Dostava in vračilo


Odprema

Blago na zalogi, ki bo ob delavnikih naročeno do 10. ure se odpremi v roku treh dni. Enako velja za blago naročeno v prednaročilu. To blago se odpremi najkasneje v treh delovnih dneh po prevzemu pri prodajalcu. Blago naročeno med vikendi in prazniki bo poslano v treh delovnih dneh po prejemu naročila. Dobava naročila je odvisna od ponudnika poštnih storitev. Blago, naročeno v spletni trgovini www.nazraku.si , dostavlja Pošta Slovenije, vendar pa si zaradi bolj učinkovite dostave naročenega blaga, prodajalec pridržuje pravico za izbiro drugih dostavnih služb. Kupcem se zaračuna poštnina po veljavnem ceniku. Kupec bo seznanjen s stroškom poštnine pred potrditvijo naročila. Ob dostavi bo kupec prejel obrazec z vsemi podatki v zvezi z pravico vračilo blaga. Navedene bodo tudi vse potrebne informacije v zvezi z možnostjo pritožbe,  garancije oziroma drugimi storitvami po preteku pogodbe.

 
Reklamacije

V kolikor kupec prejme blago, ki se je poškodovalo med transportom, mora blago nemudoma reklamirati dostavljalcu in o tem nemudoma obvestiti prodajalca. Poškodovano blago mora kupec vrniti prodajalcu najkasneje v 15 dneh, prodajalec pa mu je dolžan najkasneje v treh dneh od prejema blaga poslati ustrezno nepoškodovano blago. V primeru, da kupec uveljavlja garancijo osebno, je dolžan prodajalec takoj zamenjati poškodovano blago, če je reklamacija upravičena.

 
Vračilo blaga

Kupec lahko brez dodatnih pojasnil odstopi od naročila v 14 dneh od prejema blaga o čemer mora obvestiti prodajalca na elektronski naslov info@nazraku.si ali po pošti na naslov podjetja v 14 dneh po prejetju blaga. Družba Polmar d.o.o. ne prevzema stroškov, ki bodo nastali ob vrnitvi kupljenega blaga. Blago mora kupec vrniti prodajalcu najkasneje v roku 14 dni po oddanem sporočilu o vrnitvi. Vrnitev blaga ni mogoča v primeru, da je bilo blago uporabljeno, je bil odstranjen varnostni pečat oziroma izvorna embalaža. Družba Polmar d.o.o. se zavezuje vračilu celotne kupnine kupcu v 14 dneh od prejema blaga.

Kupec lahko v roku 14 dni, prodajalcu vrne blago pod enakimi pogoji kot so omenjeni v prejšnjem odstavku, kar se šteje, da je odstopil od pogodbe tudi, če ni podal posebne izjave o odstopu od pogodbe.

 
Vračilo blaga za pravne osebe

Če želite račun na podjetje, sprejemate pogoje poslovanja, ki veljajo za podjetja. Podjetjem, samostojnim podjetnikom in drugim pravnim osebam omogočamo vračilo pošiljk artiklov v okviru garancijskih pogojev. Pravne osebe nimajo možnosti odstopa od pogodbe v 14 dneh ali vračila kupnine kot to velja za fizične osebe.

Za morebitna vprašanja nas pokličete na 041 723 357 ali nam pišete na info@nazraku.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

 

Prijeten dan vam želi ekipa NaZraku.si

 

Polmar d.o.o., Virmaše 5, 4220 Škofja Loka, Slovenija

TRR NLB: SI56 0209 3025 9318 318 , DŠ/IBAN: SI95534750 , Matična št.: 3940918000 , SRG št.: 2011/12702

 

Šotor - Šotori - Šotori za 2 osebi - Šotori za 3 osebe - Šotori za 4 osebe - Šotori za 5 oseb - Šotori za 6 oseb - Družinski šotori - Trekking šotori - Hitropostavljivi šotori - Iglu šotori - Kamp šotori - Veliki šotori - Šotori za lov in ribolov - Kampiranje - Oprema za kampiranje...