Fitnes Oprema

Vadba s fitnes pripomočki izboljša in poveča učinkovitost gibanja, zmanjša poškodbe in pozitivno vpliva na same rezultate.

RollerBone je fitnes oprema in pripomoček za izboljšanje ravnotežja ter koordinacije telesa. Vadba je možna v zaprtih prostorih ali kjerkoli na zraku. RollerBone svetujemo vsem aktivnim športnikom, ki želijo še izboljšati svojo kondicijo in ravnotežje, kot tudi samim začetnikom ali ljudem, ki imajo težave s koordinacijo. V naši spletni trgovini NaZraku.si nudimo različne deske in podlage za vadbo ravnotežja z Rollerbone fitnes opremo.

Poglej kot Grid List

8 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Kampa Dometic
  Bidon "NaZraku"
  6,90 €
  Ni na zalogi

  Bidon NaZraku je evropskega proizvajalca Elite, ki v Evropi velja za izdelovalca najbolj kakovostnih športnih bidonov. Od ustanovitve podjetja pa do danes so izdelali bidone za večino najboljših športnih klubov v Evropi in drugje po svetu.

  Podrobnosti
 2. RollerBone
  RollerBone Podloga
  29,95 €
  Na zalogi

  RollerBone Podloga popolnoma ustreza vsem našim RollerBone izdelkom in vam omogoča pravilen oprijem na vseh podlagah. Podloga je izredno kvalitetna in je kljub svojim dimenzijam enostavna za transport in shranjevanje. Podloga je izredno vpadljiva zaradi velikega natisnjenega RollerBone loga. Veliko raziskav je dokazalo, da pogosto treniranje fizičnega ravnotežja lahko prepreči poškodbe mišic, kit in sklepov hkrati pa izostruje čute in reflekse.

  Podrobnosti
 3. Spokey
  Podloga za Jogo Lily
  Akcijska Cena 42,98 € Redna Cena 59,82 €
  Na zalogi

  Spokey podloga za jogo LILY je pri izvajanju asan podloga bistvenega pomena - ne glede na to, kako vadite jogo. Preprečuje zdrs po površini ter zagotavlja udobje in varnost med vadbo!

  Podrobnosti
 4. Spokey
  Set za Jogo Mantra
  Akcijska Cena 47,04 € Redna Cena 52,27 €
  Na zalogi

  Spokey MANTRA Yoga SET vam bo pomagal začeti avanturo joge. Vsebuje podlogo za vadbo, kocko za jogo in 3x odporne različno močne elastike za vadbo.

  Podrobnosti
 5. RollerBone
  RollerBone Valj Pro
  54,95 €
  Na zalogi

  Visoko kvaliteten valj z 3M anti drsnimi trakovi za maksimalno varnost in kontrolo deske medtem ko vadite na valju. Primeren za uporabo z vsemi RollerBone deskami za treniranje ravnotežja. Veliko raziskav je dokazalo, da pogosto treniranje fizičnega ravnotežja lahko prepreči poškodbe mišic, kit in sklepov hkrati pa izostruje čute in reflekse.

  Podrobnosti
 6. RollerBone
  RollerBone Deska Shabby 1.0
  90,00 €
  Na zalogi

  RollerBone Shabby 1.0 Ravnotežna Deska je izjemno orodje za treniranje, ki združuje fleksibilnost, koordinacijo in ravnotežje. Primerna je za vse starostne skupine in ravni spretnosti ter jo lahko uporabljamo v prostorih ali na prostem.
  Po zelo kratkem času uporabe boste začeli opažati napredek. Je idealen pripomoček pri vseh športih, ki zahtevajo fleksibilnost in ravnotežje, zato je odlična vadba pri srfanju, vseh vrstah deskanja, smučanju, drsanju, plezanju, gimnastiki in ostalih športih. Trening z RollerBone Shabby 1.0 ravnotežno desko ne bo nikoli postal dolgočasen.

  Podrobnosti
 7. RollerBone
  RollerBone Deska EVA
  110,00 €
  Na zalogi

  RollerBone EVA Ravnotežna Deska je izjemno orodje za treniranje, ki združuje fleksibilnost, koordinacijo in ravnotežje. Primerna je za vse starostne skupine in ravni spretnosti ter jo lahko uporabljamo v prostorih ali na prostem.
  Po zelo kratkem času uporabe boste začeli opažati napredek. Je idealen pripomoček pri vseh športih, ki zahtevajo fleksibilnost in ravnotežje, zato je odlična vadba pri srfanju, vseh vrstah deskanja, smučanju, drsanju, plezanju, gimnastiki in ostalih športih. Trening z RollerBone 1.0 ravnotežno desko ne bo nikoli postal dolgočasen.

  Podrobnosti
 8. RollerBone
  RollerBone Deska FitBone
  130,00 €
  Na zalogi

  RollerBone FitBone omogoča vsestransko in selektivno fitnes napravo za treniranje in krepljenje moči. Zaradi širokega začetnega položaja FitBone omogoča enostavnejše začetno treniranje ravnotežja, hkrati pa lahko z njo vadite veliko trikov zahvaljujoč njeni togosti. Dolžina deske Fitbone skrbi, da imate največjo varnost med treningom. Udobna EVA mehka površina omogoča, da lahko na njej trenirate bosi. Desko RollerBone FitBone lahko združujete z vsemi RollerBone izdelki in tako dobite veliko načinov treningov.
  Združite RollerBone FitBone z valjem ali mehom in dobili boste izjemno togo desko za trening ravnotežja. Tudi omejevalnika na začetku in koncu skrbita za največjo varnost med treniranjem ravnotežja. Zaradi mehke EVA podloge na zgornjem delu lahko trenirate bosi in zaradi enostavnega rakovanja boste kmalu imeli občutek uspeha.
  V kombinaciji z RollerBone podstavki lahko svoj dom spremenite v fitnes center.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

8 izdelkov

per page
Set Descending Direction