Blazine in Postelje

Z udobnim ležiščem na kampiranju ne bomo čutili razlike od domačega in se bomo na dopustu resnično spočili.

Udobno spanje na kampiranju si omogočite z samo napihljivimi blazinami različnih velikosti in debelin, napihljivimi posteljami ali kamp ležalnik posteljami. Priznane blagovne znamke Kampa Dometic, Bertoni, Qeedo, Campingaz, High Peak, Justcamp in Simex zagotavljajo kakovost in trpežnost njihovih ležišč. V naši trgovini NaZraku.si si poiščite blazine in postelje po vaši meri.
Izbirate lahko med različnimi ležišči:
- samonapihljivimi blazinami
- dvojnimi blazinami
- enojnimi blazinami
- zložljivimi posteljami
- pogradom
- otroškimi posteljami

Poglej kot Grid List

Izdelki 1-48 od 51

Page
per page
Set Descending Direction
 1. Qeedo
  Tlačilka za Samonapihljive Blazine Cloudmat
  14,95 €
  Ni na zalogi

  Qeedo ročna tlačilka Cloudmat za samonapihljive blazine je idealna za nastavitev trdote blazine.

  Podrobnosti
 2. Kampa Dometic
  Napihljiva Postelja Airlock Single
  23,45 €
  Na zalogi

  SKU: 9120000939

  Napihljiva postelja Airlock Single je kvalitetna postelja, debeline 19 cm, ki zagotavlja udoben spanec. Napihljiva postelja vam olajša spanje v šotoru ali pa služi kot dodatno ležišče za vaše goste. Primerna za notranjo in zunanjo uporabo.

  Podrobnosti
 3. Bertoni
  Napihljiva Postelja Single Enojna
  27,20 €
  Na zalogi

  Napihljiva vzmetnica Bertoni Flocked Single je kvalitetna postelja, debeline 22 cm, ki zagotavlja udoben spanec. Napihljiva postelja vam olajša spanje v šotoru ali pa služi kot dodatno ležišče za vaše goste. Primerna za notranjo in zunanjo uporabo.

  Podrobnosti
 4. Waboba
  Vratna Blazina LayOn
  28,00 €
  Na zalogi

  Potovalno vratno blazino LayOn položite okoli vratu in jo pritrdite z nastavljivim pasom ter zaponko. Udoben vzglavnik se prilagaja obliki vaše glave.

  Podrobnosti
 5. Kampa Dometic
  Napihljiva Postelja Airlock Junior Modra
  Akcijska Cena 30,95 € Redna Cena 38,69 €
  Na zalogi

  SKU: 9120000941

  Napihljiva postelja Airlock Junior je kvalitetna postelja, debeline 20 cm, ki zagotavlja udoben spanec. Mehka in nedrseča zgornja površina omogoča, da je spanje še prijetnejše. Stranske blazine preprečujejo, da bi otrok padel  s postelje.

  Podrobnosti
 6. Kampa Dometic
  Postelja Zložljiva Slumber
  Akcijska Cena 31,95 € Redna Cena 39,94 €
  Na zalogi

  Kampa Dometic Slumber je udobna in stabilna zložljiva postelja za kampiranje na štirih nogah in v kompletu s torbo za prenašanje.

  Podrobnosti
 7. Bertoni
  Postelja Scout
  Akcijska Cena 33,30 € Redna Cena 37,00 €
  Ni na zalogi

  Pri kampiranju vam ni treba spati neprijetno. Bertoni USA Scout kovinska zložljiva postelja za kampiranje reši tudi težave s shranjevanjem. Udobno in stabilno ogrodje poskrbi za odličen spanec.

  Podrobnosti
 8. Campingaz
  Napihljiva Postelja Quickbed Enojna
  Akcijska Cena 33,95 € Redna Cena 39,99 €
  Na zalogi

  Zanesljiva in udobna napihljiva postelja za kampiranje ali rezervno ležišče. Opremljena z Airtight® sistemom, ki zagotavlja nepropustnost zraka in večjo prožnost.

  Podrobnosti
 9. Bertoni
  Napihljiva Postelja Twin Velika
  34,40 €
  Na zalogi

  Napihljiva vzmetnica Bertoni Twin Flocked je kvalitetna postelja, debeline 22 cm, ki zagotavlja udoben spanec. Napihljiva postelja vam olajša spanje v šotoru ali pa služi kot dodatno ležišče za vaše goste. Primerna za notranjo in zunanjo uporabo.

  Podrobnosti
 10. High Peak
  Pop Up Mreža Proti Komarjem Savanne
  Akcijska Cena 35,00 € Redna Cena 39,00 €
  Na zalogi

  Mreža Proti Komarjem Pop Up Savanne High Peak je samostoječa viseča mreža z dimenzijami 200 x 220 cm, ki nas med spanjem ščiti pred komarji in različnimi boleznimi.

  Podrobnosti
 11. Bertoni
  Samonapihljiva Blazina Basic Extra 4
  Akcijska Cena 36,90 € Redna Cena 41,00 €
  Na zalogi

  Enostavna in kvalitetna samonapihljiva blazina Bertoni Basic Extra 4 cm poskrbi za udobno spanje v naravi ali v šotoru. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Je izredno lahka in enostavna za zlaganje. Primerna je za pohodnike, popotnike, kolesarje in motoriste, ki si želijo udobnega spanca. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje.

  Podrobnosti
 12. Bertoni
  Samonapihljiva Blazina Basic 3
  Akcijska Cena 37,80 € Redna Cena 40,50 €
  Na zalogi

  Enostavna in kvalitetna samonapihljiva blazina Bertoni Basic 3 cm poskrbi za udobno spanje v naravi ali v šotoru. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Je izredno lahka in enostavna za zlaganje. Primerna je za pohodnike, popotnike, kolesrje in motoriste, ki si želijo udobnega spanca. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje.

  Podrobnosti
 13. Kampa Dometic
  Napihljiva Postelja Airlock Double
  Akcijska Cena 37,95 € Redna Cena 47,44 €
  Na zalogi

  SKU: 9120000940

  Napihljiva postelja Airlock Double je kvalitetna postelja, debeline 19 cm, ki zagotavlja udoben spanec. Napihljiva postelja vam olajša spanje v šotoru ali pa služi kot dodatno ležišče za vaše goste. Primerna za notranjo in zunanjo uporabo.

  Podrobnosti
 14. Qeedo
  Napihljiva Blazina Lihgt Pad 5,5cm
  Akcijska Cena 39,95 € Redna Cena 49,95 €
  Na zalogi

  Qeedo Light Pad je ultra lahka zračna vzmetnica debeline 5,5 cm in je popoln za spanje na prostem ali v zaprtih prostorih. Ne glede na to ali kampirate v treking šotoru, strešnem šotoru, na prostem ali v sobi za goste, na festivalu ali s kolesom. Mehko ležišče je pripravljeno za uporabo v nekaj minutah.

  Podrobnosti
 15. Bertoni
  Napihljiva Postelja Double Dvojna
  42,25 €
  Na zalogi

  Napihljiva vzmetnica Bertoni Double Flocked je kvalitetna postelja, debeline 22 cm, ki zagotavlja udoben spanec. Napihljiva postelja vam olajša spanje v šotoru ali pa služi kot dodatno ležišče za vaše goste. Primerna za notranjo in zunanjo uporabo.

  Podrobnosti
 16. High Peak
  Napihljiva Blazina Dayton XL
  Akcijska Cena 42,95 € Redna Cena 47,72 €
  Ni na zalogi

  Napihljiva blazina Dayton XL High Peak je udobno ležišče s 23 vodoravnimi in 10 cm visokimi zračnimi komorami za optimalno razporeditev teže in izolacijo. Ima vgrajeno nožno tlačilko in zasede malo prostora.

  Podrobnosti
 17. Kampa Dometic
  Postelja Zložljiva Slumber Plus
  Akcijska Cena 44,95 € Redna Cena 56,19 €
  Ni na zalogi

  Kampa Dometic Slumber Plus je extra široka, udobna in stabilna zložljiva postelja za kampiranje na štirih nogah in v kompletu s torbo za prenašanje.

  Podrobnosti
 18. Bertoni
  Napihljiva Postelja Rider 7 Blazina
  Akcijska Cena 45,90 € Redna Cena 51,00 €
  Na zalogi

  Bertoni Rider 7 cm je ultra lahka blazina, ki uporablja enak inflacijski sistem kot samonapihljive blazine. Z nožnim pritiskanjem potiskamo zrak v notranjost in v nekaj sekundah je vzmetnica brez napora napihnjena. 

  Podrobnosti
 19. Campingaz
  Napihljiva Postelja Quickbed Dvojna
  Akcijska Cena 48,95 € Redna Cena 59,99 €
  Na zalogi

  Zanesljiva in udobna napihljiva postelja za kampiranje ali rezervno ležišče za dve osebi. Opremljena z Airtight® sistemom, ki zagotavlja nepropustnost zraka in večjo prožnost.

  Podrobnosti
 20. Simex
  Napihljiva Platnena Dvojna Postelja Rayon
  49,90 €
  Na zalogi

  Univerzalna platnena napihljiva vzmetnica Rayon Double Box Mattress, je odlična za potovanja ali prenočevanje gostov.

  Podrobnosti
 21. Bertoni
  Napihljiva Postelja Queen Dvojna
  51,25 €
  Na zalogi

  Napihljiva vzmetnica Bertoni Queen Flocked je kvalitetna postelja, debeline 22 cm, ki zagotavlja udoben spanec. Napihljiva postelja vam olajša spanje v šotoru ali pa služi kot dodatno ležišče za vaše goste. Primerna za notranjo in zunanjo uporabo.

  Podrobnosti
 22. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina Comfort 5 SIM
  Akcijska Cena 54,95 € Redna Cena 61,06 €
  Na zalogi

  Enostavna in kvalitetna enojna samonapihljiva blazina Kampa Dometic Comfort 5 SIM poskrbi za udobno spanje otrok v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 23. Qeedo
  Blazina Compactmat Single 10
  59,95 €
  Ni na zalogi

  S Qeedo Compactmatom dobite udobje pri spanju in svojo zračno vzmetnico imate lahko vedno pri sebi, tako da vam ni treba skrbeti za neprespane noči na poti. Priročna velikost pakiranja.

  Podrobnosti
 24. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina Snuggle 7,5 SIM
  Akcijska Cena 69,95 € Redna Cena 77,44 €
  Na zalogi

  Samonapihljiva blazina Kampa Dometic Snuggle 7,5 SIM poskrbi za udobno spanje v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 25. Qeedo
  Postelja Quick Jimmy Junior
  69,95 €
  Na zalogi

  Quick Qimmy Junior zložljiva postelja za kampiranje navdušuje s svojo preprosto postavitvijo in stabilnostjo. Na trg je prišel resnično inovativen in premišljen izdelek.

  Podrobnosti
 26. Kampa Dometic
  Postelja Dream z Vzglavnikom
  Akcijska Cena 72,45 € Redna Cena 87,44 €
  Na zalogi

  SKU: 9120000569

  Udobna in stabilna kamp postelja z jeklenim okvirjem je enostavna za postavitev saj ima Xpress set-up sIstem in praktično torbo za transport.

  Podrobnosti
 27. Waboba
  Napihljiva Blazina LayOn
  74,99 €
  Ni na zalogi

  Napihljiva blazina LayOn je odlična tudi za 5 minut hlajenja v lokalnem parku, za kolesarje, motoriste, pohodništvo, popotovanje z nahrbtnikom in raziskovanje čarobnih čudes narave. Počivajte, kjer koli že ste.

  Podrobnosti
 28. Bertoni
  Samonapihljiva Blazina Trekker 10cm
  Akcijska Cena 76,50 € Redna Cena 85,00 €
  Na zalogi

  Bertoni Trekker cm je ultra lahka blazina, ki uporablja enak inflacijski sistem kot samonapihljive blazine. Z nožnim pritiskanjem potiskamo zrak v notranjost in v nekaj sekundah je vzmetnica brez napora napihnjena. 

  Podrobnosti
 29. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina Luxury 10 SIM
  Akcijska Cena 84,95 € Redna Cena 96,81 €
  Na zalogi

  Samonapihljiva blazina Kampa Dometic Luxury 10 SIM poskrbi za udobno spanje v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 30. High Peak
  Samonapihljiva Blazina Kodiak XL
  Akcijska Cena 85,46 € Redna Cena 94,95 €
  Na zalogi

  Samonapihljiva Blazina Kodiak XL High Peak je udobno ležišče z visoko gostoto pene in odlično izolacijo za udobno spanje. Dno debeline 8 cm je iz trpežnega, nedrsečega poliestra. Blazina ima kakovostni zaporni ventil, dodani so kompresijski trakovi za lažje pakiranje.

  Podrobnosti
 31. Kampa Dometic
  Postelja Dream XL z Vzglavnikom
  Akcijska Cena 89,95 € Redna Cena 99,94 €
  Na zalogi

  SKU: 9120000570

  Kampa Dometic udobna in stabilna kamp postelja Dream XL za večje ljudi z extremno velikim jeklenim okvirjem je enostavna za postavitev saj ima Xpress set-up sIstem in praktično torbo za transport.

  Podrobnosti
 32. Qeedo
  Blazina Compactmat Double 10
  99,95 €
  Na zalogi

  Naj bo vaše spanje udobno kjerkoli! Qeedo Compactmat ponuja izjemno udobje za vaše potovanje. Njena kompaktna in lahka zasnova jo naredi idealno za šotore, kombije, avte ali pa jo vzemite s seboj na pohod ali kolesarsko turo. Zraven dobite vrečo za napihovanje, shranjevalno torbico in komplet za popravilo. Prepustite se udobnemu spanju na tej trpežni in dobro izolirani blazini.

  Podrobnosti
 33. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina Luxury 10 XL SIM
  Akcijska Cena 109,95 € Redna Cena 124,94 €
  Na zalogi

  Extra široka samonapihljiva blazina Kampa Dometic Luxury 10 XL SIM poskrbi za udobno spanje v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 34. Qeedo
  Samonapihljiva Blazina Cloudmat Enojna
  129,95 €
  Na zalogi

  Qeedo samonapihljiva spalna podloga Cloudmat z višino 7,5 cm ima multi-rotacijski ventil, soft touch mehko površino in nahrbtno vrečo s kompresijskimi trakovi.

  Podrobnosti
 35. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina Snuggle 7,5 SIM Double
  Akcijska Cena 139,95 € Redna Cena 162,44 €
  Na zalogi

  Samonapihljiva blazina Kampa Dometic Snuggle 7,5 SIM Double poskrbi za udobno spanje v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 36. Kampa Dometic
  Postelja Together Dvojna z Vzglavnikom
  Akcijska Cena 139,95 € Redna Cena 168,69 €
  Ni na zalogi

  SKU: 9120000572

  Udobna in stabilna dvojna kamp postelja Together z jeklenim okvirjem je enostavna za postavitev saj ima Xpress set-up sistem in praktično torbo za transport.

  Podrobnosti
 37. Qeedo
  Postelja Quick Jimmy XXL Siva
  149,95 €
  Ni na zalogi

  Quick Jimmy Qeedo XXL zložljiva postelja za kampiranje navdušuje s svojo prostornostjo, stabilnostjo in nosilnostjo. Na trg je prišel resnično inovativen in premišljen izdelek.

  Podrobnosti
 38. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina Luxury 10 SIM Double
  Akcijska Cena 164,95 € Redna Cena 187,44 €
  Na zalogi

  Dvojna samonapihljiva blazina Kampa Dometic Luxury 10 Double SIM poskrbi za udobno spanje v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 39. Qeedo
  Samonapihljiva Blazina Cloudmat Junior Dvojna
  169,95 €
  Ni na zalogi

  Qeedo samonapihljiva spalna podloga za otroke Cloudmat z višino 7,5 cm ima multi-rotacijski ventil, soft touch mehko površino in nahrbtno vrečo s kompresijskimi trakovi.

  Podrobnosti
 40. Qeedo
  Samonapihljiva Blazina Cloudmat Dvojna M
  179,95 €
  Ni na zalogi

  Qeedo samonapihljiva spalna podloga Cloudmat z višino 7,5 cm ima multi-rotacijski ventil, soft touch mehko površino in nahrbtno vrečo s kompresijskimi trakovi.

  Podrobnosti
 41. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina Highrise 10 SIM Enojna
  Akcijska Cena 184,95 € Redna Cena 218,69 €
  Na zalogi

  Kampa Dometic Highrise 10 SIM je izjemno kvalitetna enojna samonapihljiva blazina narejena iz anatomsko oblikovane pene iz odprtih celic, v katere se ob odprtju ventila, spusti zrak. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 42. Kampa Dometic
  Postelja Pograd Bunkie Bed
  Akcijska Cena 184,95 € Redna Cena 218,69 €
  Na zalogi

  SKU: 9120000571

  Kampa Dometic postelja Bunkie Bed reši vsako stisko s prostorom, tako na kampiranju kot tudi doma. Velik močan jeklen okvir pograda Bunkie ima nosilnost do 180kg v zgornjem in spodnjem nadstropju postelje. Dodatne podpore dajo izjemno stabilnost.

  Podrobnosti
 43. Qeedo
  Samonapihljiva Blazina Cloudmat Dvojna
  189,95 €
  Na zalogi

  Qeedo samonapihljiva spalna podloga Cloudmat z višino 7,5 cm ima multi-rotacijski ventil, soft touch mehko površino in nahrbtno vrečo s kompresijskimi trakovi.

  Podrobnosti
 44. Qeedo
  Samonapihljiva Blazina Cloudmat Dvojna XL
  199,95 €
  Na zalogi

  Qeedo samonapihljiva spalna podloga Cloudmat z višino 7,5 cm ima multi-rotacijski ventil, soft touch mehko površino in nahrbtno vrečo s kompresijskimi trakovi.

  Podrobnosti
 45. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina Highrise 15 SIM Enojna
  Akcijska Cena 224,95 € Redna Cena 281,19 €
  Na zalogi

  Kampa Dometic Highrise 15 SIM je izjemno kvalitetna enojna samonapihljiva blazina narejena iz anatomsko oblikovane pene iz odprtih celic, v katere se ob odprtju ventila, spusti zrak. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 46. Qeedo
  Samonapihljiva Blazina Cloudmat Freedom Compact
  229,95 €
  Ni na zalogi

  Qeedo samonapihljiva spalna podloga Cloudmat Freedom z višino 7,5 cm ima multi-rotacijski ventil, soft touch mehko površino in nahrbtno vrečo s kompresijskimi trakovi. Prilega se Qeedo strešnemu šotoru Compact.

  Podrobnosti
 47. Qeedo
  Samonapihljiva Blazina Cloudmat Freedom Slim M , Light M
  249,95 €
  Ni na zalogi

  Qeedo samonapihljiva spalna podloga Cloudmat Freedom z višino 7,5 cm ima multi-rotacijski ventil, soft touch mehko površino in nahrbtno vrečo s kompresijskimi trakovi. Prilega se Qeedo strešnemu šotoru Slim in Light v velikosti M.

  Podrobnosti
 48. Qeedo
  Samonapihljiva Blazina Cloudmat Freedom Fast L, Slim L , Light L
  249,95 €
  Ni na zalogi

  Qeedo samonapihljiva spalna podloga Cloudmat Freedom z višino 7,5 cm ima multi-rotacijski ventil, soft touch mehko površino in nahrbtno vrečo s kompresijskimi trakovi. Prilega se Qeedo strešnemu šotoru Fast,Slim in Light v velikosti L.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

Izdelki 1-48 od 51

Page
per page
Set Descending Direction