HIGH PEAK šotori od sedaj tudi pri nas

Podjetje High Peak je bilo ustanovljeno leta 1984 in je eno izmed vodilnih nemških proizvajalcev izdelkov za kampiranje in kamp opremo. Že vrsto let proizvajajo kakovostne izdelke, ki jih odlikujejo inovativnost, obstojnost in trpežnost, s poudarkom na elementarnih funkcijah, dizajnu in nizkih cenah. Njihovi glavni izdelki so šotori, nahrbtniki, spalne vreče in spalne podloge. Vsi izdelki izpolnjujejo zakonske standarde in Evropsko uredbo o kemikalijah REACH. Proizvodni objekti imajo certifikat BSCI.

Kampiranje High Peak

Šotori so opremljeni s popolnoma varjenimi šivi s trakovi in visokokakovostno PU prevleko ter vodnim stolpcem od 1000 mm do 4000 mm. Prezračevalni sistemi zagotavljajo varno zračenje pred vremenskimi uplivi in najvišje udobje. Šotore High Peak odlikuje tudi enostavna in hitra postavitev, ter nizka teža.

    Spalna vreča High PeakHigh Peak spalna vreča

Spalne vreče so preizkušene na toplotno odpornost v certificirani klimatski komori v skladu z DIN EN ISO 13537. Visokotehnološko polnilo iz Dura Loft so razvili v različnih sestavah za individualne pogoje in izključno za blagovno znamko High Peak.

    Samonapihljiva blazina High PeakHigh Peak samonapihljiva blazina

Napihljive postelje so iz koži prijaznega materiala, vodoravne zračne komore pa nudijo najvišjo stopnjo udobja med spanjem. Nekatere napihljive postelje imajo vgrajeno tlačilko, vse pa so napihnjene v nekaj minutah. Samonapihljive blazine so različnih debelin in velikosti z namenom, da bi vsak uporabnik našel tisto, ki mu najbolj ustreza.

    Napihljiva postelja High PeakNapihljiva Blazina High Peak

Blagovna znamka High Peak je torej znamka, kjer se za vsakogar nekaj najde, so vedno v koraku s časom in vas ne bo pustila na cedilu, niti v zahtevnejših pogojih.