Predprostori in tende za avtodome

Greste na dopust s kombijem in vam primankuje bivalnega prostora? Pritrdite si predprostor ali tendo in uživajte!

Predprostori s palicami za avtodome se hitro postavijo, imajo možnost Drive – Away in so namenjeni manjšim campervanom ali velikim avtomobilom. Pridobimo veliko bivalnega prostora, ki zelo prav pride v slabem vremenu. Markiza ali tenda pred avtodomom je zelo dobrodošla, saj nas ščiti pred soncem in dežjem. Poglejte našo ponudbo za predprostore in tende za avtodome priznanih blagovnih znamk Kampa Dometic in Qeedo.

Poglej kot Grid List

13 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Qeedo
  Vrata za Motor Canopy Bus
  59,95 €
  Na zalogi

  Vhodna vrata ustrezajo nadstrešku Qeedo Motor Canopy.Idealen dodatek za večjo zaščito pred vetrom, dežjem in soncem je narejen iz enakega materiala kot nadstrešek in ima 4000 mm vodnega stolpca. Preprosta namestitev z zadrgo.

   

   

   

  Podrobnosti
 2. Qeedo
  Tenda Motor Tarp Bus 2022
  189,95 €
  Na zalogi

  Tenda Motor Tarp Bus 2022 za kombi ali avtodom je velikosti 250 x 250 cm in ima vodni stolpec 4000 mm. Na vozilo jo lahko pritrdimo na več načinov. Tenda Motor Tarp Bus nudi zaščito pred dežjem in soncem. Paket vključuje vse potrebne dodatke.

   

   

   

  Podrobnosti
 3. Qeedo
  Tenda Motor Tarp Van 2020
  199,95 €
  Na zalogi

  Tenda Motor Tarp Van 2020 za avto, kombi ali avtodom je velikosti 250 x 250 cm in ima vodni stolpec 4000 mm. Na vozilo jo pritrdimo s priloženimi vakumskimi nosilci. Tenda Motor Tarp Van nudi zaščito pred dežjem in soncem. Paket vključuje vse potrebne dodatke.

   

   

   

  Podrobnosti
 4. Qeedo
  Tenda Motor Canopy Bus
  249,95 €
  Na zalogi

  Nadstrešek Qeedo Motor Canopy Bus je močan nadstrešek za vane, kombije ali avtodome, ki ga lahko z dokupom dopolnite s sprednjo steno z vrati. Zaradi različnih možnosti pritrditve in višine pritrditve med 180 in 210 cm se Motor Canopy Bus prilega različnim vozilom.

   

   

   

  Podrobnosti
 5. Justcamp
  Predprostor Yuba M
  Akcijska Cena 299,95 € Redna Cena 349,00 €
  Na zalogi

  JUSTCAMP Yuba M je prostoren predprostor za kombi za do 4 osebe. Z absolutno zanesljivim vodnim stolpcem 3.000 mm in stabilnimi napenjalnimi vrvicami, nudi nemoteno počitniško zabavo v vseh vremenskih razmerah.

  Podrobnosti
 6. Kampa Dometic
  Predprostor Trip 2021
  Akcijska Cena 364,95 € Redna Cena 418,69 €
  Na zalogi

  Kampa predprostor drive-away TRIP je na Dynaflex palice in nudi hitro in varno zavetje. Predprostor s priključnim tunelom je zasnovan tako, da ga lahko kadarkoli odklopite od vozila in se odpeljete po opravkih, saj stoji samostojno. Ustreza vozilom do višine 210 cm s stranskimi vrati.

  Podrobnosti
 7. Kampa Dometic
  Predprostor Tailgater 2021
  Akcijska Cena 379,95 € Redna Cena 474,94 €
  Na zalogi

  Predprostor Kampa Tailgater na palice je odlična rešitev za vse, ki avto uporabljate kot spalnico in želite vseeno imeti še nekaj bivalnega predprostora pod streho. Šotor je primeren za različne tipe vozil: enoprostorce, karavane, mestne terence, terence, pick-upe. Kot opcija pa je za šotor na voljo tudi dodatna spalnica, ki jo pripnete v šotor. Kadarkoli se lahko z avtom odpeljete stran, saj je predprostor samostoječ.

  Podrobnosti
 8. Justcamp
  Predprostor Yuba L
  Akcijska Cena 399,95 € Redna Cena 479,00 €
  Na zalogi

  JUSTCAMP Yuba L je prostoren predprostor za kombi za do 5 oseb. Z absolutno zanesljivim vodnim stolpcem 3.000 mm in stabilnimi napenjalnimi vrvicami, nudi nemoteno počitniško zabavo v vseh vremenskih razmerah.

  Podrobnosti
 9. Eurotrail
  Predprostor Imola
  419,00 €
  Na zalogi

  EuroTrail predprostor za kombi Imola ima notranjo spalnico in vremenski nadstrešek. Prednost so velika okna, všiti žepi, dobro zračenje in nepremočljivi šivi. Vodni stolpec znaša 3000 mm.

  Podrobnosti
 10. Kampa Dometic
  Predprostor Action 2021
  Akcijska Cena 424,95 € Redna Cena 487,44 €
  Na zalogi

  Kampa Dometic Action 2021 predprostor na palice je idealna prostostoječa tenda, ki omogoča, da se enostavno odpeljete na izlet ali po opravkih. S sistemom Driveaway vas bo predprostor počakal postavljen, medtem ko se boste potepali okoli. Nudi veliko dnevno bivalno površino z velikimi okni. Nadstrešek ščiti pred vremenskimi vplivi. Primeren za višino vozil od 180 - 210 cm.

  Podrobnosti
 11. Eurotrail
  Predprostor Silverstone
  Akcijska Cena 459,95 € Redna Cena 799,00 €
  Ni na zalogi

  EuroTrail predprostor za kombi Silverstone se ponaša s talno platno na zadrgo, prostorom za prtljago, nadstreškom in spalnico. Je samostoječ in ima najvišjo priključno višino do 250 cm. Primeren je za visoke kombije.

  Podrobnosti
 12. Qeedo
  Predprostor Quick Motor Free
  499,95 €
  Ni na zalogi

  Predprostor Qeedo Quick Motor Free je prostoren, prosto stoječ, hitro postavljen in pospravljen in ga lahko namestite ob stranska ali zadnja vrata vozila. poleg tega ga lahko uporabljate brez vozila. Montažna višina na vozilu je med 175 - 210 cm in je primeren za VW Bus, Merceds Vito, Ford Custom, ter za številna druga vozila, kot so kombiji, terenska vozila, SUV ali avtomobili.

  Podrobnosti
 13. Qeedo
  Predprostor Quick Motor DarkGrey Drive Away
  599,95 €
  Na zalogi

  Za postavitev predprostora Quick Motor sta potrebni le 2 minuti. Sistem Quick-up postavlja nove standarde na področju predprostorov za avtodome in kombije. Prostoren, hitro postavljen in nezapleten šotor s stojno višino nudi vsestransko uporabo in veliko prostora za vso družino. Svetla in prostorna notranjost je prava uspešnica. Qeedo Quick Motor 2020 nudi povečan obseg učinkovitosti za isto ceno.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

13 izdelkov

per page
Set Descending Direction