Vesla in Pribor

Izbira vesel in pribora za vodne športe je zelo pomembna, saj so si med seboj različna po namenu uporabe, materialih in velikostih. V naši trgovini NaZraku.si so na voljo različna vesla in pribor blagovnih znamk Red Paddle, Advanced Elements, Sevylor, Aqua Marina in Spinera. Izberete veslo in pribor, ki vam najbolj ustreza. Ponudba obsega vesla za SUP, kajak, kanuje, čolne, ki so iz različnih materialov in razne pripomočke, kot so smerniki - kobilice, vlečne vrvi, varovalne vrvice, suhe vreče in pribor za popravilo in vzdrževanje.

Poglej kot Grid List

46 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Spinera
  Vlečna Vrv Towable Rope 2 Osebi
  15,95 €
  Na zalogi

  Vlečna vrv Spinera Towable Rope je odlična izbira in posebej zasnovana tako, da ima pravo ravnovesje moči in teže za 2 osebi na tubi. Njen material in pletenje omogočata veliko bolj gladko vožnjo na vodi in večjo kontrolo zadka čolna.

  Podrobnosti
 2. Aqua Marina
  Kobilica za SUP 22 cm Aqua Marina
  15,99 €
  Na zalogi

  Aqua Marina kobilica za SUP se pritrdi na dno vaše SUP deske in poskrbi za stabilnost in boljše ohranjanje smeri. Velikost 22x18 cm.

  Podrobnosti
 3. Spinera
  Vlečna Vrv Uzda Universal Bridle
  17,95 €
  Na zalogi

  Priključna Vrv Universal Rope Bridle nudi enostaven način za hitro pritrditev ali odstranitev vaših vlečnih vrvi za vodne športe na čoln. Samo klik s karabinom omogoča hitro menjavo vrvi za vleko na vodi.

  Podrobnosti
 4. Sevylor
  Smernik
  Akcijska Cena 19,90 € Redna Cena 23,00 €
  Na zalogi

  SEVYLOR smernik za Sevylor kajaka Tahiti in Riviera

  Podrobnosti
 5. Spinera
  Vlečna Vrv Uzda Quality Wheel
  19,95 €
  Na zalogi

  Priključna Vrv s škripcem Quality Wheel Bridle nudi enostaven način za hitro pritrditev ali odstranitev vaših vlečnih vrvi za vodne športe na čoln. Samo klik s karabinom omogoča hitro menjavo vrvi za vleko na vodi.

  Podrobnosti
 6. Spinera
  Vlečna Vrv Towable Rope 4 Osebe
  22,95 €
  Na zalogi

  Vlečna vrv Spinera Towable Rope je odlična izbira in posebej zasnovana tako, da ima pravo ravnovesje moči in teže za 4 osebe na tubi. Njen material in pletenje omogočata veliko bolj gladko vožnjo na vodi in večjo kontrolo zadka čolna.

  Podrobnosti
 7. Aqua Marina
  Kobilica za SUP 28 cm Aqua Marina
  24,99 €
  Na zalogi

  Aqua Marina kobilica za SUP se pritrdi na dno SUP deske in poskrbi za dobro stabilnost in boljše ohranjanje smeri. Velikost 28x18 cm.

  Podrobnosti
 8. Spinera
  Vlečna Vrv Waterski 2 sekcijska
  25,95 €
  Na zalogi

  Spinera Waterski Rope dvodelna vrv ima ročaj z zanesljivim oprijemom, ki bo zagotovil, da nikoli ne boste izgubili oprijema. Spinera vrv se uporablja za smučanje na vodi.

  Podrobnosti
 9. Advanced Elements
  Dry Bag PackLite Roll Top Set 3
  Akcijska Cena 26,10 € Redna Cena 29,00 €
  Na zalogi

  Komplet vreč PackLite Roll Top Dry Bag vsebuje 3 vreče s prostornino 3, 5 in 10 litrov, ki ponujajo možnost suhega skladiščenja.

  Podrobnosti
 10. Advanced Elements
  Dry Bag RollTop 15L
  Akcijska Cena 26,35 € Redna Cena 29,25 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Vreča Roll Top Dry Bag vam omogoča shranjevanje vsega potrebnega za izlet s kajakom. Narejena je tako, da lahko vidite v notranjost. Ima trak za lažje prenašanje in 15l prostornine. Je rdeče-črne barve in je izredno praktična.

  Podrobnosti
 11. Spinera
  Karabin Quck Release za Tube
  29,95 €
  Na zalogi

  Karabin Quick Release omogoči hitro sprostitev vrvi za napihljive vlečne tube in bo zagotovil vašo varnost na tubi.

  Podrobnosti
 12. Red Paddle
  Varovalna Vrvica SUP Coiled Leash
  39,00 €
  Na zalogi

  Varnostna vrvica ali leash je obvezen dodatek za varnost in bi ga moral poznati vsak supar, saj je del obvezne opreme za supanje. Coiled Leash si namestimo okoli gležnja ali pod koleno in je primerena za mirne vode. 7mm debela zvita vrvica preprečuje vlečenje in na obeh koncih ima vrtljiv zglob, ki preprečuje navijanje. Dolga je 2,4m.

  Podrobnosti
 13. Spinera
  Vlečna Vrv Monoski Trainer
  39,95 €
  Na zalogi

  Spinera Monoski Trainer Rope vlečna vrv ima ročaj z zanesljivim oprijemom, ki bo zagotovil, da nikoli ne boste izgubili oprijema. Vrv je v obliki "V", kar je zelo primerno za trening. Spinera vrv Monoski Trainer se uporablja za smučanje na vodi z eno smučko.

  Podrobnosti
 14. Spinera
  Vlečna Vrv Bungee Towable
  39,95 €
  Na zalogi

  Elastična vlečna vrv Spinera Bungee Towable ustvarja povsem novo dimenzijo vlečenja vodnih napihljivih tub! Zmanjša obremenitev vlečne točke in s tem sunkovite potege.

  Podrobnosti
 15. Spinera
  Vlečna Vrv Towable Rope 10 Oseb
  39,95 €
  Na zalogi

  Vlečna vrv Spinera Towable Rope je odlična izbira in posebej zasnovana tako, da ima pravo ravnovesje moči in teže za 10 oseb na tubi. Njen material in pletenje omogočata veliko bolj gladko vožnjo na vodi in večjo kontrolo zadka čolna.

  Podrobnosti
 16. Advanced Elements
  Dry Bag RollTop 35L
  Akcijska Cena 40,99 € Redna Cena 44,25 €
  Na zalogi

  Vreča Roll Top Dry Bag vam omogoča shranjevanje vsega potrebnega za izlet s kajakom. Narejena je tako, da lahko vidite v notranjost. Ima trak za lažje prenašanje in 35l prostornine. Je rdeče-črne barve in je izredno praktična.

  Podrobnosti
 17. Spinera
  Vlečna Vrv Wakeboard & Kneeboard
  44,95 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Spinera Wakeboard & Kneeboard Rope vlečna vrv ima EVA ročaj z zanesljivim oprijemom, ki zagotavlja, da nikoli ne boste izgubili oprijema. Spinera vrv se uporablja za wakeboarding & kneeboarding.

  Podrobnosti
 18. Point 65
  Veslo Easy Tourer 220
  Akcijska Cena 49,99 € Redna Cena 69,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  2 delno rekreativno veslo dolžine 220cm s 3 stopnjami nastavitve kota rezil, primerno za nizkokotno veslanje. Ročaj vesla je narejen iz aluminija in ima v delu kjer ga držimo ovalno gumijasto prevleko. Rezila so najlonska, ojačana s steklenimi vlakni, ki dajejo rezilu trdnost, hkrati pa skrbijo, da rezilo tudi pri večji obremenitvi ne poči.

  Podrobnosti
 19. Point 65
  Veslo Adventure Turer 230
  Akcijska Cena 59,99 € Redna Cena 79,00 €
  Na zalogi

  2 delno rekreativno veslo dolžine 230cm s 3 stopnjami nastavitve kota rezil, primerno za visokokotno veslanje. Ročaj vesla je narejen iz aluminija in ima v delu kjer ga držimo ovalno gumijasto prevleko. Rezila so najlonska, ojačana s steklenimi vlakni, ki dajejo rezilu trdnost, hkrati pa skrbijo, da rezilo tudi pri večji obremenitvi ne poči.

  Podrobnosti
 20. Point 65
  Voziček za Kajak
  Akcijska Cena 64,99 € Redna Cena 85,00 €
  Na zalogi

  Zložljiv voziček za prevoz kajaka z velikimi kolesi, ki ga brez težav pospravimo v prtljažni prostor, če le ima kajak 19cm odprtino, sicer pa ga lahko prevažamo tudi na krovu, kjer so elastike za pritrditev.

  Podrobnosti
 21. Point 65
  Veslo Adventure Turer 220
  Akcijska Cena 64,99 € Redna Cena 79,00 € Cena od 59,99 €
  Na zalogi

  2 delno rekreativno veslo dolžine 220cm s 3 stopnjami nastavitve kota rezil, primerno za visokokotno veslanje. Ročaj vesla je narejen iz aluminija in ima v delu kjer ga držimo ovalno gumijasto prevleko. Rezila so najlonska, ojačana s steklenimi vlakni, ki dajejo rezilu trdnost, hkrati pa skrbijo, da rezilo tudi pri večji obremenitvi ne poči.

  Podrobnosti
 22. Red Paddle
  Veslo za SUP Kiddy Vario 2 delno
  82,00 €
  Na zalogi

  SUP veslo Kiddy Vario je prava izbira za naše najmlajše suparje. Uvršča se med Kiddy otroška vesla, ki so namenjena najmlajšim suparjem. Veslo je sestavljeno iz 2 delov in je s sistemom CAMLOCK nastavljivo po višini od 130 - 170 cm. Držalo je iz aluminija, lopata pa iz najlonskih vlaken. Težko je 0,87 kg.

  Podrobnosti
 23. Point 65
  Veslo Adventure Turer GS 230
  Akcijska Cena 85,00 € Redna Cena 109,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Lažja različica vesla Adventure Turer, kjer so aluminij zamenjala steklena vlakna.2 delno rekreativno veslo dolžine 230cm s 3 stopnjami nastavitve kota rezil, primerno za visokokotno veslanje. Ročaj vesla je narejen iz steklenih vlaken in ima v delu kjer ga držimo ovalno gumijasto prevleko. Rezila so najlonska, ojačana s steklenimi vlakni, ki dajejo rezilu trdnost, hkrati pa skrbijo, da rezilo tudi pri večji obremenitvi ne poči.

  Podrobnosti
 24. Advanced Elements
  Veslo za SUP Hula 170 - 210
  89,00 €
  Na zalogi

  Veslo Hula SUP je odlično rekreativno veslo za mirno vodo ali surfanje in je odlično vsestransko veslo. Je udobno, trpežno in kompaktno. Ima aluminijast nastavljiv ročaj.

  Podrobnosti
 25. Advanced Elements
  Veslo Twilight Travel 230
  89,00 €
  Na zalogi

  Razstavljivo 4-delno veslo za kajak Advanced Elements Twilight Travel z ročajem iz aluminija in asimetričnima listoma je iz kombinacije steklenih vlaken ter najlona. Dolžina 230 cm, kot listov 60 °.

  Podrobnosti
 26. Advanced Elements
  Veslo za SUP AdapTour 170 - 210
  Akcijska Cena 89,10 € Redna Cena 99,00 €
  Na zalogi

  Veslo za SUP AdapTour Adjustable je 2-delno. Ima nastavljivo dolžino od 170 do 210 cm. Rezilo je kapljičaste oblike in omogoča ure in ure veslanja. Primerno za vse stopnje znanja in različne velikosti ljudi.

  Podrobnosti
 27. Red Paddle
  Veslo za SUP Alloy Vario 2 delno
  99,00 €
  Na zalogi

  SUP veslo Alloy Nylon Vario je primerno za začetnike in družine. Potovalno veslo je sestavljeno iz 2 delov in je s sistemom PushPin nastavljivo po višini od 180 - 220 cm. Držalo je iz aluminija, lopata pa iz najlonskih vlaken. Težko je 1,07 kg.

  Podrobnosti
 28. Red Paddle
  Veslo za SUP Midi Alloy Nylon 3 delno
  99,00 €
  Na zalogi

  SUP veslo Midi Alloy Nylon je prava izbira za mladostnike. Uvršča se med Kiddy vesla, ki so namenjena najmlajšim suparjem. Veslo je sestavljeno iz 3 delov in je s sistemom CAMLOCK nastavljivo po višini od 160 - 200 cm. Držalo je iz aluminija, lopata pa iz najlonskih vlaken. Težko je 0,95 kg.

  Podrobnosti
 29. Aqua Marina
  Veslo za SUP Carbon Guide 3 delno
  99,95 €
  Na zalogi

  Aqua Marina SUP veslo Carbon Guide ima lahko karbonsko lopato. Sestavljeno je iz 3-delov, je nastavljivo po dolžini in ima daljše rezilo za večji pogon. Primerno za potovanja in zaradi lahkih materialov zelo primerno za odraslega veslača, ki si želi daljše izlete.

  Podrobnosti
 30. Red Paddle
  Veslo za SUP Alloy Nylon 3 delno
  109,00 €
  Na zalogi

  SUP veslo Alloy Nylon Travel je primerno za začetnike in družine. Potovalno veslo je sestavljeno iz 3 delov in je s sistemom PushPin nastavljivo po višini od 180 - 220 cm. Držalo je iz aluminija, lopata pa iz najlonskih vlaken. Težko je 1,08 kg.

  Podrobnosti
 31. Advanced Elements
  BackBone za Kajak DragonFly 2 XC
  119,00 €
  Na zalogi

  Advanced Elements BackBone za kajak DragonFly 2XC je izdelan iz kombinacije močnega eloksiranega aluminija in na udarce odporne plastike. Kajaku povečuje togost, ter pomaga pri boljšem ohranjanju smeri. Primeren je za kajak  DragonFly 2 XC.

  Podrobnosti
 32. Advanced Elements
  Veslo PackLite 230
  119,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Razstavljivo, 4-delno veslo Advanced Elements PackLite za rekreativne kajakaše se ponaša z ročajem iz aluminija in listi iz kombinacije steklenih vlaken ter najlona. Dihedralna oblika listov zagotavlja stabilno drsenje vesla skozi vodo. Odlikuje ga nizka teža 900 g. Dolžina vesla znaša 230 cm.

  Podrobnosti
 33. Spinera
  Vezi za Wakeboard Universal
  129,95 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Spinera Wakeboard Universal Binding čevelj - vez zagotavlja udobje in zmogljivost. Hitro obuvanje, super stabilen in enostaven za uporabo. Močne vezalke pripomorejo za dodatno udobje in prilagodljivost.

  Podrobnosti
 34. Advanced Elements
  Veslo za SUP Alani 170 - 213
  Akcijska Cena 134,10 € Redna Cena 149,00 €
  Na zalogi

  Veslo za SUP Alani Adjustable Fiberglass je lahko, ima samo 0,95kg. Ima nastavljivo dolžino od 170 do 213 cm. Je oranžne barve.

  Podrobnosti
 35. Advanced Elements
  BackBone za Kajak AdvancedFrame Convertible
  139,00 €
  Na zalogi

  Advanced Elements BackBone za kajak Advancedframe Convertible je izdelan iz kombinacije močnega eloksiranega aluminija in na udarce odporne plastike. Kajaku povečuje togost, ter pomaga pri boljšem ohranjanju smeri. Primeren je za kajak AE1007-R AdvancedFrame Convertible.

  Podrobnosti
 36. Advanced Elements
  Veslo Touring 231
  139,00 €
  Na zalogi

  Advanced Elements veslo Compact Touring je 4-delno zložljivo veslo za kajak in je idealno za daljše ture. Odlikujeta ga astimetrična, dihedralna lista, izdelana iz kombinacije steklenih vlaken in najlona. Lista na veslo lahko namestite pod kotom 60 stopinj.

  Podrobnosti
 37. Red Paddle
  Veslo za SUP Glass Nylon 3 delno
  149,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  SUP veslo Glass Nylon Travel je primerno za začetnike, ki potrebujejo lahko in trpežno veslo. Potovalno veslo je sestavljeno iz 3 delov in je s sistemom CAMLOCK nastavljivo po višini od 180 - 220 cm. Držalo je iz steklenih vlaken, lopata pa iz najlonskih vlaken. Težko je 0,91 kg.

  Podrobnosti
 38. Spinera
  Vezi za Wakeboard PRO Rental XL
  193,30 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Spinera Wakeboard Profesionalna Rental Binding vez zagotavlja trajno udobje in zmogljivost. Enostaven je za obuvanje, super stabilen in praktičen za uporabo. Ergonomska oblika in 3 Velcro trakovi poskrbijo za popolno prileganje.

  Podrobnosti
 39. Spinera
  Vezi za Wakeboard PRO Rental M/L
  193,30 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Spinera Wakeboard Profesionalna Rental Binding vez zagotavlja trajno udobje in zmogljivost. Enostaven je za obuvanje, super stabilen in praktičen za uporabo. Ergonomska oblika in 3 Velcro trakovi poskrbijo za popolno prileganje.

  Podrobnosti
 40. Spinera
  Vezi za Wakeboard PRO Rental S
  193,30 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Spinera Wakeboard Profesionalna Rental Binding vez zagotavlja trajno udobje in zmogljivost. Enostaven je za obuvanje, super stabilen in praktičen za uporabo. Ergonomska oblika in 3 Velcro trakovi poskrbijo za popolno prileganje.

  Podrobnosti
 41. Red Paddle
  Veslo za SUP Carbon Nylon 3 delno
  199,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  SUP veslo Carbon Nylon Travel je primerno za supanje po rekah ali plitkih vodah. Vrhunsko veslo je sestavljeno iz 3 delov in s sistemom LeverLock nastavljivo po višini od 180 - 220 cm. Držalo je iz karbona, lopata pa iz najlonskih vlaken. Težko je 0,89 kg. Primerno za izkužene suparje ali začetnike.

  Podrobnosti
 42. Red Paddle
  Veslo za SUP Glass Glass 3 delno
  219,00 €
  Na zalogi

  SUP veslo Glass Glass Travel je primerno za začetnike ali izkušene suparje, ki iščejo lažje veslo z boljšo lopatko. Vsestransko veslo je sestavljeno iz 3 delov in s sistemom CAMLOCK nastavljivo po višini od 180 - 220 cm. V celoti je narejeno iz steklenih vlaken. Težko je 0,93 kg. Primerno za izkužene suparje ali začetnike.

  Podrobnosti
 43. Red Paddle
  Veslo za SUP Carbon Carbon 3 delno
  289,00 €
  Na zalogi

  SUP veslo Carbon Carbon Travel je vrhunsko visoko zmogljivo veslo za naprednejše suparje. Veslo je sestavljeno iz 3 delov in s sistemom LeverLock nastavljivo po višini od 180 - 220 cm. Držalo in lopata sta iz karbona. Težko je 0,78 kg. Primerno za izkušene suparje.

  Podrobnosti
 44. Red Paddle
  Jadro Ride WindSup XS S M L
  349,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Jadro Ride je narejeno posebej za windsurf začetnike, ki želijo ugodno opremo in so željni zabave ob šibkem vetru. Za popolen izkoristek vaše WindSUP deske imamo na voljo izbiro jader, ki nudijo Red Paddle kvaliteto in uporabnost v kompletu. Jadra so na voljo v štirih velikostih XS, S, M in L. Jadro je zložljivo in enostavno za transport. 

  Podrobnosti
 45. Red Paddle
  Veslo za SUP Elite Carbon Fixed
  399,00 €
  Na zalogi

  SUP veslo Elite Carbon Fixed je prava izbira za najnaprednejše suparje, ki iščejo vrhunsko zmogljivost pri supanju na valovih, tekmovalnemu supanju ali pa turnem supanju. Veslo je fiksno - v enem kosu in je dolgo 220 cm. V celoti je narejeno iz karbona. Težko je 0,51 kg.

  Podrobnosti
 46. Aqua Marina
  Električna Plavut za SUP BlueDrive Power Fin
  749,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Aqua Marina BlueDrive Power Fin okolju prijazna plavut na električen pogon je odlična, kadar na Sup-u potrebujete nekaj dodatne moči. Električen motor je izdelan iz steklenih vlaken in na udarce odpornega najlona visoke kakovosti, ki se uporablja v navtiki.  

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

46 izdelkov

per page
Set Descending Direction