SUP

Poglej kot Grid List

Izdelki 1-48 od 51

Page
per page
Set Descending Direction
 1. Red Paddle
  Jadro Ride WindSup XS S M L
  349,00 €

  Jadro Ride je narejeno posebej za windsurf začetnike, ki želijo ugodno opremo in so željni zabave ob šibkem vetru. Za popolen izkoristek vaše WindSUP deske imamo na voljo izbiro jader, ki nudijo Red Paddle kvaliteto in uporabnost v kompletu. Jadra so na voljo v štirih velikostih XS, S, M in L. Jadro je zložljivo in enostavno za transport. 

  Podrobnosti
 2. Aqua Marina
  SUP Breeze 9´9" z veslom
  359,00 €

  Aqua Marina SUP Breeze se lahko pohvali z eno izmed svetovno najbolj priljubljenih oblik deske. SUP je lahko vodljiv in zato idealen za začetnike ter otroke. Prednost SUPa je podloga EVA za čvrst, nedrseč oprijem nog, hkrati pa skrbi za trpežnost in trdnost. Na repu SUPa je dodan D obroč za pritrditev varnostne vrvice. Na deski spredaj je elastična bungee vrv za pritrjevanje tovora.

  Aqua Marina SUP Breeze ima dodane D obroče za pritrditev kajak sedeža s katerim lahko SUP desko enostavno spremenite v kajak. SUP deska Breeze je opremljena s tremi smerniki, sredinskim smernikom ter stranskima smernikoma.

  Podrobnosti
 3. Aqua Marina
  SUP Vapor 10´10" z veslom
  379,00 €

  SUP Aqua Marina Vapor 10´10" z veslom je vsestransko in lepo zasnovan SUP, zelo hiter, izredno stabilen in izjemen pri držanju smeri. SUP Aqua Marina VAPOR je primeren za začetnike in rekreativno veslanje na majhnih valovih. Odlika SUPa Vapor je EVA podloga, ki veslaču omogoča čvrst in nedrseč oprijem nog, obenem pa skrbi za trpežnost in trdnost deske. Na repu SUPa je dodan D obroč za pritrditev varnostne vrvice. Dodatna odlika je elastična bungee vrv za pritrjevanje tovora.
  SUP Aqua Marina Vapor ima dodatne D obročke za pritrditev kajak sedeža, s katerim boste SUP desko spremenili v enostaven kajak. Deska je opremljena s sredinskim ter dvema stranskima smernikoma. Priporočamo ga veslačem do teže 80 kg.

  Podrobnosti
 4. Aqua Marina
  SUP Thrive 9´9"
  Akcijska Cena 399,00 € Redna Cena 445,00 €

  Aqua Marina SUP Thrive 9'9" je nov vsestranski SUP za pot kamorkoli in vse namene. Nov SUP, ki je zasnovan po uspešnem modelu Breeze je dobil navdih od najbolj priljubljenih morskih živali, morskih želv in je v ostro beli, črni in zeleni barvi. Thrive 9'9" je zasnovan po modelu Breeze ampak po lastnostih bo prepričal tudi izkušene in bolj zahtevne veslače. Z velikim obsegom in integrirano "kick-pad" podlogo, je idealen za vse lažje veslače na mirni vodi in za tiste, ki želijo zaveslati na valovih.
  Aqua Marina SUP Thrive ima na zgornji strani podlogo EVA, ki nudi čvrst in nedrseč oprijem nog, hkrati pa skrbi za trpežnost in trdnost deske. Na repu SUPa je dodan D obroč za pritrditev varnostne vrvice. Dodatno je SUP opremljen tudi z elastično vrvico za pritrjevanje tovora. Deska ima sredinski smernik in jo priporočamo veslačem do teže 90 kg.

  Podrobnosti
 5. Aqua Marina
  SUP Fusion 10'10" z veslom
  Akcijska Cena 419,00 € Redna Cena 449,00 €

  Napihljivi SUP Fusion je odličen za raziskovanje, športno vadbo in daljše veslaške podvige. Brez težav se bo spopadel z mirnimi vodami, saj omogoča vrhunsko drsenje. Dolg je 330 cm, z volumnom 290 l je primeren za osebe težke okoli 95 kg.

  Podrobnosti
 6. Aqua Marina
  SUP Echo 10'6"
  Akcijska Cena 431,00 € Redna Cena 449,00 €

  Privoščite si neskončno zabavo s SUP desko, ki je res nekaj posebnega! Kakovostna napihljva sup deska Echo je resnično napredna vsestranska (all-round) sup deska. Zaradi napihljivosti je zelo praktična, saj se zloži in zavzame zelo malo prostora. Deska je odlična za rekreativno športno aktivnost.

  Podrobnosti
 7. Aqua Marina
  SUP Monster 12'0"
  449,00 €

  SUP Aqua Marina Monster 12´0" je namenjen težjim veslačem. Zahvaljujoč obliki SUP zagotavlja izjemno stabilnost na vodi tudi višjim veslačem. SUP Monster je primeren za daljše poti, omogoča pa tudi namestitev večjih kosov prtljage. Odličen SUP za rekreacijo, družinsko zabavo ali razvajanje.
  SUP Monster ima na zgornji strani podlogo EVA, ki nudi čvrst in nedrseč oprijem nog, hkrati pa skrbi za trpežnost in trdnost deske. Na repu SUPa je dodan D obroč za pritrditev varnostne vrvice. Dodatno je SUP opremljen tudi z elastično vrvico za pritrjevanje tovora. Deska ima sredinski smernik in jo priporočamo veslačem do teže 120 kg.

  Podrobnosti
 8. Aqua Marina
  SUP Beast 10'6"
  Akcijska Cena 449,00 € Redna Cena 489,00 €

  S svojo velikostjo in svojimi vsestranskimi lastnostmi je nova napihljiva SUP deska Beast brez dvoma kandidat za prodajno uspešnico leta 2018.
  Nova Aqua Marina SUP deska je resnično napredna vsestranska (all-round) in popolna za veslanje v vseh vremenskih pogojih. Izboljšana SuperTough DualStringer (STDS) tehnologija poskrbi, da je deska izjemno trdna kljub majhni teži, z izjemnim ravnotežjem in nadzorom. 3/4 EVA podloga omogoča popolno obračanje in obvladovanje SUP deske.

  Podrobnosti
 9. Aqua Marina
  SUP Magma 10´10"
  Akcijska Cena 449,00 € Redna Cena 499,00 €

  SUP Aqua Marina Magma 10´10" Spust po reki, lahko postane nenaporen napor, ker narava opravi večino dela medtem ko veslač SUP preprosto vodi in usmerna z občasnim zaveslajem, da desko usmeri na željeno pot. Podobno kot SUP Fusion je SUP Magma je preprost SUP za križarjenje in vsestransko deskanje, ki še vedno ponuja visoko stopnjo funkcionalnosti. Poudariti je treba, da ima deska 4cm velik "kicker-pad" za siguren korak nazaj  in nadzor. Tako kot SUP Fusion ima tudi SUP Magma osupljivo grafiko navdihnjeno iz hobotnice, lepo ročno izdelan potisk je namenjen povečanju in dvigovanju izkušnje veslača ter ljubezni do sveta.
  SUP Magma ima na zgornji strani podlogo EVA, ki nudi čvrst in nedrseč oprijem nog, hkrati pa skrbi za trpežnost in trdnost deske. Na repu SUPa je dodan D obroč za pritrditev varnostne vrvice. Dodatno je SUP opremljen tudi z elastično vrvico za pritrjevanje tovora. Deska ima sredinski smernik in jo priporočamo veslačem do teže 95 kg.

  Podrobnosti
 10. Aqua Marina
  SUP Peace 9'9"
  499,00 €

  Maksimalna zabava s Sup-om PEACE, saj je na pol deska in na pol blazina. Idealen je za izvajanje pilatesa, fitnesa ali joge na vodi. Lahko jih povežete skupaj in imate skupinsko vadbo. Pravokotna oblika in širina omogočata neverjetno stabilnost.

  Podrobnosti
 11. Aqua Marina
  SUP Race 14'
  Akcijska Cena 499,00 € Redna Cena 549,00 €

  SUP Aqua Marina Race 14' zagotavlja dobro stabilnost in doseganje visokih hitrosti. SUP Race je primeren za hitro veslanje, dolge turing relacije in je resnično pravi dirkaški SUP. Kompaktno zasnovan napihljiv SUP je narejen iz odpornih, trpežnih materialov in obarvan v atraktivno barvno kombinacijo. Sredica SUPa Race vsebuje niti, ki so prepletene med dve plasti in prevlečene z dodatnim močnim PVC materialom, ki je zlaminiran z lahko 1000-gramsko stekleno tkanino. Napihljiva SUP deska Aqua Marina Race zaradi dolžine in ozkega oblikovanja dosega visoke hitrosti saj je zaradi tega bolj hidrodinamična in lažje drsi po gladini.
  SUP Aqua Marina Race 14' ima na zgornji strani podlogo EVA, ki nudi čvrst in nedrseč oprijem nog, hkrati pa skrbi za trpežnost in trdnost deske. Na repu SUPa je dodan D obroč za pritrditev varnostne vrvice. Dodatno je SUP opremljen tudi z elastično vrvico za pritrjevanje tovora. Deska ima sredinski smernik in jo priporočamo veslačem, ki želijo dosegate večje hitrosti ter tistim, ki želijo premagovati daljše razdalje. Priporočamo veslačem z težo do 110 kg.

  Podrobnosti
 12. Aqua Marina
  SUP Super Trip 2+1 12'2"
  584,00 €

  Aqua Marina napihljiv družinski SUP Super Trip 2+1 v dolžino meri znatnih 370 cm, širok pa je 87 cm. Zaradi svoje velikosti omogoča, da na njem lahko hkrati stoji več oseb in da z njim veslate v dvoje. Velikost, strabilnost in okretnost SUPa so idealno kombinirani in naredijo SUP idealen za družinsko rabo ali pa za klube in tim bildinge. Nosilnost SUPa je 210 kg. SUP s širino 87 cm sodi med širše SUPe, ki zagotavljajo stabilno veslanje tudi še tako nespretnim začetnikom.
  Sredica SUPa vsebuje med dve plasti prepletene niti, ki so prevlečene z dodatnim močnim PVC laminiranim materialom, z lahko 1000-gramsko stekleno tkanino. SUP ima ročaje predaj, zadaj in pri strani. Podloga EVA zagotavlja trpežnost in veslaču nudi dober oprijem, sigurnost in užitek na vodi brez drsenja.
  SUP Aqua Marina Super Trip 2+1 ima na zgornji strani podlogo EVA, ki nudi čvrst in nedrseč oprijem nog, hkrati pa skrbi za trpežnost in trdnost deske. Na repu SUPa je dodan D obroč za pritrditev varnostne vrvice. Dodatno je SUP opremljen tudi z elastično vrvico za pritrjevanje tovora. Deska ima sredinski in dva stranska smernika in jo priporočamo veslačem začetnikom in družinam. Priporočamo največjo skupno težo veslačev do 180 kg.

  Podrobnosti
 13. Aqua Marina
  SUP Rapid 9'6"
  Akcijska Cena 584,00 € Redna Cena 599,00 €

  Napihljiv SUP Rapid je kratka in spretena rečna deska, ki omogoča enostavno surfanje s presenetljivo radikalnimi lastnostmi delovanja. SUP Rapid zagotavlja stabilnost, enostavnost uporabe z želeno hitrostjo in kontrolo, kar zagotavlja neverjetno zabavo pri vseh vrstah valov. Kakovostni materiali in tehnologija STDS omogočajo, da je deska izjemno trdna in vzdržljiva. Dolga je 289 cm, s prostornino 289 l in je primerna za osebe teže do 110 kg. Ponaša se z vrhunsko kakovostjo in trpežnostjo in je odlična za vse avanturiste.

  Podrobnosti
 14. KXone
  KXone Sprinter SUP
  Akcijska Cena 599,00 € Redna Cena 919,00 €

  Napihljiva SUP deska dolžine 350 cm, širine 76 cm in višine 15 cm je izdelana iz visoko kakovostnih dropstitch materialov, ki so dokazano brez luknjic, puščanja, razpok in površinskih zračnih mehurčkov. Prav tako je zelo obstojna in omogoča enostavno manevriranje in odporna na UV žarke, slabego vreme (ekstremno vročino, mraz ali vlago), kot tudi na goriva, sončno svetlobo in abrazijo. Čeprav trda in stabilna v vodi ji lahko izpihnemo zrak in jo zložimo za lažje potovanje. Pospravi se v nahrbtnik in je lahka in dovolj kompaktna, da potuje kot kos ročne prtljage. Ko prispete na cilj, lahko hitro napihne svoj SUP z ročno tlačilko in se podate na vodo v vsakem trenutku.

  Podrobnosti
 15. KXone
  KXone Adventure SUP
  Akcijska Cena 599,00 € Redna Cena 912,99 €

  Napihljiva SUP deska dolžine 335 cm, širine 84 cm in višine 15 cm je izdelana iz visoko kakovostnih dropstitch materialov, ki so dokazano brez luknjic, puščanja, razpok in površinskih zračnih mehurčkov. Prav tako je zelo obstojna in omogoča enostavno manevriranje in odporna na UV žarke, slabego vreme (ekstremno vročino, mraz ali vlago), kot tudi na goriva, sončno svetlobo in abrazijo. Čeprav trda in stabilna v vodi ji lahko izpihnemo zrak in jo zložimo za lažje potovanje. Pospravi se v nahrbtnik in je lahka in dovolj kompaktna, da potuje kot kos ročne prtljage. Ko prispete na cilj, lahko hitro napihne svoj SUP z ročno tlačilko in se podate na vodo v vsakem trenutku.

  Podrobnosti
 16. Aqua Marina
  SUP Drift 10'10" ribiški s hladilnikom
  649,00 €

  Aqua Marina Drift SUP je namenjen predvsem ribičem in je zelo stabilen, saj ima ob straneh dve dodatni zračni komori. Posebnost je hladilnik z mehkim sedežem in visokim naslonjalom. Ima dve integrirani držali za ribiške palice in protidrsno zgornjo površino.

  Podrobnosti
 17. Advanced Elements
  Sup Hula 11
  Akcijska Cena 764,10 € Redna Cena 849,00 €

  Advanced Elements Hula 11 je napihljiv SUP dolžine 3,3 m in ima nosilnost 104 kg. Opremljen je s številnimi D-obročki. Ima 3 odstranljive smernike - kobilice.  Napihnemo ga v nekaj minutah in dobimo trpežno, lahko in kompaktno desko, primerno tudi za slano vodo. Primeren je za SUP-anje, surfanje na valovih ali kot kajak.

  Podrobnosti
 18. Aquaglide
  SUP Cascade Pro 10'0"
  799,95 €

  2018 Aquaglide Cascade Pro 11'0" je odlična izbira za rekreativno veslanje ali za izposojo predvsem zaradi kvadratnega repa, ki omogoča večjo stabilnost. Odličen je za otroke in lažje do srednje težke veslače, ki so željni avanture.

  Podrobnosti
 19. Aquaglide
  SUP Cascade Pro 11'0"
  849,95 €

  2018 Aquaglide Cascade Pro 11'0" je odlična izbira za rekreativno veslanje in odlična vsestranska deska za vse člane družine. Širina Supa je 81cm, kar zagotavlja odlično stabilnost.

  Podrobnosti
 20. Aquaglide
  SUP Cascade Pro 12'0"
  899,95 €

  2018 AquaGlide Cascade Pro 12'0 " napihljiv SUP je trd posebej zasnovan za turno veslanje. Dodatna dolžina in zožan kljun omogoči dolgo vodno linijo in ponuja odlično sledenje, hitrost in stabilnost veslačem vseh velikosti. Cascade Pro 12'0" je odlična izbira za enodnevne izlete, avanturistično potovanje ali učenje supanja. Širina Supa je 81cm, kar zagotavlja odlično stabilnost. 

  Podrobnosti
 21. Aquaglide
  SUP Impulse 11'
  899,95 €

  Serija Aquaglide Impulse ponuja SUP s katerim bodo vaši začetki ali nadaljevanje enostavni in spodbudni. S praktičnimi dodatki je odličen za izmenjavo s prijatelji in družino. Skupaj s dolžino 335 cm, širino 81 cm in debelino 15 cm, doseže stabilnost in plovnost brez večjega napora. Prilagojena oblika nudi vrhunsko drsenje in sledenje. Grafika na SUP-u je klasična in brezčasna.

  Podrobnosti
 22. Red Paddle
  SUP Snapper 9'4 MSL 2018
  969,00 €

  SUP 9’4″ Snapper MSL je izredno stabilen in hkrati zelo okreten. Za večjo trnost poskrbi vgrajen RSS sistem. Sup deska je primerena za otroke, ki so na začetku učenja supanja. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 23. Red Paddle
  SUP Whip 8'10 MSL 2018
  999,00 €

  SUP 8’10” Whip MSL je odlična izbira za supanje na valovih. Je izredno stabilen in hkrati okreten. Za večjo trnost poskrbi vgrajen RSS sistema. Ker je manjši je primeren tudi za otroke, ki že obvladajo supanje. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 24. Red Paddle
  SUP Ride SE 10'6 MSL 2018
  999,00 €

  Red Paddle 10’6 Ride SE MSL 2018 je najbolj priljubljena napihljiva sup deska na svetu. Odlikuje jo izredna stabilnost in plovnost. Primerna za začetnike do 90kg, družine oziroma za prav vsakogar. Od svojega "brata" Ride 10'6 MSL se razlikuje le v barvni shemi. MSL fusion tehnologija naredi desko trdno, vzdržljivo in lahko. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 25. Red Paddle
  SUP Ride 10’6 MSL 2018
  999,00 €

  Red Paddle 10’6 Ride MSL 2018 je najbolj priljubljena napihljiva sup deska na svetu. Odlikuje jo izredna stabilnost in plovnost. Primerna za začetnike do 90kg, družine oziroma za prav vsakogar. MSL fusion tehnologija  naredi desko trdno, vzdržljivo in lahko. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 26. Red Paddle
  SUP Ride 9’8″ MSL 2018
  999,00 €

  Red Paddle  9’8″ Ride MSL je izjemno igriva in lahko vodljiva sup deska. Lahka in majhna deska je hitro napihnjena s priloženo dvojno Titan tlačilko. Primerna je za otroke in osebe lažje od 90kg. Omogoča supanje na malih valovih. MSL fusion tehnologija in vgrajen RSS sistem, naredi desko še trdnejšo, vzdržljivejšo in lažjo. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 27. Advanced Elements
  Sup Fishbone EX
  1.016,10 €

  Fishbone EX SUP ima elegantno obliko in edinstveno patentirano konstrukcijo trupa, ki elegantno reže vodo in zagotavlja optimalno hitrost, zmogljivost sledenja ter učinkovito uporabi vašo moč pri veslanju med potovanjem ali tekmovanjem. Je udobno oblazinjen, ima 5 D-obročev za privez raznih stvari in globoko osrednjo kobilico za izboljšano sledenje. Sup preprosto razprostrite, napihnite in pripravljeni ste se podati na vodo s polno hitrostjo! Primeren za izkušene veslače ali za začetnike.

  Podrobnosti
 28. Red Paddle
  SUP Ride 10'8 MSL 2018
  1.049,00 €

  Red Paddle 10’8 Ride MSL 2018 je večji brat najbolj priljubljene napihljive sup deske na svetu. Izredna širina ji da še dodatno stabilnost in plovnost. Primerna za začetnike do 120kg, družine oziroma za prav vsakogar. MSL fusion tehnologija naredi desko trdno, vzdržljivo in lahko. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle  veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 29. Aquaglide
  SUP Impulse 12'
  1.049,95 €

  Serija Aquaglide Impulse ponuja SUP s katerim bodo vaši začetki ali nadaljevanje enostavni in spodbudni. S praktičnimi dodatki je odličen za izmenjavo s prijatelji in družino. Idealen je za ture po mirnih vodah. Skupaj s dolžino 366 cm, širino 81 cm in debelino 14 cm, doseže stabilnost, plovnost in hitrost brez večjega napora. Prilagojena oblika nudi vrhunsko drsenje in sledenje. Grafika na SUP-u je klasična in brezčasna.

  Podrobnosti
 30. Advanced Elements
  Sup Stiffy 11
  Akcijska Cena 1.089,00 € Redna Cena 1.209,00 €

  Advanced Elements Stiffy 11 je napihljiv SUP, ki se s svojim inovativnim dizajnom kosa s trdimi SUP-i. Idealen je za surfanje, zabavno veslanje ali daljše izlete. Odlikuje ga izredna togost, ki omogoča neverjetno vsestransko uporabnost. Dolg je 330 cm in z nosilnostjo 104 kg. Odlikujejo ga odstranljive aluminijeve podporne gredi, ki zagotavljajo ekstremno togost. Opremljen je s 3 odstranljivimi smerniki.

  Podrobnosti
 31. Red Paddle
  SUP Wild 9'6 MSL 2018
  1.099,00 €

  Red paddle Wild 9.6 MSL SUP deska je oblikovana tako, da omogoča maksimalno stabilnost in performans, hkrati pa je zelo trpežna. Spust po deroči reki postane pravi adrenalinski užitek. Za večjo varnost in lažje obvladovanje deske je dodanih več ročajev, nedrseča stojna podloga in seveda tehnologija samega supa. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 32. Red Paddle
  SUP Ride 10'8 Active MSL 2018
  1.099,00 €

  Red Paddle 10’8 Ride Active MSL 2018 Sup deska je odlična za izvajanje joge, pilatesa ali fitnesa. Po sestavi je enaka najbolj priljubljeni napihljivi sup deski na svetu. Izredna širina ji da še dodatno stabilnost in plovnost. Ker je debelejša (15cm) je tudi čvrstejša, vendar kljub obsegu ohranja živahno okretnost. Primerna za težje suparje do 120kg, družine oziroma za vse, ki želijo svojo vadbo preseliti na vodo. MSL fusion tehnologija naredi desko trdno, vzdržljivo in lahko. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 33. Aqua Marina
  SUP & SURF Champion 9'9"
  1.149,00 €

  Aqua Marina Champion je stabilna, zanesljiva in vsestranska napihljiva deska, ki jo lahko uporabljate za jadranje na deski in supanje. Je idealna izbira za tiste, ki želijo kompaktno in enostavno prenosno desko in jo lahko uporablja cela družina. Zelo primerna je za učenje otrok. Njena kratka in široka oblika je posebej primerna za začetnike in uporabnike, ki potrebujejo stabilnost in enostavno manevriranje pri supanju. SURF - SUP Aqua Marina Champion je korak pred svetom vodnih športov zaradi svoje večstranske uporabnosti.

  Podrobnosti
 34. Red Paddle
  SUP Sport 11'0 MSL 2018
  1.159,00 €

  Red Paddle napihljiva SUP Sport 11' deska je stabilna, hitra in je primerna za poznavalce oz nekoliko bolj izkušene suparje. Idealna je za vse, ki želijo hitrejšo univerzalno desko. Primerna je za vse športne navdušence do 90 kg, ki v supanju vidijo priložnost za učinkovito rekreacijo v naravi in že imajo nekaj izkušenj s supanjem. Inovativna MSL fusion tehnologija in vgrajen RSS sistem, naredita desko trdno, vzdržljivo in lažjo. FCS smernik lepšo drži smer veslanja. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 35. Red Paddle
  SUP Ride Wind 10'7 MSL 2018
  1.159,00 €

  SUP 10’7″ Wind MSL je večfunkcijska SUP deska za vse ljubitelje vetra in bonace. Priporočljiva je tako za supanje ali windsurfanje, saj ima integriran univerzalni windsurf mehanizem v katerega vpnemo standardno ali napihljivo jadro. Na spodnji strani ima dva US fin box, v katera lahko fiksiramo dva poljubna smernika. Inovativna MSL fusion tehnologija naredi desko trdno, vzdržljivo in lažjo. SUP, ki je ob enem tudi SURF saj z vstavljenim jadrom dobite najpopularnejši napihljiv SUP na svetu in se lahko prilagajate vetru. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 36. Aqua Marina
  SUP Mega Group 18'1" za 7 ljudi
  1.169,00 €

  Mega SUP za mega zabavo s celo družino ali skupino prijateljev! Izjemno stabilen (a nekoliko počasnejši) SUP Mega je odličen za skupinsko supanje. Posebej prilagojen je tako, da hkrati lahko supa okoli 7 ljudi, saj je narejen za obremenitev do približno 500 kg. Primeren je za morje, jezera, ribnike in mirne reke.

  Podrobnosti
 37. Red Paddle
  SUP Sport 11'3 MSL 2018
  1.199,00 €

  Red Paddle napihljiva SUP Sport 11'3" deska je primerna za malo težje suparje do 110 kg. Pri deski je namreč pomembno, da se pod našo težo ne ugrezne v vodo in nam ne otežuje veslanja. Sup deska je primerna za poznavalce oz nekoliko bolj izkušene suparje. Idealna je za vse, ki želijo hitrejšo univerzalno desko. Primerna je za vse športne navdušence, ki v supanju vidijo priložnost za učinkovito rekreacijo v naravi in že imajo nekaj izkušenj s supanjem. Inovativna MSL fusion tehnologija in vgrajen RSS sistem, naredita desko trdno, vzdržljivo in lažjo. FCS smernik lepšo drži smer veslanja. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 38. Aquaglide
  SUP Blackfoot Angler 11'0"
  1.249,00 €

  Sup Blackfoot Angler 11'0" je imenovan po legendarni reki Blackfoot v Montani in je posebna napihljiva sup deska namenjena predvsem ribolovu. Brez težav boste priveslali do vašega skrivnega mesta na reki ali jezeru. 

  Podrobnosti
 39. Red Paddle
  SUP Voyager 12'6 MSL 2018
  1.269,00 €

  SUP Red Paddle 12'6" Voyager navduši vsakega pustolovca, saj je hitrejši in kot potovalna deska namenjen daljšim razdaljam, ter raziskovanju tudi najbolj odročnih rečnih kotičkov. Skrb, da te mora nekdo na cilju pobrati je popolnoma odveč, saj SUP enostavno zložiš v torbo in skočiš na prvi vlak ali avtobus.  Voyager 12'6" SUP je dodatno opremljen z elastikami za opremo na kljunu in repu. Tec Air tehnologija in večja debelina zagotavljata izjemno trpežnost, trdnost in odlično plovnost. Nova je MSL tehnologija, ki Red Paddle Co postavlja daleč pred konkurenco. Inovativna MSL fusion tehnologija in vgrajen RSS sistem, naredita desko trdno, vzdržljivo in lažjo. FCS smernik lepše drži smer veslanja. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 40. Red Paddle
  SUP 13'2 Voyager MSL 2018
  1.299,00 €

  SUP Red Paddle 13'2" Voyager je daljši in ožji od svojega brata 12'6" Voyger, kar pomeni, da je še hitrejši vendar malo manj stabilen. Navduši vsakega pustolovca in kot potovalna deska namenjen daljšim razdaljam, ter raziskovanju tudi najbolj odročnih rečnih kotičkov. Skrb, da te mora nekdo na cilju pobrati je popolnoma odveč, saj SUP enostavno zložiš v torbo in skočiš na prvi vlak ali avtobus.  Voyager 13'2" SUP je dodatno opremljen z elastikami za opremo na kljunu in repu. Tec Air tehnologija in večja debelina zagotavljata izjemno trpežnost, trdnost in odlično plovnost. Nova je MSL tehnologija, ki Red Paddle Co postavlja daleč pred konkurenco. Inovativna MSL fusion tehnologija in vgrajen RSS sistem, naredita desko trdno, vzdržljivo in lažjo. FCS smernik lepše drži smer veslanja. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 41. Aquaglide
  SUP & SURF Cascade 11'0" z Jadrom
  1.299,95 €

  Aquaglide Cascade 11'0" napihljiva Windsurf deska s 5.2 m2 velikim jadrom je večnamensko uporabna in idealna za začetnike ali že izkušene, ki si želijo užitkov na vodi na različne načine in kadarkoli. Paket vključuje jadro, nastavljiv lok, 3-delni aluminijasti jambor in potrebno nogo za jambor.

  Podrobnosti
 42. Red Paddle
  SUP Elite 12'6 x 28' MSL 2018
  1.349,00 €

  12’6" x 28" Elite MSL je izvrstna, izjemno hitra ter igriva SUP deska, ki jo je zaradi ožjega repa lažje manevrirati, hkrati pa zaradi dodatne širine nudi večjo stabilnost. Posebna oblika »rockerja« deski omogoča lažje drsenje po vodi, ker zaradi sprednjega smernika, bolje drži smer. Primerna je za izkušene suparje športnike, ki si želijo hitrost in intenzivnost. Patentirani FFC sistem doda togost in ustvari hitrost, RSS letvice dodajo do 40% trdnosti in MSL fusion tehnologija naredi desko še trdnejšo, vzdržljivejšo in lažjo. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 43. Red Paddle
  SUP Elite 12'6 x 26' MSL 2018
  1.349,00 €

  12’6" x 26" Elite MSL je izvrstna, izjemno hitra ter igriva SUP deska, ki jo je zaradi ožjega repa lažje manevrirati, hkrati pa tudi malce težje balansirati. Posebna oblika »rockerja« deski omogoča lažje drsenje po vodi, ker zaradi sprednjega smernika, bolje drži smer. Primerna je za izkušene suparje športnike, ki si želijo hitrost in intenzivnost. Patentirani FFC sistem doda togost in ustvari hitrost, RSS letvice dodajo do 40% trdnosti in MSL fusion tehnologija naredi desko še trdnejšo, vzdržljivejšo in lažjo. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 44. Red Paddle
  SUP Ride WindSurf 10'7 MSL 2018
  1.399,00 €

  SUP 10’7″ WindSurf MSL je dodelana večfunkcijska SUP deska za supanje in windsurfanje. Možno je windsurfanje tudi v močnejšem vetru. Integriran ima univerzalni windsurf mehanizem v katerega vpnemo standardno ali napihljivo jadro. Na spodnji strani ima dva US fin box, v katera lahko fiksiramo dva poljubna smernika. Inovativna MSL fusion tehnologija naredi desko trdno, vzdržljivo in lažjo. SUP, ki je ob enem tudi SURF saj z vstavljenim jadrom dobite najpopularnejši napihljiv SUP na svetu in se lahko prilagajate vetru. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 45. Red Paddle
  SUP Elite 14'0 x 27" MSL 2018
  1.449,00 €

  14’0" x 27" Elite MSL je najhitrejša napihljiva SUP deska na svetu, zaradi dodatne širine pa nudi večjo stabilnost. Primerna je za tekmovanja in zelo izkušene suparje športnike, ki si želijo tudi "downwind" vožnje. Deska je zaradi širšega zadnjega dela zelo stabilna in lažja za upravljanje. Deska je dolga in ozka, kar pomeni, da bo v vodi izjemno hitra, odlično drsi po vodi, nudi popoln nadzor in je preprosta za usmerjanje. Patentirani FFC sistem doda togost in ustvari hitrost, RSS letvice dodajo do 40% trdnosti in MSL fusion tehnologija naredi desko še trdnejšo, vzdržljivejšo in lažjo. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 46. Red Paddle
  SUP Elite 14'0 x 25' MSL 2018
  1.449,00 €

  14’0" x 25" Elite MSL je najhitrejša napihljiva SUP deska na svetu. Primerna je za tekmovanja - krožne dirke in zelo izkušene suparje športnike, ki si želijo tudi "downwind" vožnje. Deska je dolga in ozka, kar pomeni, da bo v vodi izjemno hitra, odlično drsi po vodi, nudi popoln nadzor in je preprosta za usmerjanje. Patentirani FFC sistem doda togost in ustvari hitrost, RSS letvice dodajo do 40% trdnosti in MSL fusion tehnologija naredi desko še trdnejšo, vzdržljivejšo in lažjo. Ob nakupu SUPa vam podarimo osnovno Red Paddle veslo ali pa prejmete popust 100€ pri nakupu drugega Red Paddle vesla.

  Podrobnosti
 47. Aqua Marina
  SUP & SURF Blade 10'10"
  1.449,00 €

  SUP & SURF Aqua Marina Blade je odlična kombinacija supanja in windsurfinga. Ponuja nadstandardne dimenzije in s tem nudi večjo stabilnost. Namenjena je osebam težkim do 100kg, maksimalna obremenitev 150 kg pa omogoča, da je ta deska koristna za vse. Njena zasnova vam omogoča, da jo uporabljate na jezerih, ribnikih ali na drugi vodni gladini. S pomočjo univerzalnega in odstranljivega sklepa lahko SUP spremenite v SURF s 5-metrskim jadrom. Jadro je narejeno iz kakovostnega materiala Dacron, ki se odlikuje po trajnosti in majhni teži. Ponuja odlično delovanje tudi v šibkem ali srednje močnem vetru. Dolžina jambora je 4 m in je sestavljena iz 4 delov za lažje nošenje. Nastavljiv lok omogoča enostavno manipulacijo. Za prtljago med jadranjem uporabite praktičene elastične trakove, ki so nameščeni na krovu deske. Uživajte v lepih urah jadranja ali veslanja s to vrhunsko desko.

  Podrobnosti
 48. Aquaglide
  SUP Blackfoot Angler Tandem 14'0"
  1.699,95 €

  Sup Blackfoot Angler 14'0" Tandem je imenovan po legendarni reki Blackfoot v Montani in je nadstandardna napihljiva sup deska namenjena predvsem ribolovu ali družinskemu potepanju. Na nosilce, obročke in elastike lahko pritrdite 2 hladilnika, 2 stola in vse ostale stvari za vaš izlet. Sup tandem deska ima vgrajene 3 nosilce za pritrditev jadra in sup se spremeni v jadralno desko. Brez težav boste priveslali ali prijadrali do vašega skrivnega mesta na reki ali jezeru.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

Izdelki 1-48 od 51

Page
per page
Set Descending Direction