Spalne Vreče

Če radi spite pod milim nebom ali v šotoru, boste potrebovali spalno vrečo, ki vam bo zagotavljala dovolj zaščite.

Že veste, za kakšen namen potrebujete spalno vrečo? V naši trgovini NaZraku.si so na voljo različne spalne vreče, ki se razlikujejo po sestavi, zunanjem materialu, obliki, velikosti, barvi ali vzorcu in po temperaturnem območju, za katerega je spalna vreča primerna. Nismo pozabili na otroke in poskrbeli za mikavne spalne vreče z otroškimi vzorci in motivi.
Izbirate lahko med blagovnimi znamkami, kot so:
- Kampa Dometic
- Bertoni
- High Peak
- Qeedo

Poglej kot Grid List

37 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Bertoni
  Rjuha za Spalno Vrečo Bombaž
  Akcijska Cena 18,00 € Redna Cena 20,00 €
  Ni na zalogi

  Rjuhe za spalne vreče se vedno priporočajo za dodatno zaščito in higieno. Ujema se z različnimi spalnimi vrečami in je enostavna za pranje.

  Podrobnosti
 2. Kampa
  Rjuha za Spalno Vrečo Kip XL Bombaž
  Akcijska Cena 21,12 € Redna Cena 23,47 €
  Na zalogi

  Kampa Kip XL bombažna rjuha za spalne vreče se vedno priporoča za dodatno zaščito in higieno. Ujema se z različnimi spalnimi vrečami in je enostavna za pranje.

  Podrobnosti
 3. Bertoni
  Spalna Vreča Easy Cotton Oranžna
  Akcijska Cena 22,46 € Redna Cena 24,95 €
  Na zalogi

  Materiali Bertoni Easy Cotton spalne vreče ustvarijo mehak občutek domače posteljnine. Izdelana je iz vrhunskih materialov in nudi izjemno udobje in toplino. Je zelo vzdržljiva in namenjena preprostemu vzdrževanju. Polnjena je s Hollowfibre fiBer-pro vlakni, ki so mehka in lahka.

  Podrobnosti
 4. High Peak
  Spalna Vreča Patrol
  Akcijska Cena 26,91 € Redna Cena 29,90 €
  Na zalogi

  Spalna Vreča Patrol High Peak je kakovostna spalna vreča, ki največje udobje nudi pri temperaturi + 11°C, polnjena je z Dura Loft polnilom, ima močno dvosmerno zadrgo z varnostnim zatičem, uporablja se jo lahko tudi kot odejo, ima notranji žep.

  Podrobnosti
 5. High Peak
  Spalna vreča Lite Pak 800
  Akcijska Cena 29,61 € Redna Cena 32,90 €
  Ni na zalogi

  Spalna vreča Lite Pak 800 High Peak je kakovostna spalna vreča, ki največje udobje nudi pri temperaturi + 12°C, polnjena je z Dura Loft poliestrom, ima močno dvosmerno zadrgo, notranji žep, izredno lahka.

  Podrobnosti
 6. Bertoni
  Spalna Vreča Junior 150 Dino
  Akcijska Cena 29,70 € Redna Cena 33,00 €
  Na zalogi

  Bertoni otroška spalna vreča Junior 150 Dino je narejena iz kvalitetnega, mehkega materiala iz poliestra in bombaža ter nudi izjemno udobje in toplino. Polnjena je s Hollowfibre fiber-pro vlakni, ki so mehka in lahka. Širina vreče je enaka po vsej dolžini, kar omogoča svobodnejše gibanje in nudi še večje udobje. Dve vreči Junior 150 lahko z zadrgo povežemo v eno.

  Podrobnosti
 7. Kampa Dometic
  Spalna Vreča Garda XL 4 Rumena
  Akcijska Cena 30,45 € Redna Cena 34,94 €
  Na zalogi

  Kampa Dometic spalna vreča Garda XL TOG 4 je extra široka in dolga ter nudi izjemno udobje in toplino. Namenjena je velikim ljudem in omogoča udobno spanje v poletnih nočeh.

  Podrobnosti
 8. Kampa Dometic
  Spalna Vreča Eupen XL 4 Rumena
  Akcijska Cena 31,95 € Redna Cena 37,44 €
  Na zalogi

  Kampa Dometic spalna vreča Eupen XL TOG 4 je extra široka in dolga ter nudi izjemno udobje in toplino. Namenjena je velikim ljudem in omogoča udobno spanje v poletnih nočeh.

  Podrobnosti
 9. High Peak
  Spalna Vreča Summerwood 10
  Akcijska Cena 33,45 € Redna Cena 37,21 €
  Na zalogi

  Spalna vreča Summerwood 10 High Peak je kakovostna spalna vreča, ki največje udobje nudi pri temperaturi + 13°C, polnjena je z Dura Loft poliestrom, ima močno dvosmerno zadrgo, notranji žep, kompresijsko shranjevalno vrečo in je izredno lahka.

  Podrobnosti
 10. Bertoni
  Spalna Vreča Sherpa 250
  Akcijska Cena 34,16 € Redna Cena 37,95 €
  Na zalogi

  Bertoni spalna vreča Sherpa 250 je izdelana iz vrhunskih materialov in nudi izjemno udobje in toplino. Materiali ustvarijo mehak občutek domače posteljnine. Je zelo vzdržljiva in namenjena nižjim temperaturam. Polnjena je s Holowfiber fiBer-pro, ki so mehka in lahka.

  Podrobnosti
 11. High Peak
  Spalna Vreča Action 250
  Akcijska Cena 35,96 € Redna Cena 39,95 €
  Na zalogi

  High Peak spalna vreča Action 250 je kakovostna dvosezonska spalna vreča v obliki mumije, ki je primerna za spomladansko - poletna kampiranja...

  Podrobnosti
 12. Bertoni
  Spalna Vreča River 250
  Akcijska Cena 35,96 € Redna Cena 39,95 €
  Ni na zalogi

  Bertoni spalna vreča River 250 je izdelana iz vrhunskih materialov in nudi izjemno udobje in toplino. Materiali ustvarijo mehak občutek domače posteljnine. Je zelo vzdržljiva in vsestransko uporabna. Polnjena je s Hollowfibre vlakni, ki so lahka ter dajejo mehkobo in toplino.

  Podrobnosti
 13. Qeedo
  Spalna Vreča Otroška Moony
  39,95 €
  Ni na zalogi

  Qeedo Moony otroška spalna vreča je primerna za vse male pustolovce med 3. in 10. letom starosti. Super mehek material in prijetno topla nudi popolno udobje pri spanju.

  Podrobnosti
 14. Qeedo
  Spalna Vreča Light Hitazo
  Cena od 39,95 €
  Na zalogi

  Light Hitazo je kompaktna spalna vreča mumijske oblike znamke Qeedo. Je zelo lahek in majhen spremljevalec vaše naslednje dogodivščine na prostem. Majhna velikost in teža embalaže omogočata enostaven prevoz ali prenašanje v katerikoli prtljagi.

  Podrobnosti
 15. Kampa Dometic
  Spalna Vreča Annecy Lux XL Rdeča
  Akcijska Cena 40,16 € Redna Cena 45,72 €
  Ni na zalogi

  Spalna vreča Annecy Lux XL je extra široka, izdelana iz vrhunskih materialov in nudi izjemno udobje in toplino. Materiali ustvarijo mehak občutek domače posteljnine. Je zelo vzdržljiva in namenjena preprostemu vzdrževanju. Polnjena je s UltraLoft vlakni, ki so mehka in lahka ter dvojno podložena.

  Podrobnosti
 16. Kampa Dometic
  Spalna Vreča Otroška Animal Traffic
  Akcijska Cena 41,95 € Redna Cena 52,44 €
  Na zalogi

  SKU: 9120000928

  Otroška spalna vreča Animal Traffic je narejena iz kvalitetnega, na otip mehkega polibombaža in poliestra, ki nudita izjemno udobje in toplino. Širina vreče je enaka po vsej dolžini, kar omogoča svobodnejše gibanje in nudi še večje udobje. Zabavni ortoški motivi na spalni vreči, so še posebno zabavni.

  Podrobnosti
 17. Kampa Dometic
  Spalna Vreča Tegel XL 8 Rdeča
  Akcijska Cena 42,45 € Redna Cena 53,06 €
  Na zalogi

  Kampa Dometic spalna vreča Tegel XL TOG 8 je extra široka in dolga ter nudi izjemno udobje in toplino. Namenjena je velikim ljudem in omogoča udobno spanje v pomladnih in jesenskih nočeh.

  Podrobnosti
 18. Kampa Dometic
  Spalna Vreča Lucerne XL 8 Rdeča
  Akcijska Cena 44,45 € Redna Cena 52,44 €
  Na zalogi

  Kampa Dometic spalna vreča Lucerne XL TOG 8 je extra široka in dolga ter nudi izjemno udobje in toplino. Namenjena je velikim ljudem in omogoča udobno spanje v spomladanskih in jesenskih nočeh.

  Podrobnosti
 19. Bertoni
  Spalna Vreča Microtech 80
  Akcijska Cena 44,73 € Redna Cena 49,70 €
  Na zalogi

  Bertoni spalna vreča Microtech 80 je izdelana iz vrhunskih materialov in nudi izjemno udobje in toplino. Materiali ustvarijo mehak občutek domače posteljnine. Je zelo vzdržljiva in vsestransko uporabna. Polnjena je s Dural Downlike 3M ™ mikrovlakni, ki so lahka ter dajejo mehkobo in toplino.

  Podrobnosti
 20. Kampa Dometic
  Spalna Vreča Otroška Unicorns
  44,95 €
  Na zalogi

  SKU: 9120000926

  Otroška spalna vreča Unicorns je narejena iz kvalitetnega, na otip mehkega polibombaža in poliestra, ki nudita izjemno udobje in toplino. Širina vreče je enaka po vsej dolžini, kar omogoča svobodnejše gibanje in nudi še večje udobje. Zabavni ortoški motivi na spalni vreči, so še posebno zabavni.

  Podrobnosti
 21. Bertoni
  Spalna Vreča Lake 250
  Akcijska Cena 44,96 € Redna Cena 49,95 €
  Na zalogi

  Bertoni spalna vreča Lake 250 je izdelana iz vrhunskih materialov za izjemno udobje in toplino. Zunanji material je 100% najlon 210T, ki preprečuje vlagi v notranjost. Spalna vreča je zelo vzdržljiva in vsestransko uporabna. Polnjena je z Hollowfibre vlakni, ki so lahka ter dajejo mehkobo in toplino.

  Podrobnosti
 22. Qeedo
  Spalna Vreča Light Hitazo XL
  Cena od 49,95 €
  Na zalogi

  Light Hitazo XL je kompaktna spalna vreča znamke Qeedo, ki jo lahko razgrnemo v odejo. Je zelo lahek in majhen spremljevalec vaše naslednje dogodivščine na prostem. Majhna velikost in teža embalaže omogočata enostaven prevoz ali prenašanje v katerikoli prtljagi.

  Podrobnosti
 23. Kampa Dometic
  Spalna Vreča Garda Double 4 Rumena
  Akcijska Cena 52,95 € Redna Cena 62,44 €
  Na zalogi

  Kampa Dometic dvojna spalna vreča Garda Double TOG 4 je extra široka in dolga ter nudi izjemno udobje in toplino. Namenjena je velikim ljudem in omogoča udobno spanje v poletnih nočeh.

  Podrobnosti
 24. Bertoni
  Spalna Vreča Microtech 150
  Akcijska Cena 53,55 € Redna Cena 59,50 €
  Na zalogi

  Bertoni spalna vreča Microtech 150 je izdelana iz vrhunskih materialov in nudi izjemno udobje in toplino. Materiali ustvarijo mehak občutek domače posteljnine. Je zelo vzdržljiva in vsestransko uporabna. Polnjena je s Dural Downlike 3M ™ mikrovlakni, ki so lahka ter dajejo mehkobo in toplino.

  Podrobnosti
 25. Kampa Dometic
  Spalna Vreča Vert XL 12 Zelena
  Akcijska Cena 54,95 € Redna Cena 68,69 €
  Na zalogi

  Kampa Dometic spalna vreča Vert XL TOG 12 je extra široka in dolga ter nudi izjemno udobje in toplino. Namenjena je velikim ljudem in omogoča udobno spanje v hladnejših nočeh.

  Podrobnosti
 26. Kampa Dometic
  Spalna Vreča Eske XL 12 Zelena
  Akcijska Cena 54,95 € Redna Cena 68,69 €
  Na zalogi

  Kampa Dometic spalna vreča Eske XL TOG 12 je extra široka in dolga ter nudi izjemno udobje in toplino. Namenjena je velikim ljudem in omogoča udobno spanje v hladnih nočeh.

  Podrobnosti
 27. Justcamp
  Spalna Vreča Melvin XXL Summer
  59,95 €
  Na zalogi

  Z udobno in veliko spalno vrečko Justcamp XXL Melvin, ki se spremeni v odejo, boste našli zvestega spremljevalca. Topla in prijetna vreča - odeja za spanje je opremljena tudi s kapuco in je idealna za kampiranje, prosti čas ali festivale.

  Podrobnosti
 28. Qeedo
  Spalna Vreča Otroška Buddy Junior
  Cena od 59,95 €
  Na zalogi

  Priljubljena spalna torba Qeedo Buddy je seveda na voljo tudi za mlade goste kampiranja. Jajčni Qeedo Buddy Junior ustreza vsem zahtevam za kakovostno otroško spalno vrečo in ponuja enake obsežne lastnosti kot običajni Buddy.

  Podrobnosti
 29. Bertoni
  Spalna Vreča Ultralight 600
  Akcijska Cena 60,30 € Redna Cena 67,00 €
  Ni na zalogi

  Bertoni spalna vreča Ultralight 600 je izdelana iz odličnih materialov in nudi izjemno udobje in toplino. Materiali ustvarijo mehak občutek domače posteljnine. Je zelo vzdržljiva in vsestransko uporabna. Polnjena je s Eulin vlakni, ki so votla ter tako dajejo mehkobo in toplino.

  Podrobnosti
 30. Bertoni
  Spalna Vreča Outdoor 300
  Akcijska Cena 62,10 € Redna Cena 69,00 €
  Na zalogi

  Bertoni spalna vreča Outdoor 300 je izdelana iz vrhunskih materialov in nudi izjemno udobje in toplino. Materiali ustvarijo mehak občutek domače posteljnine. Je zelo vzdržljiva in namenjena nižjim temperaturam. Polnjena je s Hollow-Fiber ™ H4 vlakni, ki so mehka in lahka.

  Podrobnosti
 31. Qeedo
  Spalna Vreča Buddy
  Cena od 69,95 €
  Na zalogi

  Spalna vreča Qeedo Buddy Best Shape je zelo široka, ekstra dolga in posebne oblike. Fleksibilna spalna vreča z Soft Touch svilnato mehko površino je v obliki jajca in da občutek spanja kot v svoji postelji, saj omogoča svobodo gibanja. Udobna spalna vreča je za ženske in moške in ima diagonalno zadrgo na zgornji strani.

  Podrobnosti
 32. Bertoni
  Spalna Vreča Ultralight 1000
  Akcijska Cena 74,70 € Redna Cena 83,00 €
  Ni na zalogi

  Bertoni spalna vreča Ultralight 1000 je izdelana iz odličnih materialov in nudi izjemno udobje in toplino. Materiali ustvarijo mehak občutek domače posteljnine. Je zelo vzdržljiva in vsestransko uporabna. Polnjena je s Eulin vlakni, ki so votla ter tako dajejo mehkobo in toplino.

  Podrobnosti
 33. Qeedo
  Spalna Vreča Buddy XL
  Cena od 79,95 €
  Na zalogi

  Spalna vreča Qeedo Buddy XL Best Shape je zelo široka, ekstra dolga in posebne oblike. Fleksibilna spalna vreča z Soft Touch svilnato mehko površino je v obliki jajca in da občutek spanja kot v svoji postelji, saj omogoča svobodo gibanja. Udobna spalna vreča je za ženske in moške in ima diagonalno zadrgo na zgornji strani.

  Podrobnosti
 34. Kampa Dometic
  Spalna Vreča Lucerne Double 8 Rdeča
  Akcijska Cena 84,95 € Redna Cena 101,19 €
  Na zalogi

  Kampa Dometic dvojna spalna vreča Lucerne Double TOG 8 je extra široka in dolga ter nudi izjemno udobje in toplino. Namenjena je velikim ljudem in omogoča udobno spanje v pomladnih in jesenskih nočeh.

  Podrobnosti
 35. Kampa Dometic
  Spalna Vreča Vert Double 12 Zelena
  Akcijska Cena 94,95 € Redna Cena 118,69 €
  Na zalogi

  Kampa Dometic dvojna spalna vreča Vert Double TOG 12 je extra široka in dolga ter nudi izjemno udobje in toplino. Namenjena je velikim ljudem in omogoča udobno spanje v mrzlih nočeh.

  Podrobnosti
 36. Qeedo
  Spalna Vreča Fellow
  169,95 €
  Na zalogi

  Qeedo spalna vreča Fellow 3 v 1 vam s svojimi različnimi funkcijami ponuja maksimalno prilagodljivost. Vsestranska za vsako avanturo. Spalna vreča Fellow je tako velika, da se enostavno spremeni v odejo za dve osebi ali v odejo za piknik.

  Podrobnosti
 37. Qeedo
  Spalna Vreča Takino L
  189,95 €
  Na zalogi

  Qeedo Takino je kompaktna spalna vreča z naravnim polnilom in Qeedo form-fitting oblike. Je zelo lahek in majhen spremljevalec vaše naslednje dogodivščine na prostem. Majhna velikost in teža embalaže omogočata enostaven prevoz ali prenašanje v katerikoli prtljagi. Zahvaljujoč visoko kakovostnemu in zelo toplemu polnjenju iz perja in puha, spalna vreča omogoča udobno spanje na temperaturi na 0° C.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

37 izdelkov

per page
Set Descending Direction