Električni Skiro TORCH BASIC

free shipping

same day dispatch

Spokey
Električni Skiro TORCH BASIC
SKU
SP927766
Na zalogi
Kratek opis

Električni skiro Spokey TORCH BASIC je odlična izbira za vse, ki cenijo klasično in moderno. Minimalističen dizajn zagotavlja enostavno in udobno uporabo. Skiro TORCH BASIC s klasično barvno kombinacijo ima prednost v velikih brezšivnih platiščih s premerom 8,5 ″, ki zagotavljajo maksimalno udobje med vožnjo.

Akcijska Cena 409,95 € Redna Cena 474,95 €

Spokey Električni Skiro TORCH BASIC

Električni skiro je v zadnjem obdobju velik hit. Enostavno premikanje po mestu, izogibanje jutranji gneči v prometu ali preprosto uživanje vaših otrok v vožnji, to je le nekaj razlogov, zakaj se investicija v električen skiro izplača. Varnost je naša prioriteta. Zato je bil spokey Electric Scooter opremljen z elektronskim diskom in nožno zavoro, ki zagotavlja varno in učinkovito zaviranje v vsaki situaciji. Uporaba brezšivnih platišč ima številne prednosti. Najpomembnejše med njimi je večja odpornost na prebijanje, boljši oprijem na cesti in nižji kotalni upor. Ključna je tudi vidnost na cesti, Torch ima tako sprednjo kot zadnjo osvetlitev, ki odlično deluje čez dan. Električni skiro Torch Basic ima 250 W močan motor, ki omogoča največjo hitrost do 25 km/h in domet je do 15 km. Torch Basic ima 4 Ah litij-ionsko baterijo in potrebuje 3-4 ure za polnenje. Največja priporočljiva obremenitev je do 100 kg, sam skiro pa tehta le 12 kg. Stanje baterije in trenutno hitrost lahko preverite na LCD zaslonu, ki se nahaja na krmilu. Hitrost se uravnava z ročico na desnem ročaju.

Parametri:
Hitro in enostavno sestavljanje skiroja
Največja hitrost: 25 km/h
Največji domet: 10-15 km *
Moč motorja: 250 W
Zmogljivost baterije: 4 Ah litij-ionska **
Čas polnjenja: 3-4 h
LCD zaslon
Okvir: aluminij
Zavora: elektronska (kolutna) + nožna zavora
Osvetlitev: spredaj in zadaj
Stojalo - tačka
Velikost koles: 8,5 "/ 21,5 cm
Tip kolesa: brez zračnic
Dimenzije: 105 x 43 x 115 cm
Dimenzije zloženega skiroja: 105 x 43,6 x 48 cm
Teža: 12 kg
Največja teža uporabnika: 100 kg
Garancija za skuter in njegove komponente: 2 leti
Garancija baterije: 6 mesecev

* Pričakovana največja hitrost je odvisna od različnih pogojev, kot so: teža uporabnika, raznolikost terena, vetrovi, izbrana stopnja podpore, tlak v pnevmatikah in tip pnevmatik, temperatura okolja itd. Razpon je naveden za optimalne pogoje.
** Da podaljšate življenjsko dobo baterije, ne dovolite, da se popolnoma izprazni. Če skiroja ne uporabljate več kot 3 leta, ga morate popolnoma napolniti in postaviti na hladen, suh prostor, da preprečite morebitno škodo (ki je garancija ne zajema).

Več informacij
Proizvajalec Spokey
Napišite Svoje Mnenje
Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun