Nahrbtniki Boblbee

Nahrbtniki s trdo školjko zmanjšajo silo udarca neposredno na hrbtenico in prenesejo energijo udarca stran od osrednjega dela hrbta.

VARNOST V ZASNOVI
Prelomna, patentirana novost koncepta trde školjke nahrbtnika je bila ustvarjena z namenom zaščite telesa in opreme medtem, ko v gibanju nudi optimalno udobje in razporeditev teže nahrbtnika po celotnem hrbtišču. Neverjetni rezultati na testiranjih Point 65 Boblebee uvrščajo nahrbtnike z veliko prednostjo na svetovni vrh izdelkov namenjenih zaščiti hrbtenice. Naši nagrajeni izdelki so prepoznavni, ne samo pri organizacijah in inštitutih po vsem svetu, vendar tudi pri aktivnih ljudeh in profesionalcih, ki uporabljajo Point 65 Boblebee nahrbtnike v vsakdanjem življenju.
ZAŠČITITE SVOJ HRBET
Point 65 Boblbee 25L in 20L nahrbtniki s trdo školjko, so zasnovani tako, da zmanjšajo silo udarca neposredno na hrbtenico in prenesejo energijo udarca stran od osrednjega dela hrbta. Z porazdelitvijo sile iz mesta udarca, na kar se da veliko območje, trda školjka vpije silo udarca in jih sprejema na razdalji stran od telesa. Dodana energija in potovalni čas pomagata pri zmanjševanju udarnih valov. Z odlično povprečno vrednostjo 2,8 kN (kilo- newton) je Boblbee 20L GTO prestal certificiranje z najboljšimi rezultati testov doslej!
Nivo 1 in 2 sta uradno priznani mejni vrednosti udarca, v skladu s standardi Evropske Unije, od katerih je stopnja 2 najvišji certifikat. Posebebno ponosni smo na priznanje TÜV * na najvišji možni ravni.
ZAŠČITITE SVOJO OPREMO
Point 65 Boblbee nahrbtniki ne ščitijo le vašega hrbta. Vaša oprema in elektronske naprave - prenosniki, tablice, kamere in druge dragocenosti so na varnem v nahrbtniku s trdo lupino. Nahrbtnik bo prenesel vaš najhujši padec, kolesarsko nesrečo in celo zdržal vožnjo preko z majhnim avtomobilom, zato so možnosti, da ostane vaša oprema nedotaknjena, veliko večje kot drugih nahrbtnikih.
ERGONOMIJA
Point 65 Boblbee edinstvena kombinacija materialov in oblike ustvari odlične ergonomske značilnosti. Nahrbtniki so namenjeni aktivnemu življenju in imajo stabilizacijske lastnosti zato so namenjeni predvsem aktivnim ljudem. S-design v kombinaciji s SystemTM ledveno oporo ločuje zgornji "tovorni prostor" od spodnjega ledvenega območja, ter tako zagotavlja odlično porazdelitev teže in zmanjšanje obremenitve na hrbtu. V kombinaciji z Bucketseat naramnicami vam Point 65 Boblbee daje udobje "druge kože".

Ni izdelkov, ki bi ustrezali vašemu iskanju.