Samonapihljive blazine

Samonapihljive blazine so danes nepogrešljiva kamp oprema. Na voljo so v različnih velikostih in debelinah. Njihova prednost je, da ne potrebujemo zračnih tlačilk za napihovanje ter da so prekrite z mehkimi trpežnimi materiali. Spodnja stran je dodatno ojačana in ne prepušča vlage. Samonapihljive blazine so v naši trgovini na voljo pod blagovnimi znamkami Kampa, Qeedo, Bertoni in Coleman.

 

Poglej kot Grid List

17 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Qeedo
  Vzglavnik Quick Pad Pillow
  22,95 €
  Na zalogi

  Vzglavnik Qeedo Quick Pad je odlično dopolnilo za samnapihljivo blazino Qeedo Quick Pad. Samonapihljiv potovalni vzglavnik se lahko trdno poveže z ležalno blazino s pomočjo Easy Roller sistema. Preprosto ga pritrdite na tirnico Quick Pad blazine.

  Podrobnosti
 2. Kampa
  Samonapihljiva Blazina 3 Junior
  Akcijska Cena 25,81 € Redna Cena 28,68 €
  Na zalogi

  Enostavna in kvalitetna samonapihljiva blazina Kampa Junior 3 poskrbi za udobno spanje otrok  v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 3. Bertoni
  Samonapihljiva Blazina Basic 3
  Akcijska Cena 29,70 € Redna Cena 33,00 €
  Na zalogi

  Enostavna in kvalitetna samonapihljiva blazina Bertoni Basic 3 cm poskrbi za udobno spanje v naravi ali v šotoru. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Je izredno lahka in enostavna za zlaganje. Primerna je za pohodnike, popotnike, kolesrje in motoriste, ki si želijo udobnega spanca. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje.

  Podrobnosti
 4. Coleman
  Samonapihljiva Blazina Comfort Single 5
  Akcijska Cena 40,37 € Redna Cena 68,90 €
  Ni na zalogi

  Coleman® udobna in lahka samonapihljiva blazina Comfort Single je idealna za kampiranje ali za popotnike z nahrbtnikom. Izdelani so iz trpežnih materialov, ki vam omogočajo udobje in zaščito od hladnih tal ter kvalitetno izolacijo za dober nočni počitek.

  Podrobnosti
 5. Kampa
  Samonapihljiva Blazina 5 Comfort
  Akcijska Cena 43,90 € Redna Cena 48,78 €
  Na zalogi

  Enostavna in kvalitetna samonapihljiva blazina Kampa KIP Comfort 5 poskrbi za udobno spanje v naravi ali v šotoru Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 6. Kampa
  Samonapihljiva Blazina 7,5 Comfort+
  Akcijska Cena 58,11 € Redna Cena 64,56 €
  Na zalogi

  Samonapihljiva blazina Kampa Comfort Plus 7,5 poskrbi za udobno spanje v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 7. Qeedo
  Samonapihljiva Blazina Quick Pad 500
  59,95 €
  Na zalogi

  Qeedo Quick Pad 500 samonapihljiva spalna blazina se napihne in izprazni v rekordnem času! Z ventili Tornado Valve in Easy Roller sistemom za enostavno zlaganje in prijetno, mehko površino Soft Touch, poskrbi za udobno spanje v naravi. Inovativno ležišče v modernem dizajnu je narejeno iz kakovostnega nedrsljivega 150D Oxford poliestra in s silikonskim tiskom na spodnji strani proti zdrsu. 

  Podrobnosti
 8. Bertoni
  Samonapihljiva Blazina Full 3.5
  Akcijska Cena 61,65 € Redna Cena 68,50 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Enostavna in kvalitetna samonapihljiva blazina Bertoni Full 3.5 cm poskrbi za udobno spanje v naravi ali v šotoru. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Je izredno lahka in enostavna za zlaganje. Primerna je za pohodnike, popotnike, kolesrje in motoriste, ki si želijo udobnega spanca. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje.

  Podrobnosti
 9. Kampa
  Samonapihljiva Blazina 10 Luxury
  Akcijska Cena 71,01 € Redna Cena 78,90 €
  Na zalogi

  Enostavna in kvalitetna samonapihljiva blazina Kampa KIP Luxury 10 poskrbi za udobno spanje v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 10. Bertoni
  Samonapihljiva Blazina Trekker 10cm
  Akcijska Cena 71,10 € Redna Cena 79,00 €
  Na zalogi

  Bertoni Trekker cm je ultra lahka blazina, ki uporablja enak inflacijski sistem kot samonapihljive blazine. Z nožnim pritiskanjem potiskamo zrak v notranjost in v nekaj sekundah je vzmetnica brez napora napihnjena. 

  Podrobnosti
 11. Qeedo
  Samonapihljiva Blazina Quick Pad 750
  79,95 €
  Na zalogi

  Samonapihljiva spalna blazina se napihne in izprazni v rekordnem času! Z ventili Tornado Valve in Easy Roller sistemom za enostavno zlaganje in prijetno, mehko površino Soft Touch, poskrbi za udobno spanje v naravi. Inovativno ležišče v modernem dizajnu je narejeno iz kakovostnega nedrsljivega 150D Oxford poliestra in s silikonskim tiskom na spodnji strani proti zdrsu. 

  Podrobnosti
 12. Bertoni
  Samonapihljiva Blazina Double Size 3.5
  Akcijska Cena 89,10 € Redna Cena 99,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Enostavna in kvalitetna samonapihljiva blazina Bertoni Double Size 3.5 cm poskrbi za udobno spanje v naravi ali v šotoru. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Lahko se prepogne na pol in dobimo enojno debelejše ležišče. Je izredno lahka in enostavna za zlaganje. Primerna je za pohodnike, popotnike, kolesrje in motoriste, ki si želijo udobnega spanca. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje.

  Podrobnosti
 13. Kampa
  Samonapihljiva Blazina 10 Wideboy
  Akcijska Cena 90,40 € Redna Cena 100,45 €
  Na zalogi

  Enostavna in kvalitetna samonapihljiva blazina Kampa Wideboy 10 poskrbi za udobno spanje v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 14. Kampa
  Samonapihljiva Blazina 7.5 Double
  Akcijska Cena 111,07 € Redna Cena 123,42 €
  Na zalogi

  Enostavna in kvalitetna dvojna samonapihljiva blazina Kampa KIP Double 7.5 poskrbi za udobno spanje v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 15. Kampa
  Samonapihljiva Blazina 10 Double
  Akcijska Cena 129,14 € Redna Cena 143,49 €
  Ni na zalogi

  Enostavna in kvalitetna dvojna samonapihljiva blazina Kampa KIP Double Plus 10 poskrbi za udobno spanje v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 16. Kampa
  Samonapihljiva Blazina 10 Highrise
  Akcijska Cena 140,91 € Redna Cena 156,56 €
  Na zalogi

  Izjemno kvalitetna samonapihljiva blazina  narejena iz anatomsko oblikovane pene iz odprtih celic, v katere se ob odprtju ventila, spusti zrak. Pena ujame zrak in ohranja toploto. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 17. Kampa
  Samonapihljiva Blazina 10 Highrise Double
  Akcijska Cena 199,61 € Redna Cena 221,78 €
  Na zalogi

  Izjemno kvalitetna samonapihljiva blazina  narejena iz anatomsko oblikovane pene iz odprtih celic, v katere se ob odprtju ventila, spusti zrak. Pena ujame zrak in ohranja toploto. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

17 izdelkov

per page
Set Descending Direction