Tekaški Čevlji TSK

free shipping

same day dispatch

Alpina
Tekaški Čevlji TSK
SKU
53301K
Na zalogi
Kratek opis

Tekaški čevlji Alpina TSK so namenjeni za tek na smučeh prostega sloga. Zasnovan je za smučarje, ki želijo uživati ​​v sproščenem smučanju.

Cena od 179,90 €

Alpina TSK Čevlji za Tek na Smučeh

Zelo udoben rekreacijski čevelj Alpina TSK so namenjeni za SKATE in NNN ali Prolink vezi. Zasnovan je za smučarje, ki želijo uživati ​​v sproščenem smučanju. Čevelj zagotavlja dovolj opore in stabilnosti pri prosti vožnji. Smučarski čevelj ima drsalno fleksibilnost in dobro oporo za gleženj iz umetne mase s trakom, ki zagotavlja odličen prenos moči in optimalen občutek pri smučanju. Dvodelna rotacijska manšeta iz različnih trdih umetnih mas za odlično bočno stabilnost in podporo, torzijsko kontrolo in maksimalen prenos energije. Material Thinsulate ohranja vaša stopala topla in brez potenja. Notranje vezalke in zgornji del z zapiranjem na zadrgo, preprečuje vdor snega in vlage v notranjost čevljev.

Lastnosti:
- Vrsta: rekreativne/napredne
- Stil: skate
- Thinsulate izolacija(V primerjavi s standardnimi podlogami nudi izolacija Thinsulate dvakrat več toplote stopalom. Noga lahko diha in naravno uravnava telesno temperaturo. Noge bodo ostale tople tudi v neobičajno mokrih razmerah.)
- Anatomsko oblikovan vložek
- Zgornji del: PVC
- Vezi: NNN, Prolink
- Flex podplat trd ALPINA 2C
- Peta: TPU
- Podloga: anatomsko oblazinjenje Optimal Fit

Več informacij
Proizvajalec Alpina
Napišite Svoje Mnenje
Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun