Kuhinjske omarice

Poglej kot Grid List

5 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Kampa
  Zaščita proti vetru
  Akcijska Cena 14,08 € Redna Cena 15,64 €

  Univerzalna vetrna zaščita za plinske kuhalnike primerna za uporabo z Kampa kuhinjskimi omaricami: Major (FK0010), Colonel (FK0011) in Commander (FK0012) ter za vse kamp omarice z ravno in gladko delavno površino.

  Podrobnosti
 2. Kampa
  Kuhinjska omarica Major
  Akcijska Cena 53,99 € Redna Cena 59,98 €

  Kamp kuhinjska omarica Major je preprosta mala kuhinja, ki jo enostavno postavimo in pospravimo. Kamp kuhinja ima zadovoljivo velikost zgornje plašče in odlagalne police. Priročen košek za odpadke nudi sprotno čiščenje delovne površine.

  Podrobnosti
 3. Kampa
  Kuhinjska omarica Colonel
  Akcijska Cena 63,39 € Redna Cena 70,44 €

  Zložljiva kuhinjska omarica Kampa Colonel je primerna za kamp kuhalnike do širine 60 cm. Zelo preprosta postavitev in uporaba. Priložen koš za odpadke. Stranski podaljšek je primeren za postavitev kuhalnika ali kot delovna površina.

  Podrobnosti
 4. Kampa
  Kuhinjska omarica Commander
  Akcijska Cena 79,84 € Redna Cena 88,71 €

  Zložljiva kamp kuhinjska omarica Kampa Commander je primerna za kamp kuhalnike do širine 60 cm. Zelo preprosta postavitev in uporaba. Omarica z dvema policama in vrati z zadrgo. Priložen ima koš za odpadke. Stranski podaljšek je primeren za postavitev kuhalnika ali kot delovna površina.

  Podrobnosti
 5. Kampa
  Kuhinjska omarica Chieftain
  Akcijska Cena 129,15 € Redna Cena 143,50 €

  Kuhinjska omarica Chieftain ima ekstra veliko delovno ploščo ter tri prostorne police, ki so zaščitene z vrati na zadrgo. Pokrov kuhinje služi kot odložišče za vse vrste začimb hkrati pa nudi zaščito proti vetru. Zaradi višine 100 cm je kuhanje enostavnejše. Priložen je koš za odlaganje odpadkov ter kompaktna torba za shranjevanje kuhinjske omarice in lažji transport.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

5 izdelkov

per page
Set Descending Direction