Napihljive postelje

Napihljiva blazina je lahko odlična in udobna postelja za goste ali pa nudi kvaliteten spanec na kampiranju.

Za napihljive postelje različnih velikosti in različnih proizvajalcev kot so Kampa Dometic, Bertoni, High Peak, Campingaz in Simex je potrebna zračna tlačilka. Napihljive postelje ali blazine se razlikujejo med seboj po ležalni strukturi, materialu ali po številu napihljivih komor. Poiščite si ležišče, ki bo ustrezalo vašemu šotoru in vam. Napihljive postelje so idealna rešitev za dodatne goste doma. Kampa otroška postelja pa je namenjena varnemu spancu otrok tako na kampiranju ali obisku pri babici.

Poglej kot Grid List

15 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Kampa Dometic
  Napihljiva Postelja Airlock Single
  23,45 €
  Na zalogi

  SKU: 9120000939

  Napihljiva postelja Airlock Single je kvalitetna postelja, debeline 19 cm, ki zagotavlja udoben spanec. Napihljiva postelja vam olajša spanje v šotoru ali pa služi kot dodatno ležišče za vaše goste. Primerna za notranjo in zunanjo uporabo.

  Podrobnosti
 2. High Peak
  Napihljiva Postelja Air Bed Single
  Akcijska Cena 26,96 € Redna Cena 29,95 €
  Ni na zalogi

  Napihljiva postelja Air Bad Single je kvalitetna postelja debeline 20 cm, ki zagotavlja miren in nemoten spanec. Zgornji material je zelo prijeten na dotik, podlaga je protizdrsna, ventil za hitro polnjenje, za notranjo in zunanjo uporabo, zelo lahka.

  Podrobnosti
 3. Waboba
  Vratna Blazina LayOn
  28,00 €
  Na zalogi

  Potovalno vratno blazino LayOn položite okoli vratu in jo pritrdite z nastavljivim pasom ter zaponko. Udoben vzglavnik se prilagaja obliki vaše glave.

  Podrobnosti
 4. Kampa Dometic
  Napihljiva Postelja Airlock Junior Modra
  Akcijska Cena 30,95 € Redna Cena 38,69 €
  Na zalogi

  SKU: 9120000941

  Napihljiva postelja Airlock Junior je kvalitetna postelja, debeline 20 cm, ki zagotavlja udoben spanec. Mehka in nedrseča zgornja površina omogoča, da je spanje še prijetnejše. Stranske blazine preprečujejo, da bi otrok padel  s postelje.

  Podrobnosti
 5. Campingaz
  Napihljiva Postelja Quickbed Enojna
  Akcijska Cena 35,99 € Redna Cena 39,99 €
  Ni na zalogi

  Zanesljiva in udobna napihljiva postelja za kampiranje ali rezervno ležišče. Opremljena z Airtight® sistemom, ki zagotavlja nepropustnost zraka in večjo prožnost.

  Podrobnosti
 6. Kampa Dometic
  Napihljiva Postelja Airlock Double
  Akcijska Cena 37,95 € Redna Cena 47,44 €
  Na zalogi

  SKU: 9120000940

  Napihljiva postelja Airlock Double je kvalitetna postelja, debeline 19 cm, ki zagotavlja udoben spanec. Napihljiva postelja vam olajša spanje v šotoru ali pa služi kot dodatno ležišče za vaše goste. Primerna za notranjo in zunanjo uporabo.

  Podrobnosti
 7. High Peak
  Napihljiva Postelja Air Bed Double
  Akcijska Cena 40,46 € Redna Cena 44,95 €
  Ni na zalogi

  Napihljiva Postelja Air Bed Double je kvalitetna postelja za dve osebi, debeline 20 cm, ki zagotavlja miren in nemoten spanec. Zgornji material je zelo prijeten na dotik, podlaga je protizdrsna, ventil za hitro polnjenje, za notranjo in zunanjo uporabo.

  Podrobnosti
 8. High Peak
  Napihljiva Blazina Dayton XL
  Akcijska Cena 40,46 € Redna Cena 44,95 €
  Ni na zalogi

  Napihljiva blazina Dayton XL High Peak je udobno ležišče s 23 vodoravnimi in 10 cm visokimi zračnimi komorami za optimalno razporeditev teže in izolacijo. Ima vgrajeno nožno tlačilko in zasede malo prostora.

  Podrobnosti
 9. Bertoni
  Napihljiva Postelja Rider 7 Blazina
  Akcijska Cena 45,90 € Redna Cena 51,00 €
  Na zalogi

  Bertoni Rider 7 cm je ultra lahka blazina, ki uporablja enak inflacijski sistem kot samonapihljive blazine. Z nožnim pritiskanjem potiskamo zrak v notranjost in v nekaj sekundah je vzmetnica brez napora napihnjena. 

  Podrobnosti
 10. Simex
  Napihljiva Platnena Dvojna Postelja Rayon
  49,90 €
  Na zalogi

  Univerzalna platnena napihljiva vzmetnica Rayon Double Box Mattress, je odlična za potovanja ali prenočevanje gostov.

  Podrobnosti
 11. Qeedo
  Napihljiva Blazina Lihgt Pad 5,5cm
  49,95 €
  Na zalogi

  Qeedo Light Pad je ultra lahka zračna vzmetnica debeline 5,5 cm in je popoln za spanje na prostem ali v zaprtih prostorih. Ne glede na to ali kampirate v treking šotoru, strešnem šotoru, na prostem ali v sobi za goste, na festivalu ali s kolesom. Mehko ležišče je pripravljeno za uporabo v nekaj minutah.

  Podrobnosti
 12. Campingaz
  Napihljiva Postelja Quickbed Dvojna
  Akcijska Cena 53,99 € Redna Cena 59,99 €
  Ni na zalogi

  Zanesljiva in udobna napihljiva postelja za kampiranje ali rezervno ležišče za dve osebi. Opremljena z Airtight® sistemom, ki zagotavlja nepropustnost zraka in večjo prožnost.

  Podrobnosti
 13. High Peak
  Napihljiva Postelja Air Bed King
  Akcijska Cena 57,90 € Redna Cena 64,90 €
  Ni na zalogi

  Napihljiva Postelja Air Bed King je velika kvalitetna postelja, debeline 20 cm, ki zagotavlja miren in nemoten spanec. Zgornji material je zelo prijeten na dotik, podlaga je protizdrsna, ventil za hitro polnjenje, za notranjo in zunanjo uporabo.

  Podrobnosti
 14. Waboba
  Napihljiva Blazina LayOn
  74,99 €
  Na zalogi

  Napihljiva blazina LayOn je odlična tudi za 5 minut hlajenja v lokalnem parku, za kolesarje, motoriste, pohodništvo, popotovanje z nahrbtnikom in raziskovanje čarobnih čudes narave. Počivajte, kjer koli že ste.

  Podrobnosti
 15. Bertoni
  Samonapihljiva Blazina Trekker 10cm
  Akcijska Cena 76,50 € Redna Cena 85,00 €
  Na zalogi

  Bertoni Trekker cm je ultra lahka blazina, ki uporablja enak inflacijski sistem kot samonapihljive blazine. Z nožnim pritiskanjem potiskamo zrak v notranjost in v nekaj sekundah je vzmetnica brez napora napihnjena. 

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

15 izdelkov

per page
Set Descending Direction