Šotor Croyde 6 AIR Pro 2019

free shipping

same day dispatch

Kampa
Šotor Croyde 6 AIR Pro 2019
SKU
CT3317
Na zalogi
Kratek opis

Družinski šotor Kampa Croyde 6 AIR Pro 2019 je namenjen tistim, ki želite še višji šotor, saj je letošnji model povišan za 10cm. Šotor Croyde 6 AIR Pro je prva izbira za razkošje in slog. Napihnjen v nekaj minutah, zagotavlja ogromno bivalnega prostora in ko je postavljen je šotor Kampa Croyde 6 AIR Pro eden od najbolj stabilnih in vremensko odpornih šotorov na trgu. Šotor Croyde 6 AIR Pro je posodobljen za sezono 2018. Šotor ima izboljšalšano zračenje v spalnicah, "Sleep-Tite" zatemnjene spalnice, točke napihovanja so na zunanji strani in pritrjevanje s strakovi omogoča še hitrejšo postavitev.

Akcijska Cena 1.237,50 € Redna Cena 1.650,00 €

Šotor Croyde 6 AIR Pro 2019

Šotor Croyde 6 AIR Pro je posodobljen za sezono 2019 in sicer ima višjo stojno višino. Šotor namenjen vsem, ki želite le najboljše in potrebujete več prostora. Šotor Croyde 6 AIR Pro prva izbira za razkošje in slog. Napihnjen v nekaj minutah zagotavlja ogromno bivalnega prostora in ko je postavljen je šotor Croyde 6 AIR Pro eden od najbolj stabilnih in vremensko odpornih šotorov na trgu. Šotor ima izboljšalšano zračenje v spalnicah s še večjimi odprtinami,"Sleep-Tite" zatemnjene spalnice, točke napihovanja zunanji strani in pritrjevanje s trakovi omogoča še hitrejšo postavitev.

Zunanje platno je izdelano iz Weathershield® 150D poliestra z vsemi zračnimi odprtinami skrbi za dobro zračnost notranjosti šotora. Notranjost je razdeljena v tri področja - spalnice, dnevni prostor in predprostor. Stena med dnevnim prostorom in predprostorom se lahko odstrani in s tem dobite en zelo velik bivalni prostor. Bivalni prostor, ki vsebuje spalnice, ima talno platno všito, integrirano medtem ko talno platno predprostora ni in ga lahko po želji odstranite. To omogoča, da se predprostor uporablja kot "naravno območje" za postavitev mize, shranjevanje koles in ostalih predmetov, ki jih ne želite imeti shranjenih na talnem platnu.
Na obeh straneh šotora ob vhodih v spalnico sta vhoda z mrežo proti mrčesu, ki omogoča še boljše prezračevanje. Stranski vhod na desni strani ima tudi zaščitno tendo, ki omogoča zračenje tudi v slabem vremenu. Sprednjo vhodno steno lahko odprete v različnih fazah, kot majhna vrata, velika vrata ali popolnoma odprete in s tem dobite odprto pokrito teraso. Ta konfiguracija odpiranja vhodnega platna se ponovi med predprostorom in bivalnim prostorom. Spalnice so z razvrstitvijo 2 + 2 + 2 kar omogoča kar največjo prilagodljivost - stenska zavesa z zadrgo se lahko med vsemi spalnicami odstrani v kolikor želite imeti en velik spalni prostor.
Postavitev in podiranje šotora sta hitra in enostavna. Za dodatno zaščito pred močnejšimi vetrovi so šotoru dodani sprednji in zadnji varnostni trakovi "Storm Tie Down Kit".

Napihljiv AIR sistem palic
Weathershield® 150D poliester
Vodni stolpec: 6.000 mm
Visok strop
"Sleep-Tite" zatemnjene spalnice
Velik notranj prostor in glavna spalnica
Notranji šotor ostane v šotoru ob postavljanju in pospravljanju
Integrirano talno platno po celotnem bivalnem prostoru z 10.000 mm vodnega stolpca
Odstranljivo talno platno v prvem predprostoru
Dva stranska vhoda z mrežico proti mrčesu, desni tudi s tendo
Spremenljiv položaj vrat glavnega vhoda
Zračniki spredaj, zadaj in v spalnem delu
Kristalno čista okna z zavesami na zadrgo, ki jih enostavno shranimo v žepe
Priročni žepi na sprednji steni spalnice
Dve odprtini za elektriko, na levi in desni strani on stranskem vhodu
Obešalnik za svetilko in pričvrstitven velcro za električni kabel
Pripravljen za namestitev SabreLink Flex LED luči
Komplet z ročno tlačilko in setom za pritrjevanje v močnejšem vetru

Platno: Weathershield® 150D poliester
Talno platno: PE 10 x 10 130 g/m2 10,000 mm
Palice: Kampa AirFrame zračne komore, Dynalite aluminij palica za tendo stranskega vhoda
Zunanja višina: 220 cm
Teža: 36,5 kg
Velikost pakiranja: 80x48x48 cm

Dodatna oprema, na voljo za doplačilo:
Podloga
Tepih za glavni dnevni prostor
Preproga za predprostor
Podaljšek
Pokrov predprostora z zračno mrežo proti mrčesu

Družinski šotor iz 150D poliestra nudi visoko kvaliteto bivanja in edinstveno izkušnjo kampiranja. Namesto klasičnih palic za postavitev šotora uporabimo tlačilko s katero napihnemo zračne komore.

 

Tehnologija v vaših rokah!
Po več letih razvoja so bili Kampa® AirFrame šotori dani na trg pred sedaj že kar nekaj leti in so revolucionarno spremenili način kampiranja. Pozabljene so tradicionalne kovinske ali palice iz steklenih vlaken, nadomestili smo jih z močnimi, visokotlačnimi, napihljivimi AirFrame komorami. Nič več borb s šotorskim okvirjem in iskanja prave palice, saj so sedaj že pritrjene na šotor za enostavno postavitev.
Torej, kako to deluje?
Preprosto. Tradicionalne palice smo zamenjali z napihljivim sistemom AIRFRAME, ki ostane vedno pritrjen na šotor. AirFrame nudi izjemno močno konstrukcijo, verjetno močnejšo kot je tista z jeklenim ogrodjem. Le to je možno napihniti s priloženo visokotlačno ročno tlačilko ali pa z opcijsko električno tlačilko Breeze. Ogrodje šotora z AirFrame konstrukcijo je možno napihniti z ročno tlačilko v manj kot 60 sekundah.
Ostale prednosti
Poleg tega, da je šotor hitreje postavljen je tudi hitreje pospravljen
Notranji šotor lahko ostane pritrjen
Prihranek časa pri postavljanju in pospravljanju
Pri šotoru brez kovinskih ali palic iz steklenih vlaken se težje poškoduje platno
AirFrame ogrodje je vedno pritrjeno – nikoli ne boste pozabili ali izgubili palic
Čeprav je AirFrame ogrodje izredno močno in čvrsto se v vetru upogiba, kar pomeni, da se nikoli ne bo zlomilo ali poškodovalo
Kot je primerno za ene najboljših šotorov na trgu danes, so Kampa® AIRFRAME šotori izdelani iz vrhunskih materialov in so visokokvalitetne izdelave.
Kaj se zgodi, če se AirFrame poškoduje?
AirFrame ogrodje šotora je izjemno vzdržljivo in se v normalnih pogojih ne bo poškodovalo. Vsaka napihljiva komora AirPole je izdelana iz močne TPU napihljive tube, ki je zapeta v ojačano poliestrsko zaščito. Ta je nato zapeta v visoko odporen rokav, ki je prišit na šotor. Napihljive komore so dobro zaščitene in ne potrebujejo vzdrževanja. Idealen tlak v komorah je med 7 in 9 psi, komore pa so testirane do 22 psi, tlak, ki ga s priloženo tlačilko ali opcijsko električno ni mogoče doseči. V kolikor se vseeno zgodi, da tuba spušča ali popusti jo lahko enostavno vzamemo iz zaščitnih materialov in jo popravimo ali pa zamenjamo z novo.

Kampa ProAir Šotori
Nepremagljive Pro lastnosti in funkcionalna zasnova. Predstavljamo naš NOV QuickPitch ™ pritrdilni sistem vgrajen v Pro AIR linijo AirFrame napihljivih šotorov so eni od najhitreje postavljenih šotorov na trgu.

Značilnosti Kampa® Pro AIR napihljivih šotorov
WeathershieldTM 150D material
150D poliester zagotavlja visoko kakovost platna z visokim 6000mm vodnim stolpcem, naša Pro AIR linija šotorov se po kvaliteti uvršča med najvišje specifikacije materialov na trgu. Material je posebej obdelan, da nudi napredno zaščito pred UV degradacijo in je negorljiv.
WeathershieldTM Airflow Classic polibombažen material
Zračen visokokakovosten polibombažen material nudi vso zaščito naših poliestrskih materialov, poleg tega pa ponuja tudi vrhunsko udobje bivanja. Naš Classic polibombažen material omogoča zračenje šotora in preprečuje kondenzacijo ter pripomore k zmanjšanju temperature v notranjosti v vročih poletnih dneh. Pri nakupu šotora iz polibombaža bodite pozorni, da le ta ni impregniran, saj se marsikateri proizvajalci poslužujejo impregnacijskih premazov s čimer zapolnijo pore šotora, vi pa s tem izgubite prednosti tega materiala.
™ Guying System – sistem pritrjevanja
Nič več utrudljivega sistema QuickPich pritrjevanja z napenjalnimi vrvicami, robustni trakovi nadomeščajo tradicionalne vrvice s pomembno spremembo – možno jih je pritrditi v le nekaj sekundah. Preprosto pritrdite trak tako, da je njegov spodnji del napet in z regulatorjem uravnajte zgornji del do te mere, da je trak dovolj napet. Ta sistem skrajšuje čas pritrjevanja šotora do 50% saj pritrjevanje dna šotora opremljenega s tem sistemom ni več potrebno.
Integrirano talno platno
Ščiti šotor pred slabim vremenom, žuželkami in pajki skozi celotno dno šotora. Šotor je izdelan tako, da je šiv, ki povezuje talno in strešno platno zaščiten pred vremenskimi vplivi.
Ostale lastnosti naših ProAIR šotorov
Napihljivi – zunanje točke napihovanja
Zračniki spredaj, zadaj in v spalnici šotora so zaščiteni pred slabim vremenom
Žepi za manjše predmete na sprednji strani spalnic in žepi v spalnici
Stene med spalnicami z zadrgo, za kolikor je mogoče dobro zasebnost
Barvno označena mesta pritrjevanja notranjega šotora
Mrežica proti mrčesu v stranskih vratih
Dva vhoda za elektriko in klin za pritrjevanje luči z ježki za pritrjevanja kabla
Močne in trpežne zadrge
Okna z zavesami in predali za enostavno shranjevanje
Tepih iz flisa in podloga za šotor sta na voljo kot opcija
SabreLink™ Flex predpripravljen za montažo luči

Več informacij
Proizvajalec Kampa
Napišite Svoje Mnenje
Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun
Našli smo še nekaj izdelkov, ki bi vam morda prišli prav!