Blazine in Postelje

Z udobnim ležiščem na kampiranju ne bomo čutili razlike od domačega in se bomo na dopustu resnično spočili.

Udobno spanje na kampiranju si omogočite z samo napihljivimi blazinami različnih velikosti in debelin, napihljivimi posteljami ali kamp ležalnik posteljami. Priznane blagovne znamke Kampa Dometic, Bertoni, Qeedo, Campingaz, High Peak, Justcamp in Simex zagotavljajo kakovost in trpežnost njihovih ležišč. V naši trgovini NaZraku.si si poiščite blazine in postelje po vaši meri.
Izbirate lahko med različnimi ležišči:
- samonapihljivimi blazinami
- dvojnimi blazinami
- enojnimi blazinami
- zložljivimi posteljami
- pogradom
- otroškimi posteljami

Poglej kot Grid List

48 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Kampa Dometic
  Napihljiva Postelja Airlock Single
  Akcijska Cena 19,95 € Redna Cena 24,94 €
  Na zalogi

  SKU: 9120000939

  Napihljiva postelja Airlock Single je kvalitetna postelja, debeline 19 cm, ki zagotavlja udoben spanec. Napihljiva postelja vam olajša spanje v šotoru ali pa služi kot dodatno ležišče za vaše goste. Primerna za notranjo in zunanjo uporabo.

  Podrobnosti
 2. Qeedo
  Vzglavnik Quick Pad Pillow
  22,95 €
  Na zalogi

  Vzglavnik Qeedo Quick Pad je odlično dopolnilo za samnapihljivo blazino Qeedo Quick Pad. Samonapihljiv potovalni vzglavnik se lahko trdno poveže z ležalno blazino s pomočjo Easy Roller sistema. Preprosto ga pritrdite na tirnico Quick Pad blazine.

  Podrobnosti
 3. High Peak
  Napihljiva Postelja Air Bed Single
  Akcijska Cena 23,31 € Redna Cena 25,90 €
  Na zalogi

  Napihljiva postelja Air Bad Single je kvalitetna postelja debeline 20 cm, ki zagotavlja miren in nemoten spanec. Zgornji material je zelo prijeten na dotik, podlaga je protizdrsna, ventil za hitro polnjenje, za notranjo in zunanjo uporabo, zelo lahka.

  Podrobnosti
 4. Kampa Dometic
  Postelja Zložljiva Slumber 2021
  Akcijska Cena 24,95 € Redna Cena 31,19 €
  Na zalogi

  Kampa Dometic Slumber je udobna in stabilna zložljiva postelja za kampiranje na štirih nogah in v kompletu s torbo za prenašanje.

  Podrobnosti
 5. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina Compact 3 SIM
  Akcijska Cena 24,95 € Redna Cena 31,19 €
  Ni na zalogi

  Enostavna in kvalitetna enojna samonapihljiva blazina Kampa Dometic Compact 3 SIM poskrbi za udobno spanje otrok v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 6. Kampa Dometic
  Napihljiva Postelja Airlock Junior Roza
  Akcijska Cena 24,95 € Redna Cena 31,19 €
  Ni na zalogi

  Napihljiva postelja Airlock Junior je kvalitetna postelja, debeline 20 cm, ki zagotavlja udoben spanec. Mehka in nedrseča zgornja površina omogoča, da je spanje še prijetnejše. Stranske blazine preprečujejo, da bi otrok padel  s postelje.

  Podrobnosti
 7. Kampa Dometic
  Napihljiva Postelja Airlock Junior Modra
  Akcijska Cena 24,95 € Redna Cena 31,19 €
  Ni na zalogi

  SKU: 9120000941

  Napihljiva postelja Airlock Junior je kvalitetna postelja, debeline 20 cm, ki zagotavlja udoben spanec. Mehka in nedrseča zgornja površina omogoča, da je spanje še prijetnejše. Stranske blazine preprečujejo, da bi otrok padel  s postelje.

  Podrobnosti
 8. Kampa Dometic
  Postelja Slumber
  Akcijska Cena 25,46 € Redna Cena 28,98 €
  Na zalogi

  Slumber je udobna in stabilna zložljiva postelja za kampiranje na štirih nogah in v kompletu s torbo za prenašanje.

  Podrobnosti
 9. Campingaz
  Napihljiva Postelja Quickbed Enojna
  Akcijska Cena 26,95 € Redna Cena 29,99 €
  Ni na zalogi

  Zanesljiva in udobna napihljiva postelja za kampiranje ali rezervno ležišče. Opremljena z Airtight® sistemom, ki zagotavlja nepropustnost zraka in večjo prožnost.

  Podrobnosti
 10. Bertoni
  Postelja Scout
  Akcijska Cena 26,96 € Redna Cena 29,95 €
  Ni na zalogi

  Pri kampiranju vam ni treba spati neprijetno. Bertoni USA Scout kovinska zložljiva postelja za kampiranje reši tudi težave s shranjevanjem. Udobno in stabilno ogrodje poskrbi za odličen spanec.

  Podrobnosti
 11. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina 3 Junior
  Akcijska Cena 27,26 € Redna Cena 33,52 €
  Na zalogi

  Enostavna in kvalitetna samonapihljiva blazina Kampa Junior 3 poskrbi za udobno spanje otrok  v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 12. High Peak
  Pop Up Mreža Proti Komarjem Savanne
  Akcijska Cena 28,71 € Redna Cena 31,90 €
  Na zalogi

  Mreža Proti Komarjem Pop Up Savanne High Peak je samostoječa viseča mreža z dimenzijami 200 x 220 cm, ki nas med spanjem ščiti pred komarji in različnimi boleznimi.

  Podrobnosti
 13. Bertoni
  Samonapihljiva Blazina Basic 3
  Akcijska Cena 29,70 € Redna Cena 33,00 €
  Ni na zalogi

  Enostavna in kvalitetna samonapihljiva blazina Bertoni Basic 3 cm poskrbi za udobno spanje v naravi ali v šotoru. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Je izredno lahka in enostavna za zlaganje. Primerna je za pohodnike, popotnike, kolesrje in motoriste, ki si želijo udobnega spanca. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje.

  Podrobnosti
 14. High Peak
  Napihljiva Postelja Air Bed Double
  Akcijska Cena 34,16 € Redna Cena 37,95 €
  Ni na zalogi

  Napihljiva Postelja Air Bed Double je kvalitetna postelja za dve osebi, debeline 20 cm, ki zagotavlja miren in nemoten spanec. Zgornji material je zelo prijeten na dotik, podlaga je protizdrsna, ventil za hitro polnjenje, za notranjo in zunanjo uporabo.

  Podrobnosti
 15. Kampa Dometic
  Postelja Zložljiva Slumber Plus 2021
  Akcijska Cena 34,95 € Redna Cena 43,69 €
  Ni na zalogi

  Kampa Dometic Slumber Plus je extra široka, udobna in stabilna zložljiva postelja za kampiranje na štirih nogah in v kompletu s torbo za prenašanje.

  Podrobnosti
 16. Kampa Dometic
  Napihljiva Postelja Airlock Double
  Akcijska Cena 34,95 € Redna Cena 43,69 €
  Na zalogi

  SKU: 9120000940

  Napihljiva postelja Airlock Double je kvalitetna postelja, debeline 19 cm, ki zagotavlja udoben spanec. Napihljiva postelja vam olajša spanje v šotoru ali pa služi kot dodatno ležišče za vaše goste. Primerna za notranjo in zunanjo uporabo.

  Podrobnosti
 17. Bertoni
  Samonapihljiva Blazina Basic Extra 4
  Akcijska Cena 35,10 € Redna Cena 39,00 €
  Na zalogi

  Enostavna in kvalitetna samonapihljiva blazina Bertoni Basic Extra 4 cm poskrbi za udobno spanje v naravi ali v šotoru. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Je izredno lahka in enostavna za zlaganje. Primerna je za pohodnike, popotnike, kolesarje in motoriste, ki si želijo udobnega spanca. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje.

  Podrobnosti
 18. Justcamp
  Samonapihljiva Blazina Arvin XL 5.0
  Akcijska Cena 36,95 € Redna Cena 59,95 €
  Ni na zalogi

  Samonapihljiva spalna podloga Justcamp Arvin XL 5.0 polnjena s PU peno je tudi izolacijsko termična podloga. Ima visokokakovosten medeninasti ventil in silikonski tisk na spodnji strani, ki preprečuje drsenje. Za shranjevanje samonapihljivo spalno blazino spnemo s priloženimi gumijasti trakovi in damo v vrečko. Komplet za popravilo je priložen.

  Podrobnosti
 19. Kampa Dometic
  Postelja Slumber Plus
  Akcijska Cena 37,51 € Redna Cena 42,70 €
  Na zalogi

  Slumber Plus je extra široka, udobna in stabilna zložljiva postelja za kampiranje na štirih nogah in v kompletu s torbo za prenašanje.

  Podrobnosti
 20. Qeedo
  Postelja Quick Jimmy Junior
  37,95 €
  Na zalogi

  Quick Qimmy Junior zložljiva postelja za kampiranje navdušuje s svojo preprosto postavitvijo in stabilnostjo. Na trg je prišel resnično inovativen in premišljen izdelek.

  Podrobnosti
 21. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina Comfort 5 SIM
  Akcijska Cena 39,95 € Redna Cena 49,94 €
  Na zalogi

  Enostavna in kvalitetna enojna samonapihljiva blazina Kampa Dometic Comfort 5 SIM poskrbi za udobno spanje otrok v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 22. High Peak
  Napihljiva Blazina Dayton XL
  Akcijska Cena 40,46 € Redna Cena 44,95 €
  Ni na zalogi

  Napihljiva blazina Dayton XL High Peak je udobno ležišče s 23 vodoravnimi in 10 cm visokimi zračnimi komorami za optimalno razporeditev teže in izolacijo. Ima vgrajeno nožno tlačilko in zasede malo prostora.

  Podrobnosti
 23. Bertoni
  Napihljiva Postelja Rider 7 Blazina
  Akcijska Cena 40,50 € Redna Cena 45,00 €
  Na zalogi

  Bertoni Rider 7 cm je ultra lahka blazina, ki uporablja enak inflacijski sistem kot samonapihljive blazine. Z nožnim pritiskanjem potiskamo zrak v notranjost in v nekaj sekundah je vzmetnica brez napora napihnjena. 

  Podrobnosti
 24. Campingaz
  Napihljiva Postelja Quickbed Dvojna
  Akcijska Cena 44,95 € Redna Cena 49,99 €
  Ni na zalogi

  Zanesljiva in udobna napihljiva postelja za kampiranje ali rezervno ležišče za dve osebi. Opremljena z Airtight® sistemom, ki zagotavlja nepropustnost zraka in večjo prožnost.

  Podrobnosti
 25. Kampa Dometic
  Postelja Dream z Vzglavnikom
  Akcijska Cena 46,95 € Redna Cena 58,69 €
  Ni na zalogi

  SKU: 9120000569

  Na zalogi predvidoma po 8.10.2021

  Udobna in stabilna kamp postelja z jeklenim okvirjem je enostavna za postavitev saj ima Xpress set-up sIstem in praktično torbo za transport.

  Podrobnosti
 26. High Peak
  Napihljiva Postelja Air Bed King
  Akcijska Cena 49,41 € Redna Cena 54,90 €
  Na zalogi

  Napihljiva Postelja Air Bed King je velika kvalitetna postelja, debeline 20 cm, ki zagotavlja miren in nemoten spanec. Zgornji material je zelo prijeten na dotik, podlaga je protizdrsna, ventil za hitro polnjenje, za notranjo in zunanjo uporabo.

  Podrobnosti
 27. Qeedo
  Napihljiva Blazina Lihgt Pad 5,5cm
  49,90 €
  Na zalogi

  Qeedo Light Pad je ultra lahka zračna vzmetnica debeline 5,5 cm in je popoln za spanje na prostem ali v zaprtih prostorih. Ne glede na to ali kampirate v treking šotoru, strešnem šotoru, na prostem ali v sobi za goste, na festivalu ali s kolesom. Mehko ležišče je pripravljeno za uporabo v nekaj minutah.

  Podrobnosti
 28. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina Snuggle 7,5 SIM
  Akcijska Cena 51,95 € Redna Cena 64,94 €
  Na zalogi

  Samonapihljiva blazina Kampa Dometic Snuggle 7,5 SIM poskrbi za udobno spanje v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 29. Kampa Dometic
  Postelja Dream XL z Vzglavnikom
  Akcijska Cena 58,95 € Redna Cena 73,69 €
  Ni na zalogi

  SKU: 9120000570

  Kampa Dometic udobna in stabilna kamp postelja Dream XL za večje ljudi z extremno velikim jeklenim okvirjem je enostavna za postavitev saj ima Xpress set-up sIstem in praktično torbo za transport.

  Podrobnosti
 30. Qeedo
  Samonapihljiva Blazina Quick Pad 500
  59,95 €
  Na zalogi

  Qeedo Quick Pad 500 samonapihljiva spalna blazina se napihne in izprazni v rekordnem času! Z ventili Tornado Valve in Easy Roller sistemom za enostavno zlaganje in prijetno, mehko površino Soft Touch, poskrbi za udobno spanje v naravi. Inovativno ležišče v modernem dizajnu je narejeno iz kakovostnega nedrsljivega 150D Oxford poliestra in s silikonskim tiskom na spodnji strani proti zdrsu. 

  Podrobnosti
 31. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina Luxury 10 SIM
  Akcijska Cena 64,95 € Redna Cena 81,19 €
  Ni na zalogi

  Samonapihljiva blazina Kampa Dometic Luxury 10 SIM poskrbi za udobno spanje v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 32. Bertoni
  Samonapihljiva Blazina Trekker 10cm
  Akcijska Cena 71,10 € Redna Cena 79,00 €
  Na zalogi

  Bertoni Trekker cm je ultra lahka blazina, ki uporablja enak inflacijski sistem kot samonapihljive blazine. Z nožnim pritiskanjem potiskamo zrak v notranjost in v nekaj sekundah je vzmetnica brez napora napihnjena. 

  Podrobnosti
 33. High Peak
  Samonapihljiva Blazina Kodiak L
  Akcijska Cena 76,46 € Redna Cena 84,95 €
  Na zalogi

  Samonapihljiva Blazina Kodiak L High Peak je udobno ležišče z visoko gostoto pene in odlično izolacijo za udobno spanje. Dno debeline 8 cm je iz trpežnega, nedrsečega poliestra. Blazina ima kakovostni zaporni ventil, dodani so kompresijski trakovi za lažje pakiranje.

  Podrobnosti
 34. Bertoni
  Postelja USA ALUminij
  Akcijska Cena 77,85 € Redna Cena 86,50 €
  Ni na zalogi

  Pri kampiranju vam ni treba spati neprijetno. Bertoni USA ALU zložljiva postelja za kampiranje reši tudi težave s shranjevanjem. Udobno in stabilno ogrodje poskrbi za odličen spanec, nosilna torba za lažji prevoz.

  Podrobnosti
 35. Qeedo
  Samonapihljiva Blazina Quick Pad 750
  79,95 €
  Ni na zalogi

  Samonapihljiva spalna blazina se napihne in izprazni v rekordnem času! Z ventili Tornado Valve in Easy Roller sistemom za enostavno zlaganje in prijetno, mehko površino Soft Touch, poskrbi za udobno spanje v naravi. Inovativno ležišče v modernem dizajnu je narejeno iz kakovostnega nedrsljivega 150D Oxford poliestra in s silikonskim tiskom na spodnji strani proti zdrsu. 

  Podrobnosti
 36. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina Luxury 10 XL SIM
  Akcijska Cena 81,95 € Redna Cena 102,44 €
  Ni na zalogi

  Extra široka samonapihljiva blazina Kampa Dometic Luxury 10 XL SIM poskrbi za udobno spanje v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 37. High Peak
  Samonapihljiva Blazina Kodiak XL
  Akcijska Cena 85,46 € Redna Cena 94,95 €
  Na zalogi

  Samonapihljiva Blazina Kodiak XL High Peak je udobno ležišče z visoko gostoto pene in odlično izolacijo za udobno spanje. Dno debeline 8 cm je iz trpežnega, nedrsečega poliestra. Blazina ima kakovostni zaporni ventil, dodani so kompresijski trakovi za lažje pakiranje.

  Podrobnosti
 38. Kampa Dometic
  Postelja Together Dvojna z Vzglavnikom
  Akcijska Cena 93,95 € Redna Cena 117,44 €
  Ni na zalogi

  SKU: 9120000572

  Udobna in stabilna dvojna kamp postelja Together z jeklenim okvirjem je enostavna za postavitev saj ima Xpress set-up sistem in praktično torbo za transport.

  Podrobnosti
 39. Qeedo
  Postelja Quick Jimmy XXL
  99,90 €
  Ni na zalogi

  Quick Jimmy Qeedo XXL zložljiva postelja za kampiranje navdušuje s svojo prostornostjo, stabilnostjo in nosilnostjo. Na trg je prišel resnično inovativen in premišljen izdelek.

  Podrobnosti
 40. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina Snuggle 7,5 SIM Double
  Akcijska Cena 104,95 € Redna Cena 131,19 €
  Na zalogi

  Samonapihljiva blazina Kampa Dometic Snuggle 7,5 SIM Double poskrbi za udobno spanje v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 41. Kampa Dometic
  Postelja Pograd Bunkie Bed
  Akcijska Cena 119,95 € Redna Cena 149,94 €
  Ni na zalogi

  SKU: 9120000571

  Kampa Dometic postelja Bunkie Bed reši vsako stisko s prostorom, tako na kampiranju kot tudi doma. Velik močan jeklen okvir pograda Bunkie ima nosilnost do 180kg v zgornjem in spodnjem nadstropju postelje. Dodatne podpore dajo izjemno stabilnost.

  Podrobnosti
 42. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina Luxury 10 SIM Double
  Akcijska Cena 124,95 € Redna Cena 156,19 €
  Ni na zalogi

  Dvojna samonapihljiva blazina Kampa Dometic Luxury 10 Double SIM poskrbi za udobno spanje v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 43. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina Highrise 10 SIM Enojna
  Akcijska Cena 154,95 € Redna Cena 193,69 €
  Ni na zalogi

  Kampa Dometic Highrise 10 SIM je izjemno kvalitetna enojna samonapihljiva blazina narejena iz anatomsko oblikovane pene iz odprtih celic, v katere se ob odprtju ventila, spusti zrak. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 44. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina Highrise 15 SIM Enojna
  Akcijska Cena 184,95 € Redna Cena 231,19 €
  Ni na zalogi

  Kampa Dometic Highrise 15 SIM je izjemno kvalitetna enojna samonapihljiva blazina narejena iz anatomsko oblikovane pene iz odprtih celic, v katere se ob odprtju ventila, spusti zrak. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 45. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina 15 Highrise Kip
  Akcijska Cena 186,03 € Redna Cena 228,72 €
  Na zalogi

  Izjemno kvalitetna samonapihljiva blazina je narejena iz anatomsko oblikovane pene iz odprtih celic, v katere se ob odprtju ventila, spusti zrak. Pena ujame zrak in ohranja toploto. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 46. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina Highrise 10 SIM Dvojna
  Akcijska Cena 219,95 € Redna Cena 274,94 €
  Na zalogi

  Kampa Dometic Highrise 10 SIM je izjemno kvalitetna dvojna samonapihljiva blazina narejena iz anatomsko oblikovane pene iz odprtih celic, v katere se ob odprtju ventila, spusti zrak. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 47. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina Double 15 Highrise Kip
  Akcijska Cena 272,84 € Redna Cena 335,47 €
  Ni na zalogi

  Izjemno kvalitetna samonapihljiva blazina je narejena iz anatomsko oblikovane pene iz odprtih celic, v katere se ob odprtju ventila, spusti zrak. Pena ujame zrak in ohranja toploto. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 48. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina Highrise 15 SIM Dvojna
  Akcijska Cena 274,95 € Redna Cena 343,69 €
  Na zalogi

  Kampa Dometic Highrise 15 SIM je izjemno kvalitetna dvojna samonapihljiva blazina narejena iz anatomsko oblikovane pene iz odprtih celic, v katere se ob odprtju ventila, spusti zrak. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

48 izdelkov

per page
Set Descending Direction