Predprostori in tende za avtodome

Greste na dopust s kombijem in vam primankuje bivalnega prostora? Pritrdite si predprostor ali tendo in uživajte!

Predprostori s palicami za avtodome se hitro postavijo, imajo možnost Drive – Away in so namenjeni manjšim campervanom ali velikim avtomobilom. Pridobimo veliko bivalnega prostora, ki zelo prav pride v slabem vremenu. Markiza ali tenda pred avtodomom je zelo dobrodošla, saj nas ščiti pred soncem in dežjem. Poglejte našo ponudbo za predprostore in tende za avtodome priznanih blagovnih znamk Kampa Dometic in Qeedo.

Poglej kot Grid List

12 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Qeedo
  Vrata za Motor Canopy Bus
  59,95 €
  Ni na zalogi

  Vhodna vrata ustrezajo nadstrešku Qeedo Motor Canopy.Idealen dodatek za večjo zaščito pred vetrom, dežjem in soncem je narejen iz enakega materiala kot nadstrešek in ima 4000 mm vodnega stolpca. Preprosta namestitev z zadrgo.

   

   

   

  Podrobnosti
 2. Qeedo
  Tenda Motor Tarp Van
  Akcijska Cena 149,95 € Redna Cena 179,95 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Tenda Motor Tarp Van 2020 za avto, kombi ali avtodom je velikosti 250 x 250 cm in ima vodni stolpec 4000 mm. Na vozilo jo pritrdimo s priloženimi vakumskimi nosilci. Tenda Motor Tarp Van nudi zaščito pred dežjem in soncem. Paket vključuje vse potrebne dodatke.

   

   

   

  Podrobnosti
 3. Qeedo
  Tenda Motor Tarp Bus
  Akcijska Cena 169,95 € Redna Cena 189,95 €
  Na zalogi

  Tenda Motor Tarp Bus 2022 za kombi ali avtodom je velikosti 250 x 250 cm in ima vodni stolpec 4000 mm. Na vozilo jo lahko pritrdimo na več načinov. Tenda Motor Tarp Bus nudi zaščito pred dežjem in soncem. Paket vključuje vse potrebne dodatke.

   

   

   

  Podrobnosti
 4. Qeedo
  Tenda Nadstrešek Motor Canopy
  199,95 €
  Na zalogi

  Nadstrešek Qeedo Motor Canopy je močan nadstrešek za vane, kombije ali avtodome, ki ga lahko z dokupom dopolnite s sprednjo steno z vrati. Zaradi različnih možnosti pritrditve in višine pritrditve ustreza različnim vozilom in pričara odličen, zaščiten bivalni prostor v nekaj preprostih korakih.

  Podrobnosti
 5. Qeedo
  Tenda Motor Canopy
  Akcijska Cena 199,95 € Redna Cena 249,95 €
  Na zalogi

  Nadstrešek Qeedo Motor Canopy je močan nadstrešek za vane, kombije ali avtodome, ki ga lahko z dokupom dopolnite s sprednjo steno z vrati. Zaradi različnih možnosti pritrditve in višine pritrditve med 180 in 210 cm se Motor Canopy prilega različnim vozilom.

   

   

   

  Podrobnosti
 6. Justcamp
  Predprostor Yuba M
  Akcijska Cena 299,95 € Redna Cena 349,00 €
  Na zalogi

  JUSTCAMP Yuba M je prostoren predprostor za kombi za do 4 osebe. Z absolutno zanesljivim vodnim stolpcem 3.000 mm in stabilnimi napenjalnimi vrvicami, nudi nemoteno počitniško zabavo v vseh vremenskih razmerah.

  Podrobnosti
 7. Kampa Dometic
  Predprostor Trip
  Akcijska Cena 364,95 € Redna Cena 418,69 €
  Na zalogi

  Kampa predprostor drive-away TRIP je na Dynaflex palice in nudi hitro in varno zavetje. Predprostor s priključnim tunelom je zasnovan tako, da ga lahko kadarkoli odklopite od vozila in se odpeljete po opravkih, saj stoji samostojno. Ustreza vozilom do višine 210 cm s stranskimi vrati.

  Podrobnosti
 8. Kampa Dometic
  Predprostor Tailgater
  Akcijska Cena 379,95 € Redna Cena 474,94 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Predprostor Kampa Tailgater na palice je odlična rešitev za vse, ki avto uporabljate kot spalnico in želite vseeno imeti še nekaj bivalnega predprostora pod streho. Šotor je primeren za različne tipe vozil: enoprostorce, karavane, mestne terence, terence, pick-upe. Kot opcija pa je za šotor na voljo tudi dodatna spalnica, ki jo pripnete v šotor. Kadarkoli se lahko z avtom odpeljete stran, saj je predprostor samostoječ.

  Podrobnosti
 9. Justcamp
  Predprostor Yuba L
  Akcijska Cena 399,95 € Redna Cena 479,00 €
  Na zalogi

  JUSTCAMP Yuba L je prostoren predprostor za kombi za do 5 oseb. Z absolutno zanesljivim vodnim stolpcem 3.000 mm in stabilnimi napenjalnimi vrvicami, nudi nemoteno počitniško zabavo v vseh vremenskih razmerah.

  Podrobnosti
 10. Kampa Dometic
  Predprostor Action
  Akcijska Cena 424,95 € Redna Cena 487,44 €
  Na zalogi

  Kampa Dometic Action 2021 predprostor na palice je idealna prostostoječa tenda, ki omogoča, da se enostavno odpeljete na izlet ali po opravkih. S sistemom Driveaway vas bo predprostor počakal postavljen, medtem ko se boste potepali okoli. Nudi veliko dnevno bivalno površino z velikimi okni. Nadstrešek ščiti pred vremenskimi vplivi. Primeren za višino vozil od 180 - 210 cm.

  Podrobnosti
 11. Qeedo
  Predprostor Quick Motor Free
  499,00 €
  Na zalogi

  Neverjetno vsestranski Quick Motor Free je zasnovan kot samostoječ predšotor in se ga lahko pritrdi na skoraj vsako vozilo. Na samem vozilu ni potreben noben dodaten priklop za namestitev. Je prostoren, prosto stoječ, hitro postavljen in pospravljen in ga lahko namestite ob stranska ali zadnja vrata vozila. Poleg tega ga lahko uporabljate brez vozila.

  Podrobnosti
 12. Qeedo
  Predprostor Quick Motor DarkGrey Drive Away
  599,95 €
  Na zalogi

  Za postavitev predprostora Quick Motor sta potrebni le 2 minuti. Sistem Quick-up postavlja nove standarde na področju predprostorov za avtodome in kombije. Prostoren, hitro postavljen in nezapleten šotor s stojno višino nudi vsestransko uporabo in veliko prostora za vso družino. Svetla in prostorna notranjost je prava uspešnica. Qeedo Quick Motor 2020 nudi povečan obseg učinkovitosti za isto ceno.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

12 izdelkov

per page
Set Descending Direction