SUP

Supanje je postalo odlična rekreacija in zabava na dopustu. Odpluj z napihljivim supom in poišči svoj miren kotiček na vodi.

Užitek je imeti SUP na vodi in raziskovati nove zalive in korita rek. Veslanje na SUP-u in preživljanje prostega časa na vodi je lahko enkratno doživetje za vso družino ali za zahtevnejše veslače. Napihljiv SUP je preprost za transport, tudi v najmanjšem prtljažniku in je ob enem hitro pripravljen za uporabo. V naši ponudbi lahko izbirate med veliko različnimi napihljivimi SUP-i, primernimi za otroke, rekreativne veslače, zahtevnejše uporabnike, družine, team building in za izvajanje raznih telovadb na vodi, kot so joga, pilates ali fitnes. Naše napihljive SUP-e najdete pod blagovnimi znamkami Red Paddle, Sroka, Advanced Elements, Spinera, Aqua Marina in KXone.

Poglej kot Grid List

Izdelki 1-60 od 68

Page
per page
Set Descending Direction
 1. Aqua Marina
  SUP Vibrant 8'0''
  Akcijska Cena 259,00 € Redna Cena 299,00 €
  Ni na zalogi

  Aqua Marina napihljiva SUP deska za otroke in mladino Vibrant 8'0'' je dolga 244 cm. Narejena je po enaki tehnologiji in standardih kot ostale večje Sup deske. Posebej izdelana za mlade, lahke veslače, ki iščejo SUP za večino vodnih razmer, od plitve vode do majhnih valov. 

  Podrobnosti
 2. Aqua Marina
  SUP Breeze 9'0" z Veslom
  Akcijska Cena 298,00 € Redna Cena 349,00 €
  Ni na zalogi

  Aqua Marina napihljiva SUP deska Breeze 9'0'' se pohvali s svetovno najbolj priljubljeno obliko deske. Deska je lahko vodljiva in zato idealna za začetnike, ženske, otroke in druge lažje veslače. SUP deska je odlična predvsem za rekreativno supanje in SUP fitnes.

  Podrobnosti
 3. Spinera
  SUP Lets Paddle 9'10″ Set
  339,00 €
  Na zalogi

  Nova napihljiva SUP deska Spinera Lets Paddle 9'10″ je vsestranska (all-round) in popolna za začetnike ali naprednejše veslače. Izboljšana DropStich tehnologija poskrbi, da je deska izjemno trdna kljub majhni teži, z izjemnim ravnotežjem in nadzorom.

  Podrobnosti
 4. Red Paddle
  Jadro Ride WindSup XS S M L
  349,00 €
  Ni na zalogi

  Jadro Ride je narejeno posebej za windsurf začetnike, ki želijo ugodno opremo in so željni zabave ob šibkem vetru. Za popolen izkoristek vaše WindSUP deske imamo na voljo izbiro jader, ki nudijo Red Paddle kvaliteto in uporabnost v kompletu. Jadra so na voljo v štirih velikostih XS, S, M in L. Jadro je zložljivo in enostavno za transport. 

  Podrobnosti
 5. Spinera
  SUP Lets Paddle 10´4” Set
  359,00 €
  Na zalogi

  Nova napihljiva SUP deska Spinera Lets Paddle 10´4” je vsestranska (all-round) in popolna za začetnike ali naprednejše veslače. Izboljšana DropStich tehnologija poskrbi, da je deska izjemno trdna kljub majhni teži, z izjemnim ravnotežjem in nadzorom.

  Podrobnosti
 6. Aqua Marina
  SUP Island Platforma
  Akcijska Cena 359,00 € Redna Cena 419,00 €
  Ni na zalogi

  Aqua Marina Island SUP napihljiva platforma je idealen otok za kopanje, igranje na vodi, delo ali sprostitev. Uporabna je za sproščanje na vodi, splav ali baza za vse vodne športe. Na krovu ima dodatke kot so obročki so iz močnega nerjavečega jekla in priročne trakove za povezovanje več blazin skupaj - modularna uporaba.

  Podrobnosti
 7. Aqua Marina
  SUP Vapor 9'10" z Veslom
  366,00 €
  Ni na zalogi

  Aqua Marina napihljiva SUP deska Vapor 9'10'' iz serije All around je izredno hitra glede na svojo dolžino, izjemno stabilna in odlična pri ohranjanju smeri. Idealna je za učenje ali rekreativno veslanje ter celo za premagovanje manjših valov. Odlična je za vse začetnike, ki želite cenovno ugodno SUP desko.

  Podrobnosti
 8. Aqua Marina
  SUP Fusion 10'4'' z Veslom
  Akcijska Cena 367,90 € Redna Cena 409,00 €
  Ni na zalogi

  Si želite supati, pa ne veste kakšna SUP deska je primerna za vas? Odlična izbira je SUP deska Aqua Marina Fusion 10'4'', ki je primerna za čiste začetnike in za vse, ki ste še relativno novi v supanju. Poleg tega je zaradi velike nosilnosti primerna za družine.

  Podrobnosti
 9. Aqua Marina
  SUP Peace 8'2" 2020
  Akcijska Cena 399,00 € Redna Cena 499,00 €
  Ni na zalogi

  Maksimalna zabava z Aqua Marina SUP desko PEACE 8'2'', saj jo lahko uporabljamo kot SUP desko ali blazino. Idealna je za izvajanje pilatesa, fitnesa ali joge na vodi. Lahko jih povežete več skupaj in imate skupinsko vadbo. Pravokotna oblika in širina omogočata neverjetno stabilnost.

  Podrobnosti
 10. Spinera
  SUP PRO Rental 10'6″ Set
  446,24 €
  Na zalogi

  Spinera Professional Rental SUP 10'6″ je nova priljubljena najemna deska, ki se ponaša z neprimerljivo kakovostjo, inovacijami in dizajnom. To je visoko kakovostni dvoslojni profesionalni SUP po ugodni ceni. Univerzalna športna napihljiva SUP deska za vsakogar.

  Podrobnosti
 11. Aqua Marina
  SUP Wave 8'8″ Surf
  Akcijska Cena 449,00 € Redna Cena 499,00 €
  Ni na zalogi

  Za leto 2020 je Aqua Marina v svojo ponudbo dodala prvi surf SUP, ki bi lahko ustrezal mnogim suparjem. Če se želite športno vključiti v deskanje, je napihljiv SUP WAVE odlična izbira. Ozek rep s snemljivo srednjo plavutjo olajša tesne zavoje. SUP WAVE je idealna deska, ne glede na sposobnosti uporabnika.

  Podrobnosti
 12. Spinera
  SUP Supventure 10´6″ Set
  449,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Nova napihljiva športna SUP deska Spinera Supventure 10´6″ je primerna za vsakogar. Izboljšana DropStich tehnologija poskrbi, da je deska izjemno trdna kljub majhni teži, z izjemnim ravnotežjem in nadzorom.

  Podrobnosti
 13. Aqua Marina
  SUP Beast 10'6'' z Veslom
  Akcijska Cena 449,00 € Redna Cena 499,00 €
  Ni na zalogi

  Nova napihljiva SUP deska Aqua Marina Beast 10'6'' je vsestranska in popolna za veslanje v vseh vremenskih pogojih. Beast 10'6'' SUP deska je resnično napredna vsestranska (all-round) in popolna za veslanje v vseh vremenskih pogojih. Izboljšana DropStich tehnologija poskrbi, da je deska izjemno trdna kljub majhni teži, z izjemnim ravnotežjem in nadzorom. 

  Podrobnosti
 14. Aqua Marina
  SUP Dhyana 11'0''
  Akcijska Cena 459,00 € Redna Cena 509,00 €
  Ni na zalogi

  Maksimalna zabava s SUP desko Dhyana 11'0'', saj jo lahko uporabljate za supanje z veslanjem ali za vadbo joge na vodi. Povečana širina in dobra penasta podlaga omogočata neverjetno stabilnost. Lahko jo priključite k skupinski postaji in imate skupinsko vadbo.

  Podrobnosti
 15. Aqua Marina
  SUP Triton 11'2'' z Veslom
  Akcijska Cena 471,90 € Redna Cena 519,00 €
  Ni na zalogi

  Aqua Marina Triton 11'2" je izjemno vsestranska SUP deska, ki omogoči, da je upravljanje preprosto in zabavno. Ker je napihljiva je zelo praktična, saj se zloži in zavzame zelo malo prostora. Deska je zaradi svoje stabilnosti namenjena višjim in težjim veslačem ter odlična za rekreativno športno aktivnost v najrazličnejših pogojih. 

  Podrobnosti
 16. Aqua Marina
  SUP Atlas 12'0'' z Veslom
  Akcijska Cena 476,00 € Redna Cena 549,00 €
  Ni na zalogi

  Aqua Marina Atlas 12'0'' je izjemno močna in vsestranska SUP deska, ki omogoča uporabo dvema ali težjemu suparju. Upravljanje je preprosto in zabavno v večini vodnih pogojev, od plitve vode do majhnih valov. Ker je napihljiva je zelo praktična, saj se zloži in zavzame zelo malo prostora. Deska je zaradi svoje stabilnosti za rekreativno športno aktivnost v najrazličnejših pogojih. 

  Podrobnosti
 17. Aqua Marina
  SUP Magma 10'10'' z Veslom
  Akcijska Cena 487,90 € Redna Cena 509,00 €
  Ni na zalogi

  Aqua Marina napihljiva SUP deska Magma 10'10'' ima vsestransko obliko in je primerna za reke, jezera ali morje, saj je izjemno stabilna. Primerna je za veslanje razdalj nekje od približno 4 - 8 kilometrov. Odlična je predvsem za začetnike, vendar pa bo navdušila tudi bolj izkušene suparje.

  Podrobnosti
 18. Spinera
  SUP Supventure 12´0″ Set
  499,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Nova napihljiva športna SUP deska Spinera Supventure 12´0″ je primerna za vsakogar. Izboljšana DropStich tehnologija poskrbi, da je deska izjemno trdna kljub majhni teži, z izjemnim ravnotežjem in nadzorom.

  Podrobnosti
 19. Spinera
  SUP PRO Rental 12'0″ Set
  505,74 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Spinera Professional Rental SUP 12'0″ je nova priljubljena najemna deska, ki se ponaša z neprimerljivo kakovostjo, inovacijami in dizajnom. To je visoko kakovostni dvoslojni profesionalni SUP po ugodni ceni. Univerzalna športna napihljiva SUP deska za vsakogar.

  Podrobnosti
 20. Aqua Marina
  SUP Drift 10'10" Ribiški
  Akcijska Cena 549,00 € Redna Cena 599,00 €
  Ni na zalogi

  Aqua Marina Drift 10'10'' SUP je zelo stabilen,namenjen predvsem ribičem, saj ima ob straneh dve dodatni zračni komori. Posebnost je hladilnik z mehkim sedežem in visokim naslonjalom. Ima nastavke za dve integrirani držali za ribiške palice in proti drsno zgornjo površino.

  Podrobnosti
 21. Sroka
  SUP Easy 10'6'' Set 2019
  549,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Sroka SUP Easy 10’6 je lahka, vsestranska sup deska, ki ima ojačano enoplastno tehnologijo in se napihne do 18psi. Set vključuje torbo, tlačilko, veslo ter varnostno vrvico. Priporočljiva za veslače do teže 120 kg.

  Podrobnosti
 22. Aqua Marina
  Kajak & SUP Evolution 2v1
  Akcijska Cena 549,00 € Redna Cena 599,00 €
  Ni na zalogi

  Aqua Marina je po 20-letnih izkušnjah predstavila izdelek, ki predstavlja prihodnost. 2v1 EVOLUTION je edinstvena in zabavna izkušnja, ki prinaša SUP in kajak v enem. EVOLUTION kajak je zasnovan za dva veslača in ima ploski lok ter veliko stabilnost. Večplastni material in zračne komore zagotavljajo maksimalno vzdržljivost. Kokpit se lahko transformira v SUP in omogoča, da veslač vstane in drsi po vodi stoje. 

  Podrobnosti
 23. Aqua Marina
  SUP Hyper 11'6''
  Akcijska Cena 549,00 € Redna Cena 599,00 €
  Ni na zalogi

  Aqua Marina touring kolekcija je namenjena avanturi in raziskovanju skritih obmorskih kotičkov. Hyper 11'6'' napihljiva deska je idealna za odkrivanje in raziskovanje morja. Tehnologija dvojne komore daje deski dodatno togost in zagotavlja večjo varnost. SUP Hyper je namenjen za ture ali več dnevne izlete. Novi napihljiv SUP Hyper  je zelo hiter in enostaven za veslanje, hkrati omogoča tudi odlično ohranjanje ravnotežja, tudi če ste na SUP-u prvič. 

  Podrobnosti
 24. Aqua Marina
  SUP Hyper 12'6''
  Akcijska Cena 579,00 € Redna Cena 649,00 €
  Ni na zalogi

  Aqua Marina touring kolekcija je namenjena avanturi in raziskovanju skritih obmorskih kotičkov. Hyper 12'6'' napihljiva deska je idealna za odkrivanje in raziskovanje morja. Tehnologija dvojne komore daje deski dodatno togost in zagotavlja večjo varnost. SUP Hyper je namenjen za ture ali več dnevne izlete. Novi napihljiv SUP Hyper  je zelo hiter in enostaven za veslanje, hkrati omogoča tudi odlično ohranjanje ravnotežja, tudi če ste na SUP-u prvič. 

  Podrobnosti
 25. Aqua Marina
  SUP Super Trip 12'2" Family
  582,00 €
  Ni na zalogi

  SUP Aqua Marina Super Trip 2+1 je dolg 370 cm ali 12'2'' in ima na zgornji strani podlogo EVA, ki nudi čvrst in nedrseč oprijem nog, hkrati pa skrbi za trpežnost in trdnost deske. Zaradi svoje velikosti omogoča, da z njim veslate v dvoje.

  Podrobnosti
 26. Aqua Marina
  SUP Race 12'6''
  Akcijska Cena 593,00 € Redna Cena 649,00 €
  Ni na zalogi

  Aqua Marina Racing 12'6'' SUP je idealen za napredne in izkušene uporabnike, ki imajo radi hitrost. S koničasto obliko, omogoča hitro in dinamično premikanje po vodi. Supanje je odlična vrsta rekreacije.

  Podrobnosti
 27. Aqua Marina
  SUP Rapid 9'6"
  Akcijska Cena 598,00 € Redna Cena 649,00 €
  Ni na zalogi

  Aqua Marina napihljiv SUP Rapid 9'6'' je kratka in spretna rečna deska, ki omogoča enostavno supanje s presenetljivo radikalnimi lastnostmi delovanja. SUP Rapid zagotavlja stabilnost, enostavno uporabo z želeno hitrostjo in kontrolo, kar zagotavlja neverjetno zabavo pri vseh vrstah valov. Kakovostni materiali in tehnologija STDS omogočajo, da je deska izjemno trdna in vzdržljiva. 

  Podrobnosti
 28. KXone
  SUP KXone Sprinter 11'5
  Akcijska Cena 599,00 € Redna Cena 919,00 €
  Na zalogi

  Napihljiva SUP deska dolžine 350 cm, širine 76 cm in višine 15 cm je izdelana iz visoko kakovostnih dropstitch materialov, ki so dokazano brez luknjic, puščanja, razpok in površinskih zračnih mehurčkov. Prav tako je zelo obstojna in omogoča enostavno manevriranje in odporna na UV žarke, slabego vreme (ekstremno vročino, mraz ali vlago), kot tudi na goriva, sončno svetlobo in abrazijo. Čeprav trda in stabilna v vodi ji lahko izpihnemo zrak in jo zložimo za lažje potovanje. Pospravi se v nahrbtnik in je lahka in dovolj kompaktna, da potuje kot kos ročne prtljage. Ko prispete na cilj, lahko hitro napihne svoj SUP z ročno tlačilko in se podate na vodo v vsakem trenutku.

  Podrobnosti
 29. KXone
  SUP KXone Adventure 11'0
  Akcijska Cena 599,00 € Redna Cena 912,99 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Napihljiva SUP deska dolžine 335 cm, širine 84 cm in višine 15 cm je izdelana iz visoko kakovostnih dropstitch materialov, ki so dokazano brez luknjic, puščanja, razpok in površinskih zračnih mehurčkov. Prav tako je zelo obstojna in omogoča enostavno manevriranje in odporna na UV žarke, slabego vreme (ekstremno vročino, mraz ali vlago), kot tudi na goriva, sončno svetlobo in abrazijo. Čeprav trda in stabilna v vodi ji lahko izpihnemo zrak in jo zložimo za lažje potovanje. Pospravi se v nahrbtnik in je lahka in dovolj kompaktna, da potuje kot kos ročne prtljage. Ko prispete na cilj, lahko hitro napihne svoj SUP z ročno tlačilko in se podate na vodo v vsakem trenutku.

  Podrobnosti
 30. Aqua Marina
  SUP Drift 10'10" Ribiški s Hladilnikom
  Akcijska Cena 619,00 € Redna Cena 669,00 €
  Ni na zalogi

  Aqua Marina Drift 10'10'' SUP je zelo stabilen,namenjen predvsem ribičem, saj ima ob straneh dve dodatni zračni komori. Posebnost je hladilnik z mehkim sedežem in visokim naslonjalom. Ima nastavke za dve integrirani držali za ribiške palice in proti drsno zgornjo površino.

  Podrobnosti
 31. Aqua Marina
  SUP Super Trip 14'0" Tandem Family
  Akcijska Cena 648,00 € Redna Cena 699,00 €
  Ni na zalogi

  Na SUP deski SUPER TRIP TANDEM 14'0" je ogromno prostora, zato imajo veslači lahko s seboj veliko stvari, ki jih potrebujejo za daljše razdalje. Popolnoma nov dvoslojni model TANDEM je opremljen z dvema ventiloma in dvema tlačilkama, kar omogoči izredno hitro polnenje in spuščanje zraka. Odlično ogrevanje za oba suparja!

  Podrobnosti
 32. Aqua Marina
  SUP Race 14'0''
  Akcijska Cena 648,00 € Redna Cena 699,00 €
  Ni na zalogi

  Aqua Marina Racing 14'0'' SUP je idealen za napredne in izkušene uporabnike, ki imajo radi hitrost. S koničasto obliko, omogoča hitro in dinamično premikanje po vodi. Supanje je odlična vrsta rekreacije.

  Podrobnosti
 33. Aqua Marina
  SUP Yoga Dock
  Akcijska Cena 649,00 € Redna Cena 699,00 €
  Ni na zalogi

  Aqua Marina Yoga Dock je napihljiva plošča zasnovana posebej za jogo. Ima večjo debelino, širok in stabilen krov, ki ga po celi površini prekriva penasta EVA podloga. Aqua Marina SUP YOGA DOCK sprejme do osem desk in na sredini je učitelj joge. Torej, zakaj ne bi imeli naslednje joga vadbe v vodi? Idealen je za mirno vodo ali bazene.

  Podrobnosti
 34. Sroka
  SUP Malibu 10'0 Girly Fusion 2019
  679,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Sroka Malibu 10′ Girly Fusion je vsestranska deska z morskim dizajnom in je izredno stabilna ter igriva SUP deska. Lahka deska za nošenje se napihne na 18 psi in ima Fusion tehnologijo. Priporočljiva teža veslača je do 100 kg.

  Podrobnosti
 35. Sroka
  SUP Malibu 10'0 Fusion 2019 Moder
  679,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Sroka Malibu 10′ Fusion Blue je vsestranska, hitra SUP deska za vsakogar, saj je izredno stabilna in igriva SUP deska. Lahka deska za nošenje se napihne na 18 psi in ima Fusion tehnologija. Priporočljiva teža veslača je do 100 kg.

  Podrobnosti
 36. Sroka
  SUP Malibu 10'0 Fusion 2019 Oranžen
  679,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Sroka Malibu 10′ Fusion Orange je vsestranska, hitra SUP deska za vsakogar, saj je izredno stabilna in igriva SUP deska. Lahka deska za nošenje se napihne na 18 psi in ima Fusion tehnologija. Priporočljiva teža veslača je do 100 kg.

  Podrobnosti
 37. Sroka
  SUP Malibu 10'6" Fusion 2019
  719,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Sroka Malibu 10′6" Fusion Blue je vsestranska, hitra SUP deska za vsakogar, saj je izredno stabilna in igriva SUP deska. Lahka deska za nošenje se napihne na 18 psi in ima Fusion tehnologija. Priporočljiva teža veslača je do 120 kg.

  Podrobnosti
 38. Sroka
  SUP Girly 12'6" Fusion 2019
  879,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Sroka napihljiv SUP Girly 12’6 Fusion je potovalna »touring« SUP deska, ki jo odlikuje hitrost in je lahka za nošenje. 3-slojni rob omogoča lažje, hitrejše drsenje po vodni gladini. Odlikuje jo Fusion tehnologija, lep morski dizajn in napihne se do 18 psi. Priporočljiva za veslače do 100 kg.

  Podrobnosti
 39. Sroka
  SUP Alpha 12'6" Fusion 2019
  879,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Sroka napihljiv SUP Alpha 12’6 Fusion je potovalna »touring« SUP deska, ki jo odlikuje hitrost in je lahka za nošenje. 3-slojni rob omogoča lažje, hitrejše drsenje po vodni gladini. Odlikuje jo Fusion tehnologija in napihne se do 18 psi. Priporočljiva za veslače do 100 kg.

  Podrobnosti
 40. Advanced Elements
  SUP Hula 11'0"
  899,00 €
  Na zalogi

  Advanced Elements Hula 11 je napihljiv SUP dolžine 3,3 m in ima nosilnost 104 kg. Opremljen je s številnimi D-obročki. Ima 3 odstranljive smernike - kobilice.  Napihnemo ga v nekaj minutah in dobimo trpežno, lahko in kompaktno desko, primerno tudi za slano vodo. Primeren je za SUP-anje, surfanje na valovih ali kot kajak.

  Podrobnosti
 41. Red Paddle
  SUP Snapper 9'4 MSL
  969,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  SUP 9’4″ Snapper MSL je izredno stabilen in hkrati zelo okreten. Za večjo trnost poskrbi vgrajen RSS sistem. Sup deska je primerena za otroke, ki so na začetku učenja supanja. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 42. Aqua Marina
  SUP AirShip Race 22'0''
  Akcijska Cena 999,00 € Redna Cena 1.149,00 €
  Ni na zalogi

  Več ljudi večja ZABAVA! Ne glede na to, ali želite tekmovati, trenirati s svojo ekipo ali se samo družiti s prijatelji in družino, te ponudbe novega SUP za več oseb nikakor ne smete zamuditi. Nov štiri članski SUP AIRSHIP RACE je popolna deska, ki odlično povezuje timski in tekmovalni duh.

  Podrobnosti
 43. Red Paddle
  SUP Whip 8'10 MSL
  999,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  SUP 8’10” Whip MSL je odlična izbira za supanje na valovih. Je izredno stabilen in hkrati okreten. Za večjo trnost poskrbi vgrajen RSS sistema. Ker je manjši je primeren tudi za otroke, ki že obvladajo supanje. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 44. Red Paddle
  SUP Ride SE 10'6 MSL
  999,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Red Paddle 10’6 Ride SE MSL 2018 je najbolj priljubljena napihljiva sup deska na svetu. Odlikuje jo izredna stabilnost in plovnost. Primerna za začetnike do 90kg, družine oziroma za prav vsakogar. Od svojega "brata" Ride 10'6 MSL se razlikuje le v barvni shemi. MSL fusion tehnologija naredi desko trdno, vzdržljivo in lahko. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 45. Red Paddle
  SUP Ride 10’6 MSL
  999,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Red Paddle 10’6 Ride MSL 2018 je najbolj priljubljena napihljiva sup deska na svetu. Odlikuje jo izredna stabilnost in plovnost. Primerna za začetnike do 90kg, družine oziroma za prav vsakogar. MSL fusion tehnologija  naredi desko trdno, vzdržljivo in lahko. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 46. Red Paddle
  SUP Ride 9’8″ MSL
  999,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Red Paddle  9’8″ Ride MSL je izjemno igriva in lahko vodljiva sup deska. Lahka in majhna deska je hitro napihnjena s priloženo dvojno Titan tlačilko. Primerna je za otroke in osebe lažje od 90kg. Omogoča supanje na malih valovih. MSL fusion tehnologija in vgrajen RSS sistem, naredi desko še trdnejšo, vzdržljivejšo in lažjo. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 47. Aqua Marina
  SUP Mega 18'1" za 7 oseb
  Akcijska Cena 999,00 € Redna Cena 1.149,00 €
  Ni na zalogi

  Aqua Marina Mega SUP 18'1'' za mega zabavo s celo družino ali skupino prijateljev! Izjemno stabilen (a nekoliko počasnejši) SUP Mega je odličen za skupinsko supanje. Posebej prilagojen je tako, da hkrati lahko supa okoli 7 ljudi, saj je narejen za obremenitev do približno 500 kg.

  Podrobnosti
 48. Red Paddle
  SUP Ride 10'8 MSL
  1.049,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Red Paddle 10’8 Ride MSL 2018 je večji brat najbolj priljubljene napihljive sup deske na svetu. Izredna širina ji da še dodatno stabilnost in plovnost. Primerna za začetnike do 120kg, družine oziroma za prav vsakogar. MSL fusion tehnologija naredi desko trdno, vzdržljivo in lahko. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle  veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 49. Advanced Elements
  SUP Stiffy 11'0"
  Akcijska Cena 1.089,00 € Redna Cena 1.209,00 €
  Na zalogi

  Advanced Elements Stiffy 11 je napihljiv SUP, ki se s svojim inovativnim dizajnom kosa s trdimi SUP-i. Idealen je za surfanje, zabavno veslanje ali daljše izlete. Odlikuje ga izredna togost, ki omogoča neverjetno vsestransko uporabnost. Dolg je 330 cm in z nosilnostjo 104 kg. Odlikujejo ga odstranljive aluminijeve podporne gredi, ki zagotavljajo ekstremno togost. Opremljen je s 3 odstranljivimi smerniki.

  Podrobnosti
 50. Red Paddle
  SUP Wild 9'6 MSL
  1.099,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Red paddle Wild 9.6 MSL SUP deska je oblikovana tako, da omogoča maksimalno stabilnost in performans, hkrati pa je zelo trpežna. Spust po deroči reki postane pravi adrenalinski užitek. Za večjo varnost in lažje obvladovanje deske je dodanih več ročajev, nedrseča stojna podloga in seveda tehnologija samega supa. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 51. Red Paddle
  SUP Ride 10'8 Active MSL
  1.099,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Red Paddle 10’8 Ride Active MSL 2018 Sup deska je odlična za izvajanje joge, pilatesa ali fitnesa. Po sestavi je enaka najbolj priljubljeni napihljivi sup deski na svetu. Izredna širina ji da še dodatno stabilnost in plovnost. Ker je debelejša (15cm) je tudi čvrstejša, vendar kljub obsegu ohranja živahno okretnost. Primerna za težje suparje do 120kg, družine oziroma za vse, ki želijo svojo vadbo preseliti na vodo. MSL fusion tehnologija naredi desko trdno, vzdržljivo in lahko. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 52. Advanced Elements
  SUP Fishbone EX 12'6"
  1.099,00 €
  Na zalogi

  Fishbone EX SUP ima elegantno obliko in edinstveno patentirano konstrukcijo trupa, ki elegantno reže vodo in zagotavlja optimalno hitrost, zmogljivost sledenja ter učinkovito uporabi vašo moč pri veslanju med potovanjem ali tekmovanjem. Je udobno oblazinjen, ima 5 D-obročev za privez raznih stvari in globoko osrednjo kobilico za izboljšano sledenje. Sup preprosto razprostrite, napihnite in pripravljeni ste se podati na vodo s polno hitrostjo! Primeren za izkušene veslače ali za začetnike.

  Podrobnosti
 53. Aqua Marina
  SUP & SURF Blade 10'6" z Jadrom
  Akcijska Cena 1.119,00 € Redna Cena 1.198,00 €
  Ni na zalogi

  Nova SUP & SURF Aqua Marina Blade 10'6'' deska z jadrom je odlična kombinacija supanja in windsurfinga. Namenjen je osebam težkim do 90 kg in z maksimalno obremenitvijo do 120 kg, ponuja neverjetne možnosti jadranja pri blagih in srednje vetrovnih pogojih.

  Podrobnosti
 54. Red Paddle
  SUP Sport 11'0 MSL
  1.159,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Red Paddle napihljiva SUP Sport 11' deska je stabilna, hitra in je primerna za poznavalce oz nekoliko bolj izkušene suparje. Idealna je za vse, ki želijo hitrejšo univerzalno desko. Primerna je za vse športne navdušence do 90 kg, ki v supanju vidijo priložnost za učinkovito rekreacijo v naravi in že imajo nekaj izkušenj s supanjem. Inovativna MSL fusion tehnologija in vgrajen RSS sistem, naredita desko trdno, vzdržljivo in lažjo. FCS smernik lepšo drži smer veslanja. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 55. Red Paddle
  SUP Ride Wind 10'7 MSL
  1.159,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  SUP 10’7″ Wind MSL je večfunkcijska SUP deska za vse ljubitelje vetra in bonace. Priporočljiva je tako za supanje ali windsurfanje, saj ima integriran univerzalni windsurf mehanizem v katerega vpnemo standardno ali napihljivo jadro. Na spodnji strani ima dva US fin box, v katera lahko fiksiramo dva poljubna smernika. Inovativna MSL fusion tehnologija naredi desko trdno, vzdržljivo in lažjo. SUP, ki je ob enem tudi SURF saj z vstavljenim jadrom dobite najpopularnejši napihljiv SUP na svetu in se lahko prilagajate vetru. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 56. Red Paddle
  SUP Sport 11'3 MSL
  1.199,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Red Paddle napihljiva SUP Sport 11'3" deska je primerna za malo težje suparje do 110 kg. Pri deski je namreč pomembno, da se pod našo težo ne ugrezne v vodo in nam ne otežuje veslanja. Sup deska je primerna za poznavalce oz nekoliko bolj izkušene suparje. Idealna je za vse, ki želijo hitrejšo univerzalno desko. Primerna je za vse športne navdušence, ki v supanju vidijo priložnost za učinkovito rekreacijo v naravi in že imajo nekaj izkušenj s supanjem. Inovativna MSL fusion tehnologija in vgrajen RSS sistem, naredita desko trdno, vzdržljivo in lažjo. FCS smernik lepšo drži smer veslanja. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 57. Red Paddle
  SUP Voyager 12'6 MSL
  1.269,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  SUP Red Paddle 12'6" Voyager navduši vsakega pustolovca, saj je hitrejši in kot potovalna deska namenjen daljšim razdaljam, ter raziskovanju tudi najbolj odročnih rečnih kotičkov. Skrb, da te mora nekdo na cilju pobrati je popolnoma odveč, saj SUP enostavno zložiš v torbo in skočiš na prvi vlak ali avtobus.  Voyager 12'6" SUP je dodatno opremljen z elastikami za opremo na kljunu in repu. Tec Air tehnologija in večja debelina zagotavljata izjemno trpežnost, trdnost in odlično plovnost. Nova je MSL tehnologija, ki Red Paddle Co postavlja daleč pred konkurenco. Inovativna MSL fusion tehnologija in vgrajen RSS sistem, naredita desko trdno, vzdržljivo in lažjo. FCS smernik lepše drži smer veslanja. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 58. Red Paddle
  SUP 13'2 Voyager MSL
  1.299,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  SUP Red Paddle 13'2" Voyager je daljši in ožji od svojega brata 12'6" Voyger, kar pomeni, da je še hitrejši vendar malo manj stabilen. Navduši vsakega pustolovca in kot potovalna deska namenjen daljšim razdaljam, ter raziskovanju tudi najbolj odročnih rečnih kotičkov. Skrb, da te mora nekdo na cilju pobrati je popolnoma odveč, saj SUP enostavno zložiš v torbo in skočiš na prvi vlak ali avtobus.  Voyager 13'2" SUP je dodatno opremljen z elastikami za opremo na kljunu in repu. Tec Air tehnologija in večja debelina zagotavljata izjemno trpežnost, trdnost in odlično plovnost. Nova je MSL tehnologija, ki Red Paddle Co postavlja daleč pred konkurenco. Inovativna MSL fusion tehnologija in vgrajen RSS sistem, naredita desko trdno, vzdržljivo in lažjo. FCS smernik lepše drži smer veslanja. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 59. Red Paddle
  SUP Elite 12'6 x 28' MSL
  1.349,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  12’6" x 28" Elite MSL je izvrstna, izjemno hitra ter igriva SUP deska, ki jo je zaradi ožjega repa lažje manevrirati, hkrati pa zaradi dodatne širine nudi večjo stabilnost. Posebna oblika »rockerja« deski omogoča lažje drsenje po vodi, ker zaradi sprednjega smernika, bolje drži smer. Primerna je za izkušene suparje športnike, ki si želijo hitrost in intenzivnost. Patentirani FFC sistem doda togost in ustvari hitrost, RSS letvice dodajo do 40% trdnosti in MSL fusion tehnologija naredi desko še trdnejšo, vzdržljivejšo in lažjo. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 60. Red Paddle
  SUP Elite 12'6 x 26' MSL
  1.349,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  12’6" x 26" Elite MSL je izvrstna, izjemno hitra ter igriva SUP deska, ki jo je zaradi ožjega repa lažje manevrirati, hkrati pa tudi malce težje balansirati. Posebna oblika »rockerja« deski omogoča lažje drsenje po vodi, ker zaradi sprednjega smernika, bolje drži smer. Primerna je za izkušene suparje športnike, ki si želijo hitrost in intenzivnost. Patentirani FFC sistem doda togost in ustvari hitrost, RSS letvice dodajo do 40% trdnosti in MSL fusion tehnologija naredi desko še trdnejšo, vzdržljivejšo in lažjo. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

Izdelki 1-60 od 68

Page
per page
Set Descending Direction