Kampa Dometic Novosti 2020

 Novosti Kampa Dometic - šotori, predprostori in oprema za kampiranje

Naše vodilno podjetje za šotore, predprostore in kamp opremo Kampa se predstavlja novo blagovno znamko in logotipom Kampa Dometic. Šotori in predprostori za počitniške prikolice in avtodome bodo nosili novo ime in logotip ter nabor vrhunskih dodatkov. Obstoječa znamka Kampa se bo še naprej uporabljala na ostalih dodatkih za kampiranje.
Naša naloga je zadovoljiti vaše bistvene potrebe na poti in dopustu, kot je spanje, kuhanje, ohranjanje hrane sveže, skrb za osebno higieno in vzdrževanje prijetne temperature. Nekam greš - ne glede na to, ali si uporabnik šotora, prikolice, avtodoma, čolna ali samo ljubitelj bivanja na prostem imaš lahko več časa za raziskovanje in uživanje na počitnicah. Mobilno življenje je lahko zelo preprosto. Uživajte v potovanju!
Novosti 2020:
Najbolj luksuzen napihljiv družinski šotor Studland 8 AIR je dobil različico Studland 6 AIR in Studland 6 Classic AIR za šest oseb, ki ima enake lastnosti, kakovost in dodatke. Nadomestilo za lanski Texel 4 in 6 sta letošnji Wittering 4 in Wittering 6 na palice, prav tako v setu s podlogo in tepihom. Zaradi vse večje popularnosti AIR šotorov, pa so naredili tudi Wittering 4 AIR in Wittering 6 AIR v napihljivi verziji. Vsi šotori Brean za tri ali štiri osebe, na palice ali napihljivi AIR, so dobili novo barvo.

 Napihljiv zimski predprostor

Nova odlična rešitev za zimsko kampiranje je prvi napihljivi predprostor za prikolico in avtodom Winter AIR PVC v dveh višinah priključitve na vozilo. Predprostor je »zimski«, ker je narejen iz zelo močnega PVC materiala » Weathershield™PVC«, ki je vodoodporen in zagotavlja vremensko zaščito tudi v najbolj ekstremnih zimskih razmerah. Streha zimskega predprostora je dvojna in ima takšno obliko, da sneg hitro zdrsne z nje, spodnji del baldahina pa je podaljšan, tako da nudi dodatno zaščito za sneg.

Mehki tepihi iz flisa za šotore in predprostore so dobili novo barvo in dizajn. Letos boste lahko izbirali med novimi stoli Roma, Mini Tub Chair za otroke z že poznanimi otroškimi motivi, mizami Zero Concrete različnih oblik in velikosti in nov dizajn vseh zložljivih postelj in omaric.

Popolnoma nova je linija EKO sanitarnih, zaščitnih in čistilnih sredstev, ki je narejena s poudarkom na okolju prijazno. Izdelki ne vsebujejo fosfatov in formaldehidov, so biorazgradljivi, PH nevtralni in niso testirani na živalih. Vsebujejo naravne esence dišav.

Čistila za kamp prikolice, avtodome in šotore

Nove barve, dizajne in izboljšave boste našli tudi pri posodi in ostalih pripomočkih za kampiranje, zato si jih podrobno oglejte v naši spletni trgovini www.NaZraku.si, kjer opravite tudi nakup.