Odpluj z napihljivim supom in poišči svoj miren kotiček na vodi.

Užitek je imeti SUP na vodi in raziskovati nove zalive in korita rek. Veslanje na SUP-u in preživljanje prostega časa na vodi je lahko enkratno doživetje za vso družino ali za zahtevnejše veslače. Napihljiv SUP je preprost za transport, tudi v najmanjšem prtljažniku in je ob enem hitro pripravljen za uporabo. V naši ponudbi lahko izbirate med veliko različnimi napihljivimi SUP-i, primernimi za otroke, rekreativne veslače, zahtevnejše uporabnike, družine, team building in za izvajanje raznih telovadb na vodi, kot so joga, pilates ali fitnes. Naše napihljive SUP-e najdete pod blagovnimi znamkami Red Paddle, Sroka, Advanced Elements, Spinera, Aqua Marina in KXone.

Poglej kot Grid List

25 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Spinera
  SUP Classic 9´10” Set 1
  Akcijska Cena 263,96 € Redna Cena 329,95 €
  Na zalogi

  Spinera Classic 9.10 je SUP deska namenjena začetnikom z odličnim razmerjem med ceno in zmogljivostjo. V setu je 3-delno Alu veslo za Sup, dvojna Action Classic Pump zračna tlačilka, velika srednja plavut, Sup deska in praktičen nahrbtnik.

  Podrobnosti
 2. Spinera
  SUP Lets Paddle 10´4” Set
  Akcijska Cena 284,96 € Redna Cena 379,95 €
  Na zalogi

  Nova napihljiva SUP deska Spinera Lets Paddle 10´4” je vsestranska (all-round) in popolna za začetnike ali naprednejše veslače. Izboljšana DropStich tehnologija poskrbi, da je deska izjemno trdna kljub majhni teži, z izjemnim ravnotežjem in nadzorom.

  Podrobnosti
 3. Spinera
  SUP Lets Paddle 12´0” Set
  Akcijska Cena 319,96 € Redna Cena 399,95 €
  Na zalogi

  Nova napihljiva SUP deska Spinera Lets Paddle 12'0″ je vsestranska (all-round) in popolna za začetnike ali naprednejše veslače. Izboljšana DropStich tehnologija poskrbi, da je deska izjemno trdna kljub majhni teži, z izjemnim ravnotežjem in nadzorom.

  Podrobnosti
 4. Spinera
  SUP Classic 9´10” Set 2
  339,95 €
  Na zalogi

  Spinera Classic 9.10 je SUP deska namenjena začetnikom nudi odlično razmerje med ceno in zmogljivostjo. V setu je 3-delno Alu veslo za Sup, dvojna Action Classic Pump zračna tlačilka, velika srednja plavut, varovalna vrvica, Sup deska in praktičen nahrbtnik.

  Podrobnosti
 5. Spinera
  SUP PRO Rental 10'6″ Set
  Akcijska Cena 356,99 € Redna Cena 446,24 €
  Na zalogi

  Spinera Professional Rental SUP 10'6″ je nova priljubljena najemna deska, ki se ponaša z neprimerljivo kakovostjo, inovacijami in dizajnom. To je visoko kakovostni dvoslojni profesionalni SUP po ugodni ceni. Univerzalna športna napihljiva SUP deska za vsakogar.

  Podrobnosti
 6. Spinera
  SUP Classic 9´10” Set 3
  359,95 €
  Na zalogi

  Spinera Classic 9.10 je SUP deska namenjena začetnikom nudi odlično razmerje med ceno in zmogljivostjo. V setu je 4-delno Alu veslo za Sup & Kajak, dvojna Action Classic Pump zračna tlačilka, velika srednja plavut, varovalna vrvica, sedež, Sup deska in praktičen nahrbtnik.

  Podrobnosti
 7. Spinera
  SUP Lets Paddle 9'10″ Set
  369,95 €
  Na zalogi

  Nova napihljiva SUP deska Spinera Lets Paddle 9'10″ je vsestranska (all-round) in popolna za začetnike ali naprednejše veslače. Izboljšana DropStich tehnologija poskrbi, da je deska izjemno trdna kljub majhni teži, z izjemnim ravnotežjem in nadzorom.

  Podrobnosti
 8. Spinera
  SUP Lets Paddle 11´2” Set
  389,95 €
  Na zalogi

  Nova napihljiva SUP deska Spinera Lets Paddle 11'2″ je vsestranska (all-round) in popolna za začetnike ali naprednejše veslače. Izboljšana DropStich tehnologija poskrbi, da je deska izjemno trdna kljub majhni teži, z izjemnim ravnotežjem in nadzorom.

  Podrobnosti
 9. Spinera
  SUP Supventure 12´0″ Set
  Akcijska Cena 391,96 € Redna Cena 489,95 €
  Na zalogi

  Nova napihljiva športna SUP deska Spinera Supventure 12´0″ je primerna za vsakogar. Izboljšana DropStich tehnologija poskrbi, da je deska izjemno trdna kljub majhni teži, z izjemnim ravnotežjem in nadzorom.

  Podrobnosti
 10. Spinera
  SUP PRO Rental 12'0″ Set
  Akcijska Cena 404,59 € Redna Cena 505,74 €
  Na zalogi

  Spinera Professional Rental SUP 12'0″ je nova priljubljena najemna deska, ki se ponaša z neprimerljivo kakovostjo, inovacijami in dizajnom. To je visoko kakovostni dvoslojni profesionalni SUP po ugodni ceni. Univerzalna športna napihljiva SUP deska za vsakogar.

  Podrobnosti
 11. Spinera
  SUP Light 9´10” Set Moder
  429,95 €
  Na zalogi

  Spinera SUP Light 9´10” je izdelan s pomočjo Ultra Lahke Tehnologije, ki zelo olajša transport. Idealen je za urbano uporabo, lahko ga vzamete s seboj na pohod ali gorsko kolesarsko turo in sledite svoji strasti do supanja po reki, morju ali jezeru.

  Podrobnosti
 12. Advanced Elements
  SUP Hula 11'0"
  Akcijska Cena 449,50 € Redna Cena 899,00 €
  Na zalogi

  Advanced Elements Hula 11 je napihljiv SUP dolžine 3,3 m in ima nosilnost 104 kg. Opremljen je s številnimi D-obročki. Ima 3 odstranljive smernike - kobilice.  Napihnemo ga v nekaj minutah in dobimo trpežno, lahko in kompaktno desko, primerno tudi za slano vodo. Primeren je za SUP-anje, surfanje na valovih ali kot kajak.

  Podrobnosti
 13. Spinera
  SUP Light 10´6” Set Oranžen
  449,95 €
  Na zalogi

  Spinera SUP Light 10´6” je izdelan s pomočjo Ultra Lahke Tehnologije, ki zelo olajša transport. Idealen je za urbano uporabo, lahko ga vzamete s seboj na pohod ali gorsko kolesarsko turo in sledite svoji strasti do supanja po reki, morju ali jezeru.

  Podrobnosti
 14. KXone
  SUP KXone Sprinter 11'5
  Akcijska Cena 459,50 € Redna Cena 919,00 €
  Na zalogi

  Napihljiva SUP deska dolžine 350 cm, širine 76 cm in višine 15 cm je izdelana iz visoko kakovostnih dropstitch materialov, ki so dokazano brez luknjic, puščanja, razpok in površinskih zračnih mehurčkov. Prav tako je zelo obstojna in omogoča enostavno manevriranje in odporna na UV žarke, slabego vreme (ekstremno vročino, mraz ali vlago), kot tudi na goriva, sončno svetlobo in abrazijo. Čeprav trda in stabilna v vodi ji lahko izpihnemo zrak in jo zložimo za lažje potovanje. Pospravi se v nahrbtnik in je lahka in dovolj kompaktna, da potuje kot kos ročne prtljage. Ko prispete na cilj, lahko hitro napihne svoj SUP z ročno tlačilko in se podate na vodo v vsakem trenutku.

  Podrobnosti
 15. Spinera
  SUP Suprana 10´8″ Set
  459,95 €
  Na zalogi

  Spinera Suprana 10'8″ je posebna ženska SUP deska, ki je zaradi svoje širine 86 cm še posebej primerna za vaje joge na vodi ali za supanje z otrokom ali psom.

  Podrobnosti
 16. Spinera
  SUP Light 11´2 ” Set Rdeč
  469,95 €
  Na zalogi

  Spinera SUP Light 11´2” je izdelan s pomočjo Ultra Lahke Tehnologije, ki zelo olajša transport. Idealen je za urbano uporabo, lahko ga vzamete s seboj na pohod ali gorsko kolesarsko turo in sledite svoji strasti do supanja po reki, morju ali jezeru.

  Podrobnosti
 17. Spinera
  SUP Light 11´8 ” Set Zelen
  479,95 €
  Ni na zalogi

  Spinera SUP Light 11´8” ULT je izdelan s pomočjo Ultra Lahke Tehnologije, ki zelo olajša transport. Idealen je za urbano uporabo, lahko ga vzamete s seboj na pohod ali gorsko kolesarsko turo in sledite svoji strasti do supanja po reki, morju ali jezeru.

  Podrobnosti
 18. Spinera
  SUP Supventure 10´6″ Set
  479,95 €
  Na zalogi

  Nova napihljiva športna SUP deska Spinera Supventure 10´6″ je primerna za vsakogar. Izboljšana DropStich tehnologija poskrbi, da je deska izjemno trdna kljub majhni teži, z izjemnim ravnotežjem in nadzorom.

  Podrobnosti
 19. Spinera
  SUP Supventure Sunset 10´6″ Set
  489,95 €
  Na zalogi

  Nova napihljiva športna SUP deska Spinera Supventure Sunset 10´6″ je primerna za vsakogar. Izboljšana DropStich tehnologija poskrbi, da je deska izjemno trdna kljub majhni teži, z izjemnim ravnotežjem in nadzorom.

  Podrobnosti
 20. Spinera
  SUP Supventure Sunrise 12´0″ Set
  499,95 €
  Na zalogi

  Nova napihljiva športna SUP deska Spinera Supventure Sunrise 12´0″ je primerna za vsakogar. Izboljšana DropStich tehnologija poskrbi, da je deska izjemno trdna kljub majhni teži, z izjemnim ravnotežjem in nadzorom.

  Podrobnosti
 21. Advanced Elements
  SUP Fishbone EX 12'6"
  Akcijska Cena 549,50 € Redna Cena 1.099,00 €
  Na zalogi

  Fishbone EX SUP ima elegantno obliko in edinstveno patentirano konstrukcijo trupa, ki elegantno reže vodo in zagotavlja optimalno hitrost, zmogljivost sledenja ter učinkovito uporabi vašo moč pri veslanju med potovanjem ali tekmovanjem. Je udobno oblazinjen, ima 5 D-obročev za privez raznih stvari in globoko osrednjo kobilico za izboljšano sledenje. Sup preprosto razprostrite, napihnite in pripravljeni ste se podati na vodo s polno hitrostjo! Primeren za izkušene veslače ali za začetnike.

  Podrobnosti
 22. Spinera
  SupKayak SK 10
  Akcijska Cena 583,96 € Redna Cena 729,95 €
  Na zalogi

  Spinera Supkayak SK 10 je zasnovan kot SUP deska za stoječe veslanje in se hkrati odlično uporablja kot kajak. 3x zabava v enem izdelku kot Sup deska, kajak ali Body Board.

  Podrobnosti
 23. Spinera
  SUP Suptour 13´0 Set
  699,95 €
  Ni na zalogi

  S Spinera SUP desko Suptour 13.0 je ustvarjena zelo lahka, visoko kakovostna turna SUP deska, ki je zaradi nizke teže kot nalašč za pohodništvo s supanjem po rekah.

  Podrobnosti
 24. Spinera
  SUP Suptour 12´0 Set
  699,95 €
  Ni na zalogi

  S Spinera SUP desko Suptour 12.0 je ustvarjena zelo lahka, visoko kakovostna turna SUP deska, ki je zaradi nizke teže kot nalašč za pohodništvo s supanjem po rekah.

  Podrobnosti
 25. Spinera
  SupKayak SK 12
  829,95 €
  Na zalogi

  Spinera Supkayak SK 12 je zasnovan kot SUP deska za stoječe veslanje in se hkrati odlično uporablja kot kajak. 3x zabava v enem izdelku kot Sup deska, kajak ali Body Board.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

25 izdelkov

per page
Set Descending Direction