Trde hladilne torbe

Kampa je dala na trg nove pasivne trde hladilne torbe na kolesih v različnih velikostih. Izdelane so iz visoko zmogljivih materialov, ki ohranjajo nizko temperaturo tudi do več dni. Trde hladilne torbe so praktične in zanimivega dizajna. Na voljo so tudi Campingaz trde hladilne torbe, ki s pomočjo hladilnih vložkov FreezPack obdržijo vsebino hladno do 24 ur. Zavedati se moramo, da je zelo odvisno, na kakšni temperaturi imamo trde hladilne torbe.

Poglej kot Grid List

4 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Kampa
  Hladilna Torba 25 L Chilly Bin
  Akcijska Cena 49,29 € Redna Cena 54,77 €
  Na zalogi

  Hladilna torba Chilly Bean 25 litrov je izolirana s PU peno visoke gostote. Eleganten pasivni hladilnik je neodvisno TUV* testiran in zagotavlja, da led ostane zamrznjen več kot 4 dni.

  Podrobnosti
 2. Kampa
  Hladilna Torba 42 L Chilly Bin
  Akcijska Cena 91,57 € Redna Cena 101,74 €
  Na zalogi

  Hladilna torba Chilly Bean 42 litrov je izolirana s PU peno visoke gostote. Eleganten pasivna hladilna torba je neodvisno TUV* testirana in zagotavlja, da led ostane zamrznjen več kot 4 dni.

  Podrobnosti
 3. Kampa
  Hladilna Torba 50 L Chilly Bin
  Akcijska Cena 100,98 € Redna Cena 112,20 €
  Na zalogi

  Hladilna torba Chilly Bean 50 litrov je izolirana s PU peno visoke gostote. Eleganten pasivna hladilna torba je neodvisno TUV* testirana in zagotavlja, da led ostane zamrznjen več kot 4 dni.

  Podrobnosti
 4. Kampa
  Hladilna Torba 65 L Chilly Bin
  Akcijska Cena 117,40 € Redna Cena 130,44 €
  Na zalogi

  Hladilna torba Chilly Bean 65 litrov je izolirana s PU peno visoke gostote. Eleganten pasivna hladilna torba je neodvisno TUV* testirana in zagotavlja, da led ostane zamrznjen več kot 4 dni.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

4 izdelkov

per page
Set Descending Direction