Predprostori in tende za avtodome

Greste na dopust s kombijem in vam primankuje bivalnega prostora? Pritrdite si predprostor ali tendo in uživajte!

Predprostori s palicami za avtodome se hitro postavijo, imajo možnost Drive – Away in so namenjeni manjšim campervanom ali velikim avtomobilom. Pridobimo veliko bivalnega prostora, ki zelo prav pride v slabem vremenu. Markiza ali tenda pred avtodomom je zelo dobrodošla, saj nas ščiti pred soncem in dežjem. Poglejte našo ponudbo za predprostore in tende za avtodome priznanih blagovnih znamk Kampa Dometic in Qeedo.

Poglej kot Grid List

7 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Kampa
  Predprostor Pod Xpress
  Akcijska Cena 139,30 € Redna Cena 199,00 €
  Na zalogi

  Predprostor Pod Xpress na " pop up" sistem postavitve je idealen Drive-Away za manjše bivalne kombije in kamperje do višine 190 cm. Zaradi svoje velikosti, hitrega postavljanja in podiranja je Pod Xpress zelo uporaben in priročen na potovanjih. Predprostor Pod Xpress ima talno platno Clip-in po vsej površini, da vzdržuje in omogoča čiste površine. Velikost 250 x 250 cm.

  Podrobnosti
 2. Qeedo
  Tenda Motor Tarp Van 2020
  149,95 €
  Na zalogi

  Tenda Motor Tarp Van 2020 za avto, kombi ali avtodom je velikosti 250 x 250 cm in ima vodni stolpec 4000 mm. Na vozilo jo pritrdimo s priloženimi vakumskimi nosilci. Tenda Motor Tarp Van nudi zaščito pred dežjem in soncem. Paket vključuje vse potrebne dodatke.

   

   

   

  Podrobnosti
 3. Qeedo
  Tenda Motor Tarp Bus 2020
  149,95 €
  Na zalogi

  Tenda Motor Tarp Bus 2020 za avto, kombi ali avtodom je velikosti 250 x 250 cm in ima vodni stolpec 4000 mm. Na vozilo jo lahko pritrdimo na več načinov. Tenda Motor Tarp Bus nudi zaščito pred dežjem in soncem. Paket vključuje vse potrebne dodatke.

   

   

   

  Podrobnosti
 4. Qeedo
  Tenda Motor Canopy Bus
  209,95 €
  Na zalogi

  Nadstrešek Qeedo Motor Canopy Bus je močan nadstrešek za vane, kombije ali avtodome, ki ga lahko z dokupom dopolnite s sprednjo steno z vrati. Zaradi različnih možnosti pritrditve in višine pritrditve med 180 in 210 cm se Motor Canopy Bus prilega različnim vozilom.

   

   

   

  Podrobnosti
 5. Qeedo
  Predprostor Quick Motor Free Bus
  319,95 €
  Na zalogi

  Predprostor Qeedo Quick Motor Free Bus je prostoren, prosto stoječ, hitro postavljen in pospravljen in ga lahko namestite ob stranska ali zadnja vrata vozila. poleg tega ga lahko uporabljate brez vozila. Montažna višina na vozilu je med 175 - 210 cm in je primeren za VW Bus, Merceds Vito, Ford Custom, ter za številna druga vozila, kot so kombiji, terenska vozila, SUV ali avtomobili.

  Podrobnosti
 6. Qeedo
  Predprostor Quick Motor Free PRO Bus
  419,95 €
  Na zalogi

  Predprostor Qeedo Quick Motor Free PRO Bus je prostoren, prosto stoječ, hitro postavljen in pospravljen in ga lahko namestite ob stranska ali zadnja vrata vozila. Poleg tega ga lahko uporabljate brez vozila. Še ena posebnost predprostora Quick Motor Free PRO je spremenljiva uporaba vhodov, saj se oba vhoda lahko uporabljata kot priključek na vozilo. Na ta način je mogoče izbrati kje boste imeli vhod in kje bo predprostor priključen na vozilo, odvisno od potrebe ali prostora.

  Podrobnosti
 7. Qeedo
  Predprostor Quick Motor 2020 Drive Away
  479,95 €
  Na zalogi

  Za postavitev predprostora Quick Motor sta potrebni le 2 minuti. Sistem Quick-up postavlja nove standarde na področju predprostorov za avtodome in kombije. Prostoren, hitro postavljen in nezapleten šotor s stojno višino nudi vsestransko uporabo in veliko prostora za vso družino. Svetla in prostorna notranjost je prava uspešnica. Qeedo Quick Motor 2020 nudi povečan obseg učinkovitosti za isto ceno.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

7 izdelkov

per page
Set Descending Direction