RollerBone Deska FitBone

free shipping

same day dispatch

RollerBone
RollerBone Deska FitBone
SKU
15442
Na zalogi
Kratek opis

RollerBone FitBone omogoča vsestransko in selektivno fitnes napravo za treniranje in krepljenje moči. Zaradi širokega začetnega položaja FitBone omogoča enostavnejše začetno treniranje ravnotežja, hkrati pa lahko z njo vadite veliko trikov zahvaljujoč njeni togosti. Dolžina deske Fitbone skrbi, da imate največjo varnost med treningom. Udobna EVA mehka površina omogoča, da lahko na njej trenirate bosi. Desko RollerBone FitBone lahko združujete z vsemi RollerBone izdelki in tako dobite veliko načinov treningov.
Združite RollerBone FitBone z valjem ali mehom in dobili boste izjemno togo desko za trening ravnotežja. Tudi omejevalnika na začetku in koncu skrbita za največjo varnost med treniranjem ravnotežja. Zaradi mehke EVA podloge na zgornjem delu lahko trenirate bosi in zaradi enostavnega rakovanja boste kmalu imeli občutek uspeha.
V kombinaciji z RollerBone podstavki lahko svoj dom spremenite v fitnes center.

130,00 €

  RollerBone deska FitBone - deska za ravnotežje

  ZABAVNO-ZABAVNO-ZABAVNO, RAVNOTEŽJE, KOORDINACIJA, FITNES, TRENING MIŠIC, REHABILITACIJSKI TRENING

  Razvita za uporabo v fitnes centrih se je RollerBone FitBone deska izkazala tudi kot odlična vadbena naprava za deskarje. FitBone omogoča vsestransko in selektivno fitnes napravo za treniranje in krepljenje moči. Zaradi širokega začetnega položaja FitBone omogoča enostavnejše začetno treniranje ravnotežja, hkrati pa lahko z njo vadite veliko trikov zahvaljujoč njeni togosti. Dolžina deske Fitbone skrbi, da imate največjo varnost med treningom. Udobna EVA mehka površina omogoča, da lahko na njej trenirate bosi. Desko RollerBone FitBone lahko združujete z vsemi RollerBone izdelki in tako dobite veliko načinov treningov.

  Združite RollerBone FitBone z valjem ali mehom in dobili boste izjemno togo desko za trening ravnotežja. Tudi omejevalnika na začetku in koncu skrbita za največjo varnost med treniranjem ravnotežja. Zaradi mehke EVA podloge na zgornjem delu lahko trenirate bosi in zaradi enostavnega rakovanja boste kmalu imeli občutek uspeha.

  V kombinaciji z RollerBone podstavki lahko svoj dom spremenite v fitnes center. Če uporabite samo en podstavek pa dobite izjemno napravo za trening ravnotežja. Zaradi enostavnega rokovanja in zadostne velikosti je FitBone priljubljen pripomoček ob rehabilitacijskem treningu.
  Ob uporabi obeh podstavkov se FitBone spremeni v odličen steper, saj višina podstavkov 11 cm, omogoča treniranje nog, bokov, zadnjice in zgornjega dela telesa. Tako kot pri ostalih deskah lahko tudi z FiBone desko trenirate znotraj ali zunaj in v kolikor želite bosi.
  Analize so že dokazale, da treniranje ravnotežja blagodejno upliva na mišice, kite in zglobe.

  Funkcionalni trening za različne športe in športnike. Izdelki za izboljšanje ravnotežja so eni najboljših crossfit izdelkov na trgu. RollerBone je hkrati trendovska in zabavna deska za izboljševanje ravnotežja. RollerBone je obvezna oprema vsakega deskarja, priporoča pa se kot dodatna vadba pri vseh športih in v vsakdanjem življenju.

  RollerBone Fitbone Ravnotežna Deska je izjemno orodje za treniranje, ki združuje fleksibilnost, koordinacijo in ravnotežje. Primerna je za vse starostne skupine in ravni spretnosti ter jo lahko uporabljamo v prostorih ali na prostem.

  Po zelo kratkem času uporabe boste začeli opažati napredek. Je idealen pripomoček pri vseh športih, ki zahtevajo fleksibilnost in ravnotežje, zato je odlična vadba pri srfanju, vseh vrstah deskanja, smučanju, drsanju, plezanju, gimnastiki in ostalih športih. Trening z RollerBone FitBone ravnotežno desko ne bo nikoli postal dolgočasen.

  Deska omogoča popoln trening vsem deskarjem in služi kot dodatni trening v ostalih športih ali kot rehabilitacijsko orodje. Uporabljate jo lahko v zaprtih prostorih in na prostem. Samo stopite nanjo in lahko začetnete! Treniranje z RollerBone desko ne bo nikoli postalo dolgočasno saj ponuja neskončno možnosti izvajanja trikov za različne spretnostne ravni, hkrati pa vam vedno ponuja nove izzive.

  Veliko raziskav je dokazalo, da pogosto treniranje fizičnega ravnotežja lahko prepreči poškodbe mišic, kit in sklepov hkrati pa izostruje čute in reflekse. RollerBone deske so primerne za fizioterapevtske preventivne in terapevtske vaje, saj nežno trenirajo skoraj vse skupine mišic.
  Za še več možnosti vadbe lahko dodate tudi uteži in tako združite trening z utežmi z treningom ravnotežja.
  Zaradi ozkega sredinskega mostu, RollerBone ravnotežna deska omogoča upogibanje in z širokimi robovi daje več prostora in varen oprijem podplatom ob stanju na njej.

  Deska je namenjena različnim vrstam treningov, saj lahko z njo nadgratite vaše fitnes vadbe in ravnotežje.

  Deska je prejela nagrado “Qualtiy seal – Movement & Innovation” od ”Instituta za Gibalno Usposabljanje in Gibalne Raziskave”

  Velikost deske: 90x35x2,5 cm
  Material: Borov les

  Vsebina paketa:
  RollerBone Deska Fitbone

  Priporočamo, da za najboljšo izkušnjo uporabljate našo desko v kombinaciji z ostalimi RollerBone izdelki.

  Več informacij
  Proizvajalec RollerBone
  Napišite Svoje Mnenje
  Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun