Vodna Obleka

Vodne obleke iz raztegljivega in udobnega neoprena bodo zadovoljile izvajanje različnih vodnih aktivnosti.

Spinera in JetPilot neoprenska vodna obleka, zaščitne rokavice in čelade so namenjeni uporabi pri različnih vodnih športih kot so smučanje na vodi, wejkanje ali na ski jetu. V naši spletni trgovini NaZraku.si so na voljo vodne obleke z dolgimi rokavi in hlačnicami ali kratkimi, rokavice in zaščitne čelade. Vodne obleke za profesionalno uporabo iz neoprena imajo različne barvne všitke, ki označujejo velikost obleke za v vodo. Obleke za vodo so nepogrešljive, če smo dolgo časa v vodi.

Poglej kot Grid List

6 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Spinera
  Obleka Otroška Youth Springsuit
  Cena od 54,95 €
  Na zalogi

  Spinera Youth Springsuit 2/2 mm neoprenska obleka za otroke s kratkimi rokavi in hlačnicami je primerna za različne dejavnosti na vodi. Dolga in močna zadrga za lažje oblačenje in slačenje. Anatomsko oblikovana in udobna obleka za otroke in najstnike.

  Podrobnosti
 2. Spinera
  Obleka Rental Springsuit PRO NEO 3/2mm
  Cena od 69,95 €
  Na zalogi

  Professional Rental Neopren Springsuit 3/2mm neoprenska obleka s kratkimi rokavi in hlačnicami je primerena za rentanje - dajanje v najem. Zelo dolga zadrga za lažje oblačenje in slačenje. Trpežna in udobna obleka za vodne športe.

  Podrobnosti
 3. Spinera
  Obleka Otroška Rental Fullsuit NEO 4/3/2mm
  Cena od 69,95 €
  Na zalogi

  Professional Rental otroška Fullsuit 4/3/2mm neoprenska obleka z dolgimi rokavi in hlačnicami je primerena za pogosto uporabo, kot je izposoja. Zelo dolga zadrga za lažje oblačenje in slačenje. Trpežna in udobna otroška vodna obleka za različne vodne športe.

  Podrobnosti
 4. Spinera
  Obleka Ladies Springsuit 2/2 mm
  Cena od 69,95 €
  Na zalogi

  Spinera Ladies Springsuit 2/2 mm neoprenska obleka za ženske s kratkimi rokavi in hlačnicami je primerna za različne dejavnosti na vodi. Dolga in močna zadrga za lažje oblačenje in slačenje. Anatomsko oblikovana in udobna obleka za ženske.

  Podrobnosti
 5. Spinera
  Obleka Men Springsuit 2/2 mm
  Cena od 74,95 €
  Na zalogi

  Spinera Men Springsuit 2/2 mm neoprenska obleka za moške s kratkimi rokavi in hlačnicami je primerna za različne dejavnosti na vodi. Dolga in močna zadrga za lažje oblačenje in slačenje. Anatomsko oblikovana in udobna obleka za moške.

  Podrobnosti
 6. Spinera
  Obleka Rental Fullsuit NEO 3/2mm
  Cena od 89,95 €
  Na zalogi

  Professional Rental Neopren Fullsuit 3/2mm neoprenska obleka z dolgimi rokavi in hlačnicami je primerena za rentanje - dajanje v najem. Zelo dolga zadrga za lažje oblačenje in slačenje. Trpežna in udobna obleka za vse vodne športe.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

6 izdelkov

per page
Set Descending Direction