Predprostori in tende za avtodome

Greste na dopust s kombijem in vam primankuje bivalnega prostora? Pritrdite si predprostor ali tendo in uživajte!

Predprostori s palicami za avtodome se hitro postavijo, imajo možnost Drive – Away in so namenjeni manjšim campervanom ali velikim avtomobilom. Pridobimo veliko bivalnega prostora, ki zelo prav pride v slabem vremenu. Markiza ali tenda pred avtodomom je zelo dobrodošla, saj nas ščiti pred soncem in dežjem. Poglejte našo ponudbo za predprostore in tende za avtodome priznanih blagovnih znamk Kampa Dometic in Qeedo.

Poglej kot Grid List

8 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Kampa
  Predprostor Pod Xpress
  Akcijska Cena 139,30 € Redna Cena 199,00 €
  Na zalogi

  Predprostor Pod Xpress na " pop up" sistem postavitve je idealen Drive-Away za manjše bivalne kombije in kamperje do višine 190 cm. Zaradi svoje velikosti, hitrega postavljanja in podiranja je Pod Xpress zelo uporaben in priročen na potovanjih. Predprostor Pod Xpress ima talno platno Clip-in po vsej površini, da vzdržuje in omogoča čiste površine. Velikost 250 x 250 cm.

  Podrobnosti
 2. Qeedo
  Tenda Motor Tarp Van 2020
  149,95 €
  Na zalogi

  Tenda Motor Tarp Van 2020 za avto, kombi ali avtodom je velikosti 250 x 250 cm in ima vodni stolpec 4000 mm. Na vozilo jo pritrdimo s priloženimi vakumskimi nosilci. Tenda Motor Tarp Van nudi zaščito pred dežjem in soncem. Paket vključuje vse potrebne dodatke.

   

   

   

  Podrobnosti
 3. Qeedo
  Tenda Motor Tarp Bus 2020
  149,95 €
  Na zalogi

  Tenda Motor Tarp Bus 2020 za avto, kombi ali avtodom je velikosti 250 x 250 cm in ima vodni stolpec 4000 mm. Na vozilo jo lahko pritrdimo na več načinov. Tenda Motor Tarp Bus nudi zaščito pred dežjem in soncem. Paket vključuje vse potrebne dodatke.

   

   

   

  Podrobnosti
 4. Kampa Dometic
  Predprostor Trip VW 2020
  Akcijska Cena 300,00 € Redna Cena 375,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Nov predprostor v 2020 Trip VW je na Dynaflex palice in nudi hitro in varno zavetje. Predprostor s priključnim tunelom je zasnovan tako, da ga lahko kadarkoli odklopite od vozila in se odpeljete po opravkih, saj stoji samostojno. Ustreza vozilom do višine 210 cm s stranskimi vrati.

  Podrobnosti
 5. Kampa Dometic
  Predprostor Tailgater
  Akcijska Cena 324,99 € Redna Cena 406,25 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Šotor Kampa Tailgater je odlična rešitev za vse, ki avto uporabljate kot spalnico in želite vseeno imeti nekaj predprostora. Šotor je primeren za različne tipe vozil: enoprostorce, karavane, mestne terence, terence, pick-upe. Razburljive funkcije! Enostavno pritrdite ali odklopite in zadnja vrata se lahko zaprejo, ko greste z avtom ven raziskovat. Kot opcija pa je za šotor na voljo tudi spalnica za dve osebi, ki jo pripnete v šotor.

  Podrobnosti
 6. Kampa Dometic
  Predprostor Action VW 2020
  Akcijska Cena 365,00 € Redna Cena 456,25 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Nov 2020 Kampa Dometic Action VW predprostor na palice je idealna prostostoječa tenda, ki omogoča, da se enostavno odpeljete na izlet ali po opravkih. S sistemom Driveaway vas bo predprostor počakal postavljen, medtem ko se boste potepali okoli. Nudi veliko dnevno bivalno površino z velikimi okni in oremljenimi s senčili za zasebnost. Nadstrešek ščiti pred vremenskimi vplivi.

  Podrobnosti
 7. Qeedo
  Predprostor Quick Motor
  399,95 €
  Na zalogi

  Za postavitev predprostora Quick Motor sta potrebni le 2 minuti. Sistem Quick-up postavlja nove standarde na področju predprostorov za avtodome in kombije. Prostoren, hitro postavljen in nezapleten šotor s stojno višino nudi vsestransko uporabo in veliko prostora za vso družino. Svetla in prostorna notranjost je prava uspešnica.

  Podrobnosti
 8. Qeedo
  Predprostor Quick Motor 2020 Drive Away
  479,95 €
  Na zalogi

  Za postavitev predprostora Quick Motor sta potrebni le 2 minuti. Sistem Quick-up postavlja nove standarde na področju predprostorov za avtodome in kombije. Prostoren, hitro postavljen in nezapleten šotor s stojno višino nudi vsestransko uporabo in veliko prostora za vso družino. Svetla in prostorna notranjost je prava uspešnica. Qeedo Quick Motor 2020 nudi povečan obseg učinkovitosti za isto ceno.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

8 izdelkov

per page
Set Descending Direction