Trde hladilne torbe

Imate pijačo in hrano, ki mora ostati hladna ves čas zabave ali bivanja na plaži? Novost je velika hladilna torba na kolesih!

Kampa Dometic je dala na trg nove pasivne trde hladilne torbe na kolesih v različnih velikostih. Izdelane so iz visoko zmogljivih materialov, ki ohranjajo nizko temperaturo tudi do več dni. Trde hladilne torbe so praktične in zanimivega dizajna. Na voljo so tudi Campingaz trde hladilne torbe, ki s pomočjo hladilnih vložkov FreezPack obdržijo vsebino hladno do 24 ur. Zavedati se moramo, da je zelo odvisno, na kakšni temperaturi imamo trde hladilne torbe.

Poglej kot Grid List

4 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Mobicool
  Hladilna Torba Playmate 3L Mini
  29,90 €
  Na zalogi

  IGLOO mini hladilnik Playmate je priročen za "vzemi in pojdi" in je velik za 6 pločevink oziroma 3L. Kamperska zasnova za na plažo je idealena za sendviče, sadje in pijačo.

  Podrobnosti
 2. Campingaz
  Hladilna Torba Icetime Plus 26
  Akcijska Cena 44,99 € Redna Cena 49,99 €
  Ni na zalogi

  Trde hladilne torbe Campingaz, znane tudi pod izrazom tradicionalne hladilne torbe, so kot nalašč za enodnevne izlete saj bodo hrana in pijača ostali hladni in sveži. Širok razpon hladilnih torb pokriva vaše individualne potrebe in ponuja visoko zmogljivost za vaše počitniške izlete.

  Podrobnosti
 3. Mobicool
  Hladilna Torba MP27 Pasivna
  45,90 €
  Na zalogi

  Mobicool MP27 28 l pasivni hladilni torba - zaboj z visokokakovostno izolacijo, dolgo časa ohranja nizke temperature. S pasivnim hladilnim zabojčkom MP27 ne potrebujete elektrike in še vedno uživate v hladnih pijačah. Robustna konstrukcija je kot nalašč za uporabo na prostem.

  Podrobnosti
 4. Campingaz
  Hladilna Torba Icetime Plus 30
  Akcijska Cena 49,49 € Redna Cena 54,99 €
  Ni na zalogi

  Trda hladilna torba Campingaz Icetime Plus 30L bo na vsakem enodnevnem izletu ohranila hrano in pijačo hladno in svežo. Hladilne torbe Icetime® Plus so lahke in enostavne za transport, s sistemom varnega zapiranja pokrova so Icetime® hladilne torbe odličen spremljevalec za obisk plaže.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

4 izdelkov

per page
Set Descending Direction