Pohodne Palice

Pohodne palice in palice za nordijsko hojo so standardna oprema za številne pohodnike, planince in popotnike. Highlander močne in lahko sestavljive 3 delne pohodne palice so iz aluminija in imajo anti-shock sistem za blaženje tresljajev. Pohodniške palice so eden izmed ključnih elementov pohodniške opreme. Obožujejo jih tako profesionalni alpinisti kot tudi rekreativni športniki in pohodniki.

Poglej kot Grid List

4 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Highlander
  Pohodna Palica Eriska
  Akcijska Cena 11,24 € Redna Cena 12,49 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Lahka 3 sekcijska pohodna palica krepi vašo stabilnost pri hoji in zagotavlja podporo na vseh vrstah terena. Zmanjša možnosti za poškodbe kolen in gležnjev. Pomaga nam v primeru zdrsa.

  Podrobnosti
 2. Highlander
  Pohodna Palica Arran
  Akcijska Cena 16,99 € Redna Cena 18,79 €
  Na zalogi

  Lahka 3 sekcijska pohodna palica s T-style ročajem krepi vašo stabilnost pri hoji in zagotavlja podporo na vseh vrstah terena. Zmanjša možnosti za poškodbe kolen in gležnjev. Pomaga nam v primeru zdrsa.

  Podrobnosti
 3. Highlander
  Pohodne Palice Jura
  Akcijska Cena 19,99 € Redna Cena 22,49 € Cena od 18,99 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Močne in lahke sestavljive 2 delne pohodne palice so iz aluminija in imajo anti-shock sistem. Primerne so tako za začetnike kot tudi za nekoliko naprednješe pohodnike.

  Podrobnosti
 4. Highlander
  Pohodna Palica Skye
  Akcijska Cena 44,99 € Redna Cena 49,99 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Ultra lahka 3 sekcijska pohodna palica krepi vašo stabilnost pri hoji in zagotavlja podporo na vseh vrstah terena. Zmanjša možnosti za poškodbe kolen in gležnjev. Pomaga nam v primeru zdrsa. 

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

4 izdelkov

per page
Set Descending Direction