Pohodne Palice

Pohodne palice in palice za nordijsko hojo so standardna oprema za številne pohodnike, planince in popotnike. Highlander močne in lahko sestavljive 3 delne pohodne palice so iz aluminija in imajo anti-shock sistem za blaženje tresljajev. Pohodniške palice so eden izmed ključnih elementov pohodniške opreme. Obožujejo jih tako profesionalni alpinisti kot tudi rekreativni športniki in pohodniki.

Poglej kot Grid List

5 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Highlander
  Pohodna Palica Eriska
  Akcijska Cena 11,24 € Redna Cena 12,49 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Lahka 3 sekcijska pohodna palica krepi vašo stabilnost pri hoji in zagotavlja podporo na vseh vrstah terena. Zmanjša možnosti za poškodbe kolen in gležnjev. Pomaga nam v primeru zdrsa.

  Podrobnosti
 2. Highlander
  Pohodna Palica Arran
  Akcijska Cena 16,99 € Redna Cena 18,79 €
  Na zalogi

  Lahka 3 sekcijska pohodna palica s T-style ročajem krepi vašo stabilnost pri hoji in zagotavlja podporo na vseh vrstah terena. Zmanjša možnosti za poškodbe kolen in gležnjev. Pomaga nam v primeru zdrsa.

  Podrobnosti
 3. Highlander
  Pohodne Palice Jura
  Akcijska Cena 19,99 € Redna Cena 22,49 € Cena od 18,99 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Močne in lahke sestavljive 2 delne pohodne palice so iz aluminija in imajo anti-shock sistem. Primerne so tako za začetnike kot tudi za nekoliko naprednješe pohodnike.

  Podrobnosti
 4. Highlander
  Pohodne Palice Mull
  Akcijska Cena 22,49 € Redna Cena 24,99 €
  Na zalogi

  Lahko sestavljive 3 sekcijske pohodne palice krepijo vašo stabilnost pri hoji in zagotavljajo podporo na vseh vrstah terena. Zmanjšajo možnosti za poškodbe kolen in gležnjev.

  Podrobnosti
 5. Highlander
  Pohodna Palica Skye
  Akcijska Cena 44,99 € Redna Cena 49,99 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Ultra lahka 3 sekcijska pohodna palica krepi vašo stabilnost pri hoji in zagotavlja podporo na vseh vrstah terena. Zmanjša možnosti za poškodbe kolen in gležnjev. Pomaga nam v primeru zdrsa. 

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

5 izdelkov

per page
Set Descending Direction