NOVOSTI 2019

Naša že dobro uveljavljena blagovna znamka Kampa se v sezoni 2019 ponosno pohvali s pridobljenimi nagradami v ocenjevanju najbolj inovativne kamp opreme.

Camping Magazine je objavil najboljše dodatke na prostem za leto 2019 in z veseljem sporočamo, da je zaščitna ograja AIR Break Pro 3/5 zmagovalec v kategoriji Best Camping Innovation. V preteklosti je Kampa presenečala z inovativnimi posteljami, s pohištvom in nato z AIR šotori. Zdaj so AIR zaščitne ograje postale preprost in nadvse uporaben kos opreme za kampiranje. Brez posebnega truda AIR Break Pro 3/5 zaščitno ograjo preprosto pritrdite s klini in napihnete z zračno tlačilko. Velja za prvo napihljivo vetrno zaščito oziroma zaščitno ograjo na svetu in je narejena iz enakega AirFrame ogrodja in materialov, kot so Kampa AIR šotori in predprostori. AIR Break Pro 3/5 je zelo stabilna, lepih barv in modernega izgleda s PVC okni, ki potekajo čez vso dolžino. Na voljo je v izvedbah s 3 in 5 ploščami.

Kampa Camping Magazine Award

Pri Kampi so prav tako zelo veseli nagrade v kategoriji Best Kitchen Gear za Chilly Bin eleganten pasivni hladilnik, ki lahko drži zamrznjen led štiri dni. Na voljo so v štirih velikostih in razen 25L, vključujejo valjčna kolesa in robustno ročico za vleko. Največji ima kapaciteto 65L in vsi imajo elastične pritrdilne vrvice za lažji transport stvari.

Kampa Camping Magazine Award

Dobrodošla novost v 2019 so Kampa kozarci različnih oblik iz umetne mase podobne steklu, vendar se ne razbijejo. Navdušeni boste tudi nad krožniki in skodelicami z non-slip spodnjim delom in servirnimi seti za otroke s prikupnimi motivi. Priljubljena emajlirana servirna posoda je letos na voljo tudi v beli barvi.

Pri podjetju Kampa so razmišljali tudi o ljudeh, ki radi kampirajo, pa si težje prinesejo vodo do svoje počitniške enote. Poskrbeli so za posode za čisto in odpadno vodo na kolesih in v različnih velikostih.

 

V letu 2019 nam Kampa ponuja nekaj novih napihljivih AIR predprostorov za počitniške prikolice in avtodome in izboljšane obstoječe predprostore za maksimalno udobje in uživanje na dopustu. Predprostori ali predšotori so popoln pripomoček za počitniško prikolico ali avtodom, saj je to kraj, kjer lahko pustite moker plašč in blatne čevlje, prostor za dodatno spalnico za goste ali razkošno podaljšanje življenjskega prostora. Kamp prikolico ali avtodom preprosto izmerite in v naši spletni trgovini NaZraku.si poiščite ustrezen predprostor z vsemi dodatki, ki jih nudimo poleg za vaše popolne počitnice.

Novost 2019 so tudi nadstreški za prikolice in avtodome, ki so lahko napihljivi Sunshine AIR ali kot izvlečna tenda Revo Zip. Oba sta na voljo v različnih velikostih in je možna namestitev stranic ali sunscrean senčnika.

 

Novosti 2019 pri šotorih so še kakovostnejši materiali zgornjega platna linije Endurance ter Adventure in sicer 75D poliester, nove barve pri šotorih Brighton in Marsea, izpopolnjeni detajli pri naših odličnih AIR napihljivih šotorih in Texel šotora v družinskem pakiranju.

Šotora Texel 4 in Texel 6 sta nova modela od palete šotorov oblikovanih elegantno, funkcionalno in ponujajo odlično kakovost za ugodno ceno. Šotora sta zračna in svetla zahvaljujoč velikim prozornim oknom Crystal Clear. Udobne spalnice so na zadnji strani šotora. Dnevni prostor ima dvojni dostop na obeh straneh šotora, medtem ko velika vhodna vrata vodijo v zaprt predprostor in se lahko odprejo ali zaprejo, odvisno od vremena. Na voljo sta v družinskem pakiranju - setu skupaj z zaščitno podlogo in flis tepihom, ki se točno prilegata dimenziji šotora.

Vaše šotore in predprostore pa bodo krasili novi tepihi Elegance.

 

 Logo Clickconcepts

Qeedo je mlada blagovna znamka, ki izpolnjuje zahteve dobrega šotora in je zelo priljubljena pri mladih šotoristih.  Qeedo je prvi proizvajalec šotorov, ki je na trg prinesel revolucionarni sistem Quick-up za zelo hitro postavitev šotorov in plažnih senčnikov. Konstrukcija združuje izjemno kratek čas montaže, več prostora v notranjosti šotora in zelo majhno pakiranje v primerjavi z ostalimi hitro postavljivimi šotori, ki so že na trgu. Uporabljeni kakovostni materiali in odlične tehnične lastnosti omogočijo hitro postavljanje in pospravljanje šotora in so prav zaradi tega zelo priljubljeni pri mladih popotnikih. Stalni nadzor kakovosti in nenehen razvoj zagotavljata uspeh teh šotorov. Preprosto upravljanje, oblika, barve in inovacije so glavno vodilo Qeedo razvijalcev, ker so nujno potrebne za šotore Qeedo. Idealni so za začetnike, saj predhodno znanje ni potrebno.

Quick-up Sistem za hitro postavitev:

- Omogoča zelo hitro postavitev (razpakiranje, razklapljanje, napenjanje)

- Stisnite Quick Up System od spodaj navzgor. Za to ne potrebujete veliko truda, ker se šotor razpre kot dežnik.

Vse bolj se uveljavljajo tudi na področju druge kamp opreme in sicer z inovativnimi stoli, samo napihljivimi blazinami s hitrim sistemom polnjenja in praznjenja, omaro za shranjevanje oblek ali živil, zložljivimi zaboji, prekrivali za kolesa in ponjavami - Tarp.

 

 Logo Justcamp

Tudi Justcamp je mlada in inovativna blagovna znamka za kampiranje in kamp opremo. V žarišču trenutne ponudbe so zelo funkcionalni šotori in paviljoni. Justcamp se je uveljavil predvsem zaradi visoke kakovosti po ugodni nizki ceni. V naši trgovini je širok izbor šotorov od treking šotora za eno osebo do družinskega šotora za 6 oseb ali praktičnih paviljonov za dnevno bivanje, ki se jim lahko dodajo tudi stene.

 

 

 Vodne tube Spinera

Let us SPIN to a new ERA!

Poslušajte smeh srca!

Inovativnost in zabava!

Uživajte v dragocenem času s prijatelji in družino ter občutite svobodo, povišan adrenalin, vznemirljive trenutke, uživajte v zabavi in shranite nepozabne vtise. Vaša strast je naše poslanstvo, da vam omogočimo najboljše za vaš denar in z visoko kakovostnimi izdelki poskrbimo za najbolj smešne dni na vodi!

Že sama beseda SPINERA pove zelo veliko: S pecialist, P rofessional, I nnovation, N ew, E xciting, R efined, A pproved.

Proizvodi Spinera so rezultat trdega dela in več kot 20-letnega znanja, močnih materialov in premišljenega oblikovanja. Spinera uživa dober mednarodni ugled in se močno trudi, da zagotovi sodobne inovacije izdelkov, uporablja najnovejše tehnologije in najnovejše proizvodne tehnike za razvoj najboljših izdelkov za vodne športe.

Spinera ima 2 liniji izdelkov. Linija Spinera Consumer je zasnovana za domače uporabnike, ki pričakujejo dolgotrajen izdelek za vodne športe po dostopni ceni.

Spinera Professional linija nudi izjemno visoko kakovost in trpežnost. Narejena je za komercialno uporabo in najem opreme v vodnih parkih, vodnih vlečnicah in vodnih športnih postajah. Centri za vodne športe in upravljavci parkov želijo trajne izdelke, zlasti trpežnih materialov, kar jim lahko Spinera in naše podjetje NaZraku.si, kot distributer, tudi nudi. Razveseljujejo jih tudi po številkah obarvani plavalni jopiči, vodne obleke in vezi, za preprosto indikacijo. Tudi zasebni kupci, ki zahtevajo le najvišjo kakovost, cenijo neuničljiv material vlečnih tub.

Ne glede, za katero linijo se odločite, Spinera vas bo zabavala z večnamenskimi napihljivimi vlečnimi tubami, wakeboardi, vodnimi smučmi in pripadajočimi visoko kakovostnimi plavalnimi jopiči in vodnimi oblekami. Vseeno, ali se boste vlekli za čolnom, vodno vlečnico ali pa samo poležavali na vodni tubi, bo to uživanje v dragocenem času s prijatelji in družino na vodi.

Novosti v letu 2019:

Po letih testiranja smo končno dobili proizvod Flyfish iz linije Spinera Professional. To je res posebna in inovativna napihljiva tuba z zelo zabavnim dejavnikom letenja. Med profesionalnimi tekmami Flyfish v Evropi lahko Flyfish 200 in Flyfish 300 letijo približno 3 m v zrak, ko ga jet ski povleče. Zaradi tega je koncept Flyfish resnično edinstven. Patentiran je po vsem svetu. Flyfish 600 je najbolj priljubljen model v Evropi.

Irkan in Waterpilot

Nekaj povsem drugačnega pri Spinera tubah sta nova Ikran in Waterpilot. Ikran je podoben tubi Spinera Wing, vendar je zaradi svojih petih smernikov veliko bolj stabilen na vodi. Waterpilot pa ponuja dve možnosti, bodisi ga vzamete kot tubo s podobnim učinkom kot pri Wild Bob-u ali pa udobno sedete in veslate po vodi.