Blazine in Postelje

Udobno spanje na kampiranju si omogočite z samo napihljivimi blazinami različnih velikosti in debelin, napihljivimi posteljami ali kamp ležalnik posteljami. Izbirate lahko med dvojnimi ali enojnimi blazinami in posteljami, pogradom in otroškimi posteljami. Priznane blagovne znamke Kampa, Bertoni, Qeedo, Campingaz, Coleman in Simex zagotavljajo kakovost in trpežnost njihovih ležišč. V naši trgovini NaZraku.si si poiščite blazine in postelje po vaši meri.

Poglej kot Grid List

29 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Kampa Dometic
  Napihljiva Postelja Airlock Single
  Akcijska Cena 20,71 € Redna Cena 24,85 €
  Na zalogi

  Napihljiva postelja Airlock Single je kvalitetna postelja, debeline 19 cm, ki zagotavlja udoben spanec. Napihljiva postelja vam olajša spanje v šotoru ali pa služi kot dodatno ležišče za vaše goste. Primerna za notranjo in zunanjo uporabo.

  Podrobnosti
 2. Campingaz
  Napihljiva Postelja Quickbed Enojna
  Akcijska Cena 21,90 € Redna Cena 28,90 €
  Na zalogi

  Zanesljiva in udobna napihljiva postelja za kampiranje ali rezervno ležišče. Opremljena z Airtight® sistemom, ki zagotavlja nepropustnost zraka in večjo prožnost.

  Podrobnosti
 3. Qeedo
  Vzglavnik Quick Pad Pillow
  22,95 €
  Na zalogi

  Vzglavnik Qeedo Quick Pad je odlično dopolnilo za samnapihljivo blazino Qeedo Quick Pad. Samonapihljiv potovalni vzglavnik se lahko trdno poveže z ležalno blazino s pomočjo Easy Roller sistema. Preprosto ga pritrdite na tirnico Quick Pad blazine.

  Podrobnosti
 4. Kampa Dometic
  Napihljiva Postelja Airlock Junior Roza
  Akcijska Cena 25,42 € Redna Cena 28,94 €
  Na zalogi

  Napihljiva postelja Airlock Junior je kvalitetna postelja, debeline 20 cm, ki zagotavlja udoben spanec. Mehka in nedrseča zgornja površina omogoča, da je spanje še prijetnejše. Stranske blazine preprečujejo, da bi otrok padel  s postelje.

  Podrobnosti
 5. Kampa Dometic
  Napihljiva Postelja Airlock Junior Modra
  Akcijska Cena 25,42 € Redna Cena 28,94 €
  Na zalogi

  Napihljiva postelja Airlock Junior je kvalitetna postelja, debeline 20 cm, ki zagotavlja udoben spanec. Mehka in nedrseča zgornja površina omogoča, da je spanje še prijetnejše. Stranske blazine preprečujejo, da bi otrok padel  s postelje.

  Podrobnosti
 6. Kampa Dometic
  Postelja Slumber
  Akcijska Cena 25,46 € Redna Cena 28,98 €
  Na zalogi

  Slumber je udobna in stabilna zložljiva postelja za kampiranje na štirih nogah in v kompletu s torbo za prenašanje.

  Podrobnosti
 7. Bertoni
  Postelja Scout
  Akcijska Cena 26,96 € Redna Cena 29,95 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Pri kampiranju vam ni treba spati neprijetno. Bertoni USA Scout kovinska zložljiva postelja za kampiranje reši tudi težave s shranjevanjem. Udobno in stabilno ogrodje poskrbi za odličen spanec.

  Podrobnosti
 8. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina 3 Junior
  Akcijska Cena 27,26 € Redna Cena 33,52 €
  Na zalogi

  Enostavna in kvalitetna samonapihljiva blazina Kampa Junior 3 poskrbi za udobno spanje otrok  v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 9. Bertoni
  Samonapihljiva Blazina Basic 3
  Akcijska Cena 29,70 € Redna Cena 33,00 €
  Na zalogi

  Enostavna in kvalitetna samonapihljiva blazina Bertoni Basic 3 cm poskrbi za udobno spanje v naravi ali v šotoru. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Je izredno lahka in enostavna za zlaganje. Primerna je za pohodnike, popotnike, kolesrje in motoriste, ki si želijo udobnega spanca. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje.

  Podrobnosti
 10. Kampa Dometic
  Napihljiva Postelja Airlock Double
  Akcijska Cena 35,05 € Redna Cena 42,06 €
  Na zalogi

  Napihljiva postelja Airlock Double je kvalitetna postelja, debeline 19 cm, ki zagotavlja udoben spanec. Napihljiva postelja vam olajša spanje v šotoru ali pa služi kot dodatno ležišče za vaše goste. Primerna za notranjo in zunanjo uporabo.

  Podrobnosti
 11. Kampa Dometic
  Postelja Slumber Plus
  Akcijska Cena 37,51 € Redna Cena 42,70 €
  Na zalogi

  Slumber Plus je extra široka, udobna in stabilna zložljiva postelja za kampiranje na štirih nogah in v kompletu s torbo za prenašanje.

  Podrobnosti
 12. Bertoni
  Napihljiva Postelja Rider 7 Blazina
  Akcijska Cena 40,50 € Redna Cena 45,00 €
  Na zalogi

  Bertoni Rider 7 cm je ultra lahka blazina, ki uporablja enak inflacijski sistem kot samonapihljive blazine. Z nožnim pritiskanjem potiskamo zrak v notranjost in v nekaj sekundah je vzmetnica brez napora napihnjena. 

  Podrobnosti
 13. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina 5 Comfort
  Akcijska Cena 42,15 € Redna Cena 51,82 €
  Na zalogi

  Enostavna in kvalitetna samonapihljiva blazina Kampa KIP Comfort 5 poskrbi za udobno spanje v naravi ali v šotoru Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 14. Kampa
  Postelja Dream z Vzglavnikom
  Akcijska Cena 46,95 € Redna Cena 52,16 €
  Na zalogi

  Udobna in stabilna kamp postelja z jeklenim okvirjem je enostavna za postavitev, saj ima Expres set-up system in praktično torbo za transport.

  Podrobnosti
 15. Simex
  Napihljiva Postelja Airbed King
  Akcijska Cena 49,90 € Redna Cena 54,55 €
  Na zalogi

  Napihljiva postelja King je namenjena uporabi na prostem ali doma kot dodatno ležišče.

  Podrobnosti
 16. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina 7,5 Comfort+
  Akcijska Cena 55,79 € Redna Cena 68,59 €
  Na zalogi

  Samonapihljiva blazina Kampa Comfort Plus 7,5 poskrbi za udobno spanje v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 17. Qeedo
  Samonapihljiva Blazina Quick Pad 500
  59,95 €
  Na zalogi

  Qeedo Quick Pad 500 samonapihljiva spalna blazina se napihne in izprazni v rekordnem času! Z ventili Tornado Valve in Easy Roller sistemom za enostavno zlaganje in prijetno, mehko površino Soft Touch, poskrbi za udobno spanje v naravi. Inovativno ležišče v modernem dizajnu je narejeno iz kakovostnega nedrsljivega 150D Oxford poliestra in s silikonskim tiskom na spodnji strani proti zdrsu. 

  Podrobnosti
 18. Bertoni
  Samonapihljiva Blazina Full 3.5
  Akcijska Cena 61,65 € Redna Cena 68,50 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Enostavna in kvalitetna samonapihljiva blazina Bertoni Full 3.5 cm poskrbi za udobno spanje v naravi ali v šotoru. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Je izredno lahka in enostavna za zlaganje. Primerna je za pohodnike, popotnike, kolesrje in motoriste, ki si želijo udobnega spanca. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje.

  Podrobnosti
 19. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina 10 Luxury
  Akcijska Cena 68,19 € Redna Cena 83,84 €
  Na zalogi

  Enostavna in kvalitetna samonapihljiva blazina Kampa KIP Luxury 10 poskrbi za udobno spanje v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 20. Bertoni
  Samonapihljiva Blazina Trekker 10cm
  Akcijska Cena 71,10 € Redna Cena 79,00 €
  Na zalogi

  Bertoni Trekker cm je ultra lahka blazina, ki uporablja enak inflacijski sistem kot samonapihljive blazine. Z nožnim pritiskanjem potiskamo zrak v notranjost in v nekaj sekundah je vzmetnica brez napora napihnjena. 

  Podrobnosti
 21. Bertoni
  Postelja USA ALUminij
  Akcijska Cena 73,35 € Redna Cena 81,50 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Pri kampiranju vam ni treba spati neprijetno. Bertoni USA ALU zložljiva postelja za kampiranje reši tudi težave s shranjevanjem. Udobno in stabilno ogrodje poskrbi za odličen spanec, nosilna torba za lažji prevoz.

  Podrobnosti
 22. Qeedo
  Samonapihljiva Blazina Quick Pad 750
  79,95 €
  Na zalogi

  Samonapihljiva spalna blazina se napihne in izprazni v rekordnem času! Z ventili Tornado Valve in Easy Roller sistemom za enostavno zlaganje in prijetno, mehko površino Soft Touch, poskrbi za udobno spanje v naravi. Inovativno ležišče v modernem dizajnu je narejeno iz kakovostnega nedrsljivega 150D Oxford poliestra in s silikonskim tiskom na spodnji strani proti zdrsu. 

  Podrobnosti
 23. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina 10 Wideboy
  Akcijska Cena 86,80 € Redna Cena 106,72 €
  Na zalogi

  Enostavna in kvalitetna samonapihljiva blazina Kampa Wideboy 10 poskrbi za udobno spanje v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 24. Bertoni
  Samonapihljiva Blazina Double Size 3.5
  Akcijska Cena 89,10 € Redna Cena 99,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Enostavna in kvalitetna samonapihljiva blazina Bertoni Double Size 3.5 cm poskrbi za udobno spanje v naravi ali v šotoru. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Lahko se prepogne na pol in dobimo enojno debelejše ležišče. Je izredno lahka in enostavna za zlaganje. Primerna je za pohodnike, popotnike, kolesrje in motoriste, ki si želijo udobnega spanca. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje.

  Podrobnosti
 25. Kampa
  Postelja Together Dvojna z Vzglavnikom
  Akcijska Cena 89,22 € Redna Cena 99,14 €
  Na zalogi

  Udobna in stabilna dvojna Together kamp postelja z jeklenim okvirjem je enostavna za postavitev saj ima Expres set-up system in praktično torbo za transport.

  Podrobnosti
 26. Kampa
  Samonapihljiva Blazina 7.5 Double
  Akcijska Cena 111,07 € Redna Cena 123,42 €
  Na zalogi

  Enostavna in kvalitetna dvojna samonapihljiva blazina Kampa KIP Double 7.5 poskrbi za udobno spanje v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 27. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina 10 Double
  Akcijska Cena 124,00 € Redna Cena 152,47 €
  Ni na zalogi

  Enostavna in kvalitetna dvojna samonapihljiva blazina Kampa KIP Double Plus 10 poskrbi za udobno spanje v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 28. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina 10 Highrise
  Akcijska Cena 161,22 € Redna Cena 198,22 €
  Na zalogi

  Izjemno kvalitetna samonapihljiva blazina  narejena iz anatomsko oblikovane pene iz odprtih celic, v katere se ob odprtju ventila, spusti zrak. Pena ujame zrak in ohranja toploto. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 29. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina 10 Highrise Double
  Akcijska Cena 223,23 € Redna Cena 274,47 €
  Na zalogi

  Izjemno kvalitetna samonapihljiva blazina  narejena iz anatomsko oblikovane pene iz odprtih celic, v katere se ob odprtju ventila, spusti zrak. Pena ujame zrak in ohranja toploto. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

29 izdelkov

per page
Set Descending Direction