Podaljški za šotore

Želite več prostora v šotoru? Vas nadleguje mrčes? Potrebujete več sence? V naši trgovini lahko izbirate med različnimi podaljški za šotore in ostalimi priključki, ki vam bodo omogočili še lepši dopust. Pokrivala za šotore in nadstreški nudijo zaščito pred različnimi vremenskimi vplivi, podaljški za šotore pa povečajo bivalni prostor. Praktičen podaljšek za šotor tenda – tarp platno za senco je nepogrešljivo tudi na plaži ali domačem pikniku.

Poglej kot Grid List

8 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Kampa
  Pokrivalo Hayling 4 Classic AIR Pro & Touring Classic AIR Pro
  Akcijska Cena 216,00 € Redna Cena 270,00 €
  Na zalogi

  Podaljšek za šotor Hayling 4 Classic Air Pro ali za Predprostor Touring Classic AIR Pro se z zadrgo pritrdi na sprednjo vhodno stran šotora ali na podaljšek, če ga imamo na šotoru. Dal vam bo dobro vremensko zaščito in 110 cm dodatnega bivalnega prostora. Uporabljen je enak material kot pri šotoru.

  Podrobnosti
 2. Kampa
  Podaljšek Watergate 6
  Akcijska Cena 216,00 € Redna Cena 270,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Podaljšek šotora Watergate 6 je namenjen povečanju bivalnega prostora s čimer pridobite večji bivalni prostor ali shrambo. Podaljšek se namesti na nasprotno stran od pokritega vhoda. Velikost podaljška je 230 x 270 cm

  Podrobnosti
 3. Kampa
  Podaljšek Brean 4 Classic AIR
  Akcijska Cena 225,00 € Redna Cena 281,25 €
  Na zalogi

  Podaljšek šotora Brean 4 Classic AIR Pro je primeren za podaljšanje predprostora, ki na sprednjem vhodu omogoča prijetno bivanje v dežju ob vročem soncu pa ponuja prijetno senco.

  Podrobnosti
 4. Kampa
  Pokrivalo Hayling 6 Classic AIR Pro
  Akcijska Cena 228,00 € Redna Cena 285,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Podaljšek za šotor Hayling 6 Classic Air Pro se z zadrgo pritrdi na sprednjo vhodno stran šotora ali na podaljšek, če ga imamo na šotoru. Dal vam bo dobro vremensko zaščito in 110 cm dodatnega bivalnega prostora. Uporabljen je enak material kot pri šotoru.

  Podrobnosti
 5. Kampa
  Podaljšek Watergate 8
  Akcijska Cena 228,00 € Redna Cena 285,00 €
  Ni na zalogi

  Podaljšek šotora Watergate 8 AIR je namenjen povečanju bivalnega prostora ali pa lahko vanj obesite dodatno spalnnico, ki je v ponudbi za doplačilo in tako povečate kapaciteto za dodatni 2 osebi, kar pomeni, da v šotoru lahko prenoči 10 oseb.

  Podrobnosti
 6. Kampa
  Podaljšek Hayling 4 AIR Pro & Touring AIR Pro
  Akcijska Cena 240,00 € Redna Cena 300,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Podaljšek je odličen dodatek k šotoru Hayling 4 Air Pro in predprostoru Touring Air Pro, ker z njim pridobimo velik dodatni prostor, kar naredi verando še bolj uporabno. Pritrditev z zadrgo na sprednji del šotora, bo zagotovila še dodatno življenjsko površino in zaščiteni boste pred slabim vremenom. Globina podaljška je 180 cm.

  Podrobnosti
 7. Kampa
  Podaljšek Hayling 6 AIR Pro
  Akcijska Cena 252,00 € Redna Cena 315,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Podaljšek je odličen dodatek k šotoru Hayling 6 Air Pro, ker z njim pridobimo velik dodatni prostor, kar naredi verando še bolj uporabno. Pritrditev z zadrgo na sprednji del šotora, bo zagotovila še dodatno življenjsko površino in zaščiteni boste pred slabim vremenom. Globina podaljška je 180 cm.

  Podrobnosti
 8. Kampa
  Podaljšek Croyde 6 AIR Pro 2019
  Akcijska Cena 264,00 € Redna Cena 330,00 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Podaljšek je odličen dodatek k šotoru Croyde 6 Air Pro, ker z njim pridobimo velik dodatni prostor, kar naredi verando še bolj uporabno. Pritrditev z zadrgo na sprednji del šotora, bo zagotovila še dodatno življenjsko površino in zaščiteni boste pred slabim vremenom. Globina podaljška je 180 cm.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

8 izdelkov

per page
Set Descending Direction