Samonapihljive blazine

Ste naveličani napornega napihovanja blazin za spanje? Samonapihljiva blazina bo vse naredila sama brez vašega truda.

Samonapihljive blazine so danes nepogrešljiva kamp oprema. Na voljo so v različnih velikostih in debelinah. Njihova prednost je, da ne potrebujemo zračnih tlačilk za napihovanje ter da so prekrite z mehkimi trpežnimi materiali. Spodnja stran je dodatno ojačana in ne prepušča vlage. Samonapihljive blazine so v naši trgovini na voljo pod blagovnimi znamkami Kampa Dometic, Qeedo, Justcamp, Bertoni in High Peak.

 

Poglej kot Grid List

24 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Qeedo
  Vzglavnik Quick Pad Pillow
  22,95 €
  Na zalogi

  Vzglavnik Qeedo Quick Pad je odlično dopolnilo za samnapihljivo blazino Qeedo Quick Pad. Samonapihljiv potovalni vzglavnik se lahko trdno poveže z ležalno blazino s pomočjo Easy Roller sistema. Preprosto ga pritrdite na tirnico Quick Pad blazine.

  Podrobnosti
 2. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina Compact 3 SIM
  Akcijska Cena 24,95 € Redna Cena 31,19 €
  Ni na zalogi

  Enostavna in kvalitetna enojna samonapihljiva blazina Kampa Dometic Compact 3 SIM poskrbi za udobno spanje otrok v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 3. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina 3 Junior
  Akcijska Cena 27,26 € Redna Cena 33,52 €
  Na zalogi

  Enostavna in kvalitetna samonapihljiva blazina Kampa Junior 3 poskrbi za udobno spanje otrok  v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 4. Bertoni
  Samonapihljiva Blazina Basic 3
  Akcijska Cena 29,70 € Redna Cena 33,00 €
  Ni na zalogi

  Enostavna in kvalitetna samonapihljiva blazina Bertoni Basic 3 cm poskrbi za udobno spanje v naravi ali v šotoru. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Je izredno lahka in enostavna za zlaganje. Primerna je za pohodnike, popotnike, kolesrje in motoriste, ki si želijo udobnega spanca. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje.

  Podrobnosti
 5. Bertoni
  Samonapihljiva Blazina Basic Extra 4
  Akcijska Cena 35,10 € Redna Cena 39,00 €
  Na zalogi

  Enostavna in kvalitetna samonapihljiva blazina Bertoni Basic Extra 4 cm poskrbi za udobno spanje v naravi ali v šotoru. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Je izredno lahka in enostavna za zlaganje. Primerna je za pohodnike, popotnike, kolesarje in motoriste, ki si želijo udobnega spanca. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje.

  Podrobnosti
 6. Justcamp
  Samonapihljiva Blazina Arvin XL 5.0
  Akcijska Cena 36,95 € Redna Cena 59,95 €
  Ni na zalogi

  Samonapihljiva spalna podloga Justcamp Arvin XL 5.0 polnjena s PU peno je tudi izolacijsko termična podloga. Ima visokokakovosten medeninasti ventil in silikonski tisk na spodnji strani, ki preprečuje drsenje. Za shranjevanje samonapihljivo spalno blazino spnemo s priloženimi gumijasti trakovi in damo v vrečko. Komplet za popravilo je priložen.

  Podrobnosti
 7. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina Comfort 5 SIM
  Akcijska Cena 39,95 € Redna Cena 49,94 €
  Na zalogi

  Enostavna in kvalitetna enojna samonapihljiva blazina Kampa Dometic Comfort 5 SIM poskrbi za udobno spanje otrok v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 8. Bertoni
  Napihljiva Postelja Rider 7 Blazina
  Akcijska Cena 40,50 € Redna Cena 45,00 €
  Na zalogi

  Bertoni Rider 7 cm je ultra lahka blazina, ki uporablja enak inflacijski sistem kot samonapihljive blazine. Z nožnim pritiskanjem potiskamo zrak v notranjost in v nekaj sekundah je vzmetnica brez napora napihnjena. 

  Podrobnosti
 9. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina Snuggle 7,5 SIM
  Akcijska Cena 51,95 € Redna Cena 64,94 €
  Na zalogi

  Samonapihljiva blazina Kampa Dometic Snuggle 7,5 SIM poskrbi za udobno spanje v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 10. Qeedo
  Samonapihljiva Blazina Quick Pad 500
  59,95 €
  Na zalogi

  Qeedo Quick Pad 500 samonapihljiva spalna blazina se napihne in izprazni v rekordnem času! Z ventili Tornado Valve in Easy Roller sistemom za enostavno zlaganje in prijetno, mehko površino Soft Touch, poskrbi za udobno spanje v naravi. Inovativno ležišče v modernem dizajnu je narejeno iz kakovostnega nedrsljivega 150D Oxford poliestra in s silikonskim tiskom na spodnji strani proti zdrsu. 

  Podrobnosti
 11. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina Luxury 10 SIM
  Akcijska Cena 64,95 € Redna Cena 81,19 €
  Ni na zalogi

  Samonapihljiva blazina Kampa Dometic Luxury 10 SIM poskrbi za udobno spanje v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 12. Bertoni
  Samonapihljiva Blazina Trekker 10cm
  Akcijska Cena 71,10 € Redna Cena 79,00 €
  Na zalogi

  Bertoni Trekker cm je ultra lahka blazina, ki uporablja enak inflacijski sistem kot samonapihljive blazine. Z nožnim pritiskanjem potiskamo zrak v notranjost in v nekaj sekundah je vzmetnica brez napora napihnjena. 

  Podrobnosti
 13. High Peak
  Samonapihljiva Blazina Kodiak L
  Akcijska Cena 76,46 € Redna Cena 84,95 €
  Na zalogi

  Samonapihljiva Blazina Kodiak L High Peak je udobno ležišče z visoko gostoto pene in odlično izolacijo za udobno spanje. Dno debeline 8 cm je iz trpežnega, nedrsečega poliestra. Blazina ima kakovostni zaporni ventil, dodani so kompresijski trakovi za lažje pakiranje.

  Podrobnosti
 14. Qeedo
  Samonapihljiva Blazina Quick Pad 750
  79,95 €
  Ni na zalogi

  Samonapihljiva spalna blazina se napihne in izprazni v rekordnem času! Z ventili Tornado Valve in Easy Roller sistemom za enostavno zlaganje in prijetno, mehko površino Soft Touch, poskrbi za udobno spanje v naravi. Inovativno ležišče v modernem dizajnu je narejeno iz kakovostnega nedrsljivega 150D Oxford poliestra in s silikonskim tiskom na spodnji strani proti zdrsu. 

  Podrobnosti
 15. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina Luxury 10 XL SIM
  Akcijska Cena 81,95 € Redna Cena 102,44 €
  Ni na zalogi

  Extra široka samonapihljiva blazina Kampa Dometic Luxury 10 XL SIM poskrbi za udobno spanje v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 16. High Peak
  Samonapihljiva Blazina Kodiak XL
  Akcijska Cena 85,46 € Redna Cena 94,95 €
  Na zalogi

  Samonapihljiva Blazina Kodiak XL High Peak je udobno ležišče z visoko gostoto pene in odlično izolacijo za udobno spanje. Dno debeline 8 cm je iz trpežnega, nedrsečega poliestra. Blazina ima kakovostni zaporni ventil, dodani so kompresijski trakovi za lažje pakiranje.

  Podrobnosti
 17. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina Snuggle 7,5 SIM Double
  Akcijska Cena 104,95 € Redna Cena 131,19 €
  Na zalogi

  Samonapihljiva blazina Kampa Dometic Snuggle 7,5 SIM Double poskrbi za udobno spanje v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 18. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina Luxury 10 SIM Double
  Akcijska Cena 124,95 € Redna Cena 156,19 €
  Ni na zalogi

  Dvojna samonapihljiva blazina Kampa Dometic Luxury 10 Double SIM poskrbi za udobno spanje v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 19. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina Highrise 10 SIM Enojna
  Akcijska Cena 154,95 € Redna Cena 193,69 €
  Ni na zalogi

  Kampa Dometic Highrise 10 SIM je izjemno kvalitetna enojna samonapihljiva blazina narejena iz anatomsko oblikovane pene iz odprtih celic, v katere se ob odprtju ventila, spusti zrak. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 20. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina Highrise 15 SIM Enojna
  Akcijska Cena 184,95 € Redna Cena 231,19 €
  Ni na zalogi

  Kampa Dometic Highrise 15 SIM je izjemno kvalitetna enojna samonapihljiva blazina narejena iz anatomsko oblikovane pene iz odprtih celic, v katere se ob odprtju ventila, spusti zrak. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 21. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina 15 Highrise Kip
  Akcijska Cena 186,03 € Redna Cena 228,72 €
  Na zalogi

  Izjemno kvalitetna samonapihljiva blazina je narejena iz anatomsko oblikovane pene iz odprtih celic, v katere se ob odprtju ventila, spusti zrak. Pena ujame zrak in ohranja toploto. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 22. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina Highrise 10 SIM Dvojna
  Akcijska Cena 219,95 € Redna Cena 274,94 €
  Na zalogi

  Kampa Dometic Highrise 10 SIM je izjemno kvalitetna dvojna samonapihljiva blazina narejena iz anatomsko oblikovane pene iz odprtih celic, v katere se ob odprtju ventila, spusti zrak. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 23. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina Double 15 Highrise Kip
  Akcijska Cena 272,84 € Redna Cena 335,47 €
  Ni na zalogi

  Izjemno kvalitetna samonapihljiva blazina je narejena iz anatomsko oblikovane pene iz odprtih celic, v katere se ob odprtju ventila, spusti zrak. Pena ujame zrak in ohranja toploto. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 24. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina Highrise 15 SIM Dvojna
  Akcijska Cena 274,95 € Redna Cena 343,69 €
  Na zalogi

  Kampa Dometic Highrise 15 SIM je izjemno kvalitetna dvojna samonapihljiva blazina narejena iz anatomsko oblikovane pene iz odprtih celic, v katere se ob odprtju ventila, spusti zrak. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

24 izdelkov

per page
Set Descending Direction