Podloga za Jogo Lily

free shipping

same day dispatch

Spokey
Podloga za Jogo Lily
SKU
SP928915
Na zalogi
Kratek opis

Spokey podloga za jogo LILY je pri izvajanju asan podloga bistvenega pomena - ne glede na to, kako vadite jogo. Preprečuje zdrs po površini ter zagotavlja udobje in varnost med vadbo!

Akcijska Cena 53,84 € Redna Cena 59,82 €
  • NOVO

Spokey Podloga za Jogo LILY

Podloga za jogo Spokey LILY je nujna za vsakega izvajalca joge. Uporabna je tako za začetnike kot za izkušene uporabnike in je pri izvajanju asan bistvenega pomena - ne glede na to, kako vadite jogo. Preprečuje zdrs po površini, zagotavlja udobje in varnost med vadbo!
Joga je šport za vse! Primerna tako za začetnike kot za napredne športnike. Redna vadba vam pomaga, da se umirite, odvrnete od vsakodnevnih obveznosti, zmanjša stres in vspostavi ravnovesje in mir. Toda to je le nekaj prednosti joge.
Podloga LILY je narejena iz poliuretana in gume, zato je na dotik zelo prijetna in hkrati gladka. Najpomembnejša lastnost je protizdrsna spodnja stran tako, da se med vadbo počutite samozavestno in varno! Spokey LILY podlogo za vadbo odlikuje edinstven dizajn, zaradi katerega bo postala vaš najljubši pripomoček za jogo. Z njeno uporabo lahko zavzamete varen položaj, ter dobite stabilnost in ravnotežje. Prav tako je kot nalašč za druge vadbe kot na primer pilates ali za fizioterapijo. Podloga za jogo Spokey LILY je edinstven izdelek, ki bo zagotovil udobje med vsako vadbo. Je osnovna oprema za začetnike in napredne uporabnike. Joga je najboljša rešitev za vse, ki potrebujete sprostitev po stresnem dnevu, hkrati pa želite ostati v formi in vitki. Jogo lahko vadijo vsi, ne glede na starost ali trenutno fizično stanje. Podloga LILY bo zaradi čudovitega dizajna v kombinaciji s kakovostjo izdelave postala vaša najljubša podloga.

Podrobnosti:
Material: PU, guma
Dodatne lastnosti: nedrseče
Debelina: 0,4 cm
Dimenzije: 185 x 68 cm
Teža: 2,65 kg
Barva: roza

Več informacij
Proizvajalec Spokey
Napišite Svoje Mnenje
Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun