Strešni Šotor Freedom Family

free shipping

same day dispatch

Qeedo
Strešni Šotor Freedom Family
SKU
Z3474
Rok dobave 3 do 21 dni
Kratek opis
Artikla ne pošiljamo! Prevzem v trgovini "NaZraku" v Škofji Loki.
Dostava po dogovoru. Klikni tukaj! 

Qeedo Freedom Family družinski zložljiv strešni šotor je prekrit z odpornim PVC pokrovom in stabilnim aluminijastim okvirjem. Dvostenski strešni šotor ima na vrhu strešno okno, ležišče iz 30 mm PU pene s pralno bombažno prevleko in z ležalno površino 250 x 160 cm ter je sestavljen v nekaj preprostih korakih. Zunanji šotor iz močnega ripstop polyoxford materijala s 3000 mm vodnega stolpca, notranji šotor pa iz zračne mešanice poli-bombaža.

Akcijska Cena 1.899,00 € Redna Cena 1.999,00 €
  • NOVO

Qeedo Družinski Strešni Šotor Freedom Family

Qeedo Freedom Family je resničen prihranek prostora, odličen za družine ali pustolovce z večjimi prostorskimi zahtevami. Kljub izjemni velikosti ležišča je strešni šotor močan in razmeroma lahek. Z ležiščem 160 x 250 cm je kot nalašč za 2 odrasla in 2 majhna otroka. Zahvaljujoč preprosti, a trdni konstrukciji je strešni šotor Freedom Family prva izbira, ko potrebujete strešni šotor, ki ga je mogoče hitro postaviti in ponuja veliko prostora. Dno šotora iz močnega aluminijastega profila v kombinaciji z aluminijastimi cevmi odpiralnega sistema v obliki pahljače, naredi strešni šotor zanesljiv in trden. Zložen strešni šotor je dobro zaščiten pred vremenskimi vplivi z UV-odporno in vodotesno mehko PVC prevleko in je po njeni odstranitvi pripravljen za uporabo v nekaj preprostih korakih. Integrirana teleskopska lestev služi kot pomoč pri postavitvi. Preprosto izvlecite lestev in uporabite vzvod za razgrnitev šotora. Lestev služi tudi kot opora na tleh. Velik nadstrešek je zavarovan z dodatno stabilizacijsko palico. Zahvaljujoč dvostenski konstrukciji šotora in notranjemu šotoru iz mešanice bombaža in poliestra je v notranjosti vedno prijetna klima. Različne odprtine za prezračevanje v kombinaciji z mrežami, ponujajo občutek spanja na prostem, hkrati pa dobro ščitijo pred žuželkami in komarji. Odprto strešno okno ponuja jasen pogled na zvezde, zaprto pa zatemnitev šotora.

Uporaba in montaža
Za montažo na vozilo je potreben standardni strešni prtljažnik, namenjen vašemu vozilu. Šotor se pritrdi na strešni prtljažnik s pomočjo nosilcev in vijakov. Po odstranitvi mehkega zaščitnega pokrova iz PVC se šotor odpre kot pahljača. Teleskopska lestev nameščena na vrhu se uporabi kot pripomoček za postavitev strešnega šotora. Lestev potegnemo in z njo odpremo strešni šotor. Pritrdimo nosilno palico nadstreška - končano ...

Oprema
Qeedo Freedom Family je strešni šotor z mehkim prekrivalom, iz aluminijastih cevi, s pokritim vhodom in stranskimi okni, ki jih poljubno zapremo. Notranji šotor iz mešanice poli-bombaža uravnava vlago in preprečuje kondenzacijo v šotoru. Vsa okna in vhod so opremljeni z mrežami proti mrčesu in omogočajo optimalno prezračevanje v šotoru ter pogled na okolico. Strešno okno omogoča jasen pogled na zvezde, lahko pa ga popolnoma zapremo. Zunanji šotor je izdelan iz trpežnega 210D poliestra, z dodatnim zaščitnim premazom na notranji strani. Talna konstrukcija je kombinacija stabilnega aluminijastega letvenega okvirja in dejanskih tal šotora, ki so opremljena z izolacijsko trdo penasto ploščo. Tla so zelo lahka, hkrati pa izolirna in udobna. Udobna 3 cm debela vzmetnica iz pene je oblečena s prešito, pralno, bombažno prevleko. V notranjosti strešnega šotora so različni obešalniki za opremo in praktični žepi za drobnarije. Da se material ne zatakne, ko strešni šotor zapiramo, je strešni šotor opremljen z elastičnimi trakovi. Ti potegnejo zunanje stene skupaj, ko se zlagajo in zagotovijo hitro ter enostavno demontažo šotora.

Materiali
Aluminijast profil, črno eloksiran
Aluminijaste cevi odpiralnega sistema
Rešetkasti okvir narejen iz aluminijastega profila
Zunanji šotor iz 210D polyoxford poliestra
Vodni stolpec 3000 mm PU prevleka - poltemna črna prevleka
Talni material 210D polyoxford poliester, 2000 mm prevlečen s PU
Notranji šotor iz zračnega 190g rip stop poli-bombaža (mešanica poliestra in bombaža)
Vzmetnica iz 30 mm PU pene
Prešite bombažne prevleke (pralne)
Osnovna izolacijska plošča 30 mm
Teleskopska lestev iz aluminija, neodstranljiva

Mere
Velikost zloženega (DxŠxV): 182 x 142 x 39 cm
Velikost postavljenega (DxŠxV): 267 x 174 x 120 cm
Velikost notranjosti(DxŠxV): 250 x 160 x 110
Teža strešnega šotora: 63 kg (vključno z lestvijo)

Vsebina
Poleg strešnega šotora je v dobavo vključeno še:
Podrobna ilustrirana navodila za montažo in uporabo
Montažni komplet, ki vključuje pritrdilne materiale in orodja v praktični vrečki za orodje
Teleskopska lestev iz aluminija (do 230 cm dolžine)
Vzmetnica iz pene s prevleko
Žep za čevlje - odporen na vlago

Več informacij
Proizvajalec Qeedo
Napišite Svoje Mnenje
Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun

Size Chart