Šotori za 6 oseb

Poglej kot Grid List

16 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Bertoni
  Šotor Giglio 6
  Akcijska Cena 203,15 € Redna Cena 239,00 €

  Šotor Giglio 6 z dvema vhodoma. Dve veliki okni skrbita za ustrezno zračenje šotora tudi v najbolj vročih poletnih dneh. Vodni stolpec 2000 mm.

  Podrobnosti
 2. Coleman
  Šotor Cortes 6 Plus
  Akcijska Cena 233,33 € Redna Cena 304,90 €
 3. Bertoni
  Šotor Comet 6
  Akcijska Cena 420,75 € Redna Cena 495,00 €

  Šotor Bertoni Comet 6 je odličen družinski šotor za daljše kampiranje saj material uporabljen pri izdelavi v kombinaciji z vodnim stolpcem ponuja dovolj zaščite pred nalivi, da boste vi in vaša oprema varni na suhem, hkrati pa šotor ponuja izredne možnosti zračenja v vročih poletnih dneh. Šotor ima 3 vhode, enega spredaj in dva na strani, vse z mrežo proti mrčesu in poliestrskimi vrati.
  Šotor ima velik bivalni prostor kjer boste lahko shranili vse tisto kar želite imati varno pospravljeno pred soncem in dežjem.

  Podrobnosti
 4. Kampa
  Šotor Watergate 6 S2
  Akcijska Cena 455,00 € Redna Cena 568,75 €

  Družinski šotor Kampa Watergate 6 S2 ponuja veliko prostora in Vis a Vis postavitev spalnic. Šotor lahko prenoči do 6 odraslih oseb. Velik dnevni prostor je namenjen shranjevanju prtljage in bivanju v primeru slabšega vremena. Nadstrešek nad stranskim vhodom služi zračenju šotora tudi, ko zunaj dežuje.

  Podrobnosti
 5. Bertoni
  Šotor Cosmo 6 VIP
  Akcijska Cena 471,75 € Redna Cena 555,00 €

  Šotor Cosmo 6 VIP je primeren za vse tiste, ki želite imeti kvaliteten in enostavno postavljiv šotor. 210T material, aluminizacirana toplotna izolacija, vodni stolpec 3000 mm, dva vhoda, stojna višina.

  Podrobnosti
 6. Kampa
  Šotor Hayling 6 S3
  Akcijska Cena 499,99 € Redna Cena 624,99 €

  Šotor Hayling 6 S3 je sigurno eden izmed ugodnejših na trgu, ko vzamemo primerjavo velikosti in ceno. Šotor bo brez težav prenočil šest oseb in prtljago. Odlikujejo ga kvalitetni materiali in vodni stolpec 5.000 mm. Zračniki so v zgornjem delu in omogočajo izhod toplemu zraku.

  Podrobnosti
 7. Bertoni
  Šotor Vis a Vis 6 VIP
  Akcijska Cena 539,75 € Redna Cena 635,00 €

  Šotor Bertoni Vis a Vis 6 bi zaradi velikosti spalnic, te merijo kar 180x240 cm, lahko uvrstili med šotore za 9 oseb a so pri Bertoniju imeli v mislih kupce, ki jim je pomembno imeti veliko prostora za odlaganje in komfortno bivanje šestčlanske družine. Tako kot vsi šotori Bertoni tudi Vis a Vis 6 sodi med najbolj zračne šotore na trgu. Narejen je iz trpežnega 210T poliestra z UV zaščito in ima vodni stolpec višine 3.000mm, kar v praksi pomeni dolgotrajno uporabo šotora. Vhod imat mrežico proti mrčesu, in omogočata v kombinaciji z zračniki v spalnicah intenzivno zračenje v vročih poletnih dneh. Tudi predprostor šotora je dovolj velik (270x240 cm), da boste vanj lahko pospravili vse omarice in prtljago ali v njem prebili dan ob morebitnem slabem vremenu.

  Podrobnosti
 8. Kampa
  Šotor Croyde 6 S3
  Akcijska Cena 567,88 € Redna Cena 811,25 €

  Šotor Croyde 6 S3 glavne značilnosti: Strešno platno: poliester 190T Weathershield 5000mm, negorljiv z UV zaščito, Vodni Stolpec: 5.000 mm, Šivi: Varjeni, Talno platno: integrirano, PE 10x10 130g/m², odpornost 10.000mm, Vhod: 1 deloma ali popolnoma zložljiv na stran, 2 stranska z mrežo proti komarjem, Palice: Dynasteel jeklo 22/19 mm, Zunanja višina: 210 cm, Notranja višina: 200 cm, Velik predprostor s teraso, , Integrirano talno platno, Dva stranska vhoda z mrežo proti komarjem, en z nadstreškom, ki zagotavlja zračenje tudi v primeru slabega vremena, Žepi za odlaganje pred vhodom v spalnice, Velika okna v predprostoru, Zavese na oknih

  Podrobnosti
 9. Kampa
  Šotor Paloma 6 AIR Zelen
  Akcijska Cena 743,74 € Redna Cena 1.062,49 €

  Šotor Paloma 6 AIR Advantage je narejen iz WeathershieldTM 75D poliestra in ima 6.000 mm vodnega stolpca. Paloma AIR Advantage je odličen šotor poln priročnih pripomočkov. Zasnovan kot tunelski šotor vendar bolj kompaktno zapakiran. Zračne odprtine z zaščito pred slabim vremenom so spredaj in zadaj, tenda spredaj pa poleg dodatne prostornosti temu šotoru doda vhod zaščiten pred dežjem.
  V velikem bivalnem prostoru so kristalno čista okna z zavesami, v kolikor želite okna zastreti in stranski vhod z mrežico proti mrčesu.
  Svetel material uporabljen na strehi bivalnega prostora omogoča boljši prehoda svetlobe, medtem ko je v spalnici uporabljen temnejši material, ki spalnico ohranjo bolj temno.

  Podrobnosti
 10. Kampa
  Šotor Paloma 6 AIR Moder
  Akcijska Cena 743,74 € Redna Cena 1.062,49 €

  Šotor Paloma 6 AIR Advantage je narejen iz WeathershieldTM 75D poliestra in ima 6.000 mm vodnega stolpca. Paloma AIR Advantage je odličen šotor poln priročnih pripomočkov. Zasnovan kot tunelski šotor vendar bolj kompaktno zapakiran. Zračne odprtine z zaščito pred slabim vremenom so spredaj in zadaj, tenda spredaj pa poleg dodatne prostornosti temu šotoru doda vhod zaščiten pred dežjem.
  V velikem bivalnem prostoru so kristalno čista okna z zavesami, v kolikor želite okna zastreti in stranski vhod z mrežico proti mrčesu.
  Svetel material uporabljen na strehi bivalnega prostora omogoča boljši prehoda svetlobe, medtem ko je v spalnici uporabljen temnejši material, ki spalnico ohranjo bolj temno.

  Podrobnosti
 11. Kampa
  Šotor Hayling 6 AIR Pro 2018
  Akcijska Cena 937,49 € Redna Cena 1.249,99 €

  Napihljiv družinski šotor Hayling 6 AIR Pro 2018 za kampiste, ki ne želijo sklepati kompromisov pri udobju in zaščiti pred vremenom za njihovo družino. Ko je šotor postavljen ponuja veliko bivalnega prostora družinam. Spalnici na zadnji strani sta ločeni s steno, ki jo z odpenjanjem zadrge lahko odstranimo in tako dobimo eno veliko spalnico. Na levi strani šotora je velik vhod z mrežico proti mrčesu, ki pomaga obdržati mrčes zunaj šotora in v vročih dneh skrbi za dodatno zračenje. Dnevni prostor ima vertikalno steno, ki omogoča popoln izkoristek prostora. Šotor Hayling 6 AIR Pro ponuja izjemne karakteristike po neverjetno ugodni ceni. Zahvaljujoč napihljivim komoram "AirFrame" je šotor postavljen v le nekaj minutah ter zagotavlja zadosti bivalnega prostora za udobno kampiranje šestih oseb. Šotor Hayling 6 AIR Pro je posodobljen za sezono 2017. Šotoru smo v sezoni 2016 dodatno izboljšalšali zračenje v spalnicah ter točke napihovanja prestavili na zunanjo stran, v letu 2017 smo poenostavili pritrjevanje z vrvicami, v sezoni 2018 pa šotor Hayling 6 AIR Pro dobi zračno mrežico na sprednjem vhodu in Sleep-Tite zatemnjeni spalnici.

  Podrobnosti
 12. Kampa
  Šotor Croyde 6 AIR Pro 2018
  Akcijska Cena 1.260,00 € Redna Cena 1.575,00 €

  Družinski šotor Kampa Croyde 6 AIR Pro 2018 je namenjen tistim, ki želite le najboljše in potrebujete več prostora. Šotor Croyde 6 AIR Pro prva izbira za razkošje in slog. Napihnjen v nekaj minutah, zagotavlja ogromno bivalnega prostora in ko je postavljen je šotor Kampa Croyde 6 AIR Pro eden od najbolj stabilnih in vremensko odpornih šotorov na trgu. Šotor Croyde 6 AIR Pro je posodobljen za sezono 2018. Šotor ima izboljšalšano zračenje v spalnicah, "Sleep-Tite" zatemnjene spalnice, točke napihovanja so na zunanji strani in pritrjevanje s strakovi omogoča še hitrejšo postavitev.

  Podrobnosti
 13. Kampa
  Šotor Bergen 6 AIR Pro
  Akcijska Cena 1.267,88 € Redna Cena 1.811,25 €

  Družinski šotor Bergen 6 AIR Pro je najboljši AIR šotor za 6 oseb v svojem cenovnem razredu. Šotor v katerem lahko udobno spi 6 ljudi. Šotor z ekstra širino in visokim stropom odstopa od ponudbe na trgu. Bergen 6 AIR Pro nudi najboljše na kampiranju in ko podobne šotore primerjamo z njim, se ti zdijo majhni. Spalnica, ki lahko prenoči 6 odraslih oseb ima glavno spalnico na sredini ostali dve spalnici, ki se ju od glavne lahko popolnoma loči s pregrado z zadrgo, pa sta na levi in desni strani. Uporabljen material v spalnici "Sleep-Tite" sistem, preprečuje vdor jutranji svetlobi in z veliko zračniki šotor preprečuje nastajanje prekomerne kondenzacije.
  Velik dnevni prostor ponuja ogromno prostora z dvema stenama, ki ju po želji odstranimo in tako popolnoma odpremo šotor ali pa ju uporabljamo kot vhoda. Ti dve steni lahko uporabimo tudi za povečanje bivalnega prostora ali pa za povečanje terase pred vhodom. Šotor Bergen 6 ima edinstven stranski del šotora, ki omogoča diskretno shranjevanje z vrati na zadrgo in lastnim zračnikom.
  Šotoru lahko dodate tudi podaljšek prednjega dela (v prodaji ločeno) in s tem šotor podaljšate še za slab meter ali pa mu dodate zračni pokrov tende z mrežico proti mrčesu in povečate zračenje šotora.

  Podrobnosti
 14. Kampa
  Šotor Hayling 6 Classic AIR Pro 2018
  Akcijska Cena 1.510,00 € Redna Cena 1.890,00 €

  Napihljiv družinski šotor za kampiste, ki ne želijo sklepati kompromisov pri udobju in zaščiti pred vremenom za njihovo družino. Ko je šotor postavljen ponuja veliko bivalnega prostora družinam. Spalnici na zadnji strani sta ločeni s steno, ki jo z odpenjanjem zadrge lahko odstranimo in tako dobimo eno veliko spalnico. Na levi strani šotora je velik vhod z mrežico proti mrčesu, ki pomaga obdržati mrčes zunaj šotora in v vročih dneh skrbi za dodatno zračenje. Dnevni prostor ima vertikalno steno, ki omogoča popoln izkoristek prostora. Šotor Hayling 6 Classic AIR Pro ponuja izjemne karakteristike po neverjetno ugodni ceni. Zahvaljujoč napihljivim komoram "AirFrame" je šotor postavljen v le nekaj minutah ter zagotavlja zadosti bivalnega prostora za udobno kampiranje šestih oseb. Šotor Hayling 6 Classic AIR Pro je posodobljen za sezono 2018. Šotoru smo v sezoni 2016 dodatno izboljšalšali zračenje v spalnicah ter točke napihovanja prestavili na zunanjo stran, v letu 2017 smo poenostavili pritrjevanje z vrvicami, v sezoni 2018 pa smo šotoru Hayling 6 Classic AIR Pro dodali zračno mrežico na sprednjem vhodu, veliko zračno odprtino v spalnici, ki je zaščitena pred vremenskimi uplivi, zavese v bivalnem prostoru se odpirajo in zapirajo z zadrgo in spalnici dodali Sleep-Tite material, ki dodatno zatemnjeni spalnici in s tem omogoča daljše spanje.

  Podrobnosti
 15. Kampa
  SET Šotor Bergen 6 AIR Pro
  Akcijska Cena 1.569,00 € Redna Cena 1.961,25 €

  SET družinski šotor Bergen 6 AIR Pro z dodano podlogo in tepihom je najboljši AIR šotor za 6 oseb v svojem cenovnem razredu. Šotor v katerem lahko udobno spi 6 ljudi, z ekstra širino in visokim stropom odstopa od ponudbe na trgu. Bergen 6 nudi najboljše na kampiranju in ko podobne šotore primerjamo z njim, se ti zdijo majhni. Spalnica, ki lahko prenoči 6 odraslih oseb ima glavno spalnico na sredini ostali dve spalnici, ki se ju od glavne popolnoma loči s pregrado z zadrgo, pa sta na levi in desni strani. Uporabljeni temnejši materiali v spalnici preprečujejo vdor jutranji svetlobi in z veliko zračniki šotor preprečuje kondenzacijo.
  Velik dnevni prostor ponuja ogromno prostora z dvema stenama, ki ju po želji odstranimo in tako popolnoma odpremo šotor ali pa ju uporabljamo kot vhoda. Ti dve steni lahko uporabimo tudi za povečanje bivalnega prostora ali pa za povečanje terase pred vhodom. Šotor Bergen 6 ima edinstven stranski del šotora, ki omogoča diskretno shranjevanje z vrati na zadrgo in lastnim zračnikom.
  Šotoru lahko dodate tudi podaljšek prednjega dela (v prodaji ločeno) in s tem šotor podaljšate še za slab meter.

  Podrobnosti
 16. Kampa
  Šotor Croyde 6 Classic AIR Pro 2018
  Akcijska Cena 1.699,99 € Redna Cena 2.125,00 €

  Šotor Kampa Croyde 6 Classic AIR Pro za tiste, ki želite le najboljše in potrebujete veliko prostora je Croyde 6 Classic AIR Pro prava izbira za razkošje in slog. Napihnjen v nekaj minutah, zagotavlja ogromno bivalnega prostora in ko je enkrat postavljen je šotor Croyde 6 Classic AIR Pro eden od najbolj stabilnih in vremensko odpornih šotorov na voljo. Šotor Croyde 6 Classic AIR Pro je posodobljen za sezono 2017. Šotor ima izboljšalšano zračenje v spalnicah, točke napihovanja so na zunanji strani in pritrjevanje s strakovi omogoča še hitrejšo postavitev.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

16 izdelkov

per page
Set Descending Direction