Kemični WC

V naši trgovini NaZraku.si lahko izbirate med kemičnimi WC - ji, pri katerih se uporablja sanitarna tekočina ali navadnih prenosnih straniščih, ki še kako pridejo prav v kampih, kjer so sanitarije precej oddaljene ali pa vam ponoči ni do sprehajanja po kampu. Kemični WC –ji in prenosna stranišča so skoraj nepogrešljivi, kadar z vami kampirajo otroci ali starejši ljudje. V veliko pomoč so tudi pri prenovi kopalnice, če za ta čas ne morete bivati kje drugje. Pod blagovno znamko Kampa Dometic in Campingaz boste našli tudi različne sanitarne tekočine, toaletni papir za kemične WC –je in čistilno krtačko za WC.

Poglej kot Grid List

22 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Kampa Dometic
  Toaletni Papir Rapid Dissolve
  Akcijska Cena 3,63 € Redna Cena 4,45 €
  Na zalogi

  Hitro razgradljiv toaletni papir je okolju prijazen in 100% biorazgradljiv. Vsaka rolica vsebuje 200 listov dvoslojnega papirja. Papir je primeren za kemična stranišča.

  Podrobnosti
 2. Kampa Dometic
  Sanitarna Tekočina Green Eko 1L
  Akcijska Cena 4,93 € Redna Cena 6,07 €
  Na zalogi

  Sanitarna toaletna tekočina Kampa Dometic Pink Toilet Fluid 1L Eco v okolju prijazni vrečki, ki je narejena iz 80% manj plastike. Sanitarna tekočina je biorazgradljiva koncentrirana tekočina je namenjena prenosnim kasetam za toaletne odpadke z izpiranjem in brez izpiranja. Tekočina razgradi odpadke in ustvari prijeten vonj po boru.

  Podrobnosti
 3. Kampa Dometic
  Sanitarna Tekočina Pink Eko 1L
  Akcijska Cena 4,93 € Redna Cena 6,07 €
  Na zalogi

  Sanitarna toaletna tekočina Kampa Dometic Pink Toilet Fluid 1L Eco v okolju prijazni vrečki, ki je narejena iz 80% manj plastike. Sanitarna tekočina je biorazgradljiva koncentrirana tekočina je namenjena prenosnim kasetam za toaletne odpadke z izpiranjem in brez izpiranja. Tekočina razgradi odpadke in ustvari prijeten vonj po granatnem jabolku.

  Podrobnosti
 4. Kampa Dometic
  Sanitarna Tekočina Blue Eko 1L
  Akcijska Cena 4,93 € Redna Cena 6,07 €
  Na zalogi

  Sanitarna toaletna tekočina Kampa Dometic Blue Toilet Fluid 1L Eco v okolju prijazni vrečki, ki je narejena iz 80% manj plastike. Sanitarna tekočina je biorazgradljiva koncentrirana tekočina je namenjena prenosnim kasetam za toaletne odpadke z izpiranjem in brez izpiranja. Tekočina razgradi odpadke in ustvari prijeten vonj po pepermintu - meti.

  Podrobnosti
 5. Kampa Dometic
  WC Krtača Mini Basil
  Akcijska Cena 5,68 € Redna Cena 6,98 €
  Na zalogi

  Mini WC ščetka za stranišče Kampa Basil je idealna za uporabo s prenosnimi in kemičnimi stranišči in se lahko uporablja za čiščenje zgornjega dela stranišča in okrog posode. Možna pritrditev na steno.

  Podrobnosti
 6. Kampa Dometic
  Čistilo za WC 1L
  Akcijska Cena 6,82 € Redna Cena 8,39 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Edinstvena biorazgradljiva formula čisti, pobeli in odstrani madeže iz plastičnih in porcelanskih posod. Varna je za uporabo v vseh prenosnih straniščih v vozilih. Ne škoduje plastičnim, gumijastim tesnilom ali kovinskim delom. Posebej primerno za uporabo v prikolicah in avtodomih.

  Podrobnosti
 7. Kampa Dometic
  Čistilo Koncentrat 1L
  Akcijska Cena 7,42 € Redna Cena 9,12 €
  Na zalogi

  Kampa Dometic ekološko koncentrirano čistilo 1L v eko vrečki. Naravni vonj borovnice.

  Podrobnosti
 8. Campingaz
  Sanitarna Tekočina Instapink 1L
  Akcijska Cena 10,75 € Redna Cena 11,99 €
  Na zalogi

  Campingaz sanitarna tekočina Instapink čisti kemično stranišče med izpiranjem. Preprečuje neprijetne vonjave, pusti svež vonj in razgrajuje fekalije.

  Podrobnosti
 9. Campingaz
  Sanitarna Tekočina Instablue 1L
  Akcijska Cena 10,75 € Redna Cena 11,99 €
  Na zalogi

  Campingaz sanitarna tekočina Instablue razgrajuje fekalije, preprečuje neprijetne vonjave in pusti svež vonj. Za uporabo v spodnji posodi prenosnega kemičnega stranišča.

  Podrobnosti
 10. Kampa Dometic
  Sanitarna Tekočina Green Eko 2,5L
  Akcijska Cena 11,14 € Redna Cena 13,69 €
  Na zalogi

  Sanitarna toaletna tekočina Kampa Dometic Green Toilet Fluid 2,5L Eco je biorazgradljiva koncentrirana tekočina je namenjena prenosnim WC kasetam za toaletne odpadke z izpiranjem in brez izpiranja. Tekočina razgradi odpadke in ustvari prijeten vonj po boru.

  Podrobnosti
 11. Kampa Dometic
  Sanitarna Tekočina Pink Eko 2,5L
  Akcijska Cena 11,14 € Redna Cena 13,69 €
  Na zalogi

  Sanitarna toaletna tekočina Kampa Dometic Pink Toilet Fluid 2,5L Eco je biorazgradljiva koncentrirana tekočina je namenjena prenosnim WC kasetam za toaletne odpadke z izpiranjem in brez izpiranja. Tekočina razgradi odpadke in ustvari prijeten vonj po granatnem jabolku.

  Podrobnosti
 12. Kampa Dometic
  Sanitarna Tekočina Blue Eko 2,5L
  Akcijska Cena 11,14 € Redna Cena 13,69 €
  Na zalogi

  Sanitarna toaletna tekočina Kampa Dometic Blue Toilet Fluid 2,5L Eco je biorazgradljiva koncentrirana tekočina je namenjena prenosnim WC kasetam za toaletne odpadke z izpiranjem in brez izpiranja. Tekočina razgradi odpadke in ustvari prijeten vonj po pepermintu - meti.

  Podrobnosti
 13. Campingaz
  Sanitarna Tekočina Instablue 2,5L
  Akcijska Cena 11,65 € Redna Cena 12,99 €
  Na zalogi

  Campingaz sanitarna tekočina Instablue za kemično stranišče preprečuje neprijetne vonjave, pusti svež vonj in razgrajuje fekalije.

  Podrobnosti
 14. Campingaz
  Sanitarna Tekočina Instaeco 1L
  Akcijska Cena 13,45 € Redna Cena 14,99 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Campingaz sanitarna tekočina Instaeco razgrajuje fekalije, preprečuje neprijetne vonjave in pusti svež vonj. Za uporabo v spodnji posodi prenosnega kemičnega stranišča. Ekološka formula.

  Podrobnosti
 15. Kampa Dometic
  Sanitarna Tekočina Green Eko 5L
  Akcijska Cena 18,58 € Redna Cena 22,84 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Sanitarna toaletna tekočina Kampa Dometic Green Toilet Fluid 5L Eco je biorazgradljiva koncentrirana tekočina je namenjena prenosnim WC kasetam za toaletne odpadke z izpiranjem in brez izpiranja. Tekočina razgradi odpadke in ustvari prijeten vonj po boru.

  Podrobnosti
 16. Kampa Dometic
  Sanitarna Tekočina Pink Eko 5L
  Akcijska Cena 18,58 € Redna Cena 22,84 €
  Na zalogi

  Sanitarna toaletna tekočina Kampa Dometic Pink Toilet Fluid 5L Eco je biorazgradljiva koncentrirana tekočina je namenjena prenosnim WC kasetam za toaletne odpadke z izpiranjem in brez izpiranja. Tekočina razgradi odpadke in ustvari prijeten vonj po granatnem jabolku.

  Podrobnosti
 17. Kampa Dometic
  Sanitarna Tekočina Blue Eko 5L
  Akcijska Cena 18,58 € Redna Cena 22,84 €
  Na zalogi

  Sanitarna toaletna tekočina Kampa Dometic Blue Toilet Fluid 5L Eco je biorazgradljiva koncentrirana tekočina je namenjena prenosnim WC kasetam za toaletne odpadke z izpiranjem in brez izpiranja. Tekočina razgradi odpadke in ustvari prijeten vonj po pepermintu - meti.

  Podrobnosti
 18. Kampa Dometic
  WC Khazi Stranišče
  Akcijska Cena 29,77 € Redna Cena 30,50 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Original Kampa Khazi prenosni WC je zelo priljubljeno stranišče za kampiranje in karavaning. Preprost in enostaven za uporabo, Kampa Khazi ponuja eleganten in funkcionalen dizajn ter vso potrebno praktičnost. Idealna rešitev za uporabo v sili na kampiranju,dogodkih na prostem, pri prenovi kopalnice, za bolne ljudi ali otroke.

  Podrobnosti
 19. Kampa Dometic
  WC King Khazi Stranišče
  Akcijska Cena 37,21 € Redna Cena 38,13 €
  Na zalogi

  Original Kampa King Khazi prenosni WC je zelo priljubljeno stranišče za kampiranje in karavaning. Preprost in enostaven za uporabo, Kampa King Khazi ponuja eleganten in funkcionalen dizajn ter vso potrebno praktičnost. Idealna rešitev za uporabo v sili na kampiranju,dogodkih na prostem, pri prenovi kopalnice ali za bolne ljudi.

  Podrobnosti
 20. Kampa Dometic
  WC Kemični Portaflush 10
  Akcijska Cena 74,39 € Redna Cena 91,47 €
  Na zalogi

  Kemično stranišče Portaflush 10 primerno za kampiranje, karavaning, čolne, prireditve na prostem, nujne primere, bolnike in ostarele ali pa za vse, ki preurejate kopalnice in sanitarije doma.

  Podrobnosti
 21. Kampa Dometic
  WC Kemični Portaflush 20
  Akcijska Cena 86,80 € Redna Cena 106,72 €
  Rok dobave 3 do 21 dni

  Kemično stranišče Portaflush 20 primerno za kampiranje, karavaning, čolne, prireditve na prostem, nujne primere, bolnike in ostarele ali pa za vse, ki preurejate kopalnice in sanitarije doma.

  Podrobnosti
 22. Campingaz
  Kemično Stranišče Combo 20L
  Akcijska Cena 89,95 € Redna Cena 99,99 €
  Na zalogi

  Prenosno stranišče Portable Combo je najnovejše stranišče s Campingaz tehnologijo kemičnih stranišč. Vsak element je zasnovan za praktično udobje, ne glede na to ali ste v kampu s svojo družino, na izletu z ladjo ali pa potujete po cesti.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

22 izdelkov

per page
Set Descending Direction