Šotori za 8 oseb in več

Poglej kot Grid List

5 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Kampa
  Šotor Watergate 8 S2
  Akcijska Cena 499,99 € Redna Cena 624,99 €

  Družinski šotor Watergate 8 z vis a vis spalnicama in velikim predprostorom nudi veliko udobja in varno zavetje 8 osebam. Šotor je narejen iz 190T poliestra in ima 5.000 mm vodnega stolpca. Šotor ima 2 vhoda, oba z mrežo proti mrčesu, nad enim vhodom pa je nadstrešek, ki omogoča zračenje ter vhod in izhod tudi v primeru dežja. Šotor ima integrirano talno platno in 2 vhoda za električni kabel.

  Podrobnosti
 2. Kampa
  Šotor Croyde 8 S3
  Akcijska Cena 745,00 € Redna Cena 931,25 €

  Za večje družine ali pa tiste, ki želijo več prostora je Croyde 8 odlična izbira. Na podlagi uspeha in z vsemi značilnostmi Croyda 6 ima Croyde 8 podaljšano dnevno sobo in je eden izmed najbolj prostornih šotorih na voljo. Deli isto zadnjo postavitev spalnic kot njegov manjši brat. Šotor Croyde 8 ima v dnevnem prostoru veliko spalnico, ki lahko prenoči dve odrasli osebi in s tem da prostor za spanje do osmim osebamm. Ko dodatne spalnice ne potrebujete jo lahko pospravite in s tem pridobite prostor v dnevnem prostoru.

  Podrobnosti
 3. Kampa
  Šotor Studland 8 AIR Pro 2018
  Akcijska Cena 1.386,00 € Redna Cena 1.732,50 €

  Družinski šotor Kampa Studland 8 AIR Pro je narejen iz 150D poliestra in ima vodni stolpec 6.000 mm. Šotor nudi vrhunsko udobje bivanja in edinstveno izkušnjo kampiranja. Namesto klasičnih palic za postavitev šotora uporabimo tlačilko s katero napihnemo zračne AIR komore. Šotor ponuja vrhunsko namestitev za do 8 oseb. Čeprav gre za velik šotor, je Studland 8 AIR Pro enostaven in hitro postavljen šotor, zahvaljujoč Kampa AIR tehnologiji. Pritrdite štiri kote, napihnite komore, pritrdite Quickpitch trakove in šotor je postavljen. Tri delna spalnica je postavljena na konec šotora in se lahko razdeli na tri individualne spalne prostore. Ločena spalnica za dve osebi je postavljena v sprednji del šotora in jo v primeru, da je ne potrebujemo, ne postavimo in tako dobimo večji dnevni prostor.

  Podrobnosti
 4. Kampa
  SET Šotor Studland 8 AIR Pro
  Akcijska Cena 1.506,00 € Redna Cena 1.882,50 €

  Set družinskega šotora Kampa Studland 8 AIR Pro s podlogo in tepihom, je narejen iz 150D poliestra in z vodnim stolpcem 6.000 mm nudi vrhunsko udobje bivanja in edinstveno izkušnjo kampiranja. Namesto klasičnih palic za postavitev šotora uporabimo tlačilko s katero napihnemo zračne AIR komore. Šotor ponuja vrhunsko namestitev za do 8 oseb. Čeprav gre za velik šotor, je Studland 8 AIR Pro enostaven in hitro postavljen šotor zahvaljujoč Kampa AIR tehnologiji. Pritrdite štiri kote, napihnite komore, pritrdite Quickpitch trakove in šotor je postavljen. Tri delna spalnica je postavljena na konec šotora in se lahko razdeli na tri individualne spalne prostore. Ločena spalnica za dve osebi je postavljena v sprednji del šotora in jo v primeru, da je ne potrebujemo, ne postavimo in tako dobimo večji dnevni prostor.

  Podrobnosti
 5. Kampa
  Šotor Studland 8 Classic AIR Pro 2018
  Akcijska Cena 1.999,87 € Redna Cena 2.598,75 €

  Družinski šotor Kampa Studland 8 Classic AIR Pro je narejen iz zračnega polibombaža. Šotor nudi vrhunsko udobje bivanja in edinstveno izkušnjo kampiranja. Namesto klasičnih palic za postavitev šotora uporabimo tlačilko s katero napihnemo zračne AIR komore. Šotor ponuja vrhunsko namestitev za do 8 oseb. Čeprav gre za velik šotor, je Studland 8 Classic AIR Pro enostaven in hitro postavljiv šotor zahvaljujoč Kampa AIR tehnologiji. Pritrdite štiri kote, napihnite komore, pritrdite Quickpitch trakove in šotor je postavljen. Tri delna spalnica je postavljena na konec šotora in se lahko razdeli na tri individualne spalne prostore. Ločena spalnica za dve osebi je postavljena v sprednji del šotora in jo v primeru, da je ne potrebujemo, ne postavimo in tako dobimo večji dnevni prostor.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

5 izdelkov

per page
Set Descending Direction