Napihljivi Kajaki in Kanuji

Poglej kot Grid List

36 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Sevylor
  Kajak Riviera
  Akcijska Cena 165,60 € Redna Cena 229,90 €
 2. Aquaglide
  Kajak Yakima
  169,95 €

  Yakima kajak nudi udobje in stabilnost, ki ga drugi napihljivi kajaki preprosto ne. Yakima kajak ima globok in stabilen kokpit. Idealen je za priložnostno ali rekreativno uporabo 1-2 oseb. Visoke stranske poliestrske stene krova segajo po vsej dolžini in omogočajo, da veslači ostanejo suhi. Udobni napihljivi sedeži z naslonom nudijo razkošno udobje. Za zagotovitev maksimalne življenjske dobe je Yakima izdelan iz 600D poliestra in 24 K80 PVC profila. 

  Podrobnosti
 3. Sevylor
  Kajak Tahiti Plus
  Akcijska Cena 199,90 € Redna Cena 265,90 €
 4. Advanced Elements
  Kajak FireFly
  Akcijska Cena 278,10 € Redna Cena 309,00 €

  FireFly napihljiv kajak za enega veslača je izjemno lahek. Zlahka se zloži v torbo, ki je priložena. Odlikuje ga izdelava iz trpežnega materiala. Opremljen je z vgrajenim smernikom. Dolžina kajaka je 2,39 m, njegova nosilnost pa je 113 kg.

  Podrobnosti
 5. Aqua Marina
  Kajak Betta HM-K0 13'6" z vesli
  279,00 €

  Uživajte v naravi s svojim prijateljem. Kajak Betta HM-K0 je zasnovan za visoko vzdržljivost, je udoben in stabilen. Ponuja dobro prenosljivost, enostavno shranjevanje in enostavno montažo. Betta HM-K0 kajak je namenjen kopanju na jezerih in srednje deročih potokih. Ta napihljiv kajak tehta le 13,5 kg in ima nosilnost do 155 kg. Kobilica omogoča enostavno manevriranje tudi začetnikom. Kajak Betta HM-K0 je odlična izbira za začetnike in za že uveljavljene veslače.

  Podrobnosti
 6. Aquaglide
  Kajak Rogue XP One
  309,95 €

  Rogue XP je vrhunski "sit on top" kajak za eno osebo, ki omogoča vsestransko uporabo. Idealen je za ribolov, potapljanje ali odlično preživet dan na vodi. Širok, stabilen okvir in odprta krma omogočajo, da ga brez napora potegnemo iz vode, odprti kokpit pa omogoča enostavno drenažo. Kajak je zelo primeren za otroke in odrasle, ki se še vedno radi igrajo v vodi.

  Podrobnosti
 7. Aquaglide
  Kajak Rogue XP Two
  349,95 €

  Rogue XP je vrhunski "sit on top" družinski kajak za dve osebi, ki omogoča vsestransko uporabo. Idealen je za ribolov, potapljanje ali odlično preživet dan na vodi. Širok, stabilen okvir in odprta krma omogočajo, da ga brez napora potegnemo iz vode, odprti kokpit pa omogoča enostavno drenažo. Kajak je zelo primeren za otroke in odrasle, ki se še vedno radi igrajo v vodi.

  Podrobnosti
 8. Sevylor
  Kajak Colorado Kit
  Akcijska Cena 399,90 € Redna Cena 579,90 €
 9. Sevylor
  Kajak HUDSON™
  Akcijska Cena 399,90 € Redna Cena 579,90 €
 10. Aquaglide
  Kajak Panther XP
  409,95 €

  Panther XP kajak je zasnovan za vsestransko uporabo in njegova velikost ustreza manjšim veslačem. Vključuje vse ugodnosti Aquaglide-ove opreme, zagotavlja udobnost in največjo kontrolo ženskam, otrokom in ostalim kajakašem. Temu primerno ima bolj okrašen okvir kajaka z dodatki. Ima elastične trakove na premcu in krmi, mrežast žep na osrednjem sedežu, več kot dovolj prostora za hrano, pijačo in reševalne jopiče. Ponaša se lastno XP tehnologijo talnih oblog za trdno togost in odlično učinkovitost v veslanju. 

  Podrobnosti
 11. Aquaglide
  Kajak Chinook XP One
  409,95 €

  Chinook XP One je vsestranski napihljiv kajak. Rekreacijski čoln za veslanje, ribolov ali uživanje na vodi. Opremljen je z elastičnimi trakovi in torbo za shranjevanje in tako omogoča, da imate s seboj vse kar potrebujete za čudovito avanturo.

  Podrobnosti
 12. Sevylor
  Kanu set Adventure
  Akcijska Cena 413,10 € Redna Cena 458,90 €
 13. Aqua Marina
  Kajak Betta VT-K2 13'6"
  Akcijska Cena 419,00 € Redna Cena 449,99 €

  Kajak Betta VT-K2 412 je namenjen vožnji 2 oseb. Je napihljiv ter izdelan iz visokokakovostne gume. V dolžino meri 412 cm, njegova maksimalna nosilnost pa znaša 155 kg. Betta VT kajak je odličen touren kajak za morje ali reke. Ima zasnovo za optimalno sledenje in plovbo na odprtih vodah. Betta VT se z lahkoto vesla in gladko drsi po vodni gladini.  Ta kajak je zasnovan za zabavo in užitek, lahko pa tudi za zelo živahno plovbo. To je super za začetnike, srednje veslače ali za celo družino. Betta VT K2 je zelo robusten kajak, odličen je za vse vrste voda.

  Podrobnosti
 14. Advanced Elements
  Kajak Lagoon 1
  Akcijska Cena 431,10 € Redna Cena 479,00 €

  Lahek in kompakten napihljiv kajak Advanced Elements Lagoon 1 za enega veslača je izdelan iz trpežnega, večplastnega materiala. Opremljen je z vgrajenim smernikom. Pohvali se s togimi, fiksnimi strukturami na repu in kljunu za učinkovito rezanje valov ter preprosto ohranjanje smeri plovbe. Dolžina 2,54 m, nosilnost 113 kg.

  Podrobnosti
 15. Sevylor
  Kajak Madison 2
  Akcijska Cena 449,00 € Redna Cena 669,90 €
 16. Aquaglide
  Kajak Chinook XP Two
  489,95 €

  Chinook XP Two je napihljiv kajak namenjen vsem rekreativnim in športnim uporabnikom in za vse iskalce doživetij. Stabilen trup ponuja veliko prostora v kokpitu. Aquaglide tehnologija XP, da tlom izjemno vrednost in odlično zmogljivost veslanja. V dvojec povabite nekoga ki vam je drag in vajin dan bo nepozaben.

  Podrobnosti
 17. Sevylor
  Kajak Alameda 2 + 1
  Akcijska Cena 525,00 € Redna Cena 779,90 €

  Kajak Sevylor Alameda je izboljšana različica kajaka Sevylor Hudson. Izboljšave kot so uporaba novih materialov, 2 stranska nosilca za vesla PaddleGrip™, 2 podložena ročaja za prenašanje iz najlona na premcu in krmi, zaščita za trup.

  Podrobnosti
 18. Advanced Elements
  Kajak Lagoon 2
  Akcijska Cena 602,10 € Redna Cena 669,00 €

  Serija Lagoon vključuje napihljiva kajaka za 1 ali 2 osebi. Namenjena je rekreativnim kajakašem, ki radi veslajo v mirnejših vodah.
  Z dodatnimi funkcijami, kot so udoben napihljiv sedež, oblazinjeno dno, zanke za pritditev vesla in plavutjo - smernikom, je ta multi namenski kajak uporaben prav za vsakogar, ki uživa v vodnih pustolovščinah. Od jezer in mirnih rek, do zalivov in rečnih ustjih bo z Lagoon kajakom pravo veselje.

  Podrobnosti
 19. Sevylor
  Kajak Ottawa 2 + 1
  Akcijska Cena 625,00 € Redna Cena 910,90 €

  Kajak Sevylor Ottawa daje uporabi napihljivih kajakov povsem novo dimenzijo. Izboljšave kot so uporaba novih materialov, 2 stranska nosilca za vesla PaddleGrip™, 2 PVC ročaja za prenašanje na premcu in krmi, zaščita za trup, elastična vrvica za tovor spredaj in dodatna mreža pod zaščito za trup na krmi, piktogrami za ustrezno namestitev sedežev, ki so dvignjeni od dna 15 cm in olajšajo nastavitev sedežev, dodatno udobje na sedežih za odrasle z nastavljivi nasloni in ledveno oporo – lastnosti, ki jih ne gre spregledati. Vsi trije sedeži imajo dodaten žep za shranjevanje.

  Podrobnosti
 20. Sevylor
  Kajak Yukon
  Akcijska Cena 629,10 € Redna Cena 699,00 €
 21. Aquaglide
  Kajak Chinook XP Tandem XL
  639,95 €

  Chinook XP Tandem XL napihljiv kajak je idealen za družinsko uporabo. Ima veliko prostora za dve odrasli osebi plus otroka, psa ali več prostora za noge in opremo. Opremljen je s trpežnim trdim podom, udobnimi trdnimi sedeži, z integriranimi nosilci za ribolov in dodatnim sedežem za tretjo osebo. Kajak Chinooki XP Tandem XL vam bo podaril nepozabna doživetja.

  Podrobnosti
 22. Advanced Elements
  Kajak AdvancedFrame
  665,10 €

  AdvancedFrame je hibrid med zložljivim in napihljivim kajakom za eno osebo. S pomočjo vgrajenih aluminijastih reber na premcu in krmi reže vodo kot nož in prav nič ne zaostaja za tekmeci iz družine trdih kajakov. Krma, narejena iz zelo trpežnih materialov v treh plasteh deluje kot smernik, kar omogoča, da kajak odlično drži smer. Kajak nudi veliko prostora za vašo prtljago. Sestavite ga v nekaj minutah in že ste pripravljeni na podaljšan izlet oz. vikend avanturo. 

  Podrobnosti
 23. Advanced Elements
  Kajak AdvencedFrame Expedition
  Akcijska Cena 731,00 € Redna Cena 859,00 €

  Napihljiv kajak Advanced Elements AdvancedFrame Expedition z dolžino, ki doseže skoraj 4 m, je idealen za daljše veslaške ture. Zagotavlja gladko drsenje brez nagibanja med veslanjem. Ponuja izjemno udobje. Na voljo je dovolj prostora za shranjevanje prtljage, zato je primeren tudi za večdnevne ekspedicije. Nosilnost je 204 kg.

  Podrobnosti
 24. Aquaglide
  Kajak Columbia XP One
  749,95 €

  Aquaglide Columbia XP One je napihljiv kajak namenjen za vsestransko uporabo. Opremljen je s številnimi funkcijami, kot so zaščito pred vlago, udobnim sedežem, neoprenski tirnični vložki, transportnimi ročaji in dodatnimi trakovi. Kajak je preprosto shranjen v vreči za enostavno potovanje na pustolovščino!

  Podrobnosti
 25. Aquaglide
  Kajak Klickitat HB One
  749,95 €

  Klickitat HB je stabilen in odziven, je eden najbolj vsestranskih kajakov, ki jih boste kdajkoli vozili. To je odlična izbira za rekreacijsko veslanje, komercialno uporabo ali uporabo v divjih vodah. Primeren tako za odrasle ali otroke.

  Podrobnosti
 26. Aquaglide
  Kajak Columbia XP Two
  859,95 €

  Aquaglide Columbia XP Two je napihljiv kajak, ki  ima dovolj prostora za veslanje s prijateljem ali za dodatno opremo. Zasnovan je za rekreacijsko veslanje, saj ponuja dolgo vodno linijo za odlično sledenje in odlično drsenje. Opremljen je s številnimi funkcijami, kot so zaščita pred vlago, udobnim sedežem, neoprenski tirnični vložki, transportnimi ročaji in dodatnimi trakovi. Kajak je preprosto shranjen v vreči za enostavno potovanje na pustolovščino!

  Podrobnosti
 27. Aquaglide
  Kajak Columbia XP Tandem XL
  959,95 €

  Aquaglide Columbia XP Tandem XL  je napihljiv kajak, ki ima dovolj prostora za veslanje s prijateljem, družino z otrokom ali psom in za dodatno opremo. Zasnovan je za rekreacijsko veslanje, saj ponuja dolgo vodno linijo za odlično sledenje in odlično drsenje. Opremljen je s številnimi funkcijami, kot so zaščita pred vlago, udobnim sedežem, neoprenski tirnični vložki, transportnimi ročaji in dodatnimi trakovi. Kajak je preprosto shranjen v vreči za enostavno potovanje na pustolovščino!

  Podrobnosti
 28. Aquaglide
  Kajak Klickitat HB Two
  959,95 €

  Klickitat HB je stabilen in odziven, je eden najbolj vsestranskih kajakov, ki jih boste kdajkoli vozili. To je odlična izbira za rekreacijsko veslanje, komercialno uporabo ali uporabo v divjih vodah. Primeren tako za odrasle ali otroke.

  Podrobnosti
 29. Advanced Elements
  Kajak AdvancedFrame Convertible
  Akcijska Cena 989,10 € Redna Cena 1.099,00 €

  AdvancedFrame Convertible kajak je 4,6 metra dolg in je namenjen solo ali tandem veslanju. Zaradi svoje odprte zasnove je vstop in izstop iz kajaka enostaven. S pomočjo enojne ali dvojne krovnice kajak v hipu pretvorite v kajak zaprtega tipa, torej v AdvancedFrame "sit in" kajak. Ta kajak družinici zlahka ponudi prijeten celodnevni izlet po morju ali jezeru. 

  Podrobnosti
 30. Aqua Marina
  Kajak Tomahawk 2
  Akcijska Cena 999,00 € Redna Cena 1.110,00 €

  Napihljiv Kajak iz Drop Stitch materiala kot so narejeni SUPi.

  Velikost: 425x78 cm, Število oseb: 2, Zračne komore: 3+2, Največja nosilnost: 220 kg, Teža: 23,5 kg, Smernik: 1, DropStitch debelina: 7 cm, Tlak: 10psi
  Vsebuje: Jombo 23,5" visokotlačno ročno tlačilko, nahrbtnik, 2 Drop-stitch PVC sedeža, manometer, veslo, smernik/kobilica, set za popravilo, navodila.

  Podrobnosti
 31. Aquaglide
  Kajak Chelan HB One
  1.029,95 €

  Eden najboljših touring kajakov ima vse, da vam bodo ostali nepozabni spomini na čudovite dogodivščine v vodi. Z dolgimi vodnimi linijami, brez krivin in finim drsnim lokom, vam ta kajak zagotavlja odlično sposobnost sledenja in drsenje ter z lahkoto pokriva velike razdalje. Čoln Chelan HB združuje močno konstrukcijo cevi Duratex ™ z izjemno togo trdno ploščo Hard-Bottom ™  in nam nudi odličen kajak za ekspedicijo, ki bo trajal več let.

  Podrobnosti
 32. Aquaglide
  Kajak Blackfoot HB Angler SL ribiški
  1.069,95 €

  Če iščete kajak za ribolov, potem je Blackfoot ™ HB optimalen izbor za vas. Ima dodatno širino za boljšo stabilnost,  dolgo vodno linijo, ki omogoča premagovati večje razdalje brez posebnega truda. V kokpitu ima integriran suh prostor SplashGuard. Nastavljive opore za noge,  okoli čolna ima nameščene čvrsto oblikovane ročaje, robusten CoreTM sedež.....

  Podrobnosti
 33. Advanced Elements
  Kajak AirFusion Elite
  Akcijska Cena 1.124,10 € Redna Cena 1.249,00 €

  AirFusion Elite je še prostornejši in bolj stabilen od svojega predhodnika, ter nudi v svoji suhi komori še več prostora za shranjevanje prtljage. AirFusion ™ Elite prostornejši, bolj stabilen v grobih pogojih in omogoča večjo zmogljivost shranjevanja z zadnjo loputo za dostop do podvozja. AirFusion Elite z dolžino 396 cm reže vodo z ozkim snopom in zahvaljujoč trdni lupini ohranja hitrost. Zaradi majhne teže 15 kg, ga je enostavno transportirati in prenašati.

  Podrobnosti
 34. Aquaglide
  Kajak Chelan HB Two
  1.169,95 €

  Eden najboljših touring kajakov ima vse, da vam bodo ostali nepozabni spomini na čudovite dogodivščine v vodi. Z dolgimi vodnimi linijami, brez krivin in finim drsnim lokom, vam ta kajak zagotavlja odlično sposobnost sledenja in drsenje ter z lahkoto pokriva velike razdalje. Čoln Chelan HB združuje močno konstrukcijo cevi Duratex ™ z izjemno togo trdno ploščo Hard-Bottom ™  in nam nudi odličen kajak za ekspedicijo, ki bo trajal več let.

  Podrobnosti
 35. Aquaglide
  Kajak Blackfoot HB Angler XL ribiški
  1.249,95 €

  Če iščete kajak za ribolov, potem je Blackfoot ™ HB optimalen izbor za vas. Primeren je za dve osebi ali eno, ki bo imela veliko dodatnega prostora.  Dodatna širina nudi boljšo stabilnost, ima dolgo vodno linijo, ki omogoča premagovati večje razdalje brez posebnega truda. V kokpitu ima integriran suh prostor SplashGuard. Nastavljive opore za noge, hladilno torbo Blackfoot ...

  Podrobnosti
 36. Aquaglide
  Kajak Chelan HB Tandem XL
  1.269,00 €

  Eden najboljših touring kajakov s kapaciteto za dva odrasla in otroka ima vse, da vam bodo ostali nepozabni spomini na čudovite dogodivščine v vodi. Z dolgimi vodnimi linijami, brez krivin in finim drsnim lokom, vam ta kajak zagotavlja odlično sposobnost sledenja in drsenje ter z lahkoto pokriva velike razdalje. Čoln Chelan HB združuje močno konstrukcijo cevi Duratex ™ z izjemno togo trdno ploščo Hard-Bottom ™  in nam nudi odličen kajak za ekspedicijo, ki bo trajal več let.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

36 izdelkov

per page
Set Descending Direction