Šotor Tauris 6.0

free shipping

same day dispatch

High Peak
Šotor Tauris 6.0
SKU
HI11562
Na zalogi
Kratek opis

Šotor High Peak Tauris 6.0 je dvoslojni vis a vis družinski šotor s stojno višino, dvema zatemnjenima spalnicama, priročnim vmesnim prostorom, panoramskim oknom, tendo, dvema vhodoma z vremensko zaščito, odstranljivo talno platno predprostora, mreža proti mrčesu, vodni stolpec 4.000 mm, 2 zračnika, Vario Vent prezračevalni sistem, varjeni šivi, izredno močni klini, velik prostor za shranjevanje.

Akcijska Cena 323,96 € Redna Cena 359,95 €
  • NOVO

Šotor High Peak Tauris 6.0

Šotor High Peak Tauris 6.0 je vis a vis družinski šotor s stojno višino, dvema zatemnjenima spalnicama, dvema vhodoma, priročnim vmesnim prostorom, panoramskim oknom z zaščito, ki omogoča razgled na okolico. Prostoren predprostor, ki se nahaja med obema spalnicama, lahko služi za shrambo, kuhinjo ali bivalni prostor. Talno platno predprostora je odstranljivo. Ima 4000 mm vodnega stolpca, ki zagotavlja suho notranjost, tudi v slabih vremenskih pogojih. Za prezračevanje skrbita 2 zračnika. Prostoren predprostor lahko služi za shranjevanje prtljage. Vhodna vrata se enostavno zvijejo in pritrdijo. Lahko pa služijo tudi kot priročen senčnik. Dodani sta dve jekleni palici za tendo. Močni 5 mm jekleni klini se lahko uporabijo tudi na trdih tleh. Palice so barvno označene za lažjo postavitev, neonsko zelene barve so vidne v zori in mraku. Na vhodu spalnic je mreža proti mrčesu čez cel vhod, ki bo poskrbela, da bo mrčes ostal zunaj spalnice, vanjo pa bo vstopilo dovolj zraka za prijetno počutje. Notranji šotor ima žepe za pripomočke in nosilec za svetilko. Šivi so vodotesno varjeni. Za lažje pakiranje so dodani kompresijski trakovi. Zaradi svoje prostornosti, šotor omogoča udobno bivanje in je tako idealen za daljši družinski dopust ali vikend avanturo s prijatelji.

Tehnični podatki:
Material zunanjega platna: 190T poliester PU
Varjeni vodotesni šivi
Vodni stolpec: 4000 mm
Spalnice: zatemnjene, 100% zračni poliester
Dno: 100% polietilen
Zadrge: SBS
Kristalno čisto okno z zaščito
2 zračnika
Palice: steklena vlakna, barvno označene, premera 11 mm, jeklene palice 16 mmm
Izjemno močni klini: 5 mm
Dimenzije: 240 x 620 x 205 cm
Notranji šotor: 210 x 600 x 200 cm
Predprostor: 160 cm
Teža: 14,2 kg
Dimenzije paketa: 62 cm x 29 cm
Vsebina paketa: torba za nošenje, klini, napenjalne vrvice in navodila za postavitev in nego, kompresijski trakovi za lažje pakiranje
Barva: temno sivo zelen

Več informacij
Proizvajalec High Peak
Napišite Svoje Mnenje
Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun