Šotori za 6 oseb

Velik šotor za vso družino bo sedaj postavljen veliko hitreje in bolj enostavno, kar omogočajo inovacije v svetu kampiranja.

Šotor za 6 oseb je namenjen družinskemu dopustu, kjer potrebujete veliko bivalnega prostora za kuhinjo, mizo in stole ali prtljago. Šotori so narejeni iz lahkih in trpežnih materialov, ki nudijo popolno zaščito pred različnimi vremenskimi vplivi. Veliki tunelski šotori, so je z leti močno spremenili, saj so bili včasih ti šotori za 6 oseb težki in nerodni za transport, postavljanje pa je vzelo ogromno časa. Danes so na voljo napihljivi šotori, ki omogočijo hitro postavitev enemu samemu človeku. Šotori so odličnih znamk Kampa Dometic, Bertoni, Justcamp in High Peak. Šotor je na dopustu v kampu naš drugi dom zato si zaslužimo udobje in varnost.
Pri nas lahko izbirate med šotori za 6 oseb narejenimi iz:
- kakovostnega poliestra
- tehničnega bombaža
- na zračne komore, AIR tube
- lahke palice

Poglej kot Grid List

3 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. High Peak
  Šotor Como 6.0
  Akcijska Cena 179,96 € Redna Cena 199,95 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Šotor High Peak Como 6.0 je dvoslojni vis a vis šotor s stojno višino, UV 80 zaščito pred ultravijoličnimi žarki, dvema spalnicama, priročnim vmesnim prostorom, panoramskim oknom, z vhodom z vremensko zaščito, mreža proti mrčesu, aluminizirano strešno platno z UV 80 zaščito, vodni stolpec 3.000 mm, varjeni šivi, Vario Vent prezračevalni sistem, izredno močni klini, velik prostor za shranjevanje.
   
   

  Podrobnosti
 2. High Peak
  Šotor Tauris 6.0
  Akcijska Cena 323,96 € Redna Cena 359,95 €
  Na zalogi

  Šotor High Peak Tauris 6.0 je dvoslojni vis a vis družinski šotor s stojno višino, dvema zatemnjenima spalnicama, priročnim vmesnim prostorom, panoramskim oknom, tendo, dvema vhodoma z vremensko zaščito, odstranljivo talno platno predprostora, mreža proti mrčesu, vodni stolpec 4.000 mm, 2 zračnika, Vario Vent prezračevalni sistem, varjeni šivi, izredno močni klini, velik prostor za shranjevanje.

  Podrobnosti
 3. High Peak
  Šotor Durban 6.0
  Akcijska Cena 404,96 € Redna Cena 449,95 €
  Na zalogi

  Šotor High Peak Durban 6.0 je dvoslojni družinski šotor s stojno višino, z zatemnjeno spalnico, ki se jo da pregraditi v dve manjši, velikim predprostorom, tremi panoramskimi okni z zavesami, tendo, vhod z vremensko zaščito, stranski vhod, integrirano talno platno predprostora, mreža proti mrčesu čez cel vhod, kabelski vhod za razsvetljavo, vodni stolpec 4.000 mm, 2 zračnika, Dual Flow prezračevalni sistem, Vario Vent prezračevalni sistem, varjeni šivi, izredno močni klini, velik prostor za shranjevanje.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

3 izdelkov

per page
Set Descending Direction