Čevlji

Čevlji za tek na smučeh se morajo popolnoma prilegati vašemu stopalu

Ob izbiri čevljev vam svetujemo, da se le ti čimbolj ali popolnoma prilegaju vašemu stopalu, saj boste tako v teku na smučeh še bolj brezskrbno uživali v naravnih lepotah, ki jih ponuja zima.

Poglej kot Grid List

9 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Fischer
  Ženski tekaški čevlji Fischer XC Control My Style
  Ni na zalogi

  Ženski tekaški čevelj Fischer XC Control My Style je lahek, udoben in topel čevelj za začetnice in rekreativke ki jim je pomembno udobje. Zaradi mehkejšega podplata in manšete je primeren za obe tehniki. Ta univerzalen čevelj tako lahko uporabljamo za drsalno, kot tudi klasično tehniko. 

  Podrobnosti
 2. Fischer
  Sušilec zimske opreme 110/220V
  34,95 €
  Na zalogi

  Električen sušilec za čevlje, smučarske čevlje, zimske tekaške čevlje, rokavice in čelade. Vključuje 230V in 110V priključek, ter 12V adapter.

  Podrobnosti
 3. Fischer
  Sušilec zimske opreme
  79,95 €
  Na zalogi

  Električen sušilec za čevlje, smučarske čevlje, zimske tekaške čevlje, rokavice in čelade.
  Tiho in enostavno sušenje.Hitro sušenje.Za vse vrste športne opreme.

  Podrobnosti
 4. Alpina
  Tekaški Čevlji TCL AS
  Cena od 129,90 €
  Na zalogi

  Alpina tekaški čevlji model TCL AS za klasično tehniko teka na smučeh, s posebno anatomsko oblikovano notranjostjo iz treh različnih materialov, ki preprečuje "dviganje" pete med gibanjem.

  Podrobnosti
 5. Alpina
  Tekaški Čevlji N KOMBI
  Cena od 149,90 €
  Na zalogi

  Tekaški čevelj Alpina N COMBI je športno kombiniran čevelj, ki je še posebej primeren za dolge treninge. Čevlji zagotavljajo izjemno dobro oporo za gležnje - plastična peta, manšeta in elastično zategovanje mečnega dela, to je stabilnost vaših čevljev. Poleg tega imajo vso opremo te serije - toplotno izolacijo, Alpina podplat in anatomski vložek. Z njimi boste dosegli najboljše razmerje med dizajnom, udobjem in funkcionalnostjo.

  Podrobnosti
 6. Fischer
  Moški tekaški čevlji Fischer XC Control
  Cena od 159,99 €
  Na zalogi

  Moški tekaški čevelj Fischer XC Control je lahek, udoben in topel čevelj za začetnike in rekreativce ki jim je pomembno udobje. Zaradi mehkejšega podplata in manšete je primeren za obe tehniki. Ta univerzalen čevelj tako lahko uporabljamo za drsalno, kot tudi klasično tehniko.

  Podrobnosti
 7. Alpina
  Tekaški Čevlji TSK
  Cena od 179,90 €
  Na zalogi

  Tekaški čevlji Alpina TSK so namenjeni za tek na smučeh prostega sloga. Zasnovan je za smučarje, ki želijo uživati ​​v sproščenem smučanju.

  Podrobnosti
 8. Fischer
  Ženski tekaški čevlji Fischer RC Skate
  Cena od 200,00 €
  Na zalogi

  Vrhunski tekaški čevlji za tek na smučeh Fischer RC Skate WS združuje odlično zmogljivost tekaškega čevlja prilagojenega ženski nogi. Vse smučarke tekačice bodo izredno vesele novih dveh dodatkov za lažje obuvanje, sezuvanje ter obenem zavezovanje čevlja za tek na smučeh.

  Podrobnosti
 9. Fischer
  Tekaški čevlji Fischer RC 5 Skate
  Cena od 265,00 €
  Na zalogi

  Ne glede na to, ali se s tekom na smučeh ukvarjate kot rekretivec ali nastopate na tekaških tekmovanjih, je tekaški čevelj RC5 Skate vaša popolna izbira. Pripravljen je na to, da se odzove na vse vaše tekaške zahteve, ne glede na vaše zmogljivosti.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

9 izdelkov

per page
Set Descending Direction