Električna Hladilna Torba Powerbox Plus 36 L

free shipping

same day dispatch

Campingaz
Električna Hladilna Torba Powerbox Plus 36 L
SKU
2000024957
Rok dobave 3 do 21 dni
Kratek opis

Zahvaljujoč vgrajenemu hladilnemu sistemu, termoelektrične hladilne torbe zagotavljajo daljše in učinkovitejše vzdrževanje temperature. Skrbno načrtovane Campingaz® termoelektrične hladilne torbe sodijo v prav vsak avtomobil. Z obliko, ki varčuje prostor in se odlično prilega sedežu, medtem ko enoročni sistem odpiranja pokrova ponuja hiter dostop. Ohranjajte hrano in pijače hladne kolikor dolgo želite – samo poskrbite, da bo torba priključena. Novi modeli hladilnih trob imajo tako povečano izolacijo v pokrovu in v dnu, hrati pa tanjšo izolacijo v stenah posode, kar zmanjša dimenzijo hladilne tobe, a še vedno ohranja notranjo prostornost in učinkovitost.

Akcijska Cena 149,40 € Redna Cena 165,90 €

  Campingaz Termoelektrična Hladilna Torba Powerbox Plus 36 Litrov 12V

  Zahvaljujoč vgrajenemu hladilnemu sistemu, termoelektrične hladilne torbe zagotavljajo daljše in učinkovitejše vzdrževanje temperature. Skrbno načrtovane Campingaz® termoelektrične hladilne torbe sodijo v prav vsak avtomobil.

  Z obliko, ki varčuje prostor in se odlično prilega sedežu, medtem ko enoročni sistem odpiranja pokrova ponuja hiter dostop. Ohranjajte hrano in pijače hladne kolikor dolgo želite – samo poskrbite, da bo torba priključena.

  Deluje na 12V avto vtičnico
  Za 9× 1,5 l plastenk
  1 polička
  Velikost: 55 × 35 × 41 cm
  Vzdrževanje hladno: 22 °C pod temperaturo okolice
  Volumen: 36 l
  Teža: 4,8 kg

  Premium izolacija iz PU
  Testiranja dokazujejo, da prihaja do največji toplotnih izgub skozi pokrov 30% in dno posode 30%.

  Novi modeli hladilnih trob imajo tako povečano izolacijo v pokrovu in v dnu, hrati pa tanjšo izolacijo v stenah posode, kar zmanjša dimenzijo hladilne tobe, a še vedno ohranja notranjo prostornost in učinkovitost.

  Za izolacijo uporabljamo poliuretan, ki je najkakovostnejši izolacijski material na trgu - za potrebe izolacije do 30%.

  Tečaji na pokrovu in velika odprtina posode
  Pokrov hladilne torbe je na posodo nameščen s tečaji, ki so pomaknjeni v steno posode. Prav tako se ročaji zaskočijo ob steno posode, kar omogoča večjo kompaktnost izdelka za lažji prevoz. Velika odprtina omogoča hitro in enostavno polnjenje hladilne torbe, kot tudi lahek dostop.

  Pokrov je oblikovan in nameščen pod popolnim kotom, tako da se torba ne prevrne, ne glede na to ali je prazna ali polna.

  Zaprta in zapečatena
  Hladilna torba je zasnovana tako, da se na pokrovu nahaja zapiralo, ki se popolnoma prilega utoru na posodi. Ko se pokrov zapre, se zasliši klik, ki vam jamči, da je torba čvrsto zaprta.

  Več informacij
  Proizvajalec Campingaz
  Napišite Svoje Mnenje
  Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun