Bakla Narbonne Parafin 180min/10x

free shipping

same day dispatch

Hussala
Bakla Narbonne Parafin 180min/10x
SKU
Z3365
Rok dobave 3 do 21 dni
Kratek opis

Barvne voščene vrtne bakle so narejene iz čistega parafina, z leseno palico in bombažnim stenjem. Idealne so za zunanjo uporabo - čas gorenja je 180 min. V kompletu 10 in 5 različnih barv. Skupna višina 70 cm.

9,90 €
  • NOVO

Hussala Narbonne Vrtne Bakle iz Parafina 180 min / 10x

Barvne vrtne bakle Narbonne iz čistega parafina vnašajo okrasno, veselo in barvito sliko na vaš vrt tudi ob dnevni svetlobi. Voščene bakle lahko zelo enostavno zataknete v tla in jih zato lahko odlično uporabite za čudovite svetlobne ulice ali podobno. Bakle s prijetno toplo svetlobo kot romantična vrtna razsvetljava za prireditve, vrtne zabave ali razsvetljavo. Prijeten vonj, stabilen in enakomeren ogenj in brez nastajanja saj.
Bakle so pakirane v zaščitno folijo, zato zagotavljamo dosledno kakovost. Na voljo je 5 različnih pastelnih barv: rumena, zelena, roza, vijolična in turkizna. Voščene bakle sijejo v prijetni, topli svetlobi s časom gorenja približno 3 ure in zagotavljajo odlično vzdušje skozi ves večer. Bakle so razvrščene po barvah in pakirane v komplete po 10.
Vrtne bakle Hussala Narbonne prepričajo z lastnostmi, kot so dejanski čas gorenja, brez razvoja saj in stabilna, enakomerna svetloba bakel. Poleg tega se v proizvodnji ne uporabljajo škodljivi materiali.

Opozorilo: Izogibajte se postavljanju bakel v bližino raznih predmetov ali drugih vnetljivih materialov. Bakle namestite stran od dreves, verande, tende ali visečih okraskov za zabave na razdaljo vsaj 2 metra. Čim več prostora boste pustili med baklami in morebitnim vnetljivimi materiali, tem bolje. Prižgane bakle ne puščajte v bližini vnetljivih snovi. Bakle so namenjene samo za uporabo na prostem. Če jo želite predčasno ugasniti, jo potopite v vedro z vodo. Preden baklo odvržete v smetnjak, se prepričajte, da je popolnoma ugasnila.

Tehnične podrobnosti
Čas gorenja: 180 min
Material: čisti parafin, vosek
Skupna višina cca: 70 cm
Premer cca: 2 cm

Več informacij
Proizvajalec Hussala
Napišite Svoje Mnenje
Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun