Šotori za 4 osebe

Poglej kot Grid List

28 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Bertoni
  Šotor Rambler 4
  Akcijska Cena 67,58 € Redna Cena 79,50 €

  Enostaven šotor namenjen nezahtevnim uporabnikom ali vsem tistim, ki se v kampiranje podajate na novo, pa si želite kvaliteten šotor po ugodni ceni. Varjeni šivi. Notranja višina 165 cm.

  Podrobnosti
 2. Kampa
  Šotor Brighton 4
  Akcijska Cena 69,90 € Redna Cena 136,51 €

  Šotor Brighton 4 je naš favorit, ko iščete majhen in cenovno ugoden šotor. Izdelan je iz kvalitetnega 190T poliestra in ima kar 3.000mm vodnega stolpca. Šotor Kampa Brighton je namenjen predvsem uporabi v vročih poletnih dneh ne bo pa vas razočaral niti v hladnejših deževnih dneh. Šotor je hitro postavljen in ga priporočamo vsem, ki želite za svoj denar dobiti največ.

  Podrobnosti
 3. Bertoni
  Šotor Giglio 4 XL Moder
  Akcijska Cena 135,15 € Redna Cena 159,00 €

  Šotor Bertoni Giglio 4 XL je odličen za krajše izlete ali pa tudi daljše kampiranje saj material uporabljen pri izdelavi v kombinaciji z vodnim stolpcem ponuja dovolj zaščite pred nalivi, da boste vi in vaša oprema varni na suhem, hkrati pa ponuja izredne možnosti zračenja. Šotor ima 2 vhoda v spalnico, enega spredaj in enega zadaj, oba z mrežo proti mrčesu in poliestrskimi vrati za primer kampiranja v hladnejših dneh.

  Podrobnosti
 4. Bertoni
  Šotor Giglio 4 XL Zelen
  Akcijska Cena 135,15 € Redna Cena 159,00 €

  Šotor Giglio 4 XL  izdelan iz kvalitetnih materialov in z impregnacijo 2000mm zagotavlja udobno kampiranje tako v vročih kot tudi v zelo deževnih dneh. Šotor je aluminiziran iz notranje strani zunanjega platna, kar zagotavlja minimalen vdor svetlobe in skrbi za še boljšo izolacijo in odpornost materiala na vodo in obrabo.

  Podrobnosti
 5. Kampa
  Šotor Mersea 4
  Akcijska Cena 149,90 € Redna Cena 312,03 €

  Prostoren šotor za konec tedna, prireditve, primeren tudi za teden ali dva kampiranja, s hitro in enostavno postavitavitvijo. Ima „Clip-in“ sistem talnega platna v predprostoru, dva stranska vhoda zaščitena z mrežo proti komarjem in žepoma za odlaganje pred vhodom v spalnico ter okna z zavesami.

  Podrobnosti
 6. Bertoni
  Šotor Giglio 4 XL VIP
  Akcijska Cena 167,45 € Redna Cena 197,00 €

  Družinski šotor Bertoni Giglio 4 XL VIP ima stojno višino 175 cm in je ravno prav visok, da se boste tisti, ki ste nekje v povprečju še lahko udobno preoblekli. Šotor je zelo hitro postavljen in je zaradi velikih oken z mrežo na obeh straneh in vhoda spredaj in zadaj z mrežo proti mrčesu izredno zračen. K temu pripomore tudi TOTAL SYSTEM pritrditve talnega platna.

  Podrobnosti
 7. Coleman
  Šotor Tasman 4
  Akcijska Cena 169,07 € Redna Cena 220,90 €
 8. Qeedo
  Šotor Quick Maple 4 Zelen
  174,95 €

  Najhitrejše postavljeno prenočišče za 4 osebe boste dobili s Qeedo Quick Maple 4. Nudi večjo prostornost po zaslugi zelo strmih stranic po tehnologiji Cliff Wall, vodoodporen z varjenimi šivi in vodnim stolpcem 3000 mm, hitri sistem postavitve Quick-Up, dobro prezračevanje in velika vhodna vrata z nadstreškom. Zelo prostoren kupolski šotor bo nepogrešljiv za naslednji festival, kampiranje, noč z otroki na vrtu ali romantično vikend potovanje.

  Podrobnosti
 9. Qeedo
  Šotor Quick Maple 4 Črn
  174,95 €

  Najhitrejše postavljeno prenočišče za 4 osebe boste dobili s Qeedo Quick Maple 4. Nudi večjo prostornost po zaslugi zelo strmih stranic po tehnologiji Cliff Wall, vodoodporen z varjenimi šivi in vodnim stolpcem 3000 mm, hitri sistem postavitve Quick-Up, dobro prezračevanje in velika vhodna vrata z nadstreškom. Zelo prostoren kupolski šotor bo nepogrešljiv za naslednji festival, kampiranje, noč z otroki na vrtu ali romantično vikend potovanje.

  Podrobnosti
 10. Bertoni
  Šotor Nordkapp 4
  Akcijska Cena 182,75 € Redna Cena 215,00 €

  Šotor Nordkapp 4 je izdelan iz kvalitetnih materialov in ima vodni stolpec višine 3000 mm. Zagotavlja udobno kampiranje tako v vročih kot tudi v zelo deževnih dneh. Šotori Nordkapp so zaradi izredno skromnih dimenzij pakiranja namenjeni predvsem motoristom, ker zasedejo izredno malo prostora.

  Podrobnosti
 11. Bertoni
  Šotor Elba 4 VIP
  Akcijska Cena 199,75 € Redna Cena 235,00 €

  Šotor Bertoni Elba VIP je odličen za krajše izlete ali pa tudi daljše kampiranje saj material uporabljen pri izdelavi v kombinaciji z vodnim stolpcem ponuja dovolj zaščite pred nalivi, da boste vi in vaša oprema varni na suhem, hkrati pa ponuja izredne možnosti zračenja. Kakovostni šotor priznanega proizvajalca Bertoni, ki je primeren za 4 osebe ima odlično višino 180 cm in tehta do 9,50 kg.

  Podrobnosti
 12. Bertoni
  Šotor Fast 4
  Akcijska Cena 242,25 € Redna Cena 285,00 €

  Bertoni Fast 4 je hitro postavljiv avtomatski šotor za 4 osebe. Ima enotno talno platno, kar omogoča večjo varnost in zaščito. Notranjost je zelo zračna. Dovolj je visok 165 cm, da nudi maksimalno udobje. Nič več utrudljivega in zamudnega postavljanja šotora!  Z avtomatskim šotorom Fast 4 boste vse rešili.

  Podrobnosti
 13. Bertoni
  Šotor Globo 4 VIP
  Akcijska Cena 254,15 € Redna Cena 285,00 €

  Šotor Globo 4 VIP je narejen iz kvalitetnega 150D poliestra, ima integrirano talno platno ter s 3 vhodi s sekundarno mrežo proti mrčesu omogoča, v kombinaciji z zračnikom na zadnjem delu šotora, izredno zračenje, kar je predvsem pomembno v vročih poletnih dneh.
  Predprostor šotora je dovolj velik in zračen, da lahko štiri osebe v njem preživijo deževen dan. Pri zračenju v deževnih dneh pride prav spredji vhod z mrežo proti mrčesu, saj je pred dežjem zaščiten s tendo, ki jo lahko, na voljo kot opcija, podaljšate.

  Podrobnosti
 14. Bertoni
  Šotor Capri 200 4
  Akcijska Cena 263,50 € Redna Cena 310,00 €

  Kanadski taborniški bombažni šotor za 3 ali 4 osebe. Odličen za skupinsko bivanje v naravi.

  Podrobnosti
 15. Bertoni
  Šotor Comet 4
  Akcijska Cena 335,75 € Redna Cena 395,00 €

  Šotor Bertoni Comet 4 je odličen družinski šotor za daljše kampiranje saj material uporabljen pri izdelavi v kombinaciji z vodnim stolpcem ponuja dovolj zaščite pred nalivi, da boste vi in vaša oprema varni na suhem, hkrati pa šotor ponuja izredne možnosti zračenja v vročih poletnih dneh. Šotor ima 3 vhode, enega spredaj in dva na strani, vse z mrežo proti mrčesu in poliestrskimi vrati.
  Šotor ima velik bivalni prostor kjer boste lahko shranili vse tisto kar želite imati varno pospravljeno pred soncem in dežjem.

  Podrobnosti
 16. Kampa
  Šotor Brean 4
  Akcijska Cena 345,99 € Redna Cena 432,50 €

  Največje odlike šotora Brean 4 so stojna višina, prostornost in ugodna cena. Šotor je izredno zračen zahvaljujoč številnim odprtinam z mrežico proti mrčesu. Z veliko odlagalnimi žepi šotor Brean skrbi, da imate predmete, ki jih pogosto uporabljate vedno pri roki.

  Podrobnosti
 17. Bertoni
  Šotor Alaska 200 4
  Akcijska Cena 369,75 € Redna Cena 435,00 €

  Bertonijev šotor Alaska 200 je primeren za postavitev tabora in je iz visokokvalitetnega bombažnega platna. Zasnovan je tako, da v njem udobno bivajo 4 osebe z nekaj prtljage. Zelo uporaben predprostor, mreže proti komarjem in protivetrne zaščite bodo pripomogli k udobnemu in zdravemu bivanju v bombažnem šotoru.

  Podrobnosti
 18. Bertoni
  Šotor Ontario 4 VIP
  Akcijska Cena 398,65 € Redna Cena 469,00 €

  Ontario 4 VIP je odličen družinski šotor z integriranim talnim platnom po vsej površini, 3000 mm vodnega stolpca in stojno višino. Pohvali se lahko z velikimi zračniki v spalnici, kristalnimi okni, tremi vhodi in dovolj žepov za shranjevanje.

  Podrobnosti
 19. Kampa
  Šotor Hayling 4
  Akcijska Cena 399,99 € Redna Cena 508,75 €

  Šotor Hayling 4 je namenjen kampistom, ki ne želijo ogroziti udobja in zaščite svojih družin. Šotor ponuja izjemne specifikacije po neverjetnih cenah. Hayling 4 je zelo hiter za namestitev in nudi prostor 4 osebam. Poleg prostorne spalnice, ponuja velik dnevni prostor z velikimi panoramskimi okni, ki nudijo veliko svetlobe. Za leto 2015 se je globina prednjega predprostora povečala na 130 cm, zaradi česar je vstopno območje veliko bolj uporabno in šotor bolj udoben. Šotor ima integrirano dno in 5.000mm vodnega stolpca.

  Podrobnosti
 20. Bertoni
  Šotor Cosmo 4 VIP
  Akcijska Cena 420,75 € Redna Cena 495,00 €

  Šotor Cosmo 4 VIP je primeren za vse tiste, ki želite imeti kvaliteten in enostavno postavljiv šotor. Platno je iz 190T poliestra z UV zaščito, aluminizirana toplotna izolacija in vodnim stolpcem 3000 mm. 

  Podrobnosti
 21. Bertoni
  Šotor Vis a Vis 4 VIP
  Akcijska Cena 450,50 € Redna Cena 530,00 €

  Bertoni Vis a Vis 4 VIP je šotor namenjen 4 osebam a tako velik in prostoren, da bi v njem brez težav prenočilo 6 oseb. Šotor odlikuje izjemna zračnost in veliko prostora v spalnicah kot tudi v predprostoru.Vis a Vis 4 VIP ima popolnoma ločeni spalnici, ki sta nameščeni druga proti drugi. V sredini je velik bivalni prostor. To je zračen dvoslojni šotor z dvema vhodoma in predprostorom za odlaganje najnujnejših pripomočkov in integriranim dnom.

  Podrobnosti
 22. Kampa
  Šotor Brean 4 AIR Advantage
  Akcijska Cena 565,00 € Redna Cena 706,25 €

  Napihljiv družinski šotor Brean 4 AIR ponuja najboljše razmerje med velikostjo, kakovostjo in ceno za napihljiv šotor na trgu. Narejen iz poliestra 75D z kar 6.000 mm vodnega stolpca zagotavlja kvaliteto in šotor, ki bo dolgo služil svojemu namenu. Šotor ima zunanje točke napihovanja in aluminijasto palico prednje tende, ki sedaj nadomešča palico iz steklenih vlaken.

  Podrobnosti
 23. Kampa
  SET Šotor Brean 4 AIR
  Akcijska Cena 634,00 € Redna Cena 792,50 €

  SET Napihljivega družinskega šotora Brean 4 AIR z dodano podlogo in tepihom ponuja najboljše razmerje med velikostjo, kakovostjo in ceno za napihljiv šotor na trgu. Narejen iz poliestra 75D z kar 6.000 mm vodnega stolpca zagotavlja kvaliteto in šotor, ki bo dolgo služil svojemu namenu. Šotor ima zunanje točke napihovanja in aluminijasto palico prednje tende, ki sedaj nadomešča palico iz steklenih vlaken.

  Podrobnosti
 24. Kampa
  Šotor Hayling 4 AIR Pro 2018
  Akcijska Cena 815,00 € Redna Cena 1.018,75 €

  Napihljiv družinski šotor za kampiste, ki ne želijo sklepati kompromisov pri udobju in zaščiti pred vremenom za njihovo družino. Ko je šotor postavljen ponuja veliko bivalnega prostora družinam. Spalnici na zadnji strani sta ločeni s steno, ki jo z odpenjanjem zadrge lahko odstranimo in tako dobimo eno veliko spalnico. Na levi strani šotora je velik vhod z mrežico proti mrčesu, ki pomaga obdržati mrčes zunaj šotora in v vročih dneh skrbi za dodatno zračenje. Dnevni prostor ima vertikalno steno, ki omogoča popoln izkoristek prostora. Šotor Hayling 4 AIR Pro ponuja izjemne karakteristike po neverjetno ugodni ceni. Zahvaljujoč napihljivim komoram "AirFrame" je šotor postavljen v le nekaj minutah ter zagotavlja zadosti bivalnega prostora za udobno kampiranje šestih oseb. Šotor Hayling 4 AIR Pro je posodobljen za sezono 2018. Šotoru smo v sezoni 2016 dodatno izboljšalšali zračenje v spalnicah ter točke napihovanja prestavili na zunanjo stran, v letu 2017 smo poenostavili pritrjevanje z vrvicami, v sezoni 2018 pa šotor Hayling 6 AIR Pro dobi zračno mrežico na sprednjem vhodu in Sleep-Tite zatemnjeni spalnici.

  Podrobnosti
 25. Kampa
  SET Šotor Hayling 4 AIR Pro
  Akcijska Cena 919,00 € Redna Cena 1.148,75 €

  Napihljiv družinski šotor s podlogo in tepihom za kampiste, ki ne želijo sklepati kompromisov pri udobju in zaščiti pred vremenom za njihovo družino. Ko je šotor postavljen ponuja veliko bivalnega prostora družinam. Spalnici na zadnji strani sta ločeni s steno, ki jo z odpenjanjem zadrge lahko odstranimo in tako dobimo eno veliko spalnico. Na levi strani šotora je velik vhod z mrežico proti mrčesu, ki pomaga obdržati mrčes zunaj šotora in v vročih dneh skrbi za dodatno zračenje. Dnevni prostor ima vertikalno steno, ki omogoča popoln izkoristek prostora. Šotor Hayling 4 AIR Pro ponuja izjemne karakteristike po neverjetno ugodni ceni. Zahvaljujoč napihljivim komoram "AirFrame" je šotor postavljen v le nekaj minutah ter zagotavlja zadosti bivalnega prostora za udobno kampiranje šestih oseb. Šotor Hayling 4 AIR Pro je posodobljen za sezono 2017. Šotoru smo v sezoni 2016 dodatno izboljšalšali zračenje v spalnicah ter točke napihovanja prestavili na zunanjo stran, v letu 2017 pa smo poenostavili pritrjevanje z vrvicami.

  Podrobnosti
 26. Kampa
  Šotor Bergen 4 AIR Pro
  Akcijska Cena 992,94 € Redna Cena 1.418,49 €

  Najboljši napihljiv šotor za 4 osebe. Šotor udobno prenoči štiri osebe z ekstra širino in izjemno višino, Bergen ponuja najboljše pri kampiranju in vse ostale šotore naredi majhne, ko jih primerjate.

  Podrobnosti
 27. Kampa
  Šotor Brean 4 Classic AIR Pro 2018
  Akcijska Cena 937,49 € Redna Cena 1.249,99 €

  Družinski šotor Brean 4 Classic AIR Pro 2018 je polibombažen šotor, ki ponuja najboljše razmerje med vrednostjo in kvaliteto za napihljiv polibombažni šotor na trgu, ki je v sezoni 2018 še izboljšan z dodanimi novimi karakteristikami ter še boljšim pretokom zraka "AirFlow". Odličen šotor za krajše ali daljše bivanje. Brean 4 Classic AIR Pro je idealen za popotovanja, pare ali družinsko uporabo. Zahvaljujoč Kampa napihljivemu sistemu "AirFrame" lahko šotor Brean 4 Classic AIR Pro postavimo in pospravimo v samo nekaj minutah.

  Podrobnosti
 28. Kampa
  Šotor Hayling 4 Classic AIR Pro 2018
  Akcijska Cena 1.259,00 € Redna Cena 1.575,00 €

  Napihljiv družinski šotor za kampiste, ki ne želijo sklepati kompromisov pri udobju in zaščiti pred vremenom za njihovo družino. Ko je šotor postavljen ponuja veliko bivalnega prostora družinam. Spalnici na zadnji strani sta ločeni s steno, ki jo z odpenjanjem zadrge lahko odstranimo in tako dobimo eno veliko spalnico. Na levi strani šotora je velik vhod z mrežico proti mrčesu, ki pomaga obdržati mrčes zunaj šotora in v vročih dneh skrbi za dodatno zračenje. Dnevni prostor ima vertikalno steno, ki omogoča popoln izkoristek prostora. Šotor Hayling 4 Classic AIR Pro ponuja izjemne karakteristike po neverjetno ugodni ceni. Zahvaljujoč napihljivim komoram "AirFrame" je šotor postavljen v le nekaj minutah ter zagotavlja zadosti bivalnega prostora za udobno kampiranje šestih oseb. Šotor Hayling 4 Classic AIR Pro je posodobljen za sezono 2018. Šotoru smo v sezoni 2016 dodatno izboljšalšali zračenje v spalnicah ter točke napihovanja prestavili na zunanjo stran, v letu 2017 smo poenostavili pritrjevanje z vrvicami, v sezoni 2018 pa smo šotoru Hayling 4 Classic AIR Pro dodali zračno mrežico na sprednjem vhodu, veliko zračno odprtino v spalnici, ki je zaščitena pred vremenskimi uplivi, zavese v bivalnem prostoru se odpirajo in zapirajo z zadrgo in spalnici dodali Sleep-Tite material, ki dodatno zatemnjeni spalnici in s tem omogoča daljše spanje.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

28 izdelkov

per page
Set Descending Direction