Samonapihljive blazine

Ste naveličani napornega napihovanja blazin za spanje? Samonapihljiva blazina bo vse naredila sama brez vašega truda.

Samonapihljive blazine so danes nepogrešljiva kamp oprema. Na voljo so v različnih velikostih in debelinah. Njihova prednost je, da ne potrebujemo zračnih tlačilk za napihovanje ter da so prekrite z mehkimi trpežnimi materiali. Spodnja stran je dodatno ojačana in ne prepušča vlage. Samonapihljive blazine so v naši trgovini na voljo pod blagovnimi znamkami Kampa Dometic, Qeedo, Justcamp, Bertoni in High Peak.

 

Poglej kot Grid List

20 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Qeedo
  Vzglavnik Quick Pad Pillow
  22,95 €
  Na zalogi

  Vzglavnik Qeedo Quick Pad je odlično dopolnilo za samnapihljivo blazino Qeedo Quick Pad. Samonapihljiv potovalni vzglavnik se lahko trdno poveže z ležalno blazino s pomočjo Easy Roller sistema. Preprosto ga pritrdite na tirnico Quick Pad blazine.

  Podrobnosti
 2. High Peak
  Samonapihljiva Blazina Indiana
  Akcijska Cena 26,96 € Redna Cena 29,95 €
  Ni na zalogi

  Samonapihljiva Blazina Indiana High Peak je udobno ležišče z visoko gostoto pene in odlično izolacijo za udobno spanje. Blazina ima plastični ventil, dodani so kompresijski trakovi za lažje pakiranje, izredno lahka.

  Podrobnosti
 3. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina 3 Junior
  Akcijska Cena 27,26 € Redna Cena 33,52 €
  Na zalogi

  Enostavna in kvalitetna samonapihljiva blazina Kampa Junior 3 poskrbi za udobno spanje otrok  v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 4. Bertoni
  Samonapihljiva Blazina Basic 3
  Akcijska Cena 29,70 € Redna Cena 33,00 €
  Na zalogi

  Enostavna in kvalitetna samonapihljiva blazina Bertoni Basic 3 cm poskrbi za udobno spanje v naravi ali v šotoru. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Je izredno lahka in enostavna za zlaganje. Primerna je za pohodnike, popotnike, kolesrje in motoriste, ki si želijo udobnega spanca. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje.

  Podrobnosti
 5. Bertoni
  Samonapihljiva Blazina Basic Extra 4
  Akcijska Cena 35,10 € Redna Cena 39,00 €
  Na zalogi

  Enostavna in kvalitetna samonapihljiva blazina Bertoni Basic Extra 4 cm poskrbi za udobno spanje v naravi ali v šotoru. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Je izredno lahka in enostavna za zlaganje. Primerna je za pohodnike, popotnike, kolesarje in motoriste, ki si želijo udobnega spanca. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje.

  Podrobnosti
 6. Bertoni
  Napihljiva Postelja Rider 7 Blazina
  Akcijska Cena 40,50 € Redna Cena 45,00 €
  Na zalogi

  Bertoni Rider 7 cm je ultra lahka blazina, ki uporablja enak inflacijski sistem kot samonapihljive blazine. Z nožnim pritiskanjem potiskamo zrak v notranjost in v nekaj sekundah je vzmetnica brez napora napihnjena. 

  Podrobnosti
 7. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina 5 Comfort
  Akcijska Cena 42,15 € Redna Cena 51,82 €
  Na zalogi

  Enostavna in kvalitetna samonapihljiva blazina Kampa KIP Comfort 5 poskrbi za udobno spanje v naravi ali v šotoru Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 8. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina 7,5 Comfort+
  Akcijska Cena 55,79 € Redna Cena 68,59 €
  Na zalogi

  Samonapihljiva blazina Kampa Comfort Plus 7,5 poskrbi za udobno spanje v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 9. Justcamp
  Samonapihljiva Blazina Arvin XL 5.0
  59,95 €
  Na zalogi

  Samonapihljiva spalna podloga Justcamp Arvin XL 5.0 polnjena s PU peno je tudi izolacijsko termična podloga. Ima visokokakovosten medeninasti ventil in silikonski tisk na spodnji strani, ki preprečuje drsenje. Za shranjevanje samonapihljivo spalno blazino spnemo s priloženimi gumijasti trakovi in damo v vrečko. Komplet za popravilo je priložen.

  Podrobnosti
 10. Qeedo
  Samonapihljiva Blazina Quick Pad 500
  59,95 €
  Na zalogi

  Qeedo Quick Pad 500 samonapihljiva spalna blazina se napihne in izprazni v rekordnem času! Z ventili Tornado Valve in Easy Roller sistemom za enostavno zlaganje in prijetno, mehko površino Soft Touch, poskrbi za udobno spanje v naravi. Inovativno ležišče v modernem dizajnu je narejeno iz kakovostnega nedrsljivega 150D Oxford poliestra in s silikonskim tiskom na spodnji strani proti zdrsu. 

  Podrobnosti
 11. Bertoni
  Samonapihljiva Blazina Trekker 10cm
  Akcijska Cena 71,10 € Redna Cena 79,00 €
  Na zalogi

  Bertoni Trekker cm je ultra lahka blazina, ki uporablja enak inflacijski sistem kot samonapihljive blazine. Z nožnim pritiskanjem potiskamo zrak v notranjost in v nekaj sekundah je vzmetnica brez napora napihnjena. 

  Podrobnosti
 12. High Peak
  Samonapihljiva Blazina Kodiak L
  Akcijska Cena 76,46 € Redna Cena 84,95 €
  Na zalogi

  Samonapihljiva Blazina Kodiak L High Peak je udobno ležišče z visoko gostoto pene in odlično izolacijo za udobno spanje. Dno debeline 8 cm je iz trpežnega, nedrsečega poliestra. Blazina ima kakovostni zaporni ventil, dodani so kompresijski trakovi za lažje pakiranje.

  Podrobnosti
 13. Qeedo
  Samonapihljiva Blazina Quick Pad 750
  79,95 €
  Na zalogi

  Samonapihljiva spalna blazina se napihne in izprazni v rekordnem času! Z ventili Tornado Valve in Easy Roller sistemom za enostavno zlaganje in prijetno, mehko površino Soft Touch, poskrbi za udobno spanje v naravi. Inovativno ležišče v modernem dizajnu je narejeno iz kakovostnega nedrsljivega 150D Oxford poliestra in s silikonskim tiskom na spodnji strani proti zdrsu. 

  Podrobnosti
 14. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina 10 Luxury
  83,84 €
  Na zalogi

  Enostavna in kvalitetna samonapihljiva blazina Kampa KIP Luxury 10 poskrbi za udobno spanje v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 15. High Peak
  Samonapihljiva Blazina Kodiak XL
  Akcijska Cena 85,46 € Redna Cena 94,95 €
  Na zalogi

  Samonapihljiva Blazina Kodiak XL High Peak je udobno ležišče z visoko gostoto pene in odlično izolacijo za udobno spanje. Dno debeline 8 cm je iz trpežnega, nedrsečega poliestra. Blazina ima kakovostni zaporni ventil, dodani so kompresijski trakovi za lažje pakiranje.

  Podrobnosti
 16. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina 10 Wideboy
  Akcijska Cena 86,80 € Redna Cena 106,72 €
  Na zalogi

  Enostavna in kvalitetna samonapihljiva blazina Kampa Wideboy 10 poskrbi za udobno spanje v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 17. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina 10 Double
  Akcijska Cena 124,00 € Redna Cena 152,47 €
  Na zalogi

  Enostavna in kvalitetna dvojna samonapihljiva blazina Kampa KIP Double Plus 10 poskrbi za udobno spanje v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 18. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina 10 Highrise Kip
  Akcijska Cena 161,22 € Redna Cena 198,22 €
  Na zalogi

  Izjemno kvalitetna samonapihljiva blazina  narejena iz anatomsko oblikovane pene iz odprtih celic, v katere se ob odprtju ventila, spusti zrak. Pena ujame zrak in ohranja toploto. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 19. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina 15 Highrise Kip
  Akcijska Cena 186,03 € Redna Cena 228,72 €
  Na zalogi

  Izjemno kvalitetna samonapihljiva blazina je narejena iz anatomsko oblikovane pene iz odprtih celic, v katere se ob odprtju ventila, spusti zrak. Pena ujame zrak in ohranja toploto. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
 20. Kampa Dometic
  Samonapihljiva Blazina 10 Highrise Double
  Akcijska Cena 223,23 € Redna Cena 274,47 €
  Na zalogi

  Izjemno kvalitetna samonapihljiva blazina  narejena iz anatomsko oblikovane pene iz odprtih celic, v katere se ob odprtju ventila, spusti zrak. Pena ujame zrak in ohranja toploto. Ščiti pred hladom in trdoto tal. Priloženi elastični trakovi za shranjevanje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

20 izdelkov

per page
Set Descending Direction