Napihljive Vlečne Tube

Vlečne tube so postale priljubljena vodna atrakcija in najboljše sredstvo za adrenalinske odvisnike vodnih športov.

Spinera in Aquaglide vodne napihljive vlečne tube bodo popestrile izlete s čolnom tako otrokom, kot odraslim. V naši trgovini NaZraku.si nudimo veliko raznovrstnih napihljivih vlečnih tub in banan, ki so namenjene družinam ali skupini prijateljev in profesionalno linijo, namenjeno izposoji in najemu. Napihljive vlečne tube so narejene iz najboljših materialov in so izjemno vzdržljive. Na voljo so velikosti od 1 – 12 oseb in so različnih oblik. Preživljanje zabavnih in aktivnih počitnic z napihljivimi vlečnimi tubami ni bilo še nikoli tako zanimivo.

Poglej kot Grid List

15 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Spinera
  Senčnik Bimini za Tubo Lounger 3
  Akcijska Cena 71,96 € Redna Cena 89,95 €
  Na zalogi

  Senčnik Spinera Bimini za Tube Lounger 3 je kombinacija uživanja v vodnih športih in čiste sprostitve za velike in majhne. Sončna streha nudi dovolj sence za 3 osebe.

  Podrobnosti
 2. Spinera
  Tuba Set Delta 54
  99,95 €
  Na zalogi

  Set 12V tlačilke, vlečne vrvi in Trikotna napihljiva tuba Delta 54 je namenjen 1 osebi. Tubo lahko vlečete samostojno ali več njih hkrati. Napihljivi del je polkrit z močnim najlonskim plaščem.

  Podrobnosti
 3. Spinera
  Tuba Set Classic 54
  99,95 €
  Na zalogi

  Set 12V tlačilke, vlečne vrvi in okrogle napihljive tube Classic 54 je namenjen 1 osebi. Je klasične krof oblike, ki je Spinerin vstopni model za zabavo na vodi. Tubo lahko vlečete samostojno ali več njih hkrati. Napihljivi del je polkrit z najlonskim plaščem.

  Podrobnosti
 4. Spinera
  Tuba Wild Wave
  109,95 €
  Na zalogi

  Vlečna tuba Wild Wave je primerna za eno odraslo osebo ali enega otroka. Tuba je povsem prekrita z najlonsko prevleko in ima štiri povsem podložene udobne ročaje z EVA ščitniki za členke. Ta izjemno odporna tuba je narejena iz najbolj kvalitetnih materialov. Za hitro napihovanje in praznjenje ima tuba bostonski ventil. 

  Podrobnosti
 5. Spinera
  Tuba Kato 1
  119,95 €
  Na zalogi

  Spinera Vodna Tuba Kato 1 je izjemno kvalitetna napihljiva vlečnih tuba, ki jo lahko uporabimo tudi kot čolnič. Primerna za 1 osebo.

  Podrobnosti
 6. Spinera
  Tuba PRO Wild Wave
  163,61 €
  Na zalogi

  Spinera Wild Wave PRO je del Spinerinega profesionalnega programa vlečnih tub, narejenih posebej za namen izposoje. Ko se vlečna tuba uporablja za izposojo, se obrabi veliko hitreje kot običajno, saj se tudi uporablja veliko več. Program Spinera Professional Rental je rešitev za ta problem. Tube programa Spinera Professional Rental so narejene iz debelejših materialov in z dodatnimi lastnostmi, ki pripomorejo k izjemni odpornosti teh tub, ki z lahkoto prenesejo dnevno uporabo. 

  Podrobnosti
 7. Spinera
  Tuba Flight 2
  169,95 €
  Na zalogi

  Spinera Flight je kot leteči NLP za 2 osebi. Tuba ima veliko držal in neoprensko zaščito za komolce in kolena. Leži se na trebuhu, tako da se lahko katapultira na zadnji val od čolna. To je popolna zabava. Tuba je popolnoma prekrita z najlonom.

  Podrobnosti
 8. Spinera
  Tuba Rocket 2
  189,95 €
  Na zalogi

  Spinera Rocket 2 tuba je zabavna popestritev vožnje s čolnom tako za otroke kot tudi za odrasle. Dodatno stabilnost pri nagibanju dajejo stranski plovci na obeh straneh in udobni sedeži. 

  Podrobnosti
 9. Spinera
  Tuba Waterpilot 2
  199,95 €
  Na zalogi

  Spinera Vodna Tuba Waterpilot 2 je izjemno kvalitetna napihljiva vlečnih tuba, ki jo lahko uporabimo tudi kot čolnič. Primerna za 2 osebi. 

  Podrobnosti
 10. Spinera
  Tuba Ikran 1
  199,95 €
  Na zalogi

  Spinera Tuba Ikran 1 je idealna za napredno zabvo na vodi. Čeprav Ikran izgleda kot Spinera Wing, je veliko bolj stabilen na vodi in s pomočjo petih smernikov z lahkoto zavijate.

  Podrobnosti
 11. Spinera
  Tuba Flight 3
  219,95 €
  Na zalogi

  Spinera Flight je kot leteči NLP za 3 osebe. Tuba ima veliko držal in neoprensko zaščito za komolce in kolena. Leži se na trebuhu, tako da se lahko katapultira na zadnji val od čolna. To je popolna zabava. Tuba je popolnoma prekrita z najlonom.

  Podrobnosti
 12. Spinera
  Tuba Wing 3
  249,99 €
  Na zalogi

  Spinera Wing tuba je podobna zmaju. V celoti je pokrita z najlonom in opremljena z neoprensko zaščito in podloženimi ročaji. Wing tubo enostavno nadzorujejo 3 osebe in jo imajo za igranje z valom čolna. Zavihana krila pomagajo pri nadzoru in zaščiti pri visoki hitrosti.

  Podrobnosti
 13. Spinera
  Tuba Lounger 2
  Akcijska Cena 255,96 € Redna Cena 319,95 €
  Na zalogi

  Napihljiva vlečna tuba Spinera Lounger je referenca v smislu udobja. Počutili se boste kot doma v fotelju. Na vsaki strani ima držla za pijačo. Primeren za 2 osebi.

  Podrobnosti
 14. Spinera
  Tuba Flight 4
  Akcijska Cena 319,95 € Redna Cena 359,95 €
  Na zalogi

  Spinera Flight je kot leteči NLP za 4 osebe. Tuba ima veliko držal in neoprensko zaščito za komolce in kolena. Leži se na trebuhu, tako da se lahko katapultira na zadnji val od čolna. To je popolna zabava. Tuba je popolnoma prekrita z najlonom.

  Podrobnosti
 15. Spinera
  Tuba Big Lounger 3
  Akcijska Cena 335,96 € Redna Cena 419,95 €
  Na zalogi

  Tuba Spinera Big Lounger 3 je referenca v smislu udobja. Počutili se boste kot doma v fotelju. Na vsaki strani ima držla za pijačo in 6 ročajev. Primeren za 3 osebe.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

15 izdelkov

per page
Set Descending Direction