Strešni Šotor Freedom Light

free shipping

same day dispatch

Qeedo
Strešni Šotor Freedom Light
SKU
Z3473SL
Na zalogi
Kratek opis
Artikla ne pošiljamo! Prevzem v trgovini "NaZraku" v Škofji Loki.
Dostava po dogovoru. Klikni tukaj! 

Qeedo Freedom Light je izjemno lahek strešni šotor z mehkim, močnim strešnim PVC pokrovom in odpornim ter trdnim aluminijastim okvirjem. Dvostenski strešni šotor za 2 osebi ima 5 cm vzmetnico s pralno bombažno prevleko in pokrit vhodni prostor. Ležalna površina velikosti 205 x 120 cm za dve odrasli osebi. Teža samo 39 kg in sestavljen v nekaj preprostih korakih.

1.399,00 €
  • NOVO

Strešni Šotor Qeedo Freedom Light

Qeedo Freedom Light je zelo lahek strešni šotor in popoln spremljevalec za nadaljne pustolovščine na prostem. Zaradi izredno nizke teže je primeran tudi za uporabo na manjših avtomobilih. S širino ležišča 120 cm je kot nalašč za 2 osebi. Zahvaljujoč preprosti, a trdni konstrukciji je Freedom Light prva izbira, kadar je potreben lahek vendar prostoren strešni šotor. Zložen strešni šotor je dobro zaščiten z UV-odpornim in vodotesnim PVC pokrovom in je, po odstranitvi pokrova, postavljen v nekaj preprostih korakih. Vgrajene aluminijaste palice se enostavo dvignejo ter pritrdijo na ogrodje. Dno šotora iz močnega aluminijevega profila v kombinaciji z aluminijastimi cevmi odpiralnega sistema v obliki pahljače, naredi strešni šotor popolnoma zanesljiv in trden. Zahvaljujoč dvostenski konstrukciji šotora in notranjemu šotoru iz mešanice bombaža in poliestra je v notranjosti vedno prijetna klima. Različne odprtine za prezračevanje v kombinaciji z mrežami, ponujajo občutek spanja na prostem, hkrati pa dobro ščitijo pred žuželkami in komarji. Odgrnjeno strešno okno omogoča jasen pogled na zvezdnato nebo, zagrnjeno pa zatemnitev šotora. Kot že ime pove, je Qeedo Freedom Light eden najlažjih strešnih šotorov na trgu s samo 39 kg teže. Kljub majhni teži ima ta streši šotor veliko uporabnih funkcij in opreme.

Uporaba in montaža
Za montažo na vozilo je potreben standardni strešni prtljažnik, namenjan vašemu vozilu. Šotor se pritrdi na strešni prtljažnik s pomočjo nosilcev in vijakov. Po odstranitvi mehkega zaščitnega pokrova iz PVC se šotor odpre kot pahljača. Konstrukcija je zavarovana z vpenjalnimi palicami. Pritrdimo nosilno palico nadstreška - končano ...

Oprema
Qeedo Freedom Light je strešni šotor z mehkim prekrivalom, iz aluminijastih cevi, s pokritim vhodom in stranskimi okni, ki jih poljubno odpremo ali zapremo. Notranji šotor iz mešanice poli-bombaža uravnava vlago in preprečuje kondenzacijo v šotoru. Vsa okna in vhod so opremljeni z mrežami proti mrčesu in omogočajo optimalno prezračevanje v šotoru ter pogled na okolico. Strešno okno omogoča jasen pogled na zvezde, lahko pa ga popolnoma zapremo. Zunanji šotor je izdelan iz trpežnega 210D poliestra z dodatnim zaščitnim premazom na notranji strani. Talna konstrukcija je kombinacija stabilnega aluminijastega letvenega okvirja in dejanskih tal šotora, ki so opremljena z izolacijsko trdo penasto ploščo. Tla so zelo lahka, hkrati pa izolirna in udobna, za kar poskrbi 5 cm debela vzmetnica iz pene oblečena v prešito, pralno, bombažno prevleko. V notranjosti strešnega šotora so različni obešalniki za opremo in praktični žepi za odlaganje drobnarij. Kljukice in očesca omogočajo pritrditev notranjega šotora Freedom Thermo ali ponjave Freedom Tarp, ki sta na voljo kot dodatna oprema.

Materiali
Aluminijast profil, črno eloksiran
Aluminijaste cevi odpiralnega sistema
Rešetkasti okvir narejen iz aluminijastega profila
Zunanji šotor iz 210D polyoxford poliestra
Vodni stolpec 3000 mm PU prevleka - poltemna črna prevleka
Talni material 210D polyoxford poliester, 2000 mm prevlečen s PU
Notranji šotor iz zračnega 190g/m² rip stop poli-bombaža 
Vzmetnica iz 50 mm PU pene
Pralna prešita bombažna prevleka
Osnovna izolacijska plošča 50 mm
Teleskopska lestev iz aluminija do 250cm višine

Mere
Velikost zloženega (DxŠxV): 225 x 135 x 28 cm
Velikost postavljenega (DxŠxV): 217 x 134 x 134
Velikost notranjosti (DxŠxV): 205 x 120 x 110
Teža strešnega šotora: 39 kg
Velikost paketa - lestev: 74 x 48 x 8 cm
Teža lestve: 6,9 kg

Vsebina
Poleg strešnega šotora so v dobavo vključeni še:
Podrobna ilustrirana navodila za montažo in uporabo
Montažni komplet, ki vključuje pritrdilne materiale in orodja v praktični vrečki za orodje
Teleskopska lestev iz aluminija do 230 cm višine z vrečko za shranjevanje
Vzmetnica iz pene s prevleko
2x Žep za čevlje - odporen na vlago

Več informacij
Proizvajalec Qeedo
Napišite Svoje Mnenje
Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun

Size Chart