Napihljive postelje

Napihljiva blazina je lahko odlična in udobna postelja za goste ali pa nudi kvaliteten spanec na kampiranju.

Za napihljive postelje različnih velikosti in različnih proizvajalcev kot so Kampa Dometic, Bertoni, High Peak, Campingaz in Simex je potrebna zračna tlačilka. Napihljive postelje ali blazine se razlikujejo med seboj po ležalni strukturi, materialu ali po številu napihljivih komor. Poiščite si ležišče, ki bo ustrezalo vašemu šotoru in vam. Napihljive postelje so idealna rešitev za dodatne goste doma. Kampa otroška postelja pa je namenjena varnemu spancu otrok tako na kampiranju ali obisku pri babici.

Poglej kot Grid List

18 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Kampa Dometic
  Napihljiva Postelja Airlock Single
  23,45 €
  Na zalogi

  SKU: 9120000939

  Napihljiva postelja Airlock Single je kvalitetna postelja, debeline 19 cm, ki zagotavlja udoben spanec. Napihljiva postelja vam olajša spanje v šotoru ali pa služi kot dodatno ležišče za vaše goste. Primerna za notranjo in zunanjo uporabo.

  Podrobnosti
 2. Bertoni
  Napihljiva Postelja Single Enojna
  27,20 €
  Na zalogi

  Napihljiva vzmetnica Bertoni Flocked Single je kvalitetna postelja, debeline 22 cm, ki zagotavlja udoben spanec. Napihljiva postelja vam olajša spanje v šotoru ali pa služi kot dodatno ležišče za vaše goste. Primerna za notranjo in zunanjo uporabo.

  Podrobnosti
 3. Waboba
  Vratna Blazina LayOn
  28,00 €
  Ni na zalogi

  Potovalno vratno blazino LayOn položite okoli vratu in jo pritrdite z nastavljivim pasom ter zaponko. Udoben vzglavnik se prilagaja obliki vaše glave.

  Podrobnosti
 4. Kampa Dometic
  Napihljiva Postelja Airlock Junior Modra
  Akcijska Cena 30,95 € Redna Cena 38,69 €
  Na zalogi

  SKU: 9120000941

  Napihljiva postelja Airlock Junior je kvalitetna postelja, debeline 20 cm, ki zagotavlja udoben spanec. Mehka in nedrseča zgornja površina omogoča, da je spanje še prijetnejše. Stranske blazine preprečujejo, da bi otrok padel  s postelje.

  Podrobnosti
 5. Campingaz
  Napihljiva Postelja Quickbed Enojna
  Akcijska Cena 33,95 € Redna Cena 39,99 €
  Ni na zalogi

  Zanesljiva in udobna napihljiva postelja za kampiranje ali rezervno ležišče. Opremljena z Airtight® sistemom, ki zagotavlja nepropustnost zraka in večjo prožnost.

  Podrobnosti
 6. Bertoni
  Napihljiva Postelja Twin Velika
  34,40 €
  Na zalogi

  Napihljiva vzmetnica Bertoni Twin Flocked je kvalitetna postelja, debeline 22 cm, ki zagotavlja udoben spanec. Napihljiva postelja vam olajša spanje v šotoru ali pa služi kot dodatno ležišče za vaše goste. Primerna za notranjo in zunanjo uporabo.

  Podrobnosti
 7. Kampa Dometic
  Napihljiva Postelja Airlock Double
  Akcijska Cena 37,95 € Redna Cena 47,44 €
  Na zalogi

  SKU: 9120000940

  Napihljiva postelja Airlock Double je kvalitetna postelja, debeline 19 cm, ki zagotavlja udoben spanec. Napihljiva postelja vam olajša spanje v šotoru ali pa služi kot dodatno ležišče za vaše goste. Primerna za notranjo in zunanjo uporabo.

  Podrobnosti
 8. Qeedo
  Napihljiva Blazina Lihgt Pad 5,5cm
  Akcijska Cena 39,95 € Redna Cena 49,95 €
  Na zalogi

  Qeedo Light Pad je ultra lahka zračna vzmetnica debeline 5,5 cm in je popoln za spanje na prostem ali v zaprtih prostorih. Ne glede na to ali kampirate v treking šotoru, strešnem šotoru, na prostem ali v sobi za goste, na festivalu ali s kolesom. Mehko ležišče je pripravljeno za uporabo v nekaj minutah.

  Podrobnosti
 9. Bertoni
  Napihljiva Postelja Double Dvojna
  42,25 €
  Na zalogi

  Napihljiva vzmetnica Bertoni Double Flocked je kvalitetna postelja, debeline 22 cm, ki zagotavlja udoben spanec. Napihljiva postelja vam olajša spanje v šotoru ali pa služi kot dodatno ležišče za vaše goste. Primerna za notranjo in zunanjo uporabo.

  Podrobnosti
 10. High Peak
  Napihljiva Blazina Dayton XL
  Akcijska Cena 42,95 € Redna Cena 47,72 €
  Ni na zalogi

  Napihljiva blazina Dayton XL High Peak je udobno ležišče s 23 vodoravnimi in 10 cm visokimi zračnimi komorami za optimalno razporeditev teže in izolacijo. Ima vgrajeno nožno tlačilko in zasede malo prostora.

  Podrobnosti
 11. Bertoni
  Napihljiva Postelja Rider 7 Blazina
  Akcijska Cena 45,90 € Redna Cena 51,00 €
  Na zalogi

  Bertoni Rider 7 cm je ultra lahka blazina, ki uporablja enak inflacijski sistem kot samonapihljive blazine. Z nožnim pritiskanjem potiskamo zrak v notranjost in v nekaj sekundah je vzmetnica brez napora napihnjena. 

  Podrobnosti
 12. Campingaz
  Napihljiva Postelja Quickbed Dvojna
  Akcijska Cena 48,95 € Redna Cena 59,99 €
  Ni na zalogi

  Zanesljiva in udobna napihljiva postelja za kampiranje ali rezervno ležišče za dve osebi. Opremljena z Airtight® sistemom, ki zagotavlja nepropustnost zraka in večjo prožnost.

  Podrobnosti
 13. Simex
  Napihljiva Platnena Dvojna Postelja Rayon
  49,90 €
  Na zalogi

  Univerzalna platnena napihljiva vzmetnica Rayon Double Box Mattress, je odlična za potovanja ali prenočevanje gostov.

  Podrobnosti
 14. Bertoni
  Napihljiva Postelja Queen Dvojna
  51,25 €
  Na zalogi

  Napihljiva vzmetnica Bertoni Queen Flocked je kvalitetna postelja, debeline 22 cm, ki zagotavlja udoben spanec. Napihljiva postelja vam olajša spanje v šotoru ali pa služi kot dodatno ležišče za vaše goste. Primerna za notranjo in zunanjo uporabo.

  Podrobnosti
 15. Qeedo
  Blazina Compactmat Single 10
  59,95 €
  Ni na zalogi

  S Qeedo Compactmatom dobite udobje pri spanju in svojo zračno vzmetnico imate lahko vedno pri sebi, tako da vam ni treba skrbeti za neprespane noči na poti. Priročna velikost pakiranja.

  Podrobnosti
 16. Waboba
  Napihljiva Blazina LayOn
  74,99 €
  Na zalogi

  Napihljiva blazina LayOn je odlična tudi za 5 minut hlajenja v lokalnem parku, za kolesarje, motoriste, pohodništvo, popotovanje z nahrbtnikom in raziskovanje čarobnih čudes narave. Počivajte, kjer koli že ste.

  Podrobnosti
 17. Bertoni
  Samonapihljiva Blazina Trekker 10cm
  Akcijska Cena 76,50 € Redna Cena 85,00 €
  Na zalogi

  Bertoni Trekker cm je ultra lahka blazina, ki uporablja enak inflacijski sistem kot samonapihljive blazine. Z nožnim pritiskanjem potiskamo zrak v notranjost in v nekaj sekundah je vzmetnica brez napora napihnjena. 

  Podrobnosti
 18. Qeedo
  Blazina Compactmat Double 10
  99,95 €
  Na zalogi

  Naj bo vaše spanje udobno kjerkoli! Qeedo Compactmat ponuja izjemno udobje za vaše potovanje. Njena kompaktna in lahka zasnova jo naredi idealno za šotore, kombije, avte ali pa jo vzemite s seboj na pohod ali kolesarsko turo. Zraven dobite vrečo za napihovanje, shranjevalno torbico in komplet za popravilo. Prepustite se udobnemu spanju na tej trpežni in dobro izolirani blazini.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

18 izdelkov

per page
Set Descending Direction