Strešni Šotor Freedom Fast

free shipping

same day dispatch

Qeedo
Strešni Šotor Freedom Fast
SKU
Z3475SL
Na zalogi
Kratek opis
Artikla ne pošiljamo! Prevzem v trgovini "NaZraku" v Škofji Loki.
Dostava po dogovoru. Klikni tukaj! 

Strešni šotor Qeedo Freedom Fast s trdim pokrovom iz aluminijastega satja ima vgrajene plinske vzmeti za enostavno odpiranje in zapiranje. Dvostenski strešni šotor za 2 osebi ima 5 cm vzmetnico s pralno bombažo prevleko. Ležalna površina 205 x 139 cm omogoča udobno spanje dvema odraslima osebama. Strešni šotor je postavljen in pospravljen v nekaj preprostih korakih.

Akcijska Cena 2.599,95 € Redna Cena 2.799,95 €

  Qeedo Strešni Šotor Freedom Fast

  Qeedo Freedom Fast je inovativen strešni šotor iz aluminija, ki se zelo hitro odpre in postavi. S širino ležišča 139 cm nudi dovolj prostora za spanje dveh odraslih oseb. Strešni šotor s trpežno aluminijasto konstrukcijo se odpre s pomočjo plinskih vzmeti in je pripravljen za uporabo v nekaj minutah. Zahvaljujoč dvostenski konstrukciji in notranjemu šotoru iz mešanice bombaža in poliestra je v notranjosti vedno prijetna klima, ki omogoča prijetno bivanje in spanje. Različne odprtine za prezračevanje v kombinaciji z mrežami, ponujajo občutek spanja na prostem, hkrati pa dobro ščitijo pred žuželkami in komarji. Strešni zračnik, z možnosto regulacije, velikosti 50% tlorisa, omogoča intenzivno zračenje notranjosti. Strešni šotor Qeedo Freedom Fast ima 4 plinske vzmeti, s pomočjo katerih se strešni šotor odpre sam v nekaj sekundah. Glavni okvir iz aluminijastega profila v kombinaciji z aluminijasto ploščo pokrova, naredi strešni šotor Freedom Fast popolnoma zanesljiv, močan in zagotavlja dolgoletno ter brezskrbno uporabo.

  Uporaba in montaža
  Za montažo na vozilo je potreben standardni strešni prtljažnik, namenjan vašemu vozilu. Strešni šotor se pritrdi na strešni prtljažnik s pomočjo nosilcev in vijakov. Po odpiranju se strešni šotor sam dvigne s pomočjo štirih plinskih vzmeti, zato dodatno pritjevanje ni potrebno.

  Oprema
  Qeedo Freedom Fast je strešni šotor s trdo lupino iz aluminija, s pokritim vhodom in stranskimi okni, ki se lahko zaprejo. Notranji šotor iz mešanice poliestra in bombaža uravnava vlago in preprečuje kondenzacijo v šotoru. Vsa okna in vhod so opremljeni z mrežami proti mrčesu in omogočajo optimalno prezračevanje ter pogled na okolico. Pred dežjem zaščitena zračnika ob vhodu zagotavljata prezračevanje tudi v slabem vremenu in dežju. Zunanji šotor je izdelan iz trpežnega 210D poliestra z dodatnim zaščitnim premazom na notranji strani. Talna konstrukcija je kombinacija stabilnega aluminijastega letvenega okvirja in dejanskih tal šotora, ki so opremljena z 4 cm izolacijsko trdo penasto ploščo. Tla so zelo lahka, hkrati pa izolirna in udobna. Udobna 5 cm debela vzmetnica iz pene je oblečena s prešito, pralno, bombažno prevleko. V notranjosti strešnega šotora so različni obešalniki za opremo in praktični žepi za shranjevanje manjših predmetov. Kljukice in očesca omogočajo poznejšo pritrditev notranjega šotora Freedom Thermo ali ponjave Freedom Tarp, ki sta na voljo kot dodatna oprema.
  Pokrov strešnega šotora je opremljen tudi z montažno tirnico, ki omogoča pritrditev različnih dodatnih delov z uporabo vijakov in namestitev dodatnega strešnega nosilca Qeedo Freedom. Tako, da lahko na strešnem šotoru prevažamo še dodatno opremo.

  Materiali
  Aluminijast profil, črno eloksiran
  Obodno gumijasto tesnilo
  Pokrov iz aluminija z vzorcem satja
  4 plinske vzmeti
  Rešetkasti okvir narejen iz aluminij profila
  Zunanji šotor iz 210D polyoxford poliestra
  Vodni stolpec 3000 mm PU, s poltemno črno prevleko
  Talni material 210D polyoxford poliester, 2000 mm prevlečen s PU
  Notranji šotor iz zračnega 190g/m² rip stop poli-bombaža (mešanica poliestra in bombaža)
  Vzmetnica iz 50 mm PU pene
  Pralna prešita bombažna prevleka
  Osnovna izolacijska plošča 40 mm
  Teleskopska lestev iz aluminija

  Mere
  Velikost zloženega (DxŠxV): 221 x 163 x 25 cm
  Velikost postavljenega (DxŠxV): 221 x 163 x 120 cm
  Velikost notranjosti (DxŠxV): 205 x 139 x 100 cm
  Velikost paketa - lestev: 74 x 48 x 8 cm
  Teža strešnega šotora: 76 kg
  Teža lestve: 6,9 kg

  Vsebina
  Poleg strešnega šotora so v dobavo vključeni še:
  Podrobna ilustrirana navodila za montažo in uporabo
  Montažni komplet, ki vključuje pritrdilne materiale in orodja v praktični vrečki za orodje
  Teleskopska lestev iz aluminija do 230 cm višine z vrečko za shranjevanje
  Vzmetnica iz pene s prevleko
  Žep za čevlje - odporen na vlago

   

  Več informacij
  Proizvajalec Qeedo
  Napišite Svoje Mnenje
  Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun

  Size Chart