Hladilne naprave za vroče poletne dni!

Prenosne Hladilne Naprave in Električni Napajalniki

Odličen paket različnih naprav za hlajenje, bo naredil vaše počitnice nepozabne. Prenosni izdelki za hlajenje Totalcool so idealni za avtodome, počitniške prikolice, šotore ali čolne. Podporo za njihovo delovanje jim dajejo prenosne napajalne elektro postaje, ki se lahko polnijo tudi na sončne celice.

 

                                                                                                                                   

 

Totalcool nudi kompresorske hladilnike z zmrzovalnikom različnih velikosti, vodni hladilec zraka – mini klima naprava in prenosne napajalnike električne energije, ki se lahko polnijo na hišno omrežje 230V, v avtomobilu na 12V ali na sončne celice - solarne plošče. S paketom hladilnika Totalfreeze, klime Totalcool 3000, elektro polnilne postaje Totalpower in solarnih panelov Totalsolar, bo bivanje v naravi ali odročnih mestih postalo enako udobno, kot doma.

Totalcool Prenosni Hladilec Zraka Totalcool 3000

Zasnovala in izdelala ga je ekipa, ki živi in diha s tehnologijo hlajenja z izhlapevanjem. Revolucionaren prenosni hladilec zraka - mini klima Totalcool 3000 ima biološko razgradljiv filter, ki je odporen proti bakterijam, z upoštevanjem vseh ekoloških smernic in je zamenljiv. Uporaba Totalcool 3000 je preprosta in ga lahko uporabljamo na kampiranju, doma, na delovnem mestu, v avtu, oziroma povsod, kjer potrebujete hlajenje in imate možnost zračenja. Hladilec zraka Totalcooler 3000 namreč za delovanje potrebuje svež zrak in navadno vodo iz pipe. Po priključitvi bo Totalcooler 3000 ustvaril 45% hladnejši zrak od temperature okolice. Če želite še hladnejše pihanje, poskusite dodati paket ledu iz zamrzovalnika!

                             

 

Lahek in visoko energetsko učinkovit hladilec zraka Totalcool 3000 lahko priključite na napetosti 12V ali 24V enosmernega napajanja ali od 100V - 240V izmeničnega omrežja. Priključitev je možna tudi na solarne panele. Prenosna klima Totalcool 3000 ima 4 nastavitve hitrosti od nizke, do visoke BOOST za dodatno hlajenje v najbolj vročih podnebjih. Na nizki stopnji deluje precej tiho, da lahko v vročih nočeh spite ob hladnem nežnem vetriču. Hladilec zraka Totalcool 3000 je odličen tudi za potovanje z vašim psom ali drugim hišnim ljubljenčkom. Žival lepo hladi med potovanjem, saj v njegovi okolici ohranja hladen zrak.

      

V vodo lahko po želji in okusu dodajate različna eterična olja. Na primer za odganjanje komarjev in mušic, dodajte v vodo 5-10 kapljic olja citronke, limonine trave ali  sivke. Za ohranjanje higiene filtra v vodo dodajte 5 - 10 kapljic olja čajevca (tee tree).

Totalcool Prenosni Hladilniki z Zmrzovalnikom Totalfreeze 35/45/55

Prenosni kompresorski hladilniki z zmrzovalnikom Totalfreeze različnih velikosti, uporabljajo najnovejšo hladilno tehnologijo z dodatnimi funkcijami. Izdelani so iz najkakovostnejših komponent in materialov, so lahki, trpežni in lepo oblikovani. Krasi jih vse to in izjemno nizka poraba električne energije, ki je samo od 40-50W. Idealni so za dneve na plaži, ribiške izlete ali kot dodaten hladilnik v kamp prikolici, avtodomu, čolnu itd ...
Če želite doseči temperaturo -20°C, bo trajalo približno 20 - 30 minut, odvisno od temperature okolice. Ni važno, kako vroča je temperatura okolice, saj bo kompresor le močneje delal, da bo dosegel želeno temperaturo, porabil pa bo nekoliko več časa. Na voljo so v treh velikostih Totalfreeze 35Totalfreeze 45 in Totalfreeze 55.


           

 

Kompresorski hladilnik bo na primer v povprečju deloval približno 12 - 15 ur na avtomobilsko baterijo. Se pravi, če imamo 600W baterijo - akumulator, deljeno s porabo 45W na uro, bi deloval 13,3 ur. Prenosni hladilnik ima vgrajen sistem za zaščito pred izpraznitvijo akumulatorja, ki hladilnik izklopi pri ostanku 9,5W in vam vedno pusti dovolj moči za zagon motorja. Kompresor deluje po potrebi, tako da, ko ni vklopljen, ne oddaja nobenih zvokov.

 

Totalcool Prenosna Polnilna Elektro Postaja Totalpower 500 in Power Bank 144

Prenosna polnilna postaja Totalpower 500 ima najnovejšo tehnologijo lahkih prenosnih litijevih pretvornikov moči. Vsebuje najkakovostnejše komponente in ergonomski dizajn s funkcijami, kot so 1 x 12-voltna vtičnica, 4 x USB vtičnice, 1 x mikro USB, 2 x EU omrežna vtičnica, brezžično polnjenje, hitro polnjenje, solarno polnjenje, ultra svetla svetilka in digitalni LCD zaslon za pametno uporabo.

                                                                    

Elektro Postaja Totalpower 500 je popolna za napajanje serije TOTALFREEZE (40-50 ur), hladilnega sistema TOTALCOOL 3000 (23-125 ur), prenosnih računalnikov, mobilnih telefonov in celo omrežnih naprav z nizko porabo energije, kot so televizorji, električna orodja, likalniki za lase in še veliko več. Totalpower 500 je lahek, saj tehta le 6,5 kg in lahko prenosljiv z vgrajenimi ročaji.

                               

Totalcool predstavlja litijev-ionski Power bank TOTALPOWER 144, ki je MSC vodoodporen, zmogljiv, majhen in izjemno lahek. Napajalnik s skupno močjo 144W ima tri USB 5V in en 12V izhod (cigaretni vžigalnik). Nameščeno ima tudi močno LED svetilko in rdečo SOS utripajočo lučko. Power bank - napajalnik Totalpower 144 je primeren za napajanje Totalcool 3000 klime (hladilca zraka), hladilnikov Totalfreeze, telefonov, tabličnih računalnikov, luči s USB / 12V priključki, navigacij, GoPro kamer, 12V televizorjev in še veliko več.

Na primer: hladilec zraka Totalcool 3000 bo deloval približno 5 do 15 ur, odvisno od hitrosti ventilatorja ali hladilnik z zamrzovalnikom Totalfreeze cca 3 ure.

 

Napajalnika električne energije Totalpower 500 in 144, sta odlična pripomočka za udobje v prikolici, avtodomu, potovanju z avtom, šotoru, čolnu, dnevu na plaži, pohodništvu, vikendu brez elektrike in povsod kjer ni električne energije.

                                                   

 

Totalcool Solarna Plošča Totalsolar 100

                                        

Totalsolar 100 prenosna 100W zložljiva sončna plošča je namenjena zunanji uporabi in se uporablja za napajanje in polnjenje številnih naprav, vključno z modeli Totalpower 144 in 500. Totalsolar 100 panel ima visoko učinkovite sončne celice, je lahek, zložljiv in prenosen v priloženi torbi.